Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای ایجاد سایتی جهت راه اندازی بازی های تحت شبکه از کجا باید شروع کرد ؟

awake_passenger
12-02-2009, 12:31 AM
با سلام ..............

برای ایجاد سایتی جهت خدمات دادن برای بازی های آنلاین و تحت شبکه در حد بازی هایی مثل strong hold یا perfect world یا Travian یا frozen throne و ..................

از کجا باید شروع کرد !؟

چه نوع سرور و سیستمی مناسب هست ؟ و چه مشخصاتی باید داشته باشه که هم از امنیت بسیار بالایی برخوردار باشه و هم سرعت خوبی داشته باشه که پهنای باند هم کم نیاره ؟

قیمت ها به چه شکل هستش و شما شرکت و جای خاصی رو برای خدمات گرفتن سراغ دارید !؟

در مورد بازی ها چه طور !؟ باید امتیازش رو از شرکت سازنده خرید !؟ چه طور میشه این کار رو کرد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید !؟

0261
12-02-2009, 12:58 AM
با سلام ..............

برای ایجاد سایتی جهت خدمات دادن برای بازی های آنلاین و تحت شبکه در حد بازی هایی مثل strong hold یا perfect world یا travian یا frozen throne و ..................

از کجا باید شروع کرد !؟

چه نوع سرور و سیستمی مناسب هست ؟ و چه مشخصاتی باید داشته باشه که هم از امنیت بسیار بالایی برخوردار باشه و هم سرعت خوبی داشته باشه که پهنای باند هم کم نیاره ؟

قیمت ها به چه شکل هستش و شما شرکت و جای خاصی رو برای خدمات گرفتن سراغ دارید !؟

در مورد بازی ها چه طور !؟ باید امتیازش رو از شرکت سازنده خرید !؟ چه طور میشه این کار رو کرد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید !؟

سلام .
در مورد اینی که از کجا شروع کنید به نسبت بازی که میخواید (یا اینکه خودتون بازی بنویسید با سیاست های خودتون ) یا اینکه از اسکریپتهای کیم سرور میتونید استفاده کنید .
یک سرور ددیکیتد با پورت 100 اگه بالاتر باشه بهتر
برای هر سرور یک ددیکیتد قرار داده میشه
بهتر اینه سرور توی ایران باشه برای بازی هایی مثل کانتر استرایک و امسالهم سرور توی ایران ضروریه ولی برای بازی هایی مثل تراوین فرقی نداره .
معمولاً تمامی مشکلات و سود دهی ها و این مسائل رو تحت یه پروپزال میزارن .
در مورد امنیت هم که چیزی نمیشه گفت اگه خودت بنویسی یا برنامه نویست بنویسه امنیتش بیشتره تا اینکه از یه اسکریپت آماده (یا نال شده ) استفاده کنید !
معمولاً لایسنس بازی ها رو شرکت سازنده به هیچ وجه نمیفروشه چون کسی نمیخواد برای خودش رقیب درست کنه شما باید از پایه خودتون این کار رو بکنید یا اینکه لایسنس رو به زور بگیرید :d

awake_passenger
12-02-2009, 02:02 AM
میدونم که به این راحتی ها لایسنس بازی رو نمیشه خرید اما همیشه برام جای سئوال بوده سایت هایی مثل travian.ir و bitefight.ir چه طوری بالا اومدند ! تو ایران که فکر نمیکنم اصلا بازی ساز داشته باشیم !؟

منظور از امنیت هم بیشتر در مورد خود سایت و سرور بود تا باگ ها و اسکریپت خود بازی !

بعدش ممنون میشم اطلاعات کامل و دقیقتری در مورد سرور و هزینه ها در اختیارم بذارید !؟

N4H
12-02-2009, 02:12 AM
اينا كه شما گفتي يك سري اسكريپ نال هستن كه طرف روش كار كرده بهترش كرده

حالا شما هم برنامه نويسي بلد هستي بگو من بهت يك اسكريپ معرفي كنم مثلا تراوين ولي از اون بهتر

awake_passenger
12-02-2009, 02:39 AM
اينا كه شما گفتي يك سري اسكريپ نال هستن كه طرف روش كار كرده بهترش كرده

حالا شما هم برنامه نويسي بلد هستي بگو من بهت يك اسكريپ معرفي كنم مثلا تراوين ولي از اون بهتر

راستش من در مورد برنامه نویسی خیلی تجربه ندارم اما تا اینجای کار سه نفر هستیم که دوستان تا حدودی تجربه خوبی دارند !

اگه چیزی نظرتون هست ممنون میشم معرفی کنید !

بعد یک سئوال :

بین اسکریپت آماده و لایسنس بازی چه فرقی هست ؟

در مورد سرور هم اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم

با تشکر

awake_passenger
12-02-2009, 02:49 PM
کسی نمیتونه بیشتر کمک کنه ؟

0261
12-02-2009, 06:17 PM
سلام
اسکریپت نال شده با اینی که خودتون بنویسید کلی فرق داره !

اسکریپت خودت نوشتی راحت میتونی ادیت کنی و ارتقا بدی و هر کاری بکنی
ولی اسکریپت نال شده یه سیستمی هست که حالا به هر روش که اکثراً هکری هستش از روی اون سرور بیرون میاد به همراه دیتابیسش

و میتونی نصب کنی و استفاده کنی اما کلی مشکل براش به وجود میاد در ضمن هر کسی میتونه اسکریپت نال شده استفاده کنه ولی هر کسی نمیتونه بازی بنویسه در ضمن توی ایران هم ما برنامه نویسهای خوبی داریم که میتونن همچنین بازی هایی بنویسن

دقیقاً الان بگو چی میخوای کارتو راه بندازم !

awake_passenger
12-02-2009, 06:59 PM
سلام
اسکریپت نال شده با اینی که خودتون بنویسید کلی فرق داره !

اسکریپت خودت نوشتی راحت میتونی ادیت کنی و ارتقا بدی و هر کاری بکنی
ولی اسکریپت نال شده یه سیستمی هست که حالا به هر روش که اکثراً هکری هستش از روی اون سرور بیرون میاد به همراه دیتابیسش

و میتونی نصب کنی و استفاده کنی اما کلی مشکل براش به وجود میاد در ضمن هر کسی میتونه اسکریپت نال شده استفاده کنه ولی هر کسی نمیتونه بازی بنویسه در ضمن توی ایران هم ما برنامه نویسهای خوبی داریم که میتونن همچنین بازی هایی بنویسن

دقیقاً الان بگو چی میخوای کارتو راه بندازم !

با تشکر از توجه شما ............

میخواستم ببینم چه طور و از کجا میشه اسکریپت نال شده و یا خود لایسنس یک بازی رو بدست آورد ! ؟ (( البته هنوز نوع و اسم بازی رو انتخاب نکردیم ! ))

و بعد این که اگه از اسکریپت نال استفاده کنیم قانون کپی رایت متوجه ما نمیشه ؟ و شرکت و سایت اصلی سازنده برامون مشکل ایجاد نمیکنه !؟

و اینکه برای داشتن سایتی مخصوص این کار دقیقا سرور چه مشخصاتی باید داشته باشه و بهترین حالت ها و سیستم پیش فرض برای این موضوع چیه و چه قدر خرج برمیداره !؟

و پیشنهاد میکنید از هاست های ایرانی اشتراک بگیریم یا خارجی !؟ و اگه امکان داره چند تا هاست شناخته شده و خوب هم معرفی کنید ممنون میشم

0261
12-02-2009, 07:27 PM
چون حجم اسگریپت زیاده و پهنای باند نم کم و نمیتونم پیوست کنم و همچنین گذاشتن اسکریپت نال شده در بخشم رو مجاز نمیدونم لینک گوگلشو براتون میزارم که کارتونو راه میندازه
[Only registered and activated users can see links] A+%DA%AF%DB%8C%D9%85+%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D8% A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

[Only registered and activated users can see links]

در مورد هاست باید بگم اول کار شما نیاز ندارید یه ددیکید سرور بخرید ولی بعضی از این بازی ها نیاز داره یه سری اکستنشن هایی روی سرورت فعال باشه که بتونی ازش استفاده کنی !
و اینکه این جور سایتها که بخواد بعداً در آمدی توش باشه و این حرفها بیاد روی سرور اشتراکی مطمئن باشید که هک میشه !

پیشنهاد منم اینه که از اسکریپتهای نال شده استفاده نکنید

در مورد قانون کپی رایت هم خ دمتتون عرض کنم :
در صورتی که سیستم مدیریت محتوایی در وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات ایران بنام شخصی یا شرکتی ثبت شده باشد و کد سورس های آن با کد سورس های ارائه شده توسط برنامه نویس مطابقت داشته باشد (نه صرفاً ظاهر) تمامی حقوق مادی و معنوی برای برنامه نویس این سیستم هست و روی هر سروری که (مدیر آن سرور ایرانی باشد) یا خود مدیر آن سایت ایرانی باشد قابل پیگرد بوده و جزو قوانین کپی رایت محثوب میشه !
که البته همه این متن هم راه دور زدن داره

موفق باشید ...

awake_passenger
12-02-2009, 09:35 PM
چون حجم اسگریپت زیاده و پهنای باند نم کم و نمیتونم پیوست کنم و همچنین گذاشتن اسکریپت نال شده در بخشم رو مجاز نمیدونم لینک گوگلشو براتون میزارم که کارتونو راه میندازه
[Only registered and activated users can see links] a+%da%af%db%8c%d9%85+%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1+%d8% a2%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-us:official&client=firefox-a

در مورد هاست باید بگم اول کار شما نیاز ندارید یه ددیکید سرور بخرید ولی بعضی از این بازی ها نیاز داره یه سری اکستنشن هایی روی سرورت فعال باشه که بتونی ازش استفاده کنی !
و اینکه این جور سایتها که بخواد بعداً در آمدی توش باشه و این حرفها بیاد روی سرور اشتراکی مطمئن باشید که هک میشه !

پیشنهاد منم اینه که از اسکریپتهای نال شده استفاده نکنید

در مورد قانون کپی رایت هم خ دمتتون عرض کنم :
در صورتی که سیستم مدیریت محتوایی در وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات ایران بنام شخصی یا شرکتی ثبت شده باشد و کد سورس های آن با کد سورس های ارائه شده توسط برنامه نویس مطابقت داشته باشد (نه صرفاً ظاهر) تمامی حقوق مادی و معنوی برای برنامه نویس این سیستم هست و روی هر سروری که (مدیر آن سرور ایرانی باشد) یا خود مدیر آن سایت ایرانی باشد قابل پیگرد بوده و جزو قوانین کپی رایت محثوب میشه !
که البته همه این متن هم راه دور زدن داره

موفق باشید ...

اون دو بخش از گفته هاتون رو درست متوجه نشدم !؟

در مورد هک سرور منظورتون این بود که بهتره از اول روی سرور اختصاصی راه اندازی بشه !؟ چراکه در غیر این صورت روی سرور اشتراکی هنگام تمدید یا انتقال ممکنه هک بشه !؟

در مورد قانون کپی رایت هم تا جایی که متوجه شدم گفتید در مورد برنامه نویسان داخلی اگه کدها یکی باشه شامل میشه !؟

در حد جهانی (( کدها مال یک سایت و شرکت خارجی باشه !؟ )) مشکلی ایجاد نمیشه !؟

در مورد هزینه سرور اختصاصی و اینکه بهتره از داخل یا خارج خدمات بگیرم هم توضیح ندادید

ممنون از شما

0261
12-02-2009, 10:27 PM
اون دو بخش از گفته هاتون رو درست متوجه نشدم !؟

در مورد هک سرور منظورتون این بود که بهتره از اول روی سرور اختصاصی راه اندازی بشه !؟ چراکه در غیر این صورت روی سرور اشتراکی هنگام تمدید یا انتقال ممکنه هک بشه !؟

در مورد قانون کپی رایت هم تا جایی که متوجه شدم گفتید در مورد برنامه نویسان داخلی اگه کدها یکی باشه شامل میشه !؟

در حد جهانی (( کدها مال یک سایت و شرکت خارجی باشه !؟ )) مشکلی ایجاد نمیشه !؟

در مورد هزینه سرور اختصاصی و اینکه بهتره از داخل یا خارج خدمات بگیرم هم توضیح ندادید

ممنون از شما

سلام
در مورد هک شدن به نظر من سایتهاییکه روی سرور اختصاصی هستن همچین امنیت ندارن چه برسه به سایتهایی که روی سرور اشتراکی هستن
در مورد برنامه نویسی : اگه یک برنامه نویس ایرانی کدی رو نوشته باشه و اون کد به اسم اون برنامه نویس ثبت شده باشه شامل قانون کپی رایت میشه اگه هم ثبت نشوده باشه به وجدان خودتون مربوطه که کد یک برنامه نویس ایرانی رو استفاده میکنید یا نه !
در مورد کد نویسی که برنامه نویس خارج از کشور باشه هیچ مشکلی نداره از بابت قانون کپی رایت ایران اما باز قوانین جهانی شامل شما میشه یعنی از داخل ایران هیچ کس به شما گیر نمیده ولی اگه سرور سایت شما در آمریکا باشه و در بد ترین شرایط برنامه نویس متوجه بشه به مدیر سرور میگه و با ثابت کردن اینکه کد نویسی برای آن شخص بوده اکانت شما بسته میشه حالا میخواید وی پی اس باشید ، ددیکیتد باشید یا هاست باشید فرقی نمیکنه (که اینم راه دو زدن داره ) از هاست های وارز استفاده کنید یا سرور توی ایران بخرید .
در مورد هزینه های خرید سرور شما باید بگید چه جوری میخواید کار کنید من میتونم کمکتون کنم

موفق باشید ...

awake_passenger
12-03-2009, 01:58 PM
راستش بیشتر دنبال این هستیم که یک چیزی مثل این سایت [Only registered and activated users can see links] و به نسخه فارسی طراحی کنیم که همزمان بشه به چند بازی سرور داد !

یا در غیر این صورت حداقل میخوایم سروری برای بازی هایی مثل perfect world و یا تراوین داشته باشیم !

به چه نوع سروری با چه مشخصاتی احتیاج داریم !؟

در ضمن یک سئوال دیگه من درست متوجه نشدم کار این سایت چیه ؟

اسکریپتهای قانونی بازی ها رو ارائه میده !؟

و بعد نمیدونم جای این سئوال اینجا هست یا نه !؟

در بعضی از سایت ها دیدم نوشته شده تحت حمایت گروه آشیانه ! جریان این حمایت چیه !؟ گروه آشیانه امنیت سایت ها رو تضمین میکنه !؟

ببخشید اگه یکم گیج میزنم و سئوالات زیاد شد !

مرسی

0261
12-03-2009, 04:34 PM
راستش بیشتر دنبال این هستیم که یک چیزی مثل این سایت [Only registered and activated users can see links] و به نسخه فارسی طراحی کنیم که همزمان بشه به چند بازی سرور داد !

یا در غیر این صورت حداقل میخوایم سروری برای بازی هایی مثل perfect world و یا تراوین داشته باشیم !

به چه نوع سروری با چه مشخصاتی احتیاج داریم !؟

در ضمن یک سئوال دیگه من درست متوجه نشدم کار این سایت چیه ؟

اسکریپتهای قانونی بازی ها رو ارائه میده !؟

و بعد نمیدونم جای این سئوال اینجا هست یا نه !؟

در بعضی از سایت ها دیدم نوشته شده تحت حمایت گروه آشیانه ! جریان این حمایت چیه !؟ گروه آشیانه امنیت سایت ها رو تضمین میکنه !؟

ببخشید اگه یکم گیج میزنم و سئوالات زیاد شد !

مرسی

-1 پس شما باید از پایه بنویسی و امکانات رو با مشاهده سایت ببینی چون اسکریپت این سایت موجود نیست

2- این جور بازی ها رو میتونی راه بندازی و اسکریپتشم موجوده اما توی ایران این دو بازی شناخته شده هست و تجربه ثابت کرده که شما متاسفانه نمیتونید موفق بشید .

3- برای هر سرور بازی به یک ددیکیتد سرور نیاز دارید با پورت 100 مگ یا بیشتر رم حدود 12 باشه فکر میکنم کارتو راه بندازه !

4- سایت رو دیدم ولی چون تا بحال چنین سایتی رو باز نکرده بودم و ترجمع نکردم امکانات اصلیشو در نیاوردم ما مسئولیم در مورد سیستم مدیریت محتوا با هم بحث کنیم نه اینکه سایت براتون باز کنم ;)

5- گروه آشیانه الان 70 درصد کار خودشو اختصاص داده به امنیت شبکه ! 10 درصد طراحی و برنامه نویسی وب . 20 درصد هک
آشیانه یک شرکت منیتی هست پس خیلی از سرور های دولتی و شخصی امنیتشونو به ما میسپارن

موفق باشید ...