Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرجع سوال و جوابهای شبکه و موضوعات مرتبط

صفحه ها : 1 [2]

Arash.Net
12-13-2011, 03:39 AM
سلام
همگی خسته نباشید
ببخشید اگه من بخوام یه شبکه چند کامیوتری با سوییچ درست کنم باید به همه یوز و سورد بدم

سلام - شما هم خسته نباشید

میشه سوالتو نو واضح تر بپرسید ؟ یه شبکه کامپیوتری - مثلا چند تا کامپیوتر؟

برای چه کاری میخواهید؟ مذل سویچ شما؟! و چه کار هایی میخواهید باهاش انجام بدید؟

یوزر و پسورد 1: بحث امنیتی اگه مد نظر هست و قراره که هر کس با یوزر خودش لاگین کنه ؟ 100% باید یوزر و پسورد انتخاب کنید

:91:

daniel4u
12-13-2011, 10:13 AM
مرسی بابات پاسخ

اره ریست دادم کلا این چند مدت کارم بوده ور رفتن بامودم که چرا اینطوری میشه

مودم من با کابل وصله بعد اینکه من همیشه که نمیتونم با وایرلس بیام و تو بریج وایرلس کار میکنه؟

من وقتی ریست میدم میرم کانکشن رو بریج میکنم بعد میرم پسورد پیشفرض مودم رو عوض میکنم برای جلوگیری از هک
کار دیگه نمیکنم که بگم مشکل داره
از مودم خودم هم مطمئن هستم چون هم جدیده و هم اینکه واقعا عالی کار شده
پنلش واقعا عالی و بی نظیره - کلی ابزار در کنار کانفیگ داره که من استفاده نمیکنم ازشون
اما نمیدونم چرا اینطوریه
دیگه فکر کنم باید ویندوز عوض کنم
اگه کسی این مشکل رو داشته و تونسته درست کنه منو هم کمک کنه
ممنونم

بیخیال شدم
اصلا نمیخوام تنظیمات انجام بدم
تا شماها جواب بدین مودمم میسوزه از بس ریست دادم و انگولک کردم

sara3
12-14-2011, 06:08 PM
ممنون دوست عزیز
من ده تا کامپیوترو می خوام بهم شبکه کنم
اصن هم امنیت مهم نیست
فقط می خوام از فایلهای هم و رینتر و اینترنت هم به صورت اشتراکی استفاده کنن باید به همه یوزر و سورد بدم
هنوز سوییچ نگرفتم
کسی می تونه راهنماییم کنه که چه سوییچی بهتره، سوییچ وایرلس چطوریه؟چطور کار می کنه؟ چون چند تا از سیستم هام لپ تاپه،ممنون می شم راهنماییم کنید.

The Smith
12-14-2011, 08:22 PM
ممنون دوست عزیز
من ده تا کامپیوترو می خوام بهم شبکه کنم
اصن هم امنیت مهم نیست
فقط می خوام از فایلهای هم و رینتر و اینترنت هم به صورت اشتراکی استفاده کنن باید به همه یوزر و سورد بدم
هنوز سوییچ نگرفتم
کسی می تونه راهنماییم کنه که چه سوییچی بهتره، سوییچ وایرلس چطوریه؟چطور کار می کنه؟ چون چند تا از سیستم هام لپ تاپه،ممنون می شم راهنماییم کنید.

دوست عزیز شما اول باید تمام سیستم هاتو به کارت شبکه مجهز کنی ، بعد 1 مودم Wireless Adsl برای دریافت اینترنت بخری ، در شبکه های بیسیم سوئیچ وجود داره اما نه برای شبکه کردن کامپیوتر ها بلکه برای Gateway ها و مصارف خاص!! مت در شبکه های بیسیم از دستگاهی به اسم Access Point یا AP استفاده میکنیم ، پس آخرین وسیله ایی که باید تهیه کنید یک AP می باشد ./

مراحل کار:

1 - کارت شبکه های بیسیم رو روی سیستم نصب کن.../

2 - مودم وایرلست رو به AP متصل کن تا بتونه اینترنت رو share کنه!!

3 - یک کامپیوتر رو Server قرار بده که بتونی تنظیمات AP رو روش انجام بدی

4 - بعد خاصیت DHCP رو روی AP فعال کن تا کامپیوتر هات بطور خودکار IP بگیرن

5 - خاصیت NAT رو برای وصل شدن PC هات به اینترنت راه اندازی کن

همین هارو انجام بده ، اگه سوالی بود بپرس

sara3
12-17-2011, 12:33 AM
سلام
من در مورد اینترنت وایمکس وایرلس سوال داشتم
قدیم رو سیستم نصب بوده حالا که ویندوز عوض کردم مودم وایرلسمو نمی شناسه چیکارکنم؟

smyty
01-03-2012, 12:30 PM
سلام
من در مورد اینترنت وایمکس وایرلس سوال داشتم
قدیم رو سیستم نصب بوده حالا که ویندوز عوض کردم مودم وایرلسمو نمی شناسه چیکارکنم؟

1. ببین wlan روشنه ؟
2. ببین وایرلس کامپیوترت روشنه؟
3. یه کانکشن جدید ایجاد کن و SSID رو دستی بده

بازم اگه نشد بگو بررسی کنیم

setar22asad
01-04-2012, 12:51 PM
سلام.آیا اگر چند نفر مشترکا از سیستم وایرلس استفاده و یکنفر در حال دانلود باشد می توانند ردیابی کنند که چه کسی از سیستم خود جهت دانلود استفاده می کند؟

smyty
01-04-2012, 01:13 PM
سلام.آیا اگر چند نفر مشترکا از سیستم وایرلس استفاده و یکنفر در حال دانلود باشد می توانند ردیابی کنند که چه کسی از سیستم خود جهت دانلود استفاده می کند؟

بله اگر یک فرد که قبلا با در زمینه شبکه وایرلس فعالیت کرده بخواد میتونه

البته اگر ap طوری باشه که بسته ها رو به همه forward کنه راحت تره

sara3
01-05-2012, 12:45 AM
سلام خسته نباشید
من چندتاا کامپیوتر دارم میخوام به صورت وایرلس شبکه کنم میشه کمکم کنید که چه طور این کارو انجام بدم و تنظیماتش چطوره؟
ممنون

smyty
01-05-2012, 09:36 AM
سلام خسته نباشید
من چندتاا کامپیوتر دارم میخوام به صورت وایرلس شبکه کنم میشه کمکم کنید که چه طور این کارو انجام بدم و تنظیماتش چطوره؟
ممنون

1. فرض شما دو تا کامپیوتر دارید و هر دو دارای کارت شبکه بی سیم هستند : بصورت Ad hoc میتونید شبکه کنید.
2. فرض شما بیش از دو کامپیوتر دارید، باید از access point استفاده کنید. البته بازم ad hoc میشه اما دردسره

sara3
01-05-2012, 11:36 AM
من بیش از دو کامپیوتر دارم و اکسس پوینت هم دارم می خواستم بدونم چطور باید تنظیم کنم؟
وبرام توضیح کامل بدید
یک دنیا ممنون

sara3
01-05-2012, 11:48 AM
[wlan کدومه ?
وایرلسم روشنه
چه جور کانکشن بسازم؟ssid بسازم
یه وایمکس مرکزی داریم بقیه کامپوترها از طریق کارت شبکه وایرلس بهش وصل میشن حالا این کامپوتر اینترنتش قطع شده
هرکاری هم کردم نشد

davood hacker
01-08-2012, 10:25 PM
سلام
کسی میدونه چه طوری با مودم وایمکس پورت فورواردینگ میکنیم؟
من وارد کانفیگ شدم اونجا وارد فورواردینگ هم شدم تنظیمم هم کردم اما باز هیچی نشد.
نمیتونم پورتی رو باز کنم.
پیشاپیش ممنون

bald_eagle
01-12-2012, 02:11 PM
سلام خدمت اساتید
دوستان من برای شبکه کردن کامپیوترم با تلوزیون به مشکل برخوردم.

1. با کابل LAN به هم وصلشون کردم، رو تلوزیون اینترنت هم دارم اما به فایل های کامپیوتر دسترسی ندارم. فکر میکنم باید Home Group درست کنم اما نوع شبکه روی Public تنظیم شده و نمیتونم نوعش رو عوض کنم (همونطور که میدونید برای ایجاد Home Group بایدنوع شبکه روی Home تنظیم باشه) و این در حالیه که نوع بقیه شبکه های متصل رو میتونم تغییر بدم.

43255

2. از اونجا که کارت شبکه ندارم و مادربوردم یه دونه سوکت LAN داره، مجبور شدم مودم رو با USB به کامپیوتر وصل کنم و این باعث شده که لود شدن مودم دسترسی به اینترنت و تنظیمات شبکه بسیار طول بکشه و داره اعصابم رو خراب میکنه! میخواستم بدونم چیزی مثل اسپلیتر وجود داره که بشه از یک سوکت LAN برای 2 کابل استفاده کرد؟ ( همونطور که اسپلیتر از یه کابل تلفن 2 سوکت خروجی میده)

پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید

bald_eagle
01-13-2012, 11:44 AM
ممنون میشم یکی جواب بده

The Smith
01-13-2012, 03:25 PM
سلام خدمت اساتید
دوستان من برای شبکه کردن کامپیوترم با تلوزیون به مشکل برخوردم.

1. با کابل lan به هم وصلشون کردم، رو تلوزیون اینترنت هم دارم اما به فایل های کامپیوتر دسترسی ندارم. فکر میکنم باید home group درست کنم اما نوع شبکه روی public تنظیم شده و نمیتونم نوعش رو عوض کنم (همونطور که میدونید برای ایجاد home group بایدنوع شبکه روی home تنظیم باشه) و این در حالیه که نوع بقیه شبکه های متصل رو میتونم تغییر بدم.

43255

2. از اونجا که کارت شبکه ندارم و مادربوردم یه دونه سوکت lan داره، مجبور شدم مودم رو با usb به کامپیوتر وصل کنم و این باعث شده که لود شدن مودم دسترسی به اینترنت و تنظیمات شبکه بسیار طول بکشه و داره اعصابم رو خراب میکنه! میخواستم بدونم چیزی مثل اسپلیتر وجود داره که بشه از یک سوکت lan برای 2 کابل استفاده کرد؟ ( همونطور که اسپلیتر از یه کابل تلفن 2 سوکت خروجی میده)

پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید

ممنون میشم یکی جواب بده

خیر دوست عزیز چنین وسیله ایی وجود نداره!!! بهتره برای راحتی کار خود برید و یک کارت شبکه وایرلس خریداری کنید.../

bald_eagle
01-13-2012, 05:59 PM
خیر دوست عزیز چنین وسیله ایی وجود نداره!!! بهتره برای راحتی کار خود برید و یک کارت شبکه وایرلس خریداری کنید.../

ممنون، میشه سوال اولم رو هم جواب بدین؟

آشـیانه
01-13-2012, 07:34 PM
سلام دوستان

در شبکه workgroup با ویندوز xp چطور میشه پسورد دسترسی به فایل های شیر شده رو حذف کرد ؟

bald_eagle
01-16-2012, 10:05 PM

کسی جواب من رو نمیده؟
چرا نمیتونم نوع اون شبکه رو عوض کنم؟ یه نگاه به اون عکس بندازید...

The Smith
01-16-2012, 10:09 PM

کسی جواب من رو نمیده؟
چرا نمیتونم نوع اون شبکه رو عوض کنم؟ یه نگاه به اون عکس بندازید...

دوست عزیز دلیل جواب ندادن اینه که کسی تا بحال به این مشکل برنخورده تا جوابگو باشه!! معمولا راهنمایی هایی که بدون تجربه کافی باشه میتونه نتنها مفید باشه بلکه مضر هم باشه!! میل خودتون هست میتونید تنظیمات شبکه رو از نو خودتون انجام بدید ./

M4JiD
01-21-2012, 04:46 PM
سلام
میخواستم یه لن کوچیک بین 10 نفر از دوستام راه بندازم
لازمه ویندوز سرور نصب کنم؟
برا پارتیشن بندی : درایوی که ویندوز سرور رو بخوام بریزم توش چند گیگ باشه کافیه؟؟
ویندوز سرور 2003 بهتره یه 2008 ؟؟از لحاظ راحتی و اسونی کار کردن باش.
برا امنیت سرور از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟؟
از چه IP Scanی تو شبکم استفاده کنم؟
هارد های NAS چطور به شبکه اضافه میشن؟؟؟
تستر قیمتش چنده؟؟کدوم مارک بگیرم؟؟؟
فعلا همینا

The Smith
01-21-2012, 06:41 PM
سلام
میخواستم یه لن کوچیک بین 10 نفر از دوستام راه بندازم
لازمه ویندوز سرور نصب کنم؟
برا پارتیشن بندی : درایوی که ویندوز سرور رو بخوام بریزم توش چند گیگ باشه کافیه؟؟
ویندوز سرور 2003 بهتره یه 2008 ؟؟از لحاظ راحتی و اسونی کار کردن باش.
برا امنیت سرور از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟؟
از چه IP Scanی تو شبکم استفاده کنم؟
هارد های NAS چطور به شبکه اضافه میشن؟؟؟
تستر قیمتش چنده؟؟کدوم مارک بگیرم؟؟؟
فعلا همینا

بهتره که از ویندوز 2008 استفاده کنید ،برای نصب ویندوز سرور تا حد 30 گیگ کافی است ، نیاز به IP Scanner ندارید ، یک GFI LANguard Network Security Scanner v9.6.2010 ([Only registered and activated users can see links]) نصب کنید امنیتتون بالا میره! و به علاوه خود ویندوز سرور دارای امنیت بالایی است ، از Active directory و forefront هم استفاده کنید ./

M4JiD
01-21-2012, 08:15 PM
یک سوال دیگه:
تو شبکه ی قبلی که داشتیم از نرم افزار Gossip messenger به عنوان مسنجر استفاده میکردیم
الان می خوام از طریق اینترنت این مسنجر رو راه بندازم میشه راهنمایی کنین که چه کار کنم؟

humata
01-31-2012, 09:07 PM
سلام به همه دوستان
کسی در مورد شبکه های شناختی (cognitive networks) چیزی میدونه؟

ممنون میشم اگه جوابمو با پیغام خصوصی بدین.

ALI KORG
02-03-2012, 12:22 AM
رفع مشکل اتصال به اینترنت در مودم adsl2 thyonet md-1102

xXxsoft
02-09-2012, 04:46 PM
ipv6 رو روي کامپيوترم فعال کردم البته فعال که نشده داره اداشو در مياره يعني همون ورژن چهاره اما وقتي متصل مي شم سايت هاي که اين تکنولوژي رو دارن واسم تبديل ميکنه به چهار و تحويل ميده اما مشکل اينجاس که سرعت اينترنت رو آورده پايين ويندوزمم XP sp2 و با GPRS ايرانسل متصل ميشم از دستورات زير در CMD واسه فعال کردن استفاده کردم:
netsh int ipv6 install
netsh interface ip set dns “Local Area Connection” dhcp
netsh interface ip set wins “Local Area Connection” dhcp
و براي پاک کردن فقط:
netsh int ipv6 uninstall
با هيچ خطاي هم مواجح نشدم ولي هر کاري مي کنم غير فعال نميشه لطفا کمک کنيد.

iphone32
02-10-2012, 12:47 PM
سلام دوستان
میخواستم سایت ارایه دهنده اینترنتم و هک کنم . ای پی سایتی که توش لوگین میشم تا اطلاعات اشتراکمو ببینم و به پورت اسمنر میدم اما چیزی پیدا نمیکنه !
راه و دارم درست میرم ؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون

xXxsoft
02-11-2012, 02:22 AM
کسی از دوستان می تونه توضیح بده که دقیقا کار این نرم افزار چیه؟ Facebook like hack 3.3.6.1

kamran1418
02-12-2012, 02:21 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
من توی یه شرکت کار میکنم که تعداد زیادی کامپیوتر به صورت شبکه به هم وصل هستیم ولی متاسفانه بعضی از ای پی ها اینترنت دارند ولی کامپیوتر من اینترنت نداره آیا راهی هست که آی تی شرکت رو دور بزنم و اینترنتم رو وصل کنم در ضمن قبلاً آی پی بعضی از کامپیوترها که میدونستم اینترنت دارند رو میزدم استفاده میکردم ولی الان میدونم که اون آی پی روی همون کامپیوتر تنها جواب میده اگه من اونو استفاده کنم اخطار نداشتن اینترنت رو میده خواهشمندم منو راهنمایی کنید ؟

Behzad_Ps
02-12-2012, 06:41 PM
با سلام خدمت مدیران محترم
من توی یه شرکت کار میکنم که تعداد زیادی کامپیوتر به صورت شبکه به هم وصل هستیم ولی متاسفانه بعضی از ای پی ها اینترنت دارند ولی کامپیوتر من اینترنت نداره آیا راهی هست که آی تی شرکت رو دور بزنم و اینترنتم رو وصل کنم در ضمن قبلاً آی پی بعضی از کامپیوترها که میدونستم اینترنت دارند رو میزدم استفاده میکردم ولی الان میدونم که اون آی پی روی همون کامپیوتر تنها جواب میده اگه من اونو استفاده کنم اخطار نداشتن اینترنت رو میده خواهشمندم منو راهنمایی کنید ؟

احتمالا باید مک ست کرده باشن
شما مک آدرس سیستمی که اینترنت دارد را روی سیستم خودت ست کن
موفق باشید

SloWRain
02-25-2012, 10:09 PM
سلام ببخشید من میخواستم بدونم بعد از هک کردن یک ای پی adsl چطور میشه از نت اون فرد استفاده کرد ؟:20:

olina
02-27-2012, 07:30 PM
من میخاستم بدونم چجوری میشه msconfig رو در کافی نت باز کنم که ارور میده وقتی این دستور را باز میکنم یا اینکه کمک کنید زمان برنامه handycafe رو نگه دارم وبعدی در افزایش سرعت دانلود یه جور که بتونم سرعت سیستمی که پشتش هستم تمام سرعت رو بگیره
تشکر!

M4JiD
03-05-2012, 10:36 AM
1.TP-Link TL-ANT2424B يا RocketDish Antenna
اين جور انتن ها به چه درد ميخورن اخه ديدم بغضي از همسايه ها استفاده ميکنن جالب بود برام بدونم به چه دردي ميخورن
مگه يه انتن اوتدور مثل NanoStation کافي نيست برا وايرلس که يدونه از اينا هم ميزارن کنارش*؟* کلا يه توضيح راجب به کاراييشون بديد ممنون ميشم.

2.هاب هايي مثل Asus DX1008B با سويچ هايي مثل Asus DX1026i چه فرقي دارن ؟؟ (به جز تعداد پرت)

3.تصميم دارم يه شبکه کوچيک درست کنم تو خونه . ميخوام همزمان هم مودم رو وصل کنم به سيستم برا اينترنت هم سيم Cat5e که از هاب مياد .مشکل اينجاست که فقط يه کانکشن نتورک بطور پيش فرض رو ويندوز اکتيوه چطور يکي ديگه هم بسازم
که هم اينترنت وصل باشه هم شبکه .خلاصه کلام اينکه ميخوام يه Local Area Connection ديگه بسازم .

4.مي خوام يه Nas به شبکه اضافه کنم يه توضيح درباره ي نحوي کارکردش ميخوام
يه مدل خوب هم معرفي کنين خودم QNAP TS112 رو مد نظر دارم چطوره ؟ قيمتش چنده*؟؟

5.بهترين مدل سيم Cat5e و Hub چيه ؟ قيمت هم بگين .(قيمتشون مناسب باشه چون حدود 11 تا Hub و 2000 متر سيم ميخوام قيمت بالا اذيت ميکنه)
هاب ها همه 10\100 باشن و 8 پرت.واقعا تنوع زياد ادم گيج ميشه. سيم ها هم تو پک هاي چند متري هستن*؟؟

6.از طريق Bios يه راهي هست که ميشه اندازه سيم وصل شده به سيستم رو فهميد اگه ميشه يه توضيح بديد. (خودم ديدم يه نفر اين کار رو کرد اما متوجه نشدم چطور )

hapal
03-10-2012, 01:03 AM
با سلام خدمت اساتید محترم... من توی شبکه داخلی دانشگاه به نت وصل میشم...ولی بدلیل اینکه سرعت رو محدود کردن تقریبا هرکسی میتونه با 70kb بر ثانیه دانلود کنه. میخوام ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش چند آی پی به یک سیستم داد و اینجوری محدودیت سرعت رو دور زد؟ در اصل میخوام این نرم افزار نقش یه هاب مجازی رو ایفا کنه یه جورایی! امیدوارم واضح گفته باشم. حالا راهی دیگه ام اگه هست ممنون میشم بگید.
ممنون

The Smith
03-11-2012, 03:23 PM
با سلام خدمت اساتید محترم... من توی شبکه داخلی دانشگاه به نت وصل میشم...ولی بدلیل اینکه سرعت رو محدود کردن تقریبا هرکسی میتونه با 70kb بر ثانیه دانلود کنه. میخوام ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش چند آی پی به یک سیستم داد و اینجوری محدودیت سرعت رو دور زد؟ در اصل میخوام این نرم افزار نقش یه هاب مجازی رو ایفا کنه یه جورایی! امیدوارم واضح گفته باشم. حالا راهی دیگه ام اگه هست ممنون میشم بگید.
ممنون

محدودیت رو فقط باید از روی سرور برداشت .../ صرفا اگه با چند ip دیگر هم وصل شید در سرعت شما تاثیر نداره .../

hamid984
04-08-2012, 10:03 AM
سلام.
یه مشکل توی تعریف 2 رنج آی پی دارم..من هم اینترانت دارم و هم اینترنت(adsl)..رنج آی پی اینترانت من172.16.2.x هست و آی پی اینترنت داخلیه(192.168.1.x)...حالا میخام ببینم میشه همزمان هم از اینترنت استفاده کنم و هم از اینترانت؟(محض اطلاع بگمیه سوییچ و یک مودم adsl و یک روتر برای استفاده از اینترانت)..

The Smith
04-08-2012, 09:20 PM
سلام.
یه مشکل توی تعریف 2 رنج آی پی دارم..من هم اینترانت دارم و هم اینترنت(adsl)..رنج آی پی اینترانت من172.16.2.x هست و آی پی اینترنت داخلیه(192.168.1.x)...حالا میخام ببینم میشه همزمان هم از اینترنت استفاده کنم و هم از اینترانت؟(محض اطلاع بگمیه سوییچ و یک مودم adsl و یک روتر برای استفاده از اینترانت)..

باید روی روتر خودتون سرویس nat رو راه اندازی کنید دوست عزیز .../

demonlord990
04-11-2012, 02:13 AM
با سلام.نمیدونم اینجا جاش هست یا نه...
سوالم اینه که:ما تو دانشگاه باید با ...پی ان به شبکه اینترنت وصل شیم(یعنی وایرلس نیست.باید از ..پی ان خود دانشگاه به اینترنت وصل شیم)
این کانکشن محدودیت زمان و دانلود ریت داره.(حد اکثر 70 کیلو بایت بر ثانیه.).گاهی اوقات وقتی یه ..پی ان 2ومم که ...شکنه وصل میشم(پروتوکل پی پی تی پی) ریته دانلودم میشه 1.7 مگا بایت بر ثانیه!!این چطوریه؟

دومین سوالم:تو همین دانشگاه 1 سال قبل می تونستم با آیفونم کانکت شم.ولی جدیدا با وجود اینکه کانکتم میشم موقع بروز یا هرچی دیگه:میگه اول به اینترنت وصل شین(کانفیگه وی..انم همون قبیله است.ولی الان اینترنت اکسس ندارم.برای آندروید هم همین مشکل وجود داره.).چه تعغییری تو شبکه دادن؟راهی هست اونو بای پس کرد؟
ممنون

aiaimani
04-11-2012, 12:45 PM
براي يادگرفتن هك بايد ازكجا شروع كرد؟

باتشكر

The Smith
04-11-2012, 12:50 PM
براي يادگرفتن هك بايد ازكجا شروع كرد؟

باتشكر

اینجا جاش نیست برای این سوالات .../

جستجو کنید.../

[Only registered and activated users can see links]

Behzad_Ps
04-11-2012, 06:42 PM
با سلام.نمیدونم اینجا جاش هست یا نه...
سوالم اینه که:ما تو دانشگاه باید با ...پی ان به شبکه اینترنت وصل شیم(یعنی وایرلس نیست.باید از ..پی ان خود دانشگاه به اینترنت وصل شیم)
این کانکشن محدودیت زمان و دانلود ریت داره.(حد اکثر 70 کیلو بایت بر ثانیه.).گاهی اوقات وقتی یه ..پی ان 2ومم که ...شکنه وصل میشم(پروتوکل پی پی تی پی) ریته دانلودم میشه 1.7 مگا بایت بر ثانیه!!این چطوریه؟

دومین سوالم:تو همین دانشگاه 1 سال قبل می تونستم با آیفونم کانکت شم.ولی جدیدا با وجود اینکه کانکتم میشم موقع بروز یا هرچی دیگه:میگه اول به اینترنت وصل شین(کانفیگه وی..انم همون قبیله است.ولی الان اینترنت اکسس ندارم.برای آندروید هم همین مشکل وجود داره.).چه تعغییری تو شبکه دادن؟راهی هست اونو بای پس کرد؟
ممنون

سلام
1- اینترنت بین شما share است و هر چه تعداد افراد استفاده کننده کمتر باشه سرعت بیشتر و بلعکس

2- احتمالان ادمین دانشگاهتون تنظیمات وایرلش رو تغییر داده و یا کلا اکسس نت رو برداشته باشه از روی وایرلس

موفق باشید

demonlord990
04-11-2012, 09:05 PM
ممنون از پاسختون.آره فک کنم اکسس رو گرفته.ولی جالب اینه که به محض اینکه با چیز پی ان آن میشم محدودیت دانلود ریتم از بین میره.الانم همینطوری منتها چیز پی انم بعد دو سه دقیقه یه دفه سرعتش صفر میشه!1(فقط پی پی تی پی اینجوریه!)
اینم لاگ کامل موقعی که سرعتش صفر میشه:
Your computer was not assigned an address from the network (by the DHCP Server) for the Network Card with network address 0xAC72896FB635. The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server

:frown:

m_110
04-13-2012, 10:20 PM
باسلام خدمت تمام دوستان عزيز
ميخواستم بدونم به چه صورت ما در وب سايت ها شناسايي ميشويم
ip adress?
mac adressبا تشكر

The Smith
04-13-2012, 10:23 PM
باسلام خدمت تمام دوستان عزيز
ميخواستم بدونم به چه صورت ما در وب سايت ها شناسايي ميشويم
ip adress?
Mac adressبا تشكر

بستگی به سیستم مدیریت محتوا داره ، البته اکثریت با ip کار میکنند ./

explorerboy
04-13-2012, 10:28 PM
با استفاده از آی پی

یا حق

m_110
04-13-2012, 10:30 PM
يعني من اگر اي پي م عوض بشه پس mac چي ميشه
مثلا من در يك سايت ثبت نام ميكنم و اون سايت ميگه كه فقط با يك كامپيوتر ثبت نام كنيد حالا چي ميشه

The Smith
04-13-2012, 10:34 PM
يعني من اگر اي پي م عوض بشه پس mac چي ميشه
مثلا من در يك سايت ثبت نام ميكنم و اون سايت ميگه كه فقط با يك كامپيوتر ثبت نام كنيد حالا چي ميشه

دوست عزیز اگه فروم باشه مثل MYBB روی خودش اگه اشتباه نکنم ، میتونه از IP شما whois بگیره ./

نمیخواد که ARP بگیره از IP که مک آدرسو بفهمه ./

m_110
04-13-2012, 10:45 PM
ممنون از شما مدير خوب كه براي جواب دهي هميشه فعال و حاضر هستيد
فقط يك برنامه ميخوام معرفي كنيد كه من سايت مورد نظر را اسكن كنم و بدانم از چه امنيتي براي كاربران استفاده ميكند ؟
ايا برنامه اي هست؟

The Smith
04-13-2012, 10:51 PM
ممنون از شما مدير خوب كه براي جواب دهي هميشه فعال و حاضر هستيد
فقط يك برنامه ميخوام معرفي كنيد كه من سايت مورد نظر را اسكن كنم و بدانم از چه امنيتي براي كاربران استفاده ميكند ؟
ايا برنامه اي هست؟

برنامه برای فهمیدن نقطه ضعف امنیت وجود داره! اما اینکه امنیتش رو بسنجه بعید میدونم!!

Behzad_Ps
04-15-2012, 10:30 AM
ممنون از پاسختون.آره فک کنم اکسس رو گرفته.ولی جالب اینه که به محض اینکه با چیز پی ان آن میشم محدودیت دانلود ریتم از بین میره.الانم همینطوری منتها چیز پی انم بعد دو سه دقیقه یه دفه سرعتش صفر میشه!1(فقط پی پی تی پی اینجوریه!)
اینم لاگ کامل موقعی که سرعتش صفر میشه:
Your computer was not assigned an address from the network (by the dhcp server) for the network card with network address 0xac72896fb635. The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (dhcp) server

:frown:

دوست عزیز این پیغام میگه کامپیوتر شما (مک آدرس) در روتر ثبت نشده و شما اجازه استفاده را ندارید
تنها راهش دسترسی به روتر هست
موفق باشید

Action
04-23-2012, 06:20 AM
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان بنده می خواستم بدونم که مراحل IPv6 Auto Configuration به چه صورتیه ؟!؟! (Stateless & Stateful)
خواهش میکنم مفهوم و کامل توضیح بدین اگه مطلبی یا مقاله ای هم دارین ممنون میشم بدین
سپاس.

david84
05-01-2012, 01:43 PM
با سلام
دوستان من تازه اول راه هستم.يه شركت كوچيك دارم كه ميخوام توسعه بدم.كاراي شبكه و تعميرات لپ تاپ و پرينتر دارم.تازگي يك شركت اومده گفته برم سيستمهاشونو شبكه كنم. شركت 4 بخش داره.مديريت/حسابداري/فروش/پذيرش
از من خواستن كه براي هركدوم از3بخش حسابداري و فروش و پذيرش يك سيستمي طراحي كنم كه تو هر بخش يكيشون بتونه به سيستم بقيه دسترسي داشته باشه ولي تو بخش خودشون نتونن اعمال نفوذ بكنن(فقط دسترسي در حد ديدن) فقط بخش مديريت بتونه به همه سيستمها دسترسي داشته باشه و توشون اعمال نفوذ بكنه.
هر كدوم از بخشها 4تا سيستم دارن و بخش مديريت هم فقط يك سيستم داره
اينترنت هم براي همه سيستمها بايد باشه و يكسري نرم افزار هم براي همه سيستمها بايد مشترك باشه.
اين شبكه تو يه ساختمون دو طبقه هست كه فقط مدير شركت طبقه دومه بقيه طبقه اولن و شبكه wrired هم ميخوام باشه.
لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري سيستم رو راه بندازم.از اول كار بگين خواهشا.كامل باشه.
به نظر شما ميتونم يك نفره اينكارو انجام بدم يا بايد كس ديگه اي هم باشه؟

The Smith
05-01-2012, 07:10 PM
با سلام
دوستان من تازه اول راه هستم.يه شركت كوچيك دارم كه ميخوام توسعه بدم.كاراي شبكه و تعميرات لپ تاپ و پرينتر دارم.تازگي يك شركت اومده گفته برم سيستمهاشونو شبكه كنم. شركت 4 بخش داره.مديريت/حسابداري/فروش/پذيرش
از من خواستن كه براي هركدوم از3بخش حسابداري و فروش و پذيرش يك سيستمي طراحي كنم كه تو هر بخش يكيشون بتونه به سيستم بقيه دسترسي داشته باشه ولي تو بخش خودشون نتونن اعمال نفوذ بكنن(فقط دسترسي در حد ديدن) فقط بخش مديريت بتونه به همه سيستمها دسترسي داشته باشه و توشون اعمال نفوذ بكنه.
هر كدوم از بخشها 4تا سيستم دارن و بخش مديريت هم فقط يك سيستم داره
اينترنت هم براي همه سيستمها بايد باشه و يكسري نرم افزار هم براي همه سيستمها بايد مشترك باشه.
اين شبكه تو يه ساختمون دو طبقه هست كه فقط مدير شركت طبقه دومه بقيه طبقه اولن و شبكه wrired هم ميخوام باشه.
لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري سيستم رو راه بندازم.از اول كار بگين خواهشا.كامل باشه.
به نظر شما ميتونم يك نفره اينكارو انجام بدم يا بايد كس ديگه اي هم باشه؟

1 - سیستم ها را از نظر سخت افزاری چک کنید که همه کارت شبکه داشته باشند.

2 - تعویض سیستم عامل کلیه سیستم ها و یا اپدیت انها.

3 - ارتقاء کامپیوتر سرور از نظر سخت افزاری و همینطور نصب یک سیستم عامل سرور

4 - خرید یک سوییج 24 پورت ( بهتره که چند پورت اضافی برای اضافه شدن سیستم های بعدی در آینده )

5 - دریافت یک خط پرسرعت اینترنت ( بهتره کابلی باشه تا Wireless )

6 - مشخص کردن موقعیت کامپیوترها به منظور کابل کشی

7 - مشخص کردن سرور و محل رک دیواری و قرار دادن سوئیج و مودم و سایر ادوات سخت افزاری ( بهتره توی اتاق رئیس یا همون بخش مدیریت باشه )

8 - ایجاد ارتباط سخت افزاری ( وصل کردن کابل های شبکه به سوییچ و کامپیوتر ها)

9 - نصب نرم افزار های مدیریتی روی سرور مثل Active Directory و ISA یا TGM

10 - تعیین Policy ها نحوه دسترسی به منابع با اشتراک گذاشته شده .

11 - تست کامپیوتر ها بمنظور ارتباطشان با یک دیگر ( Ping و ... )

12 - این کار شما شاید یک روز هم طول نکشه و نیاز به نفرات اضافه نیست.

david84
05-02-2012, 12:01 PM
1 - سیستم ها را از نظر سخت افزاری چک کنید که همه کارت شبکه داشته باشند.

2 - تعویض سیستم عامل کلیه سیستم ها و یا اپدیت انها.

3 - ارتقاء کامپیوتر سرور از نظر سخت افزاری و همینطور نصب یک سیستم عامل سرور

4 - خرید یک سوییج 24 پورت ( بهتره که چند پورت اضافی برای اضافه شدن سیستم های بعدی در آینده )

5 - دریافت یک خط پرسرعت اینترنت ( بهتره کابلی باشه تا wireless )

6 - مشخص کردن موقعیت کامپیوترها به منظور کابل کشی

7 - مشخص کردن سرور و محل رک دیواری و قرار دادن سوئیج و مودم و سایر ادوات سخت افزاری ( بهتره توی اتاق رئیس یا همون بخش مدیریت باشه )

8 - ایجاد ارتباط سخت افزاری ( وصل کردن کابل های شبکه به سوییچ و کامپیوتر ها)

9 - نصب نرم افزار های مدیریتی روی سرور مثل active directory و isa یا tgm

10 - تعیین policy ها نحوه دسترسی به منابع با اشتراک گذاشته شده .

11 - تست کامپیوتر ها بمنظور ارتباطشان با یک دیگر ( ping و ... )

12 - این کار شما شاید یک روز هم طول نکشه و نیاز به نفرات اضافه نیست.

درود دوست عزيز
تو هر مورد سوالاتي داشتم
من قبلا يكم كار شبكه كردم در حد سر كابل رو درست كردن و اين چيزا
اما كاراي كل شبكه رو انجام ندادم.چند تا سوال تو اين مواردي كه گفتي برام پيش اومده
1- كارت شبكه خاصي بايد بگيرم؟كدوم نوع كارت شبكه بيشتر بدرد اين شبكه ميخوره؟
2- سيستم عامل همين سيستم عامل اكس پي mrt به نظر شما خوبه؟
3- سرور به نظر شما كامپيوتري باشه بهتره؟يا از اين سرورهاي تيغه اي؟منظور از كامپيوتري اينه كه مثلا سيستم مديريت رو سرور قرار بدم؟
4-نوع سوييچ از چه مدلي باشه؟
5-اگه بخوام كه اينترنت رو فقط مدير داشته باشه و بقيه وقتي كه مدير ميخواد متصل بشن به اينترنت چيكار بايد بكنم؟
6- كار نرم افزار isaچيه؟نوعي فايروال محسوب ميشه؟نياز به فايروال يا چيزي براي امنيتش هست؟
7-آيا كامپيوتر سرور همون كامپيوتري نيست كه ويندوز سرور روش نصب ميشه؟اگه اينو بذارم به عنوان كامپيوتر مدير اشكالي داره؟يا بايد جداگانه تو رك بذارم و براي مدير هم ادمين تعريف كنم؟
معذرت اگه سوالاتم يكم ساده و پيش پا افتاده هست.اما بهر حال بار اوله كه دارم انجام ميدم ميخوام دقيق بدونم كه چيكار بايد بكنم و خودم از كار خودم راضي باشم.

The Smith
05-02-2012, 02:39 PM
درود دوست عزيز
تو هر مورد سوالاتي داشتم
من قبلا يكم كار شبكه كردم در حد سر كابل رو درست كردن و اين چيزا
اما كاراي كل شبكه رو انجام ندادم.چند تا سوال تو اين مواردي كه گفتي برام پيش اومده
1- كارت شبكه خاصي بايد بگيرم؟كدوم نوع كارت شبكه بيشتر بدرد اين شبكه ميخوره؟
2- سيستم عامل همين سيستم عامل اكس پي mrt به نظر شما خوبه؟
3- سرور به نظر شما كامپيوتري باشه بهتره؟يا از اين سرورهاي تيغه اي؟منظور از كامپيوتري اينه كه مثلا سيستم مديريت رو سرور قرار بدم؟
4-نوع سوييچ از چه مدلي باشه؟
5-اگه بخوام كه اينترنت رو فقط مدير داشته باشه و بقيه وقتي كه مدير ميخواد متصل بشن به اينترنت چيكار بايد بكنم؟
6- كار نرم افزار isaچيه؟نوعي فايروال محسوب ميشه؟نياز به فايروال يا چيزي براي امنيتش هست؟
7-آيا كامپيوتر سرور همون كامپيوتري نيست كه ويندوز سرور روش نصب ميشه؟اگه اينو بذارم به عنوان كامپيوتر مدير اشكالي داره؟يا بايد جداگانه تو رك بذارم و براي مدير هم ادمين تعريف كنم؟
معذرت اگه سوالاتم يكم ساده و پيش پا افتاده هست.اما بهر حال بار اوله كه دارم انجام ميدم ميخوام دقيق بدونم كه چيكار بايد بكنم و خودم از كار خودم راضي باشم.

جواب این سوالات دقیقا توی مواردی که گفتم وجود داره:

1 - برند خاصی مد نظرم نیست ، اما اگه خرید کردید سرعت های 10/100/1000 مگابیت بر ثانیه باشه و از Cat 5 , Cat6 پشتیبانی کنه

2 - مهم نیست کدام سیستم عامل باشه ، چه ویندوز 7 ، چه ویستا و یا XP ( بستگی به نرم افزاری که شرکت داره که از کدوم اینا پشتیبانی میکنه )

3 - آره دوست عزیز شما نیاز به blade server نداری کامپیوتر مدیر رو ارتقاء بده که کاراییش برای مدیریت بره بالا.

4 - هرکدوم که خواستین حالا cisco یا dlink فرق نداره اما سعی کنید پورت های اضافی هم داشته باشید.

5 - اینم باز میتونید از طریق اتصال اینترنت به سیستم مدیر با نرم افزار هایی مثل ISA یا TGM انجام بدید.

6 - یک نرم افزار مدیریت شبکه بسیار خوبیه که اگه ویندوز سرور 2008 رو نصب کنی روی اون قویتر و بهتر شده.

7 - نه دوست عزیز شما ادمین شبکه رو همون مدیر بذار ، روش ویندوز سرور 2008 نصب کن بعد ادامه کارها ...

میتونی هم روی کامپیوتر سرور برای مدیر 1 دسترسی محدود درست کنی و یه یوزر برای خودت که سطح دسترسی ادمین داره درست کنی که ، یهو این مدیر به سرش نزنه که سرور رو دستکاری کنه!

بهتره یک نرم افزار امنیتی خوب مثل kasper sky یا Nod32 بخری ( اصل ) نصب کنی رو سرور و امنیت رو بالا ببری../

jamalr
05-05-2012, 09:53 PM
سلام
آیا دستگاه load balancer router وجود داره که حداقل 2 تا پورت ورودی اینترنت داشته باشه و بشه روی پورت های خروجی lan رنج های مختلفی از ادرس ای پی رو برای هر پورت lan به صورت جداگانه تنظیم کرد.
از دوستان خواهش می کنم اگر اطلاعی دارید لطفا بفرمایید

magicall
05-05-2012, 10:06 PM
سلام
آیا دستگاه load balancer router وجود داره که حداقل 2 تا پورت ورودی اینترنت داشته باشه و بشه روی پورت های خروجی lan رنج های مختلفی از ادرس ای پی رو برای هر پورت lan به صورت جداگانه تنظیم کرد.
از دوستان خواهش می کنم اگر اطلاعی دارید لطفا بفرمایید

تا جايي كه من اطلاع دارم ميشه از UTM هايي متل سايبروم و ...استفاده كني كه امكان LOAD BALANCING رو به راحتي ساپورت ميكنه البته ماژولهاي مختلفي از جمله application filterin , anti virus gateway,content filtering و غيره رو هم داره

البته بايد ميكروتيك هم بتونه كارتو راه بنداره ولي بنده اطلاعي ازش ندارم

NS1
05-06-2012, 03:30 PM
سلام
من در مورد مدارک مایکروسافت سوال دارم, کجا باید مطرح کنم؟
ممنون

The Smith
05-06-2012, 08:17 PM
سلام
من در مورد مدارک مایکروسافت سوال دارم, کجا باید مطرح کنم؟
ممنون

جستجو کنید .../

NS1
05-08-2012, 09:37 AM
سلام
The Smith جان ایجا که نمیشه سوال مطرح کرد
سرچ کردم اما جایی رو پیدا نکردم که سوال رو مطرح کنم
کجا بحث و گفتگو میکنن در این مورد؟
ممنون

The Smith
05-09-2012, 05:50 PM
سلام
the smith جان ایجا که نمیشه سوال مطرح کرد
سرچ کردم اما جایی رو پیدا نکردم که سوال رو مطرح کنم
کجا بحث و گفتگو میکنن در این مورد؟
ممنون

دوست عزیز شما این لینک بالا رو که براتون قرار دادم دنبال کنید به نتیجه میرسید ، درصورت نیاز در این بخش مطرح کنید تا به جواب برسید ../

NS1
05-14-2012, 01:09 PM
واسه امتحان 270-70 غیر از کتاب منتشر شده بر مبنای سرویس پک 2 کتاب دیگه ای واسه سرویس پک 3 منتشر شده؟
و ایا همون کتابی که سال 2005 منتشر شد واسه xp کفاین میکنه واسه امتحان 270-70 ؟

The Smith
05-14-2012, 06:31 PM
واسه امتحان 270-70 غیر از کتاب منتشر شده بر مبنای سرویس پک 2 کتاب دیگه ای واسه سرویس پک 3 منتشر شده؟
و ایا همون کتابی که سال 2005 منتشر شد واسه xp کفاین میکنه واسه امتحان 270-70 ؟

نه دوست عزیز ، اون دیگه update نشد ، بعد از اون شما 2 راه داری:

1 - اینکه کلا بیخیال MCSE بشی و بری MCITP ./

2 - یا اینکه MCSE رو کار کنی و بعد خودتو به MCITP که الان موجوده Upgrade کنی./

NS1
05-15-2012, 08:37 AM
Mcitp رو هم خوندم کاملا اما mcse رو که چند ساله خوندم حیفه که نگیرم,کلا mcse رو خیلی دوست دارم
وضعیت ترکیه در مورد امتحان گرفتن از ایرانی ها چجوریه؟نمیخوام دبی امتحان بدم

mhr
05-17-2012, 01:35 AM
سلام
این سوالم فکر نکنم ربطی به این تاپیک داشته باشه ولی چون نمیدونستم کجا مطرح کنم مجبور شدم
یکی اینکه میخوام بدونم تو فیس بوک چطوری میشه فهمید که اون کسانی که تو اد لیستمون هستند و با چراغ خاموش آن هستن متوجه بشیم که آن هستن
دوم اینکه آیا توی سایت و سایتهای دیگه آموزش ترفندهای خاص فیس بوک وجود داره(ترفندهای هکری)
سوم اینکه چطوری میشه آی دی جمیل و فیس بوک رو هک کرد
متشکرم

The Smith
05-17-2012, 06:41 AM
سلام
این سوالم فکر نکنم ربطی به این تاپیک داشته باشه ولی چون نمیدونستم کجا مطرح کنم مجبور شدم
یکی اینکه میخوام بدونم تو فیس بوک چطوری میشه فهمید که اون کسانی که تو اد لیستمون هستند و با چراغ خاموش آن هستن متوجه بشیم که آن هستن
دوم اینکه آیا توی سایت و سایتهای دیگه آموزش ترفندهای خاص فیس بوک وجود داره(ترفندهای هکری)
سوم اینکه چطوری میشه آی دی جمیل و فیس بوک رو هک کرد
متشکرم

شما باید به اینجا مراجعه کنید:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

V1R4N64R
05-17-2012, 08:05 PM
با سلام به همه ی متخصصین و علاقه مندان به شبکه و مدیر محترم (THE Smith).
سوالی که برای من پیش اومده در رابطه با شبکه در VMware هست که البته مربوط به لینوکس هم میشه!
ببینید من در VmWare یک لینوکس دارم و vm هم روی win نصب شده...یعنی host اصلی که خود vm روش نصبه , win ه.
IP win که از router میگیره : 192.168.1.50 با gateway=192.168.1.1
ip win که از شبکه ی vm میگیره : 192.168.244.1 با gateway=192.168.244.2
ip linux که از vm میگیره = 192.168.244.147 با gateway=192.168.244.2 که با win شبکه شده
ببینید من میخوام این لینوکس رو در range ip روتر قرار بدم طوری که با بقیه ی کامپیوتر هایی که مستقیما از router ادرس میگیرن هم رنج بشه <<< پس باید gateway اون لینوکس رو 192.168.1.1 قرار بدم ؟؟

ممنون میشم توجیه کنید چون خودم هم یک خرده سر درگم شدم.
از زحمات همه ی اعضای این بخش هم تشکر میکنم.
موفق باشید.

V1R4N64R
05-20-2012, 07:10 PM
درود به همه ی عزیزان و مدیر محترم بخش./
بعد از کلی تلاش و ور رفتن با VM , برای رفع مشکل فوق فهمیدم که باید network connection رو در حالت bridge قرار بدم تا virtual machine هم به صورت direct به router اتصال پیدا کنه.
الان با اسکن range ip 192.168.1.1 /192.168.1.255 میتونم virtual host خودم رو هم ببینم که همان linux باشه./یعنی هم gateway شدند با windows.
میدونم این پست سوالی نیست ولی یه جواب سوال خودم بود تا شاید کس دیگه ای هم این مشکل رو داشت حل بشه.
از راهنمایی های استاد عزیز (the smith) هم تشکر میکنم
موفق باشید./
بدرود...
عکسی ضمیمه رو هم ببینید

hectoor
05-21-2012, 07:44 AM
سلام خدمت دوستان اشیانه
من یه راهنمایی می خوام ازتون
اونم این هست که می خوام بدونم چطور میشه محدودیت دانلود رو از روی یک شبکه ورداشت
قضیه اینه که روی یک سایت دانشگاه دانلود بسته شده اما بعضی ها می تونن دانلود کنن
می خوام بدونم چه راه هایی هست که اینکار میشه و اون افراد می تونن با وجود اعمال محدودیت دانلود رو انجام بدن؟
ایا سایتی هست که بتونه فرمت دانلود رو تغییر بده از روی یک سایت
مثلا فایلی در سایت اول با فرمت rar هست و چون این فرمت بسته هست سایتی بتونه این فرمت رو به bng تبدیل کنه اونم به صورتی که فقط سیستم رو گول بزنه در صورتی که فایل دانلود شده همون rar هست
منتظر راهنماییتون هستم
مرسی

The Smith
05-22-2012, 06:44 AM
سلام خدمت دوستان اشیانه
من یه راهنمایی می خوام ازتون
اونم این هست که می خوام بدونم چطور میشه محدودیت دانلود رو از روی یک شبکه ورداشت
قضیه اینه که روی یک سایت دانشگاه دانلود بسته شده اما بعضی ها می تونن دانلود کنن
می خوام بدونم چه راه هایی هست که اینکار میشه و اون افراد می تونن با وجود اعمال محدودیت دانلود رو انجام بدن؟
ایا سایتی هست که بتونه فرمت دانلود رو تغییر بده از روی یک سایت
مثلا فایلی در سایت اول با فرمت rar هست و چون این فرمت بسته هست سایتی بتونه این فرمت رو به bng تبدیل کنه اونم به صورتی که فقط سیستم رو گول بزنه در صورتی که فایل دانلود شده همون rar هست
منتظر راهنماییتون هستم
مرسی

دوست عزیز توی دانشگاه شما از دستگاهی به اسم میکروتیک استفاده میکنند که توانایی مدیریت پسوند ها رو داره ، برای مثال همین rar که شما نمی تونی دانلود کنی بخاطر همینه! برای دور زدنش هم راهی جز نفوذ بهش نیست ./

NS1
05-22-2012, 06:07 PM
mcitp رو هم خوندم کاملا اما mcse رو که چند ساله خوندم حیفه که نگیرم,کلا mcse رو خیلی دوست دارم
وضعیت ترکیه در مورد امتحان گرفتن از ایرانی ها چجوریه؟نمیخوام دبی امتحان بدم

چرا کسی جواب نمیده؟

morteza371
05-22-2012, 09:04 PM
با سلام خدمت اساتید عزیز و محترم و اعضای دوست داشتی آشیانه..
اول دو سه تا سوال داشتم : مثلا مودم وایرلس سری N150 فرقش با سری G چی هست ؟؟؟از لحاظ برد و مسافت فرق دارن یا از لحاظ سرعت ؟؟؟
و اینکه یه مودم N150 چقدر برد مفیدش هست ؟؟یعنی تا چه مسافتی و حوزه ای رو ساپورت میکنه ؟؟
خب حالا مشکل من این هست که ما یه مودم TPLINK سری G 54mb داشتیم داخله یه مدرسه طبقه اول و خواستیم که به یکی از سیستم های طبقه پایین مدرسه هم اینترنت بدیم و من یه کارت وایرلس پی سی آی سری g رو گذاشتم وصل شد اما قطع و وصلی داشت ...
اومدم مودم رو عوض کردم و یه مودم D LINK N150 مدل 2730 U رو خریدم و به جای TP LINKE گذاشتم یه کارت شبکه وایرلس یو اس بی N150 معمولی هم گذاشتم طبقه پایین که متاسفانه اصلا مودم رو پیدا نکرد
و کارت شبکه رو پس دادم حالا میخوام بدونم آیا این مودمی که من دارم اصلا جواب این یک طبقه فاصله رو میده و ساپورتش میکنه دوم اینکه کارت شبکه وایرلس چی پیشنهاد میکنید ؟؟
هزینشم زیاد نباشه ...
با تشکر ...

The Smith
05-22-2012, 10:23 PM
با سلام خدمت اساتید عزیز و محترم و اعضای دوست داشتی آشیانه..
اول دو سه تا سوال داشتم : مثلا مودم وایرلس سری n150 فرقش با سری g چی هست ؟؟؟از لحاظ برد و مسافت فرق دارن یا از لحاظ سرعت ؟؟؟
و اینکه یه مودم n150 چقدر برد مفیدش هست ؟؟یعنی تا چه مسافتی و حوزه ای رو ساپورت میکنه ؟؟
خب حالا مشکل من این هست که ما یه مودم tplink سری g 54mb داشتیم داخله یه مدرسه طبقه اول و خواستیم که به یکی از سیستم های طبقه پایین مدرسه هم اینترنت بدیم و من یه کارت وایرلس پی سی آی سری g رو گذاشتم وصل شد اما قطع و وصلی داشت ...
اومدم مودم رو عوض کردم و یه مودم d link n150 مدل 2730 u رو خریدم و به جای tp linke گذاشتم یه کارت شبکه وایرلس یو اس بی n150 معمولی هم گذاشتم طبقه پایین که متاسفانه اصلا مودم رو پیدا نکرد
و کارت شبکه رو پس دادم حالا میخوام بدونم آیا این مودمی که من دارم اصلا جواب این یک طبقه فاصله رو میده و ساپورتش میکنه دوم اینکه کارت شبکه وایرلس چی پیشنهاد میکنید ؟؟
هزینشم زیاد نباشه ...
با تشکر ...

فاصله مودم تا کامپیوتر از نظر ارتفاع و طول ساختمان چقد هست؟؟ میدان مغناطیسی ، الکتریکی؟ مثل آزمایشگاه فیزیک یا الکترونیک در مسیر امواج نیست که امواج را انعکاس بده؟؟ جای مودم رو یا pc رو تغییر ندادی ؟؟

punish
05-22-2012, 10:46 PM
دوستان عزیز و استادان گرامی سلام و خسته نباشید

من یه سوال داشتم و نمی دونم به این قسمت مربوط می شه یا نه اما امیدوارم که بشه.....

سوالم اینه....

من از طریق وایرلس به اینترنت وصل می شم....با پروتکل تورنت هم زیاد کار می کنم....اما سرعتش خیلی کمه برای دانلود....می خواستم ببینم ایراد کار کجاست؟

نکات قابل توجه:
1) با IDM دانلود می کنم (با همین اینترنت و همین دستگاه و همون ویندوز) سرعت دانلود تا 30 هم میرسه (اینترنتم 256)
2) توی لینوکس (اوبونتوی 11.10) هم امتحان کردم همین مشکل پابرجا بود.
3) کلاینت تورنتم رو عوض کردم گفتم شاید مشکل از اون باشه (اول یو تورنت بود الان vuze)
4) در حالی که با IDM دانلود می کنم و اون سرعت رو به من میده همون موقع اگه IDM رو قطع کنم و با تورنت دانلود کنم بیشترین سرعتم 10 خواهد بود.

آیا از طرف ISP محدودیت هایی ایجاد شده یا نه مشکل جای دیگه است؟ لطفاً راهنماییم بفرمایید. خیلی کارم گیره....

morteza371
05-23-2012, 01:00 AM
فاصله مودم تا کامپیوتر از نظر ارتفاع و طول ساختمان چقد هست؟؟ میدان مغناطیسی ، الکتریکی؟ مثل آزمایشگاه فیزیک یا الکترونیک در مسیر امواج نیست که امواج را انعکاس بده؟؟ جای مودم رو یا pc رو تغییر ندادی ؟؟

ضمن تشکر و فکر کنم حدود 20-25 متر فاصله طولی هست و به اندازه یک طبقه هم که از لحاظ ارتفاع فاصله داره فکر کنم بشه با احتساب طول و ارتفاع کلا 30-35 متر فاصله و در جواب آزمایشگاه و الکتریک باید بگم نه نیست و جای مودم و پی سی رو عوض نکردم نه !!!
منظورتون رو از تغییر جای مودم و پی سی متوجه نمیشم؟؟؟
و اینکه سوالم این هست که کلا این مودم جوابگو هست ؟
با تشکر

morteza371
05-23-2012, 01:04 AM
دوستان عزیز و استادان گرامی سلام و خسته نباشید

من یه سوال داشتم و نمی دونم به این قسمت مربوط می شه یا نه اما امیدوارم که بشه.....

سوالم اینه....

من از طریق وایرلس به اینترنت وصل می شم....با پروتکل تورنت هم زیاد کار می کنم....اما سرعتش خیلی کمه برای دانلود....می خواستم ببینم ایراد کار کجاست؟

نکات قابل توجه:
1) با idm دانلود می کنم (با همین اینترنت و همین دستگاه و همون ویندوز) سرعت دانلود تا 30 هم میرسه (اینترنتم 256)
2) توی لینوکس (اوبونتوی 11.10) هم امتحان کردم همین مشکل پابرجا بود.
3) کلاینت تورنتم رو عوض کردم گفتم شاید مشکل از اون باشه (اول یو تورنت بود الان vuze)
4) در حالی که با idm دانلود می کنم و اون سرعت رو به من میده همون موقع اگه idm رو قطع کنم و با تورنت دانلود کنم بیشترین سرعتم 10 خواهد بود.

آیا از طرف isp محدودیت هایی ایجاد شده یا نه مشکل جای دیگه است؟ لطفاً راهنماییم بفرمایید. خیلی کارم گیره....
دوست عزیز کلا آی اس پی های ایران از این پروتکل ها پشتیبانی نمیکنه در حالت عادی ، و طبیعتا وقتی سرعت اینترنتتون 256 هست معمولا تا 32 کیلوبایت در ثانیه به شما دانلود میده (البته این رو هم بگم که شرکت های خصوصی اکثر اوقات بیشتز از سرعتی که اشتراک گرفتین دانلود میدن که اون به خاطره فروش ترافیک بیشتر هست )

hectoor
05-23-2012, 07:18 AM
دوست عزیز توی دانشگاه شما از دستگاهی به اسم میکروتیک استفاده میکنند که توانایی مدیریت پسوند ها رو داره ، برای مثال همین rar که شما نمی تونی دانلود کنی بخاطر همینه! برای دور زدنش هم راهی جز نفوذ بهش نیست ./

چطور می تونم دورش بزنم؟
سوال بعدیم هم این هست

یه سوال دارم
چطور میشه در سایت دانشگاه از یک کامپیوتر به یک کامپیوتر دیگه پیغام داد؟
می خوام از یک کامپیوتر کلاینت به یک کامپیوتر کلاینت دیگه پیغام بفرستم حالا می خواد این پیام تو تکست باز بشه می خواد خطا باشه هر چی لطفا سریع راهنماییم کنیدنیازش دارم لطفا
اگه بشه در پیام عکس یا ایکونی هم فرستاد خیلی بهتر ممنون