Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : NOD32 Smart Security & Antivirus 3.0.650

farzadho
08-30-2008, 06:47 PM
نرم افزار NOD32 Antivirus
حفاظت به موقع در مقابل "worms"، "viruses"، "trojans"، "spyware"، "rootkits"، "bots"، "adware" و دیگر اشکال بد افزارهای رایانه ای.
هوش مصنوعی پیشـرفته همراه با تکنولوژی "ThreatSense" بطور متوسـط %60 از تهدیدات ناشـناخته رایانه ای را شناسـایی و از گسـترش آن جلوگیری می نماید.
استفاده ار موتور ویروس یاب واحد و صرفه جویی در حافظه موقت و حجم دیسک سخت.
سرعت اسکن فایلها 3 تا 34 برابر سریعتر از دیگر نرم افزارهای مشابه (نقل از: بولتن ویروس)

نرم افزار NOD32 Smart Security
شرکت "ESET" تولید کننده نرم افزارهای حفاظتی ، محصول جدید خود را با نام "ESET Smart Security" روانه بازار نموده که این بسته نرم افزاری شامل قابلیتهای زیر می باشد:
راهکار امنیتی تجمیع شده: این بسته نرم افزاری شامل آنتی ویروس، آنتی اسپای ور، آنتی اسپم و دیوار آتش می باشد.
جلوگیری از انواع تهدیدات: با اسـتفاده از این مـحصـول کاربران در مـقابل انواع تهدیدات رایانه ای از قبیل: "rootkits" ، "spyware" ، "bots" ،"adware"،
"worms"، "viruses"، "trojans" و حملات جاسوسی محافظت می گردند.
مبتنی بر آنتی ویروس "ESET NOD32": این محصــول مبتنی بر آنتی ویروس "ESET NOD32 Antivirus" بـوده که سـریعترین، کوچـکترین و بهترین در یبن سایر نرم افزارهای آنتی ویروس در جهان می باشد.
کاربری آسان: نصب آسان و رابط گرافیکی کاربر پسند و تنظیمات ساده به همراه راهنمای کامل ( Help) داخلی.
در مدتی که شما این متن را مطالعه می کنید بطور متوسط حدود هفتاد نوع بدافزار جدید در دنیای کامپیوتر (اینترنت) ظاهر می گردد. آیا آمادگی لازم جهت مقابله با این حجم از تهدیدات را یافته اید؟
پس سریعتر عجله کنید...
[Only registered and activated users can see links]

Encoder
09-16-2008, 01:45 PM
من دو تا ویندوز اکس پی دارم . روی یکی شون آنتی ویروس نود 32 و دیگری اسمارت سکیوریتی نود32 هست . یه ویروس اومد تو کامپیوترم . و آنتی ویروسه پیداش کرد ولی نتونست پاکش کنه و اسمارت سکیوریتی هم اصلا نتونست پیداش کنه ! البته سکیوریتی آپدیت نیست ولی آنتی ویروسه هر روز آپه ! از وقتی با نود 32 آنتی ویروس اسکن کردم و clean کردم دیگه اون ویروس رو پیدا نمی کنه ولی متاسفانه وقتی روی درایو ها ( همه ی درایو هام ) دابل کلیک می کنم درایو هام باز نمیشه و ازم می پرسه با چه برنامه ای باز کنه ولی وقتی با دستور بازش می کنم باز میشه ! لطفا راهنماییم کنید ... :o

farzadho
09-16-2008, 01:54 PM
من دو تا ویندوز اکس پی دارم . روی یکی شون آنتی ویروس نود 32 و دیگری اسمارت سکیوریتی نود32 هست . یه ویروس اومد تو کامپیوترم . و آنتی ویروسه پیداش کرد ولی نتونست پاکش کنه و اسمارت سکیوریتی هم اصلا نتونست پیداش کنه ! البته سکیوریتی آپدیت نیست ولی آنتی ویروسه هر روز آپه ! از وقتی با نود 32 آنتی ویروس اسکن کردم و clean کردم دیگه اون ویروس رو پیدا نمی کنه ولی متاسفانه وقتی روی درایو ها ( همه ی درایو هام ) دابل کلیک می کنم درایو هام باز نمیشه و ازم می پرسه با چه برنامه ای باز کنه ولی وقتی با دستور بازش می کنم باز میشه ! لطفا راهنماییم کنید ... :o
سلام
ببینید در واقع ویروس از روی سیستم شما پاک شده طبق گفته خودتون ولی فقط فایل های Autorun.ini باقی موندن.
خوب حالا برای پاک کردن این فایل ها و حل شدن مشکلی که گفتید باید به My computer رفته سپس از منو Tools قسمت Folder Option را انتخاب کنید سپس زبانه View را انتخال کنید و در پایان
از قسمت Hiden Files & Folder پارامتر Show Hidden File & folder را انتخاب کنید بعد از این کار
پارامتر Hide protected operating system files رو هم غیر فعال کنید.
همه این کارها رو انجام دادیم تا فایل Autorun.ini که از دید شما مخفی بود پیدا بشه
حالا وارد درایو ها که شدی این فایل رو که دیدی پاک کن و ویندوز رو دوباره راه اندازی کن مشکلت حل میشه.
موفق باشید.

AhmadTux
09-20-2008, 03:15 AM
سلام فرزاد جان

این نود چند مدله ؟ و کدومش بهتره ؟

farzadho
09-20-2008, 10:21 AM
سلام فرزاد جان

این نود چند مدله ؟ و کدومش بهتره ؟

سلام
این پکیج که گذاشتم بهترین برای pc هستش.