توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش سوال و جوابهای مربوط به vb
سلامی دوباره به همه
خوب دیگه ما هم از بخش هک اومدیم به بخش برنامه نویسی vb6 بنا به یه سری از مسائل ....
از این به بعد از دوستانی که مشکل وی بی داشت و سوالات مربوط به برنامه نویسی با وی بی بیاد اینجا سوال خودشون رو مطرح کنند .
امیدوارم تاپیک روال کاری خود رو به نحو احسن انجام بده
با تشکر از همه دوستان آشیانه
سجاد
saeidbadri
11-18-2009, 09:23 PM
سلام میشه بگید شئ debug چیه و دربارش توضیح بدین
سلام میشه بگید شئ debug چیه و دربارش توضیح بدین
Debug Window
پنجره ای در محیط ویژوال بیسیک که امکان اجرا و آزمایش کد برنامه را مهیا میکند و شما میتوانید استپ در استپ کدهای شما رو تست و ببینید که چه عمل و انالیزی در اجرا است
golnaz_0
11-20-2009, 09:20 PM
سلامی دوباره به همه
از این به بعد از دوستانی که مشکل وی بی داشت و سوالات مربوط به برنامه نویسی با وی بی بیاد اینجا سوال خودشون رو مطرح کنند .
سجاد
salam doostane aziz,,,bande ye moshkele kheili gonde too een projecti ke moalememoon dade daran,,plz help me barnamaro mizaram,,,plz download konin. .exe hast.moshkele man too oon ghesmate timer ke too label hast va oon scroll bar hast tnx
[Only registered and activated users can see links]
yahoo id : lo0_loo
salam doostane aziz,,,bande ye moshkele kheili gonde too een projecti ke moalememoon dade daran,,plz help me barnamaro mizaram,,,plz download konin. .exe hast.moshkele man too oon ghesmate timer ke too label hast va oon scroll bar hast tnx
yahoo id : Lo0_loo
کد برنامه رو همه رو کپی کن اینجا بزار بهت بگم تا چند نفر هم یاد بگیرن
این تاپیک همگانی هست نه اینکه انجام بدم برات بزارم
aminsf
12-29-2009, 08:09 PM
سلام و درود به بر و بچه های آشیانه
من با وی بی دات نت یه ویندوز اپلیکیشن برای پیک موتوری طراحی کردم.
تو این برنامه از یه تصویر فتوشاپ با محتوای متنی برای بک گراند استفاده کردم و با تکست باکس و لیبل ها محیط رو طراحی کردم. اما اصل مسئله رو نتونستم انجام بدم.
چطور میتونم کل محتوای فرم رو در قالب برگه A5 چاپ کنم؟
درواقع منو یا Button که عمل چاپ رو اتومات انجام بده.
با تشکر
سلام و درود به بر و بچه های آشیانه
من با وی بی دات نت یه ویندوز اپلیکیشن برای پیک موتوری طراحی کردم.
تو این برنامه از یه تصویر فتوشاپ با محتوای متنی برای بک گراند استفاده کردم و با تکست باکس و لیبل ها محیط رو طراحی کردم. اما اصل مسئله رو نتونستم انجام بدم.
چطور میتونم کل محتوای فرم رو در قالب برگه a5 چاپ کنم؟
درواقع منو یا button که عمل چاپ رو اتومات انجام بده.
با تشکر
خوب عزیزم چرا از کریستال ریپورت استفاده نمیکنی کارت هم راه میفته هم قدرتش از همه بیشتر هستش
چرا لقمه رو از پشت میخوری ؟؟؟؟
از کریستال ریپورت استفاده کن هم راحته هم بهتر
hackerist_2020
12-30-2009, 04:05 AM
مقاله ای در مورد کار با فایل در وی بی میخواستم اگه لطف کنید ممنون میشم:p
مقاله ای در مورد کار با فایل در وی بی میخواستم اگه لطف کنید ممنون میشم:p
نیاز به مقاله نداره بحث فایل در وی بی خیلی ساده هستش حتی ساده تر از اون که فکرش رو بکنی
بفرما این لینک ها رو ببین همه چیز توشه هرچی که بخوای
این آخری و سومی از همه بهتره با عکس هستش متوجه میشی
کار کن باهاشون باز هم سوالی داشتی و مشکلی برخوردی به من بگو تو همین تاپیک بهت میگم ( مشکل کارت رو با کد بزار اینجا من ببینم )
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.