توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ابونتو
mehranh13
09-21-2009, 05:04 PM
با سلام خدمت هم آشیانه ای ها.این پست ویرایش شد به جای اون این فلم رو میزارم تا ببینید.موفق باشید.البته خودم هم نفهمیدم چرا ویرایش کردم.فیلم مال خودم نیست.خب اونو گفتن ویرایش کن ما هم گشتیم اون فیلم رو پیدا کردم و گذاشتم در هر حال اگه خوب نبود ببخشید.تمام تلاشم رو کردم.
mehranh13
09-22-2009, 05:22 PM
سلام خدمت هم آشیانه ای ها.بعد از نصب ابونتو و هم چنین دبین ما باید به عنوان یه کاربر معمولی وارد محیط شویم که این خود دارای محدودیت است در صورتیکه تمایل دارید با کاربر ریشه مستقیما به سیستم وارد شوید ، می بایست مراحل زیر را طبق شکل زیر طی کنید:
system/administratation/Login window
[Only registered and activated users can see links]
در تب Security گزینه Allow local system administrator login را با زدن تیک کادر کنار آن فعال میکنیم و بعد میبندیم(close)
الان میتونیمبا کاربر ریشه به سیستم وارد بشیم.
اونایی رو که گفتم فایل gdm.conf را ویرایش کرده و عبارت AllowRoot=true را به آن اضافه می کند و در محیط گرافیکی بود البته این کار رو میتونیم در خط فرمان انجام بدیم.بریم خط فرمان رو اجرا کنیم.
اول ایل gdm.conf را با یک ویرایشگر نظیر nano باز میکنیم
nano /etc/gdm/gdm.conf
عبارت [AllowRoo] را پیدا کرده و در آن این خط را اضافهمیکنیم.
AllowRoot=True
در دستور بالا پیشفرضش (false) هست که ما به (True) تغییر دادیم.
بعد ذخیره میکنیم و خارج میشیم و یه ریستارت هم لازم داره. موفق باشید.
--
eychenz:
تاپیک خوبیه امیدوارم ادامه پیدا کنه منم زیر پست ها اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم .
توجه داشته باشید که با یوزر روت لاگین شدن به محیط گرافیکال جدیدا داره منسوخ میشه و حتی الامکان این کارو نکید
ولی اگه نیاز هست خب طبق فرمایشات آقا مهران عمل کنید.
mehranh13
10-25-2009, 05:09 PM
سلام خدمت هم آشیانه ای ها.متاسفانه به دلایل مشغله های کاری زیاد فرصت ادامه این تایپیک رو ندارم اما سعی میکنم مطالب خوبی رو بزارم.توی این پست میخام یه ترفند خوب رو بگم :
در صورتی که در داخل وندوز اکس پی سی دی های ابونتو رو اجرا کنید اتوران ان گزینه install insid windows را میبینید که با کلیک بر روی این گزینه میتوانید لینوکس رو در کنار ویندوز داشته باشید ودر هنگام بوت شدن یکی رو انتخاب کنید.اما یه مشکل وجود داره.در صورتی که ویندوز خودتون رو عوض کنید حتی اگر ابونتو در درایوی غیر از درایو ویندوز باشد غیر قابل اجرا خواهد شد.و باید با هر بار تعویض ویندوز ابونتو رو هم نصب کنید.با این ترفند میتونین پس از تعویض ویندوز از ابونتو بدون نصب استفاده کنید البته این کار رو قبل از نصب ویندوز انجام بدین.
اول در ویندوز اکس پی خودتون وارد کنترل پنل بشین و فولدر اپشن رو باز کنید و به سربرگ View برین.در این صفحه تیک گزینهShow hidden files and folders باید فعال باشد همچنین دو گزینه Hide extensions for know file types و Hide protected operating system files نباید تیک خورده باشد
بعد اوکی کنید و فولدر اپشن رو ببندین.اگه ابونتو رو نصب کردین (در درایو ویندوزتون) در پوشه root درایو سه فایل به نام های wubildr,boot.ini,wubildr.mbr وجود دارد این سه تارو کپی کنید در محل مطمئن .که این فایل ها جنبه فایل پشتیبان رو دارند که برای احیای ابونتو ضروری است.حالا فرض کنید ویندوز رو عوض کردین باید این ه فایل رو توی درایو ویندوزتون کپی کنید.حالا که کپی کردین حالشو ببرین.thumbsup:cool::ii
mehranh13
12-07-2009, 10:30 PM
درود خدمت همه هم آشیانه ای ها.این پست رو اختصاص دادم به اینکه چطور ابونتو رو توی ویندوز استفاده کنیم.اما نه با استفاده از Wmware یا نرم افزار های مشابه.این مجازی نیست.خودتون ببینین.واسه منکه جالب بود.خواستم همین جا آپلود کنم دیدم باید اولا تیکه تیکه کنم دوما شاید مدیران گیر بدن.اما اگه نتونستین بگین تا تیکه تیکه کنم.من که خودم 512 داشتم حدود 3 ساعت دانلود میکردم.موفق باشید.:cool:
mehranh13
02-19-2010, 12:53 PM
سلام خدمت هم آشیانه ای ها.
هدف از این مطلب كنترل سرعت دانلود در هنگامی كه شما از دستور apt-get برای نصب یا بروزرسانی و یا ارتقا سیستم استفاده می كنید.
برای این كار ابتدا یك خط فرمان را باز كنید و سپس دستور زیر را در ان اجرا كنید :
vi /etc/apt/apt.conf.d/limitlevel
و سپس در فایل متنی دستور زیر را وارد كنید :
Acquire
{
http {
Dl-Limit "100";
}
}
100 نشان دهنده سرعت دانلود apt-get كه بر حسب KB/S ( كیلو بایت بر ثانیه ) و به نیاز خود تغییر دهید.
mehranh13
02-19-2010, 12:54 PM
lotop دستوریست در خط فرمان شبیه به دستور top با این تفاوت كه دستور top اندازه مصرف هر پردازش را از cpu و حافظه اصلی را نشان میدهد اما lotop اندازه حافظه مصرفی ( به جز Ram ) را نشان میدهد.
برای نصب ان در ابونتو خط زیر را در خط فرمان اجرا نمایید :
sudo apt-get install iotop
دستور lotop را در خط فرمان اجرا كنید و نتیچه را ببینید.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.