توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كرديت كارد هكي (غير-رايگان)
P30TiP
11-16-2009, 01:14 AM
سلام
از دوستان كسي اينجا هست كه بتونه كرديت كارد برام هك كنه و پول بدم؟ به شرط اين كه بتونم تك بخرم (يعني نمي تونم يه دفعه 5 تا كارت بخرم؛ ولي مثلاً ممكنه تو 1 ماه چندين كارت بخرم ولي نه به صورت يكجا. و مي خوام گارانتي 100% بديد كه كار مي كنه (پيشنهاد من اينه كه يه كارت براي تست بديد كه من ببينم كار مي كنه يا نه اگه كار كرد ازتون مي خرم)
لطفاً نرخ بديد.
با تشكر
13ahar
11-16-2009, 01:39 AM
سلام
از دوستان كسي اينجا هست كه بتونه كرديت كارد برام هك كنه و پول بدم؟ به شرط اين كه بتونم تك بخرم (يعني نمي تونم يه دفعه 5 تا كارت بخرم؛ ولي مثلاً ممكنه تو 1 ماه چندين كارت بخرم ولي نه به صورت يكجا. و مي خوام گارانتي 100% بديد كه كار مي كنه (پيشنهاد من اينه كه يه كارت براي تست بديد كه من ببينم كار مي كنه يا نه اگه كار كرد ازتون مي خرم)
لطفاً نرخ بديد.
با تشكر
چن می خری ؟
جفتتون اینفراگشن گرفتید یکی برای پست یکی برای جواب دادن به پست
سری بعدی تکرار بشه بن !
Reynard
11-16-2009, 02:20 AM
سلام
لطفاً نرخ بديد.
با تشكر
دوست عزیز شما که میخای بخری چرا از شرکتهایی که بطور قانونی تو کاره خرید و فروش کردیت کارد هست خریداری نمیکنی؟100% هم گارانتی داره. بهترین راه همینه که از شرکتهای معتبر خریداری کنی تو گوگل یه جستجو بکن:cool:
به چند دلیل
1- دوست نداره حلال بخوره
2- با نون حلال مشکل داره
3- دوست داره مال مردم رو بخوره
4- اولین کریدیتی هم که بگیره که به قول خودش بخواد مشتری شه بپیچه به بازی !
آشیانه جای این کارا نیست !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.