Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیلاگر جدید که 100% کار میکنه!!

vhdmsm
08-30-2009, 02:30 AM
یه کیلاگر جدید پیدا کردم که واسه سایت security-shell هستش و با نود32 جدیدترین آپدیت تستش کردم و نشناختش و کیلاگر هم تست شده و جواب میده!!!
حالشو ببرید!! thumbsupthumbsup

DANTE_FIRE
09-01-2009, 04:33 PM
دوستان اگه ممکنه یکی یکم توضیح در مورد ftp به من بده که چجوری میشه بلاگهای کیلاگر رو ازش دریافت کرد ؟

JA3IL
09-02-2009, 05:44 PM
سلام
وقتي كيلاگرتو اجرا ميكنم اين پيغام مياد.

Only.AmniaT
09-19-2009, 06:31 AM
دوستان اگه ممکنه یکی یکم توضیح در مورد ftp به من بده که چجوری میشه بلاگهای کیلاگر رو ازش دریافت کرد ؟

شما اول يه FTP ميسازي بعد برات مثل log ارسال ميشه رو FTP

ashlly
09-23-2009, 11:13 PM
یه کیلاگر جدید پیدا کردم که واسه سایت security-shell هستش و با نود32 جدیدترین آپدیت تستش کردم و نشناختش و کیلاگر هم تست شده و جواب میده!!!
ایول :)
دستت درد نکنه
منم با نود ورژن 4 و Avast آپدیت تست کردم ، نشناخت
ولی AVG Antivirus میشناسه !!!

meysam_khodaee
09-24-2009, 11:49 PM
عذر میخوام از حضار محترم ولی اینجور که این عکس میگه ماله دوسستومنو ویروس کاظم غیظ نباشه؟!!

abbas13677_2005
09-25-2009, 01:19 AM
کاظم غیظ چیه ؟ :p:p:p
ایجور فایل ها که پابلیک هستن اکثرا backdoor هستن. اگر از sanbox استفاده نکنید سیستم شما به شدت هر تمام ...ده میشود.
من کلا در زمینه کلاینت هکینگ خیلی تجربه دارم. این ابزار هایی هم که تازه واردها تو آشیانه میزارن تقریبا اسباب بازی هست (هر جند همون ها رو هم backdoor میکنن و شما هم بی شرمانه روشون کلیک میکنید)

اگه بروبچز زیرزمین یه چند دقه درو باز کنن من بپرم تو اون متد داس رو یادبگیرم ، وقتی اومدم بیرون هر روز یه ابزار توپ میزارم تو فوروم +کرایپتور تا هیچ آنتی ویروسی نشناستش ...
شماها فکر کنم تاحالا اسم RAT هم به گوشتون نخوره باشه ! فقط با کج خیم و خزوخیل سرتون رو گرم کردین اسمش رو هم میزارین ویروس :ii

یکی از مدیرها OK بده من شروع میکنم

alpachino
09-25-2009, 04:45 PM
کاظم غیظ چیه ؟ :p:p:p
ایجور فایل ها که پابلیک هستن اکثرا backdoor هستن. اگر از sanbox استفاده نکنید سیستم شما به شدت هر تمام ...ده میشود.
من کلا در زمینه کلاینت هکینگ خیلی تجربه دارم. این ابزار هایی هم که تازه واردها تو آشیانه میزارن تقریبا اسباب بازی هست (هر جند همون ها رو هم backdoor میکنن و شما هم بی شرمانه روشون کلیک میکنید)

اگه بروبچز زیرزمین یه چند دقه درو باز کنن من بپرم تو اون متد داس رو یادبگیرم ، وقتی اومدم بیرون هر روز یه ابزار توپ میزارم تو فوروم +کرایپتور تا هیچ آنتی ویروسی نشناستش ...
شماها فکر کنم تاحالا اسم RAT هم به گوشتون نخوره باشه ! فقط با کج خیم و خزوخیل سرتون رو گرم کردین اسمش رو هم میزارین ویروس :ii

یکی از مدیرها OK بده من شروع میکنم

سلام.
حالا تا مدیرا جواب بدن شما یه سری چیزیرو :-Sبگو که حداقل بچه ها آشنا بشن چیکار کنن لازم نیست از اولش حرفه ای شروع کنیم.cigar

behzad18
09-25-2009, 07:45 PM

آقا من تست کردم Avast خیلی سریع شناخت حتی اجازه دانلود نداد.

IDM دانلودر هم اونو به عنوان فایل مخرب شناخت.

فکر نکنم زیاد جدد باشه به هر حال مرسی

vhdmsm
09-25-2009, 07:56 PM
آقا من تست کردم avast خیلی سریع شناخت حتی اجازه دانلود نداد.

Idm دانلودر هم اونو به عنوان فایل مخرب شناخت.

فکر نکنم زیاد جدد باشه به هر حال مرسی

وقتی که یه مدتی از ساخت کیلاگر میگذره دیگه آنتی ویروس ها و آنتی اسپایورها اونو میشناسن واسه همین دیگه به درد نمیخوره...
واسه همین مدیرا تاپیک رو قفل کنن!!

Sha2ow
09-25-2009, 08:04 PM
کلا هر پستی که به keylogger ختم میشه آخرش دعواست ... چون 100% کسایی که از keylogger استفاده می کنند برای اهداف بچه گونست و لامر بازی .....
من هیچ وقت به این جور کیلاگر ها اعتماد نمی کنم .......