Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی دیکشنری

mah65
08-19-2009, 03:05 AM
سلام

می خواستم ببینم کسی اینجا هست که بتونه در این زمینه من رو کمک کنه ؟؟

طراحی وب سایت دیکشنری بر پایه Php

پیشاپیش ازتو که منو کمک کردی ممنونم

Encoder
08-19-2009, 03:23 AM
قبلا خیلی سخت بود نوشتن همچین چیزی ! ولی الان می تونی در کمتر از 30 دقیقه یه سایت دیکشنری بسازی (البته بدون دیزاین 30 دقیقه طول میکشه ) ! ببین برای ساختن همچین سایتی نمی خواد کار سختی کنی ! پهنای باند زیادی هم لازم نیست ! هاست زیادی هم نمی خواد ! :D دیگه شد یه سایت کره cigar خوب ! بریم سراغ ساخت این سایت ! ببین اول باید یه دیتابیس دیکشنری داشته باشی ! حالا چون google translator ساخته شده ما هم استفاده می کنیم ! توی برنامه پی اچ پی که داری می نویسی چند تا متغیر باید تعریف کنی ! :

2 متغیر اول : یکی باید زبان متن ورودی و دیگری زبان خروجی را دریافت کند !

متغیر سوم متن را دریافت می کند !

سپس توی برنامه ات تعریف می کنی که پس از Submit کردن متغیر های بالا این متغیر ها رو به translate.google.com تزریق کنه ! وقتی تزریق کرد معنی رو از گوگل دریافت کنه و به کاربر توی سایت خودت نشون بده ! فقط باید Status bar رو تبدیل به ساعت کنی یا تکست بگذاری توش یا Lock کنی تا کاربر نفهمه از کجا استفاده می کنی !

موفق و پیروز باشی ! سوال داشتی در خدمتم !

mah65
08-21-2009, 09:39 AM
یه دنیا تشکر

خیلی راه حل راحتی بود

فکر کنم حدود 500 تا 800 هزار تومان به نفعم شد

خیلی ممنونم

mah65
08-24-2009, 05:31 PM
سلام

راستی من ، فقط html رو بلدم . آیا در زمینه آموزش مقدماتی php فیلم های آموزشی توی بازار پیدا می شه ؟
چند تا cd گرفتم ، اما اینها به درد کسایی میخوره که حد اقل یه دوره کوتاه مدت کلاساش رو رفته باشند .

کسی می تونه در این مورد من رو راهنمایی کنه ؟

راستی یه چیز دیگه ؟

توی این وبسایت ، کسی هست کسی پیدا میشه که وبسایت طراحی کنه ؟

Encoder
08-24-2009, 06:06 PM
سلام ! من طراحی وب می کنم . برای آموزش هم فیلم به دردت نمی خوره !

کتاب آموزش مقدماتی پی اچ پی

یا

پی اچ پی از صفر

و ... رو بخر و بخون ! تمرین یادت نره !

mah65
08-26-2009, 06:03 AM
از راهنمایی هات ممنونم

mah65
08-26-2009, 06:55 AM
در ضمن ، چند تا از وب سایت هایی را که تا حالا طراحی کردی رو برام بنویس تا بعنوان نمونه یه نگاهی به اون ها بکنم

ممنون

M4tRix
08-26-2009, 09:05 AM
سلام

راستی من ، فقط html رو بلدم . آیا در زمینه آموزش مقدماتی php فیلم های آموزشی توی بازار پیدا می شه ؟
چند تا cd گرفتم ، اما اینها به درد کسایی میخوره که حد اقل یه دوره کوتاه مدت کلاساش رو رفته باشند .

کسی می تونه در این مورد من رو راهنمایی کنه ؟

راستی یه چیز دیگه ؟

توی این وبسایت ، کسی هست کسی پیدا میشه که وبسایت طراحی کنه ؟

از این تایپیک شروع کن :[Only registered and activated users can see links]