Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر جرات دارید کلیک کنید !!!

elnaz22
12-07-2009, 11:00 PM
سلام

>>>>>هشدار<<<<<

فقط قبل از کلیک کردن بگم اینکه کلیه لینک های زیر ویروسی میباشد اگه آنتی ویروست به روز نیست یا اصلا نداری بهت توصیه میکنم امتحان نکنی. در ضمن اینو بگم هیچ تضمینی در رابطه با پاک کردن فایلهای که ایجاد میشند رو نمیدم به هیچ وجه!!؟؟ در حقیقت یه جور تست آنتی ویروسه (صلاح مملکت خویش خسروان دانند....)
__________________________________________________ ___________________________
لینک اول ([Only registered and activated users can see links])
لینک دوم ([Only registered and activated users can see links])
لینک سوم ([Only registered and activated users can see links])
لینک چهارم ([Only registered and activated users can see links])

اینا را گذاشتم تا بگم که روی هر لینکی که میبینید کلیک نکنید !
همانطور که دیدید( البته اگه کلیک کرده باشیدnaughty ) شما فایلی رو از نت نگرفتی ولی ویروس رو سیستمت اجرا کردی چون بعضییا فکر میکنن فقط با دانلود یا ضمیمه ایمیل رو باز کرن یا ...... ویروسی میشند(واقعا چقدر ابلهند)

--------------------------------------------------------------
نکاتی دیگر

قبلش اینو بگم که من خودم کسی نیستم که بخوام دیگران رو نصیحت بکنم (ضریب هوشی ام کودن است) البته اگه دروغ نگفته باشم !!!!!!!

1_اگه امکان داره هر سه ماه یکبار ویندوزت رو عوض کن چون بعد از مدتی چرخ تو نت کامپیوترت بد جوری ویروس میشه که حتی با آنتی ویروس به روز هم قابل شناسایی نیست.نمونه اش اینه که آیا پوشه start up روی سیستمت هست یا نه اگه نیست وای به روزت!!! اگه نیست بگید تا کمکتون کنم

2_این آنتی ویوس های که ما استفاده میکنیم همه نسخه تریالی هست حال لایسنس دار یا به دون لایسنس برای اثبات این نکته آیا به نظرتون این شرکت های بزرگ ضد ویروس که آنتی ویروس تولید میکنند برنامه های جاسوسی و ..... را خنثی می کنند ممکنه از یه لایسنس نرم افزارشون بی خبر باشند که کدومشون قانونی کدوم نه؟(حتی فکرش هم ابلهانه است) پس اونا واسه چی کار میکنند(واسه پول دیگه)خوب همه این لایسنس ها نسخه تبلیغاتی میباشند و فقط واسه تبلیغند همین بس ..حال اینک ما این ضد ویروس های تبلیغاتی رو هم مرتب به روز نمیکنیم!!!!! وای به روز ما چه شود.؟؟

3_هر چی میکشید از این مرورگر ویندوزه .بهتره بجای اون از اپرا یا فایر فاکس استفاده کنی چون از لحاظ امنیت وسرعت واقعا سرتره

4_استفاده نکردن از یک فایروال قوی .فایروالی که بتونه آی پی شما ر مخفی کنه یا صفحه کلی مجازی داشته باشه (بابا zone alarm میگم).یا اینکه حداقل از آنتی ویروس نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنید. ضرر نمیکنید!!!

5_از هر جا که میرسه دانلود نکنید نمونه اش سایت[Only registered and activated users can see links] همه کرک هاش وکیجن هاش ویروسیه!!!
دانلود نرم افزار فقط از سایت [Only registered and activated users can see links] چون یه سایت جهانی و محال برنامه ای رو بخوای و تو اون پیدا نکنی

6_شناسایی دشمن از دوست نمونه اش همین سایت آشیانه خودمونو میگم ببیند چقدر از کاربران دنبال برنامه های هک میگردند البته همه نه اشتباه نشه!!!! همه حس هکری شون گل کرده!:p

7_اینقدر دنبال سایت های غیر اخلاقی نباشید چون من تو یه مقاله خوندم هکرها نتایج جستجو رو به نفع خودشون تغییر میدهند و شما رو به سایت هک خودشون میکشنند و در کل اکثر این سایتها برای هک ساخته شده نه برای خدمت به , اونم چه خدمتی (راستی چرا ملت ایران اینهمه خواستار و هوادار داره)

8_واینکه هیچ کس به شما خدمات مجانی نمیده. اینو واقعا به جد میگم چون این برنامه های هک که همه جا میبینید کلا بی استفاده شده چون آنتی ویروس ها اونا را شناسای کرده اند , همنطور که میونید یکی از ویژگی برنامه هک مخفی بودن اونه .حال اومد و واسه شما کار کرد مطمئن باشید یک کپی از اطلاعاتشو واسه سازندش میفرسته و اونو بی نصیب نمیذاره مطمئن باشید. در عوض پولی که باید میدادید و قصر در رفته اید.

9_دوستان عزیز اینو بگم که با الکترونیکی شدن کارها رعایت امنیت بیش از پیش واجب شده خصوصا با این دولت الکترونیک!! یه دفعه میبینید هیچی تو حسابتون نیست و نتیجه اش این میشه که روز از نو روزی از نو
__________________________________________________ _________________________
فعلا تا همین قدر بسه...
اگه وقت کردم ادامه میدم .
---------------------------------
اگه این پست یه ذره اطلاعاتتون رو بالا برد خواهشا دکمه تشکر یادتون نره .(نکته 8 که یادتون هست اگه نه یه نگاهی بنداز)
اگه این پست چیزی جز وقت تلف کنی نداشت عذر خواهی میکنم که وقت با ارزشتون رو گرفتم .
و ادامشو غلط بکنم!!!

و انتقاداتتون رو با جون و دل پذیرام.

در آخر>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
هل جزا احسان الا احسان

WAHID
12-07-2009, 11:11 PM
و انتقاداتتون رو با جون و دل پذیرام.

یه نگاهی کوچولو به متنتون کردم خوب و مفید بود ولی لطفا از عناوین مناسب استفاده کنید!
ببخشید میخواستم توی پیغام خصوصی خدمتتون عرض کنم ولی متاسفانه مسدودش کردین!

System.Fehler
12-07-2009, 11:33 PM
اطلاعات بیشتر ...

[Only registered and activated users can see links]

elnaz22
12-08-2009, 01:24 AM
all can contact me by elnaz_e22@yahoo.comnaughtynaughtynaughtynaughtynau ghtythumbsup

Troublemaker
12-08-2009, 03:13 AM
elnaz22
اگر قرار بود هرهکری بعد از این همه زحمت کشیدن و وقت گذاشتن بیاد همه اطلاعات و برنامه priv8 خودش رو در اختیار شما بذاره اونوقت همه هکر میشدن پس توقع بیجا نداشته باشید.

Reynard
12-08-2009, 08:25 AM
یه سایتی بود که وقتی میرفتی توش تو هر درایو یه فولدر می ساخت فکر کنم ویروس New Folder بود. اگه کسی ادرس اون رو داره لطف کنه بگه :cool:

Virangar
12-08-2009, 03:08 PM
تایتل رو درست انتخاب کن .
Infraction .
قفل ..