Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به اشتراک کذاشتن اینترنت در شبکه

aslani606
09-11-2009, 10:21 PM
سلام

در یک اداره دو شبکه مجزا از هم وجود دار . یکی در طبقه پایین و دیگری در طبقه دوم که تو هر کدوم 10 کامپیوتر به صورت وورک گروپ شبکه شده اند به صورت کابلی

در اتاق دیگه من یک کامپیوتر و خط ای دی اس ال دارم
حالا اگر من بخوام این اینترنت را به دو شبکه دیگه برسونم باید چکار کنم ؟
اگر امکان داره یک توضیحی بدید

Mehdy007
09-11-2009, 10:31 PM
سلام

در یک اداره دو شبکه مجزا از هم وجود دار . یکی در طبقه پایین و دیگری در طبقه دوم که تو هر کدوم 10 کامپیوتر به صورت وورک گروپ شبکه شده اند به صورت کابلی

سلام

شما باید کانکشن اینترنت خودتون رو share کنید و IP سیستم خودتون رو توی بقیه کامپیوتر ها بعنوان Default Gateway بدید.
در ضمن DNS های ISP تون هم ازشون بگیرید و توی DNS Server سیستمها اضافه کنید.

موفق باشی

aslani606
09-12-2009, 11:37 PM
مسئله اینجاست که چطوری این اینترنت را شر کنم از چه طریقی
من که هیچ ارتباطی بین این دو شبکه ندارم

شبکه هم هر دو جداگانه و با کابل هست

baravak
09-13-2009, 12:25 AM

آخه مرد مومن تو که هیچ ارتباطی نداری چه طوری می خوای اینترنت رو شر کنی؟؟:x

aslani606
09-13-2009, 02:04 AM

سلام

بابا مشکل من همینه چطوری بگم؟؟؟؟!!
میخوام بین این دوشبکه و اینترنتم رابطه برقرار بشه
چطوری با کابل با اکسس پوینت چه نوعی چند تا چه جوری چه شکلی و .........8-x

مرسی

Dj.Drummer
09-13-2009, 02:10 AM
فکر می کنم باید از uplink و router استفاده کنید البته اگر منظورتون را درست فهمیده باشم

N4H
09-13-2009, 02:52 AM
دوست من یک سوال کاملا گنگ پرسیدی سوالت بیشتر شبیه اسپم هست
لطفا سوال رو کامل تشریح کن ببینیم چی میخوایی

تو می گی یک شبکه داری اخه ما که اونجا نیستیم ببینیم چه شبکه ای داریم

لطفا کامل توضیح بده ما بدونیم جواب باید چی بدیم
اون وقت می گید اشیانه جواب سوال مارو نمیده

----
بگو اصلا شما تو شبکه اونا هستی ....؟
چنتا کارت شبکه رو سیستم داری؟
اینترنت مستقیم میاد تو سیستم شما؟

aslani606
09-13-2009, 05:31 PM
باز هم خیلی ممنون یکبار دیگه مجدد میگم

یک ساختمان اداری 2 طبقه داریم
در طبقه اول این ساختمان اتاقی هست که دارای 10 کامپیوتر که از طریق یک سوئیچ Dlink و کابل CAT5e به هم به صورت workgroup شبکه شده اند آی پی سرور یا 192.168.0.1 و کلاینتها 192.168.0.2 تا 11 gateway کلاینتها را هم 192.168.0.1 قرار دادم DNS را هم همینطور

در طبقه دوم این ساختمان هم دقیقا مشابه این شبکه وجود داره

در طبقه اول این ساختمان یک اتاق دیگه هست
هیچ ارتباط فیزیکی با دو شبکه دیگه نداره و یک کامپیوتر و یک خط اینترنت ADSl از طرف مخابرات گرفتیم
فاصله بین این کامپیوتر و شبکه اول حدود 50 متر و با شبکه بالا هم همینطور
در اینصورت فاصله دو شبکه تقریبا 100 متر میشه!

حالا من میخوام از طریق این ADSl اینترنت را به دو شبکه دیگه برسونم
از نظر تجهیزات جانبی هم هیچی ندارم شما بگید من باید چی خریداری کنم

حالا شما لطف کنید و بگید من برای ارتباط بین این دو شبکه و کامپیوتری که اینترنت داره باید چکار کنم

جان هر کی که دوست دارید نگید گنگه
تجهیزات
2 عدد سوئیچ برای هر شبکه جدا (uplink هم نداره )
کارت شبکه نصب شده بر روی هر کامپیوتر
کابل CAT5e یعنی شبکه وایرلس نیست
به صورت معمولی وقتی یک شبکه داره کار میکنه یهنی رو هر سیستم یک کارت شبکه هست
حالا اگر قرار 2 تا یا بیشتر بشه لطف کنید و بگید
خوب یک اشتراک اینترنت ADSL دیگه مثل همه خونه ها

از اینکه وقت میزارید ممنون

Dj.Drummer
09-13-2009, 06:28 PM
سلام
سوییچ های جدید پورتی به نام uplink ندارند بلکه هر کدام از پورت ها می توانند نقش پورت uplink را ایفا کنند
البته شما می توانند با قرار دادن دو عددNIC در یک سیستم از روترهای نرم افزاری مایکروسافت هم استفاده کنید
اینارو هم بخون بد نیست:
http://computer.parsx.com/about111.html
http://www.cgoi.blogfa.com/post-4.aspx

aslani606
09-14-2009, 12:51 AM
سلام
سوییچ های جدید پورتی به نام uplink ندارند بلکه هر کدام از پورت ها می توانند نقش پورت uplink را ایفا کنند
البته شما می توانند با قرار دادن دو عددNIC در یک سیستم از روترهای نرم افزاری مایکروسافت هم استفاده کنید
اینارو هم بخون بد نیست:
http://computer.parsx.com/about111.html
http://www.cgoi.blogfa.com/post-4.aspx

دست شما درد نکنه این مورد اول و دوم بیشتربدرد خورد
فکر کنم منظورتون این بود که رو کامپیوتری که اینترنت هست باید 2 تا کارت شبکه وصل کنم !
بعد یکیش را بدم به مودم َadsL و یکی دیگه یک کابل وصل کنم به یک سویچ؟؟:ii

من باز هم قاطی کردم :o
من الان تو ارتباط فیزیکی این دو شبکه و کامپیوتری که اینترنت داره مشکل دارم چجوری بگم
چطوری باید اینها با هم ارتباط برقرا کنند
تو او 2 تا لینک هم روش تنظیمات گفته شده بود نه اونی که من میخوام

مرسی

منتظرم

saeedhajizade
09-14-2009, 02:32 AM
سوال اول : این 2 شبکه که گفتی اصلا پورت اضافی داره روی سوئچ هاش که با یه کابل به هم وصل کنی
سوال دوم: کامپیوترت کارت شبکه داره یا نه اگه داره باید کامپیوتر خودتم به یکی از این سوئچ ها وصل کنی

بد اگه مودمت پورت rj 45(پورت شبکه) داشته باشه میتونی اونم به سوئیچ بزنی تا اگه کامپیوتر ت خاموش هم بود بقیه از شبکه استفاده بکنن البته باید ipمودمت رو به عنوان getway رو کانکشن بقیه کامپیوتر ها ست کنی اگه سوالی داشتی پیغام خصوصی بده تا دقیق تر راهنماییت کنم:o
در ضمن سرعت اینترنتت چقدر ه ببین اصلا جواب 20 تا یوزرو میده !!!!!!!!!!!

FOTROS
09-14-2009, 03:01 AM
دست شما درد نکنه این مورد اول و دوم بیشتربدرد خورد
فکر کنم منظورتون این بود که رو کامپیوتری که اینترنت هست باید 2 تا کارت شبکه وصل کنم !
بعد یکیش را بدم به مودم َadsL و یکی دیگه یک کابل وصل کنم به یک سویچ؟؟:ii

من باز هم قاطی کردم :o
من الان تو ارتباط فیزیکی این دو شبکه و کامپیوتری که اینترنت داره مشکل دارم چجوری بگم
چطوری باید اینها با هم ارتباط برقرا کنند
تو او 2 تا لینک هم روش تنظیمات گفته شده بود نه اونی که من میخوام

مرسی

منتظرم

شما Admin اون شبکه هستی؟؟؟؟؟؟؟؟:o

aslani606
09-14-2009, 05:21 AM
سوال اول : این 2 شبکه که گفتی اصلا پورت اضافی داره روی سوئچ هاش که با یه کابل به هم وصل کنی
سوال دوم: کامپیوترت کارت شبکه داره یا نه اگه داره باید کامپیوتر خودتم به یکی از این سوئچ ها وصل کنی

بد اگه مودمت پورت rj 45(پورت شبکه) داشته باشه میتونی اونم به سوئیچ بزنی تا اگه کامپیوتر ت خاموش هم بود بقیه از شبکه استفاده بکنن البته باید ipمودمت رو به عنوان getway رو کانکشن بقیه کامپیوتر ها ست کنی اگه سوالی داشتی پیغام خصوصی بده تا دقیق تر راهنماییت کنم
در ضمن سرعت اینترنتت چقدر ه ببین اصلا جواب 20 تا یوزرو میده !!!!!!!!!!!

ممنون
بله پورت اضافی داره
بله کارت شبکه داره
پس اینجوری شد من باید با یک کابل دو تا سویچ شبکه بالا و پایین وصل کنم به هم (باید کابل کراس باشه درسته)بعد یک کابل هم ازپورت rj 45 مودم به سویچ وصل کنم (فرقی نمیکنه کدوم سویچ؟ ) اگر خواستم وقتی کامپیوترم خاموش بود بقیه بدون اینترنت نمونند
آی پی getway همه کامپیوتر ها راهم آی پی مودم میدم
درست متوجه شدم
تنظیمات دیگه ای نداره
خیلی خیلی ممنونheart

شما Admin اون شبکه هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره بشم و میشمthumbsup
مشکلی هست:p

saeedhajizade
09-14-2009, 05:59 AM
سرعت اینترنتت چقدر ه ببین اصلا جواب 20 تا یوزرو میده !!!!!!!!!!!

Dj.Drummer
09-14-2009, 06:25 AM
سرعتش اگر 512 باشه در بهترین شرایط یه چیزی شبیه دیال اپ میشه

FOTROS
09-14-2009, 06:58 AM
نه مشکلی نیست. ولی حتما یه دوره + NETWORK برو. لازم میشه ...:o

eL2rado
09-14-2009, 11:37 AM
یه روش کم هزینه اینه که یه کامپیوترو سرور کنی و از سرویس RRAS استفاده کنی. درواقع این کامپیوترت نقش router داره. خیلی راه های دیگه هم هست. بهتره با یه کاردان مشورت کنی..

aslani606
09-14-2009, 10:40 PM
سرعت اینترنتت چقدر ه ببین اصلا جواب 20 تا یوزرو میده !!!!!!!!!!!

سرعتش اگر 512 باشه در بهترین شرایط یه چیزی شبیه دیال اپ میشه

تو سرعت مشکلی نیست هیچ موقع همزمان همه آنلاین نیستند

نه مشکلی نیست. ولی حتما یه دوره + NETWORK برو. لازم میشه ...

کتابش نیست؟(اگر بشه آنلاین خرید کرد خیلی خوبه فارسی باشه بهتره اگر انگلیسی بود هم مشکلی نیست) وقت نمیکنم کلاس برم ممنون میشم معرفی کنید

یه روش کم هزینه اینه که یه کامپیوترو سرور کنی و از سرویس RRAS استفاده کنی. درواقع این کامپیوترت نقش router داره. خیلی راه های دیگه هم هست. بهتره با یه کاردان مشورت کنی..

منظورتون اینه که ویندوز سرور نصب کنم
ولی نمیشه چون این سیستم باید Xp باشه
اگر ممکنه شما به عنوان کاردان یک راه دیگه معرفی کنید

تشکر از همه دوستان

voip
09-20-2009, 02:53 PM
خوب دوست من وقتي شبكه برقراره يعيني همه سيتم ها بهم وصلن خوب تمومه
يك سيتم ميزاري كه اينترنت روشه بعد با ics در كنترل پنل ميتوني شير كني خيلي هم راحت
اگه نتونستي اين كارو بكني بگو من برات يك فيلم بزارم
خوب طرف اونها هم مي تونن dhcp اي پي بگيرند يا اينكه خودت اي پي در همون رج ست كني مثلا 192.168.0.1
رو سيتمي كه اي دي اس ال روش وصله نياز به كارت شبكه داري كه خروجي اينترنتو بهش بدي كه وصل ميشه به سويچ بعدديگه تمومه همه اينترنت دارند

اگه برات سخته اين كار يك اكسس پوينت بگير (وايرلس)طرف اونها هم كارت وايرلس خيلي عالي جواب مي ده يك اكسس پوينت 100 تومان كارت وايرلس هم 25-30 تومان درحد متوسطبرايفاصله شما كه مناسبه به همين راحت اگه توضيحات بيشتر و كاملتر خواستيد من اگه بتونم در خدمتتون هستم

aslani606
09-21-2009, 12:19 AM
خوب دوست من وقتي شبكه برقراره يعيني همه سيتم ها بهم وصلن خوب تمومه
يك سيتم ميزاري كه اينترنت روشه بعد با ics در كنترل پنل ميتوني شير كني خيلي هم راحت
اگه نتونستي اين كارو بكني بگو من برات يك فيلم بزارم
خوب طرف اونها هم مي تونن dhcp اي پي بگيرند يا اينكه خودت اي پي در همون رج ست كني مثلا 192.168.0.1
رو سيتمي كه اي دي اس ال روش وصله نياز به كارت شبكه داري كه خروجي اينترنتو بهش بدي كه وصل ميشه به سويچ بعدديگه تمومه همه اينترنت دارند

اگه برات سخته اين كار يك اكسس پوينت بگير (وايرلس)طرف اونها هم كارت وايرلس خيلي عالي جواب مي ده يك اكسس پوينت 100 تومان كارت وايرلس هم 25-30 تومان درحد متوسطبرايفاصله شما كه مناسبه به همين راحت اگه توضيحات بيشتر و كاملتر خواستيد من اگه بتونم در خدمتتون هستم

الان من باید برای ارتباط بین این دو شبکه و کامپیوتری که اینترنت داره باید یک کابل کشی انجام بدم
میتونم به جای کابل کشی طبق گفته شما یک اکسس پوینت بگیرم و دو تا کارت شبکه وایرلس
که اکسس پوینت وصل کامپیوتری که اینترنت داره بشه
و دو تا کارت شبکه وایرلس هم به سرور های دو تا شبکه وصل بشه (البته سرور که نه ) بعد اینترنت از طریق سرور هر شبکه بین کلاینتهای خودشون شر بشه

voip
09-21-2009, 03:38 AM
شما دو شبكه مجزا از هم يعني هيچ ارتباطي بين اين دو شبكه نيست و ميخواهيد ببينيد چطور ميشه ارتباط برقرار كرد و به اين دو شبكه اينترنت داد
پس اولين قدم ما
1-ارتباط بين اين دو شبكه هست كه شما بايد دو سويچ رو به هم ديگه با وسيله يك كابل كراس به هم ديگه وصل كنيد اگر مسافت زياد هست و براتون درد سر داره مي تونيد براي ارتباط اين دو سويچ از دو اكسس پوينت استفاده كنيد كه ارتباط اين دو سويچ رو برقرار كنه
خوب پس دو راه داشتيد يكي اتصال دو سويچ بصورت كابلي
دوم هم بصورت وايرلس
طبقه اول=a
طبقه دوم=b

بصورت كابلي براتون توضيح مي دهم مثلا شما كامپيوتري كه باهاش وصل مي شيد به اينترنت در طبقه اول گذاشتيد بعد نياز به يك كارت شبكه داريدNIC كه اين كارت شبكه اينترنت رو مي فرسته بيرون و اگر بخواهيد از ويندوز ايكس پي استفاده كنيد حتما بايد آي پي شما 192.168.0.1 باشه و اصلا نميشه آي پي ديگه اي انتخاب كرد فقط در ايكس پي اينطوره خوب شما ازcontorol panel>add remove program >add remove windows componet >inetrenet information service رو تيكش رو مي زنيد و بعد سي دي ويندوز رو مي زاريد حتما بايد سي دي ويندوزي باشه كه نصب كرديد بعداز اينكه نصب تمام شد الان ديگه سرويس ICS روي سيستم شما نصب هست خوب الان رو كانكشنيكه باهاش وصل مي شيد به اينترنت راست كليك مي كنيد و پروپرتيز رو مي زنيد بعد advance و تيك allow network ...و دو تيك پايني رو مي زنيد بعد در قسمت home network conection همون كارت شبكه كه اي پي اون 192.168.0.1 بود رو انتخاب ميكنيد و تموم شد و بعد با يك كابل stright وصل مي كنيد به سويچ الان سيتم هايي كه به همون سويچ وصلن اي پي مي گيرند بصورت DHCP يعيني بصورت رندم اگه يخواهيد ثابت به هر سيستم آي پي بديد مي تونيد در قسمت اپي اون كار شبكه سيستم هايي كه به سويچ وصلند اي پي دلخواهتون روبديد ولي نبايد مثل هم باشند مي تونييد از رنج 192.168.0.2 تا 192.168.0.255 رو اي پي بديد و در قسمت گت وي هم192.168.0.1 و دي ان اس هم 192.168.0.1 اين براي موقعي بود كه بخواهيد به هر سيستم اي پي ثابت بديد اما DHCP بصورت رندم اي پي ميده

خوب اين تا اينجا الان همه سيستم ها اينترنت دارند و شبكه طبقه اول وصل شد براي طيقه دوم همونطور كه گفتم ميتونيد اگر فاصله كم هست و براتون بصرفه هست كه كابل بخريد بسته به خودتون داره ميتونيد هم كابل باشه هم وايرلس
اگر كابل باشه كه يك كابل كراس وصل ميكنيد به سويچ و سيستم هاي طبقه دوم هم وصل هستند به همين راحتي
پس كابلي كاملا براتون توضيح دادم از سير تا پياز
خوب حالا ما ميگيم فاصله بن اين دو طبقه يا دو شبكه زياده مي خواهيم از وايرلس استفاده كينم
شما نياز به دو اكسس پوينت داريد من كل توضيحاتم روي يك اكسس پوينت براتون توضيح مي دم مثلا اكسس پوينت نانو استيشن 2
خوب پس الان با اين نانو 2 م يخواهيم اينترنتو بفرستيم رو يك شبكه ديگه
خوب من اگه بخواهم بصورت كاملنحوه برقراري تنظيماتنانو روبگم خيلي طول مي كشه
ولي خلاصه ميگم كهاگهنياز داشتيد بگيد تا كاملتر براتون توضيحبدهم
خوب نانورووصل ميكنيد به سويچ بعد در يكي ازكامپيوترها هركدومكه باشه در طبقه اول در اينترنت اكسپلورر رو باز كنيد و آي پي نانو كهروخود دستگاهنوشته مي زنيد بعد رمز رووارد ميكنيد وارد محيط تنظيماتمي شيد در اونجا بايد بزاريد رومد استيشن بعد تنظيمات روapply كنيد
ودر طبقه دوم هم اكسس پوينتو وصل مي كنيد به سويچ و در يكي ازكامپيوترها همينكاروميكند ولي بايد اينجا مد ارتباط روبزاريد رو اكسس پوينت بعد اي پي اكسس پوينت رو مي زايد طبقه اول 192.168.0.2 و طبقه دوم هم 192.168.0.3 بعد ديگه نبايد بههيچ كدوم از سيستم هات اگه بخواهي بصورت دستي اي پي بدي از اين دو اي پي 2و3 نبايد استفاده كني
خوب الان شبكه شما برقرار هست و مي كتونيد از اينترنت در تو طبقه سايتفاده كنيدمن در قسمت اكسس پوينت بخواهم كامل توضيح بدهم خيلي زياد مييشه شما نو بسترتونرو انتخاب كنيد و بعد كه تصميمتون قطعي شدمنظورموايرلس يا كابلي است سوالاتتون روبپرسيد تا من جواب بدم چون من اگه بخواهم كامل توضيح بدهم خيلي طول مي كشه و شما هم خسته مي شيد بزرگوار روز خوبي رو براتون آرزو مندم

aslani606
09-21-2009, 05:09 AM
بابا دمت گرم حسابی شرمنده کردید

یک سوال

خوب اين تا اينجا الان همه سيستم ها اينترنت دارند و شبكه طبقه اول وصل شد براي طيقه دوم همونطور كه گفتم ميتونيد اگر فاصله كم هست و براتون بصرفه هست كه كابل بخريد بسته به خودتون داره ميتونيد هم كابل باشه هم وايرلس
اگر كابل باشه كه يك كابل كراس وصل ميكنيد به سويچ و سيستم هاي طبقه دوم هم وصل هستند به همين راحتي

برای طبقه دوم کابل کراس را باید از سویچ شبکه طبقه دوم به سویچ شبکه طبقه اول وصل کنم؟
تنظیمات خاص دیگه ای برای ارتباط بین این دو سویچ نداره مثلا محدوده آی پی یا اسم وورک گروپ و ....

سپاس فراوان

voip
09-21-2009, 05:42 AM
خواهش مي كنم وظيفه است
نه فقط كابلو وصل كنيد تمومه بعد همه ي سيستم ها اينترنت دارند
اگر بخواهي مثلا به يك سيستم 64 بدي به يكي 256 يعني منظورم مديريت داشته باشي ميكروتيك نصبمي كني خيلي با حاله و خيلي مديريت هاي خوبي بهت مي ده اگر نمي خواهي زياد تو دردسر بيفتي بله كابل كراس كه وصل كنيد شبكه برقرار هست البته اگر 100 متر فاصله داريد بهتره ازكابل مرغوب استفاده كنيد تا دچار مشكل نشيد اگر سوالي بود در خدمتم

mjmahdi
04-30-2010, 04:32 AM
می دونم کمی که چه عرض کنم خیلی دیر دارم جواب میدم ولی اینو واسه اون دسته از دوستانی میگم که بعدا با این مشکل روبرو میشن.

بهترین کار برای شرایطی که این دوستمون گفتن استفاده از شبکه وایرلس بود چون همونطور که گفتن فاصله شون و تعداد کلاینت هاشون زیاد بوده.
اما از طرفی بهشون توصیه نمیکردم ازین راهکار استفاده ککن ، چون اینطوری که من دیدم چندان با شبکه آشنایی نداشتن و اگه میخواسن شبکه بی سیمشون هم خودشون پیکر بندی کن باید هرلحظه منتظر میشدن تا اطلاعات شرکتیشون رو از درو همسایه ....

خودتون برید تا آخرش. حالا نمیدونم خلاصه چیکار کردن ، کارشون درست شد یا نه!؟

ÞaÞaRaŽŽi™
04-30-2010, 11:30 PM
به تاریخ تاپیک یه نگاه بندازید؟!
قفل