Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نابودی ویروس اتوران برای همیشه!!

elnaz22
12-07-2009, 06:21 PM
سلام
اگر دیگه از دست ویروس اتوران دیگه خسته شدید وقته شه که دست به کار بشید و دیگه ویروس اتوران را به آشغال دونیبفرستی اونم برای همیشه!!
شرکت پاندا نرم افزاری به عنوان Panda USB Vaccine تولید کرده شما را برای همیشه از دست ویروس اتوران خلاص میکنه .
طرز کارش هم اینجوری که یک فایل اتوران در فلش دیسک ها درست میکنه که قابل پاک و کات و کپی نداره وتا وقتی فلشو فرمت نکردید پاک نمیشه
با این کار دیگه ویروس قابلیت اجرا شدن نداره
اینو هم بگم که به غیر از فلش دیسک , کامپیوتر را هم را واکسینه میکنه به این صورت که دیگر هیچ فایلی خود به خود اجرا نمیشه مثلا با قرار دادن فلش دیسک در کامپیوتر و یا دی وی دی
کلا نرم افزاره معرکه اییه

لینک دانلود و منبع:[Only registered and activated users can see links]

تشکر فراموش نشه اگه این پست مفید بودthumbsupthumbsup

hirad
12-07-2009, 07:47 PM
این security flash چیه قضیش؟ برنامس؟

scriptplazza
12-07-2009, 07:53 PM
این security flash چیه قضیش؟ برنامس؟

بله یک برنامست نصب میکنی بعد هروقت که کول دیسک و... وصل بشه چک میکنه فایل اتوران نداشته باشه و بعد اگر داشت میتونی هم فایل اتوران و هم فایل اجرایی توست اون بدون اجرا شدن رو سیستم پاک کنی:)

elnaz22
12-07-2009, 08:16 PM
[color="green"
دوما راحت یک security flash نصب میکنی بعد هر وقت هر کول دیسک یا .... وصل میکنید اگر اتوران داشته باشه حذف میکنه :cool::d:p
سوما : تبلیغ سایت های دیگه ممنوعه naughty[/color]

AR455
12-07-2009, 09:00 PM
سلام..
دوستان عزیز اصلا احتیاجی به این کارها نیست..فقط کافیه زمانی که ویندوزتون رو عوض کردید چند تا فایل به نام autorun.inf و autorun.exe و autoplay.exe بسازید و توی درایو هاتون کپی کنید تا هیچ فایل اتورانی نتونه توی سیستم شما کپی بشه چون این فایل ها قبلا وجود داشته و فایل های اتوران نمیتونن روی هار بنشینند..ضمن اینکه شما میتونید بعد از الوده شدن سیستم هم این کار رو بکنید

Reynard
12-07-2009, 09:00 PM
نمیدونم چرا با اینکه سایت سازنده لینک مستقیم گذاشته بازم لینک از یه سایت دیگه میزارن;;)

[Only registered and activated users can see links]

ArmanSoftware
12-08-2009, 12:15 AM
نمیدونم چرا با اینکه سایت سازنده لینک مستقیم گذاشته بازم لینک از یه سایت دیگه میزارن;;)

نرم افزار گفته شده در این تاپیک نسبت به نرم افزارهای دیگر سیستم را به مراتب بیشتر کند میکند
( نباید از امکاناتش قافل شویم )
در کل برنامه خوبی معرفی شده

ولی من برای USB پیشنهاد میکنم از برنامه ارائه شده در مبحث زیر استفاده کنید

Reynard
12-08-2009, 12:47 AM
نرم افزار گفته شده در این تاپیک نسبت به نرم افزارهای دیگر سیستم را به مراتب بیشتر کند میکند
( نباید از امکاناتش قافل شویم )
در کل برنامه خوبی معرفی شده

ولی من برای USB پیشنهاد میکنم از برنامه ارائه شده در مبحث زیر استفاده کنید

ببخشید اشتباه نشه یه موقعه ای من منظورم لینک دانلود نرم افزار بود نه تاپیک خودمون:rolleyes:

elnaz22
12-08-2009, 01:27 AM
contact me by :Dthumbsupthumbsupthumbsupthumbsupthumbsupelnaz_e2 [Only registered and activated users can see links]

The Lich King
08-18-2010, 03:30 PM
سلام دوستان

یک مقاله ای آماده کرده بودم چند ماه پیش در زمینه تحلیل، بررسی و از بین بردن ویروس

آتوران که براتون attache کردم.

16421

Sabz_Sabz
08-27-2010, 02:41 PM
سلام به همه اعضا من سوالی داشتم اونم . اینکه مکه این نرم افزارهای نابود کننده اتورن غیره ..فقط یه اسکن و و یه حذف از ریجستری نمی کنند. اگه اینطوری بس می شه اینجور نرم افزارها رو خودمون بنویسم اگه نیست خوشحالم می شم کسی جواب بده

itcom
08-27-2010, 07:36 PM
به نظر من اصلا خوب کار نمیکنه وقتی سیستم آلوده بشه بعد هم نصب کنی عمل نمیکنه

من نظرم Microsoft Security Essentials هست که سات خود ماکروسفت سازنده هست

چند روز پیش سیستم دوستم ویروس اتوران گرفته بود فایلهای exe و ویندوزش بیشترا گرفته بودم وقتی برنامه

Microsoft Security Essentials نصب و آپدید کردم تمام اتورانها رو پاک و جالبیش این بود فایلهای exe رو پاک نمیکرد

ویروسو ازشون جدا و پاک میکرد و برای usb و غیره هم کار سازه:26:

warrr147
09-06-2010, 06:08 AM
سلام به شما دوستان عزیز

یه روش دیگه هم برای از بین بردن این ویروس بدون هیچ آنتی ویروسی وجود داره :100:

البته فکر کنم این روش روی سیستم های آلوده عمل نمی کنه(شایدم عمل کنه چون من امتحان نکردم، به امتحانش می ارزه)

همینطور که می دونید بیشتر ویروس ها همیشه باید اول اجرا بشن و تا زمانی که اجرا نشدن خطری هم ندارن

اگه می خواین از راه فلش یا مموری یا راه های دیگه کامپیوتر شما ویروس نگیره می تونید بعد از اینکه مثلا فلش رو به کامپیوتر وصل کردید (حتی این عمل رو میشه برای درایو های هارد دیسک هم انجام داد)

به جای کلیک روی آیکنش توی my computer توی Run اسم درایوتون رو بنویسید و وارد درایو بشید

اینطوری هیچ ویروسی روی سیستم شما اجرا نمیشه بعد می تونید به راحتی با برداشتن تیک مخفی کردم فایل های سیستمی در Folder option همه فایل ها رو که ویروس هستن رو شناسایی کنید و با یه Shift+Delete اون ویروس رو به راحتی پاک کنید
(البته اینو بگم که تا زمانی که تمام ویروس ها رو پاک نکردین روی هیچ پوشه یا حتی دکمه Back کلیک نکنید چون امکان داره ویروس فعال بشه اگه خواستین به داخل پوشه خاصی برید می تونید از Run استفاده کنید)

ویروس Autrun معمولا یه فایل هم داخل پوشه Recycle Bin داره که اگه اونم پاک کنید دیگه فلش یا هارد شما پاکسازی میشه

این روش فقط برای ویروس اتوران نیست و برای بیشتر ویروس ها عمل میکنه

من خودم از این روش استفاده کردم و تا الان هم هنوز کامپیوترم به این ویروس و ویروس های دیگه آلوده نشده
به شما اطمینان میدم این روش صد در صد عملیه

راستی یه چیزه دیگه برای اونایی که کامپیوترشون آلوده شده

اول اینکه این روشو انجام بدن اگه نتیجه نگرفتن
کامپیوتر رو با حالت Safe mode بالا بیارن و بعد این کار رو انجام بدم دیگه فکر کنم اینجوری پاک بشه
بازم اگه مشکلشون حل نشد میتونن سیستم عامل رو عوض کنن و بعد از نصب روی هیچ چیزی کلیک نکنن و وقتی سیستم بالا اومد از طریق Run مراحل رو انجام بدن
(وقتی درایو C رو فرمت کامل میکنید تمامی ویروس هایی که داخل ریشه درایو های دیگه هستن غیر فعال میشن و براحتی میشه با همین روش پاک کرد) دیگه این یکی آخری نشد نداره و خودمم امتحان کردم :99:

با تشکر از همه شما عزیزان

Dark.Hack95
11-19-2010, 11:59 AM
بعد از وصل کردن فلشتون ، فلشتونو باز نکنید ، My Computer باز کنید Hidden فعال کنید بعد توی آدرس نام فلشتونو (\:G) بنویسد و اینتر کنید همین این در صورتی جواب میده که آتوران نداشته باشید البته من یک باز بعداز عوض کردن ویندوز از این روش برای درایوام انجام دادم جواب داد
موفق باشید:rolleyes: