توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد چند سیستم عامل
Arash.Net
11-14-2009, 05:58 AM
با سلام و خسته نباشید خدمته دوستان عزیز متشکر میشم راهنمایم کنید
من سیستممو جدیدا از لحاظ سخت افزاری یه کم میشه گفت بروز کردم و میخوام برای نصب سیستم عامل های جدید هارد 80 گیگ خودمو دوباره پارتیشن بندی کنم و یه هارد 500 هم که دارم به عنوان هارد جانبی کنار هارد 80 هستش تا data های منو داشته باشه
سیستم عامل هایی که میخوام نصب کنم
ویندوز سرور (جنبه آموزشی) 8 گیگ البته اگه 2003 نصب کنم برای نصب 2008 نمیدونم چقدر باید فضا اختصاص بدم
ویندوز xp (جنبه کاری ) 30 گیگ (به دلیل کار با نرم افزار هایی گرافیکی و کار با حجم بالا به این فضا نیازمندم)
ویندوز 7 (جنبه کاری و آموزشی با محیط جدید ویندوز ) 20 گیگ
لینوکس (جنبه آموزشی) ما بقی برای لینوکس
با این حساب 4 پارتیشن باید ایجاد کنم البته بدم نمیاد لئو پارت مکینتاش رو هم تجربه کنم
حال سوالم از شما دوستان این هست که
ویندوز سرور چه نسخه ای نصب کنم اگه 2008 نصب کنم چه مقدار فضا نیاز دارم و اینکه sql server 2005 رو سرور 2008 مشکلی که نداره ؟
و اینکه این سیستم عاملها رو به چه ترتیبی نصب کنم تا بعد اتمام نصب در اجرای آنها به مشکل نخورم؟
3: میتونم لئو پارت رو هم نصب کنم ؟ چقدر فضا میخواد ؟ :cool:
در آخر اگر جای تاپیک رو اشتباهی زدم از شما بزرگواران عذز میخوام و امید وارم راهنماییم کنید :x
SIlIC0N
11-14-2009, 05:07 PM
Arash.Net: جان سیتمت جواب میده.
1. Win XP = 30 GB باید اول نصب بشه.
2. Win Server 2003 = 10 GB بعد از XP نصب کن.
3. Win Seven = 15 GB بعد از سرور نصب میشه.
4. Linux = 15 GB برای یک لینوکس کافیه. باید بعد از سیتم عامل های مایکروسافت نصبش کنید.
در آخر 10 GB اذافه دارید که میتونید به WIN 7 یا سرور اذافه کنید.
برای کار با سرور های مایکروسافت کافیه با سرور 2003 کار کنید بعد از اون سرور 2008 دیگه کاری نداره. کافیه چند وقت جایگزین سرور 2003 کنید.
ولی اگر سستم تون قدرت کافی داره بهتره از VMware استفاده کنید که میشه Network Infrastructure رو بخوبی تمرین کرد.
موفق باشی
Arash.Net
11-14-2009, 07:21 PM
SIlIC0N جان ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمته شما دوسته گرامی که بیشتر وقتها راهنمایم کردی و کمکم کردی
اینبارم به خاطر پاسخ سریعتون متشکرم
والاه مشخصات سیستم جدیدم اینه
MB GIGA EP41-UD3L
ram : 2 GIG king max bus 1066
CPu : Dual core E5300
البته چون فعلا دستم خالی بود برای کارت گرافیک نتونستم هزینه کنم (البته به زودی اونم عوض میکنم) کارت گرافیک فعلی 128 up to 512
VMware رو هم دارم - ولی تا حالا استفاده نکردم طریقه کار باهاش چطوریه؟ سخته یا آسون اصلا آموزشی هست براش؟
اگه از VMware استفاده کنم از این سیستم عامل هایی که گفتم چند تاشو از داخل این برنامه استفاده کنم و کدومشو بدون VMware نصب کنم ؟
از طریق VMware میشه لئو پارد رو هم نصب کرد؟
از داخل VMware محدودیتی که وجود نداره ؟ مثلا لینوکسی که از طریق VMware نصب کردم میتونم از طریق همون لینوکس به اینترنت کانکت شم یا اینکه در محیط لینوکس برنامه نویسی کنم و نیز کامپایل
میتونم از طریق این محیط سیستم عامل هارو به هم شبکه کنم و اطلاعات رو share کنم ؟
ممنون میشم کمی در این موارد راهنمایم کنید :x
بازم متشکر و ممنونم
MJ.Tavakoli
11-14-2009, 10:03 PM
SIlIC0N جان ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمته شما دوسته گرامی که بیشتر وقتها راهنمایم کردی و کمکم کردی
اینبارم به خاطر پاسخ سریعتون متشکرم
والاه مشخصات سیستم جدیدم اینه
MB GIGA EP41-UD3L
ram : 2 GIG king max bus 1066
CPu : Dual core E5300
البته چون فعلا دستم خالی بود برای کارت گرافیک نتونستم هزینه کنم (البته به زودی اونم عوض میکنم) کارت گرافیک فعلی 128 up to 512
VMware رو هم دارم - ولی تا حالا استفاده نکردم طریقه کار باهاش چطوریه؟ سخته یا آسون اصلا آموزشی هست براش؟
اگه از VMware استفاده کنم از این سیستم عامل هایی که گفتم چند تاشو از داخل این برنامه استفاده کنم و کدومشو بدون VMware نصب کنم ؟
از طریق VMware میشه لئو پارد رو هم نصب کرد؟
از داخل VMware محدودیتی که وجود نداره ؟ مثلا لینوکسی که از طریق VMware نصب کردم میتونم از طریق همون لینوکس به اینترنت کانکت شم یا اینکه در محیط لینوکس برنامه نویسی کنم و نیز کامپایل
میتونم از طریق این محیط سیستم عامل هارو به هم شبکه کنم و اطلاعات رو share کنم ؟
ممنون میشم کمی در این موارد راهنمایم کنید :x
بازم متشکر و ممنونم
سلام.
اگه قصد استفاده از وي ام وير رو رداري اول اكس پي بريز بعد در برنامه چهار تا ماشين درست كن و بقيه رو هم روي اونها نصب كن. احتياجي به آموزش نداره و خودت ميتوني خودت رو را ه بندازي.
در مورد شبكه كردن هم امكان تيم ساختن هست كه در صورتي كه شما سيستم عامل ها رو به صورت جداگاننه رو ي دستگاهت نصب كني امكان رونداري. اما در مورد لينوكس هم بهتره در وي ام وير نصب بشه و شما ميتوني تا 10 آداپتور شبكه براي اتصلات تعريف كني. اما در مورد لئو پارد. امكان نصب خانواده مك روي حز ها وجود نداره اما معمولا تيم هايي نسخه هايي كرك شده رو براي بازار عرضه ميكنند كه قابل نصب روي پي سي هست. اما آيا اينكه آپگريد لئوپارد هم به اين صورت موجود باشه خبري ندارم.
براي اطلاعات بيشتر برو به اينجا
[Only registered and activated users can see links]
SIlIC0N
11-15-2009, 12:05 AM
آرش جان کوچکتم عزیز heart
وظیفه است:x
آموزش VMWare داریم که کامله فقط دانلود لازمه:D
کالا Virtualization بهترین راهه.
آموزشهای تصویری VMware ([Only registered and activated users can see links])
این آموزشها پاسخگو کار و سوالات شما است که نیاز به تمرین و سرعت کاری دارید.
موفق باشی دوست من heart
Arash.Net
11-15-2009, 04:11 AM
سلام.
اگه قصد استفاده از وي ام وير رو رداري اول اكس پي بريز بعد در برنامه چهار تا ماشين درست كن و بقيه رو هم روي اونها نصب كن. احتياجي به آموزش نداره و خودت ميتوني خودت رو را ه بندازي.
در مورد شبكه كردن هم امكان تيم ساختن هست كه در صورتي كه شما سيستم عامل ها رو به صورت جداگاننه رو ي دستگاهت نصب كني امكان رونداري. اما در مورد لينوكس هم بهتره در وي ام وير نصب بشه و شما ميتوني تا 10 آداپتور شبكه براي اتصلات تعريف كني. اما در مورد لئو پارد. امكان نصب خانواده مك روي حز ها وجود نداره اما معمولا تيم هايي نسخه هايي كرك شده رو براي بازار عرضه ميكنند كه قابل نصب روي پي سي هست. اما آيا اينكه آپگريد لئوپارد هم به اين صورت موجود باشه خبري ندارم.
براي اطلاعات بيشتر برو به اينجا
[Only registered and activated users can see links]
MJ.Tavakoli عزیز ممنون از توضیحاتتون و متشکرم ;) خیلی لطف کردین با این حساب بی خیال لئو پارد شدم تا وقتی که بتونم یه لپ تاپشو داشته باشم :)
آرش جان کوچکتم عزیز heart
وظیفه است:x
آموزش VMWare داریم که کامله فقط دانلود لازمه:D
کالا Virtualization بهترین راهه.
آموزشهای تصویری VMware ([Only registered and activated users can see links])
این آموزشها پاسخگو کار و سوالات شما است که نیاز به تمرین و سرعت کاری دارید.
موفق باشی دوست من heart
SIlIC0N جان عزیز دلمی شما تاج سر ماین :x - بیش از این شرمند مون نکن عزیز هی زحمته که میدیم و شما لطف دارید به ما وظیفه نیست
در مورد آموزش ازت ممنون و متشکرم - همین فردا میدم بیرون برام دانلود کنن
فقط یکی دو سوال دیگه
الان که قرار شد دیگه رو vmware کار کنم و با توجه به این که قرار شد رو ایکس پی اینکار رو انجام بدم و تنها شاید ویندوز 7 رو جداگونه نصب کنم چون لینوکس و ویندوز سرور یا اصلا خود ویندوز سون داخل vmware نصب بشه چقدر فضا نیاز دارم همه اینها رو درایو سی اجرا خواهد شد یا میتونیم رو درایو دیگه ای اجراشون کنیم
چون قبلا گفتم روی درایو سی که 30 گیگ جدا خواهم کرد حدود 5 یا 6 گیگش میره واسه برنامه ها و خود ویندوز ما بقی فضا رو به صورت خالی نیاز دارم چون در هنگام انجام کار های گرافیکی مثل زدن بنر یا فلکس که رو سایز بزرگ کار میکنم این فضا در هنگام کار پر میشود
سوالم اینکه که الان چطوری فضای هاردمو قسمت کنم ؟ آیا لازمه فضای بیشتری به درایو C اختصاص بدم ؟
بازم ممنون از شما بزرگواران
SIlIC0N
11-16-2009, 07:11 PM
سلام دوباره به آرش عزیز :x دیر شد ببخشید.;;)
شما میتونید یک درایو رو اختصاص بدهید به VMWare که تمام سیستم عاملها رو توش نصب می کنید.
اگر قراره linux , Win Seven , Win server و سیتسم عامل دیگری رو نصب کنید یک درایو با حجم 30 GB یا بیشتر براش خوبه.
موفق باشی :)
Arash.Net
11-18-2009, 04:04 AM
SIlIC0N جان ممنون و متشکرم heart
لینوکس و ویندوز سرور رو رو VMware نصب میکنم
خیلی خیلی متشکرم واقعا لطف کردی - میبخشی اینهمه زحمت میدم ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.