توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین زبان برنامه نویسی
asal_283
10-16-2009, 09:26 PM
من دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه پیام نورم و می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم و با توجه به علم روز و بازار کار باشه میشه راهنمایی کنید که کدوم زبان بهتره و در این مورد بیشتر راهنمایی کنید و برنامه آموزشی بذارید؟
MagicCoder
10-16-2009, 09:50 PM
من دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه پیام نورم و می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم و با توجه به علم روز و بازار کار باشه میشه راهنمایی کنید که کدوم زبان بهتره و در این مورد بیشتر راهنمایی کنید و برنامه آموزشی بذارید؟
بهترین زبان برنامه نویسی دنیا جاوا و اسمبلی و سی پلاس پلاس است اما برای شروع اگر از ابن سه زبان شروع کنید از برنامه نویسی زده میشوید.
برای همین من توسه میکنم با روبی / پیتون / پرل / پی اچ پی شروع کنید.
برای منابع همگی این زبان ها به جز روبی آموزشش به زبان فارسی در اینترنت پیدا میشه اما در مورد روبی به زودی آموزشی جامع و کامل در مورد این زبان شیرین مینویسم.
توصیه میکنم هیچ وقت سمت زبان های ویندوزی نروید.
موفق باشید.
m0riiii
10-16-2009, 10:02 PM
به نظر من اول باید با برنامه نویسی شی گرای ساده مثل Vb6 و vb.net شروع کنید
بعد برید سمت خانواده C و جاوا و ...
captainEX
10-16-2009, 10:43 PM
ببین دوست عزیز به نظر من شما باید هدفتون رو اول مشخص کنید. صدها زبان برنامه نویسی وجود داره که هر کدومشون نقاط ضعف و قوتی دارن یا به عبارتی هر کدومشون برای کار خاصی طراحی شدن.
اگر دنبال نوشتن برنامه های تجاری هستید به نظر من زبانهای c# و vb زبانهای خوبی هستند.چرا که هم ساده هستند و هم قوی (در این زمینه). اما اگه دنبال نوشتن web application هستی ، زبان java را پیشنهاد می کنم. اگه هم دنبال نوشتن برنامه های سیستمی هستی ، c/c++ را پیشنهاد می کنم
mehranh13
10-16-2009, 11:42 PM
سلام.به نظر من مقایسه زبان های برنامه نویسی کار اشتباهی است.هنر یک برنامه نویس به استفاده نوع زبان نیست بلکه به برنامه هایی است که مینویسد.چه بسا یه برنامه نویس یه برنامه بنویسه که ارزش و کاربرد زیادی داشته باشه راحتتر کاربر بتونه باهاش کار کنه.امکانات زیاد و خوبی داشته باشه.مثلا با ویژال بیسیک که حتی بعضی افراد ازون حسابی نمیبرن.اما شما سعی کنید همه زبان ها رو در کنار هم یاد بگیرید.موفق باشید.
MagicCoder
10-16-2009, 11:49 PM
سلام.به نظر من مقایسه زبان های برنامه نویسی کار اشتباهی است.هنر یک برنامه نویس به استفاده نوع زبان نیست بلکه به برنامه هایی است که مینویسد.چه بسا یه برنامه نویس یه برنامه بنویسه که ارزش و کاربرد زیادی داشته باشه راحتتر کاربر بتونه باهاش کار کنه.امکانات زیاد و خوبی داشته باشه.مثلا با ویژال بیسیک که حتی بعضی افراد ازون حسابی نمیبرن.اما شما سعی کنید همه زبان ها رو در کنار هم یاد بگیرید.موفق باشید.
ویژوال بیسیک بد ترین زبان برای فراگیری زبان برنامه نویسی است چون در اصل برای ویندوز سری ۹۰ هست و برنامه نویس چیزی از الگوریتم نویسی متوجه نمیشه و شبیه مولی مدیا بیلدر که برنامه ای برای ساخت اتوران است می باشد.
farzadho
10-17-2009, 01:55 AM
سلام
امروزه مهمترین چیزی که هنر یک برنامه و برنامه نویس رو نشون میده الگوریتم برنامست.
پس فرقی نداره کدوما یاد میگیری اول خوب ساختار و الگوریتم کار کن.
در پایان پیشنهاد من واسه برنامه نویسی یه زبان از خانواده سی هست.
mehranh13
10-17-2009, 05:53 PM
اینم یه سایت که میزان محبوبیت زبان های برنامه نویسی رو نشون میده
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.