Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از پورت 25 استفاده كنيم ؟؟

kinglord
12-29-2009, 07:15 PM
سلام دوستان
اگه كسي طرز استفاده از پورت 25 ياد داره به ما هم بگه .. ممنون ميشم .
فداي همتون .

elvator
12-30-2009, 01:04 AM
سلام دوستان
اگه كسي طرز استفاده از پورت 25 ياد داره به ما هم بگه .. ممنون ميشم .
فداي همتون .

پورت 25 مخصوص ارسال ایمیل هست
شما اگر ایمیلتون رو تو پی سی خودتون ارسال کنید مستقیم از پورت 25 استفاده کردید.

موفق باشید.

sea
12-30-2009, 02:38 AM
- پورت ۲۵ چيست؟

پورت ۲۵ براي ارسال E-mail به*کار مي*رود. اين پورت از پروتکل SMTP برای اين کار استفاده مي*کند. نکته مهم آن است که اين پروتکل توانايي خواندن E-mail را ندارد و فقط مي*تواند E-mail بفرستد.
حالا سوالي که پيش مي*آيد که چه برنامه*هايي روی سرور پورت ۲۵ را باز مي*کند؟
SMTP فقط يک پروتکل است (نه يک برنامه) و از نظر لغوی مخفف عبارت Simple Mail Transfer Protocol است. برنامه*ای که پورت ۲۵ را باز مي*کند تا بتوان از طريق آن E-mail ارسال کنيم، SMTP Server مي*گويند. SMTP Server يک عبارت کلي است، برای اين نوع برنامه*ها. حالا خود SMTP Server انواع مختلف دارد که مشهورترين*هايشان، SMail، SendMail، ESMTP MAIL Service و ... هستند. نکته مهم اين است که تفاوت زيادی نيست که سرور مورد نظر ما از کداميک از اين نرم*افزارها استفاده مي*کند، زيرا اصول کار با آنها يکي است.
برای صحبت کردن با پورت ۲۵ اول بايد يک Server پيدا کنيم که پورت ۲۵ در آن باز باشد (اگرچه در اکثر سرورها پورت ۲۵ باز است). بعد بايد طبق معمول از telnet يا nc براي ارتباط استفاده کنيم.
پورت ۲۵ از ديدگاه يک هکر چه کاربردی دارد؟
يک هکر از پورت ۲۵ برای ارسال Fake Mail (ميل ناشناس، ميل تقلبي) استفاده مي*کند. دليل آن است که درصد بسيار بالايي از SMTP Server ها اهميتي نمي*دهند که شما کي هستيد و به کي می*خواهيد ميل بزنيد، بلکه فقط کار خود را مي*کنند.

kinglord
12-30-2009, 04:20 AM
مرسي از توضيحات كاملتون دوستان .
حالا چه جوري ميشه با استفاده از دستور telnet استفاده كرد ؟
من يه جا خوندم ولي چيزي نفهميدم اومدم پيش شما دوستاي گل
ممنون ميشم راهنماييم كنين
يه سوال ديگه هم داشتم
كاربرد پورت 22 چيه ؟؟

elvator
12-30-2009, 06:05 AM
كاربرد پورت 22 چيه ؟؟

این پورت برای تلنت استفاده میشه
شما اگه یکمکی وقت بزاری و تاپیک هکرهای تازه وارد و سوال ها و جواب هارو مطالعه کنید قول میدم که اکثر این سوال هارو خودتون پاسخ میدید.
وقتی که شما به سایت یا سروری تلنت میکنید پورت 22 هست که دستوراتتونو اجرا میکنه.

موفق باشید.

kinglord
12-30-2009, 04:49 PM
elvator جان عزيز ممنون از كمكت
حالا سوال من اينه با ستفاده از پورت 25 چگونه يك Fake Mail بزنم ؟

elvator
12-30-2009, 05:20 PM
elvator جان عزيز ممنون از كمكت
حالا سوال من اينه با ستفاده از پورت 25 چگونه يك Fake Mail بزنم ؟

خواهش میکنم
ببین شما وقتی که استارتتو باز میکنی بالاش زده e-mail
باید با اون نرم افزار ایمیل بدی تا مستقیم از پورت 25 استفاده کرده باشی.
حالا شما که میخاید ایمیل جعلی بدید این بحثش جداست ولی با تنظیماتی که رو سرور این نرم افزار اعمال می کنند میتونید یه ایمیل جعلی بدید.
چطوری؟ خوب شما میتونید سرور ایمیلتونو به دلخواه تغییر بدید و اونو دور بزنید.
برنامه های زیادی در این مورد نوشته شده فقط باید یکم وقت بزارید و سرچ کنید.همین

موفق باشید.

jaki_ironi
02-27-2010, 04:29 AM
پس چرا ایمیل ارسال نمی شه مشکل چیه تو خط سوم آدرس ایمیل طرفو وارد می کنم ارور میده.