توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارش گیری توسط rave؟
shadi_gh
09-25-2008, 10:01 PM
چه طور میتونم با rave گزارش گیری کنم؟؟ ممنون میشم یکی راهنماییم کنه؟
iruni
10-09-2009, 11:02 PM
سلام دوست عزیز
گزارشگیری با ریو کار خیلی آسونیه
با کمی کلنجار زدن باهاش خودت قلق کار دستت میاد
سعی می کنم استارت کار رو برات بزنم و امیدوارم بتونم مطلب رو خوب بیان کنم.
برای گزارشگیری بعد از ساخت اینتر فیس برنامه خود و دادن کد های لازم ، برای اینکه برنامه شما قادر باشه با فایل گزارش شما ارتباط برقرار کنه شما می بایست دو عنصر از صفحه (پالت) Rave به برنامه خود اضافه نمایید.
RvProject
RvTableConnection
از RvProject جهت اتصال برنامه شما با برنامه Rave Report بمنظور گزارش گیری و از RvTableConnection جهت اتصال بانک اطلاعاتی برنامه شما به برنامه Rave Report استفاده می گردد .
حالا خواص عناصر را تنظیم می کنیم.
RvProject
ProjectFile : خاصیت ProjectFile از عنصر RvProject جهت مشخص کردن فایلی است که شما بوسیله خود برنامهRave Report طراحی کرده و آنرا ذخیره نموده اید . با فشار دادن دکمه کنار آن ، پنجره انتخاب فایل ظاهر میگردد و شما باید فایل خود را انتخاب نمایید .
نکته: با در نظر گرفتن این که شما برنامه را برای استفاده دیگران نوشته اید لذا آدرس فایل انتخابی شما به احتمال بسیار بالا در سیستم های دیگر متغیر خواهد بود و اگر شما به روشی که در بالا ذکر شد فایل گزارش خود را انتخاب نمایید برنامه خطای پیدا نکردن فایل گزارش (به همان آدرس دایرکتوری که شما در سیستم خود انتخاب نموده اید ) را خواهد داد . لذا برای حل این مشکل خاصیت ProjectFile را خالی رها کرده و آنرا بصورت کد در خود برنامه انتخاب نماید .
RvProject1.ProjectFile:= 'Your Filename.Rav';
شما می بایست فایل گزارش خود را در همان پوشه ای که برنامه خود را ذخیره نموده اید قرار دهید و با کد بالا ، برنامه فایل گزارش شما را در پوشه جاری جستجو خواهد کرد .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.