Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش قدم به قدم j2me [مدیران و اعضای فعال لطفا مراجعه کنند]

Encoder
08-24-2009, 09:47 PM
سلام به همه دوستان عزیزم ! تاپیک برنامه نویسی سیمبین به پایان رسید ! آمویزش برنامه نویسی J2ME را آغاز کردم ! در این تاپیک قصد دارم برنامه نویسی برای موبایل با زبان J2ME را آموزش دهم ! امیدوارم استفاده کنید ! با تشکر از شما دوستان عزیزم heart

آموزش توسط : NobodyCoder

به زودی آموزش آغاز می شوند

قابل توجه اعضای فعال و مدیران : اگر با آموزش موافق هستید یک تشکر کنید ، و اگر آموزش این زبان را مفید نمی دانید تشکر نکنید تا آموزش داده نشود و وقتم را در دیگر جاهای فروم بگذرانم naughty

Encoder
08-25-2009, 03:52 AM
باشه ! مشکلی نیست . پس من وقتم رو توی جاهای دیگه فروم می گذارنم ! برای دوستان علاقه مند به این زبان چند تا مقاله به زبان اصلی پیوست کردم

این تاپیک مخصوص J2ME هست ! اما دیگه آموزش قدم به قدمی در کار نیست ! :cool:

مقاله اول : آموزش نوشتن نرم افزار های پرتابل با J2ME

مقاله دوم : شروع J2ME

مقاله سوم : آموزش گام به گام J2ME

بازم براتون مقاله می گذارم

Encoder
09-23-2009, 10:05 PM
[Only registered and activated users can see links]

مقاله ای در رابطه با بازی سازی با J2ME

مقاله مفیدیه ;)

دانلود از مدیا فایر ([Only registered and activated users can see links])

با تشکر ! heart

Reza Azimy_RW
10-10-2009, 06:44 AM
رفیق پس پسووردش ؟:cool:

cassini
02-26-2010, 09:16 PM
سلام به همه دوستان عزیزم ! تاپیک برنامه نویسی سیمبین به پایان رسید ! آمویزش برنامه نویسی J2ME را آغاز کردم ! در این تاپیک قصد دارم برنامه نویسی برای موبایل با زبان J2ME را آموزش دهم ! امیدوارم استفاده کنید ! با تشکر از شما دوستان عزیزم heart

آموزش توسط : NobodyCoder

به زودی آموزش آغاز می شوند

قابل توجه اعضای فعال و مدیران : اگر با آموزش موافق هستید یک تشکر کنید ، و اگر آموزش این زبان را مفید نمی دانید تشکر نکنید تا آموزش داده نشود و وقتم را در دیگر جاهای فروم بگذرانم naughty

سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم

Encoder
02-26-2010, 11:12 PM
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم

پیگیری می کنم اگر طبق گفته شما کتاب خوب و پر مطلبی بود آموزش از روی کتاب رو شروع می کنم heart