Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vb2008

sh4d0w
10-07-2009, 09:07 PM
سلام دوستان
من این تاپیک رو زدم تا دوستانی که مثل من نمیتونن با vb6 کار کنند اینجا مشکلاتشون رو مطرح کنند و هر کی هم مطلب و اموزشی از vb2008 داره دریغ نکنه
و حالا برسیم به مشکل خودم
دوستان من به دلیل اینکه لپتاپ دارم و سیستم عاملش هم ویستاست نمیتونم vb6 رو نصب کنم
با vb2008 کار کردم اما حالا که میخوام برناممو کامپایل کنم (exe) نمیدونم چی کار کنم!!
میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟

Gladiator
10-08-2009, 12:27 AM
سلام دوستان
من این تاپیک رو زدم تا دوستانی که مثل من نمیتونن با vb6 کار کنند اینجا مشکلاتشون رو مطرح کنند و هر کی هم مطلب و اموزشی از vb2008 داره دریغ نکنه
و حالا برسیم به مشکل خودم
دوستان من به دلیل اینکه لپتاپ دارم و سیستم عاملش هم ویستاست نمیتونم vb6 رو نصب کنم
با vb2008 کار کردم اما حالا که میخوام برناممو کامپایل کنم (exe) نمیدونم چی کار کنم!!
میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟

برای استفاده از vb6 در ویستا بعد از نصب باید vb6 رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید,در مورد exe در vb2008 روشی که معمولا پیشنهاد میشه به شکل زیر هست
به مسیر زیر برید

my documents>visual studio>project name > bin >debug

و فایل exe رو ببیینید

sh4d0w
10-08-2009, 03:37 AM
من یه سوال دارم

ایا میشه ویروسی نوشت که اگر بخواد محتویات CD رو کپی کنه ویروس به صورت خود به خود رو سیستمش اجرا بشه؟

میخوام فایل رو ببینه ولی نتونه کپیش کنه
و یه سوال دیگه چطوری میشه اون فایلی رو که با Vb ساختم مثل فایل های ویندوزی hidden کنم و بعد رایت کنم؟