توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چنتا سوال نسبتا ساده در مورد Java Script
woeful
12-13-2009, 04:15 AM
سلام
1 - چطوری میتونم با Java Script یک registry key ساخت و خوند؟
2 - چطوری میتونم با Java Script به CMD دست پیدا کنم ؟
3 - چطوری Email بفرستم ؟
با تشکر
Woeful
Dj.Drummer
12-13-2009, 04:34 AM
البته شما قبلا جوابتون را گرفتید ولی من اینجا می گذارمش تا دیگران هم استفاده کنند:
با جاوا اسکریپت هیچ یک از کارهای مذکور را نمی توانید انجام دهید. زیرا جاوا اسکریپت فقط به شیء های درون پنجره Browser دسترسی دارد و امکان هیچ گونه دسترسی به چیزی خارج از پنجره Browser توسط هیچ یک از زبان های Scripting مبتنی بر وب وجود ندارد.
فقط در Browser های خیلی قدیمی مثل IE 3 و 4 کار میکنه، از IE 5 ببعد دسترسی به ActiveX های از طریق صفحه وب بخاطر مسائل امنیتی ممنوع شد.
woeful
12-14-2009, 01:09 AM
البته شما قبلا جوابتون را گرفتید ولی من اینجا می گذارمش تا دیگران هم استفاده کنند:
با جاوا اسکریپت هیچ یک از کارهای مذکور را نمی توانید انجام دهید. زیرا جاوا اسکریپت فقط به شیء های درون پنجره browser دسترسی دارد و امکان هیچ گونه دسترسی به چیزی خارج از پنجره browser توسط هیچ یک از زبان های scripting مبتنی بر وب وجود ندارد.
فقط در browser های خیلی قدیمی مثل ie 3 و 4 کار میکنه، از ie 5 ببعد دسترسی به activex های از طریق صفحه وب بخاطر مسائل امنیتی ممنوع شد.
خوب مچ مارو گرفتی :d
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.