توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش قدم به قدم j2me [مدیران و اعضای فعال لطفا مراجعه کنند]
Encoder
08-24-2009, 09:47 PM
سلام به همه دوستان عزیزم ! تاپیک برنامه نویسی سیمبین به پایان رسید ! آمویزش برنامه نویسی J2ME را آغاز کردم ! در این تاپیک قصد دارم برنامه نویسی برای موبایل با زبان J2ME را آموزش دهم ! امیدوارم استفاده کنید ! با تشکر از شما دوستان عزیزم heart
آموزش توسط : NobodyCoder
به زودی آموزش آغاز می شوند
قابل توجه اعضای فعال و مدیران : اگر با آموزش موافق هستید یک تشکر کنید ، و اگر آموزش این زبان را مفید نمی دانید تشکر نکنید تا آموزش داده نشود و وقتم را در دیگر جاهای فروم بگذرانم naughty
Encoder
08-25-2009, 03:52 AM
باشه ! مشکلی نیست . پس من وقتم رو توی جاهای دیگه فروم می گذارنم ! برای دوستان علاقه مند به این زبان چند تا مقاله به زبان اصلی پیوست کردم
این تاپیک مخصوص J2ME هست ! اما دیگه آموزش قدم به قدمی در کار نیست ! :cool:
مقاله اول : آموزش نوشتن نرم افزار های پرتابل با J2ME
مقاله دوم : شروع J2ME
مقاله سوم : آموزش گام به گام J2ME
بازم براتون مقاله می گذارم
Encoder
09-23-2009, 10:05 PM
[Only registered and activated users can see links]
مقاله ای در رابطه با بازی سازی با J2ME
مقاله مفیدیه ;)
دانلود از مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])
با تشکر ! heart
Reza Azimy_RW
10-10-2009, 06:44 AM
رفیق پس پسووردش ؟:cool:
cassini
02-26-2010, 09:16 PM
سلام به همه دوستان عزیزم ! تاپیک برنامه نویسی سیمبین به پایان رسید ! آمویزش برنامه نویسی J2ME را آغاز کردم ! در این تاپیک قصد دارم برنامه نویسی برای موبایل با زبان J2ME را آموزش دهم ! امیدوارم استفاده کنید ! با تشکر از شما دوستان عزیزم heart
آموزش توسط : NobodyCoder
به زودی آموزش آغاز می شوند
قابل توجه اعضای فعال و مدیران : اگر با آموزش موافق هستید یک تشکر کنید ، و اگر آموزش این زبان را مفید نمی دانید تشکر نکنید تا آموزش داده نشود و وقتم را در دیگر جاهای فروم بگذرانم naughty
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
Encoder
02-26-2010, 11:12 PM
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
پیگیری می کنم اگر طبق گفته شما کتاب خوب و پر مطلبی بود آموزش از روی کتاب رو شروع می کنم heart
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.