Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا کردن يه نرم افزار (يا بد افزار) به صورت کا ملا مخفي! چه گونه؟

tajrobenik
09-18-2009, 12:20 AM
من:x يه نرم افزار رو مي خوام بزارم توي استارت آپ چي کار بکنم تا به مخفي ترين حالت ممکن اجرا بشه؟

devil1
09-18-2009, 12:29 AM
سلام
رفیق ببین با ویژوال بیسیک یا چه زبون برنامه نویسی می خوای یا اصلا برنامه کاملش رو می خوای

tajrobenik
09-18-2009, 12:41 AM
سلام.و.....;;)

ممنون....heart

خوب فکر کنم توضیح کامل دادم ....lo1ad
شما هم اگه یه توضیح کامل بدی خوبه.:D
برام مهم نیست با چه برنامه نویسی ای....
من می خوام یه نرم افزار مثل اینترنت اکپلوره یا مثلا دانلود منیجر و یا هز نرم افزاری رو این جور بلایی سرش بیارم و چه مدلیش خیلی واسم مهم نیست.

devil1
09-18-2009, 02:49 AM
ببین دوست من اگه می خوای برنامه رو با برنامه ای دیگه بیند کنی از بیندر استفاده کن یه نمونه برات می ذارم بیندرها هر کدوم کارایی هایی اضافه دارند مثلا مخفی کردن کپی کردن و غیره
ولی اگه با برنامه نویسی می خوای این کد هاش حالا هم بیندر گذاشتم هم کد البته کد ها ناقص هست
فکر کنم این تایپیک هم بدردت بخوره
[Only registered and activated users can see links]

tajrobenik
09-18-2009, 04:33 AM
مي شه يکم مبتدي گونه تر توضيح بدين

اين نرم افزار ها واسه استارت آپه.

من می خوام فایل اجراییم دیده نشه موقع اجرا شدن یعنی توی تسکبار نباشه.
مهم فقط استارت آپ بودن نیست.
بلکه مخفی بودن هنگام اجرا هم هست.

3H34N
09-18-2009, 06:05 AM
عزیز شما میتونی ادرس فایلت رو تو ریجستری قرار بدی یه قسمت داره که برنامه ها بصورت مخفی اجرا میشن اتفاقا اکثر تروجانها تو این مسیر قرار میگیرن اگه خواستی بگو تا کامل توضیح بدم چکار کنی.

devil1
09-18-2009, 01:54 PM
عزیز شما میتونی ادرس فایلت رو تو ریجستری قرار بدی یه قسمت داره که برنامه ها بصورت مخفی اجرا میشن اتفاقا اکثر تروجانها تو این مسیر قرار میگیرن اگه خواستی بگو تا کامل توضیح بدم چکار کنی.

حرف این رفیقمون هم درسته البته فکر کنم منظورشون با برنامه نویسی اگه کد برنامه نویسیش رو می خوای بگو تا برات بزارم هم داخل استارتاپ هم هیدن یا مخفی سیستمی که به این راحتیا دیده نمی شه

tajrobenik
09-19-2009, 03:28 AM

خوب بدین دیگه چرا این قدر قضیه رو می پیچونید....
لطفا یه توضیح کامل بدین. ممنون می شم.heart

حرف این رفیقمون هم درسته البته فکر کنم منظورشون با برنامه نویسی اگه کد برنامه نویسیش رو می خوای بگو تا برات بزارم هم داخل استارتاپ هم هیدن یا مخفی سیستمی که به این راحتیا دیده نمی شه

هیدن سیستمی که چیزی نیست.... مهم اینه که وقتی اجرا هست توی تسک بار فایل اجرایی دیده نشه.

tajrobenik
09-19-2009, 05:48 AM
پس چرا کسی نیست جواب بده؟

devil1
09-19-2009, 01:43 PM
ببین دوست من الان یه لینک برات می ذارم برو در مورد همینهاست
[Only registered and activated users can see links]

tajrobenik
09-20-2009, 05:42 AM
هیچ مورد جدیدی یافت نشد. lo1ad