توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب ویندوز در کنار لینوکس
roya_hakim20
12-30-2009, 10:59 PM
سلام دوستان - من از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنم و تصمیم گرفتم که هم ویندوز و هم لینوکس رو تو کامپیوترم داشته باشم... سی دی ویتدوزم رو که می زارم سیستمم می شناسه . اما بعدش که مرحله ی setup می رسه صفحه سیاه می شه و دیگه چیزی ظاهر نمی شه ... "اینم می دونم که اول باید ویندوز رو نصب کنم و بعد برم سراغ نصب لینوکس" با format کردن لینوکس همچنان مشکل باقیست و شرایط تغییر نکرده .!
roya_hakim20
12-30-2009, 11:35 PM
ناگفته نماند که من نسخه های مختلف ویندوز رو امتحان کردم از جمله: windows xp sp2, windows xp sp3, windows xp crystal و ویندوز seven .... برای همشون به حالتی که قبلا توضیح دادم بر خوردم... البته در مورد ویندوز سون باید بگم: این نسخه رو شناسایی کرد و به مرحله ی نصب که رسید پیغام داد :رم شما ۲۵۶ هستش و برای نصب این ویندوز احتیاج به یه رم ۵۱۲ دارید... اما واسه نسخه های دیگه ی ویندوز به همون حالتی که گفتم بر خوردم.
تا حالا چندین بارfdisk انجام دادم و از دوباره پارتیشن بندی کردم... بازم به همون مشکل بر خوردم...خلاصه هر کاری می کنم ویندوزم نصب نمی شه! دوستان لطفا راهنماییم کنید...
elvator
12-30-2009, 11:51 PM
شما اول ویندوز رو نصب کن بعد لینوکس
bootloader رو هم رو orther بزار اینطوری هر وقت که بوت میکنی حق انتخاب داری
فکر کنم باید جفتشونو از اول نصب کنی.
نا گفته نمونه اگر در هر حالتی به مشکل برخوردی میتونی bootloader رو update کنی.
موفق باشید
AR455
12-31-2009, 12:01 AM
ناگفته نماند که من نسخه های مختلف ویندوز رو امتحان کردم از جمله: windows xp sp2, windows xp sp3, windows xp crystal و ویندوز seven .... برای همشون به حالتی که قبلا توضیح دادم بر خوردم... البته در مورد ویندوز سون باید بگم: این نسخه رو شناسایی کرد و به مرحله ی نصب که رسید پیغام داد :رم شما ۲۵۶ هستش و برای نصب این ویندوز احتیاج به یه رم ۵۱۲ دارید... اما واسه نسخه های دیگه ی ویندوز به همون حالتی که گفتم بر خوردم.
تا حالا چندین بارfdisk انجام دادم و از دوباره پارتیشن بندی کردم... بازم به همون مشکل بر خوردم...خلاصه هر کاری می کنم ویندوزم نصب نمی شه! دوستان لطفا راهنماییم کنید...
سلام...
ببخشید که اینو میگم اما جای این سوال در قسمت سوالات و جواب هاست.
اما شما برای نصب ویندوز و لینوکس در کنار هم باید ابتدا ویندوز رو نصب کنید.
هر چقدر فضا که دوست دارید با فرمت NTFS برای ویندوز در نظر بگیرید..و شروع به نصب ویندوز کنید..
برای نصب لینوکس هم دو را هست :
1.استفاده از Virtual Machin مثل VMware که لینوکس رو تحت ویندوز نصب میکنه در این صورت شما دیگه نیاز به پارتیشن های ext3 و swap ندارید و لینوکس همانند یک نرم افزار ویندوزی روی سیستم شما نصب میشه.
2.اما راه دوم نصب جداگانست..برای این کار پس از نصب ویندوز.سیستم را با سی دی یا دی وی دی لینوکس را بوت کنید..و مراحل نصب را پشت سر بگذارید تا به مرحله پارتیشن بندی برسید.در این مرحله گزینه Custom را بزنید و فضایی را که قبلا برای لینوکس در نظر گرفتید رو انتخاب کنید.سپس یک پارتیشن ext3 به مقدار دلخواه و یک پارتیشن swap به مقدار دو برار حافظه Ram خودتان بسازید..البته توجه کنید که مقد ار حافظه swap بیش از 1800KB نشود..ادامه مراحل هم بسار ساده است..
در مرحله اخر میتونید boot loader پیشفرض رو روی لینوکس یا ویندوز تنظیم کنید..به این ترتیب که روی گزینه edit کلیک کنید و تنظیمات boot loader رو عوض کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای راهنمایی بیشتر به قسمت سوالات و جواب های لینوکس مراجعه کنید.
یا علی
yakamoz9696
12-31-2009, 12:05 AM
فکر کنم باید جفتشونو از اول نصب کنی.
نا گفته نمونه اگر در هر حالتی به مشکل برخوردی میتونی bootloader رو update کنی.
موفق باشید
ایشون میگن اصلاً ویندوز نصب نمیشه
درسته "roya_hakim20"?
elvator
12-31-2009, 12:16 AM
ایشون میگن اصلاً ویندوز نصب نمیشه
درسته "roya_hakim20"?
خوب مگه من چی گفتم
منظور من اینه که install windows==>install linux
شما بد گرفتی
جدی برام آرزو شده یه تاپیکو ببینم که سوال کرده بعد یکی جوابشو داده و تموم شد و رفت
ولی الان تو هر تاپیکی که میری حاشیه هست
اسپم نکنید.:mad:
yakamoz9696
12-31-2009, 12:46 AM
خوب مگه من چی گفتم
منظور من اینه که install windows==>install linux
شما بد گرفتی
جدی برام آرزو شده یه تاپیکو ببینم که سوال کرده بعد یکی جوابشو داده و تموم شد و رفت
ولی الان تو هر تاپیکی که میری حاشیه هست
اسپم نکنید.:mad:
من کاری با کسی ندارم، گفتم شاید من منظور "roya_hakim20" رو متوجه نشدم (قصد جسارت نداشتم) چون ایشون نمیتونن ویندوز نصب کنن
اگه سواله من رو جواب بدن شاید بتونم کمک کنم
سوال: قبلاً رو همون سیستم ویندوز نصب کردن؟
roya_hakim20
12-31-2009, 12:51 AM
دوستان عزیز ... همون طور که گفتم مشکل سر نصب ویندوز هست... و الا می دونم که اول باید ویندوز رو نصب کنم...
من لینوکس رو فرمت کردم... fdisk کردم و بعد پارتیشن بندی کردم ... وقتی سی دی ویندوز رو توو سی دی رام گذاشتم . سی دی رو شناخت.. به مرحله ی نصب که رسید .. صفحه سیاه شد و دیگه چیزی ظاهر نشد... همون طور که قبلا گفتم سی دی های ویندوز مختلفی رو امتحان کردم ... اما به نتیجه نرسیدم.
roya_hakim20
12-31-2009, 12:54 AM
من کاری با کسی ندارم، گفتم شاید من منظور "roya_hakim20" رو متوجه نشدم (قصد جسارت نداشتم) چون ایشون نمیتونن ویندوز نصب کنن
اگه سواله من رو جواب بدن شاید بتونم کمک کنم
سوال: قبلاً رو همون سیستم ویندوز نصب کردن؟
سلام... بله. من تا ۱۰ روز پیش از ویندوز استفاده می کردم و الان ۸ روزه که لینوکس فدورا ۱۰ رو نصب کردم... هر کاری ام می کنم نمی تونم دوباره ویندوز رو دوباره نصب کنم.... "حتی با فرمت کردن لینوکس و پارتیشن بندی مجدد هارد"
yakamoz9696
12-31-2009, 01:01 AM
سلام... بله. من تا ۱۰ روز پیش از ویندوز استفاده می کردم و الان ۸ روزه که لینوکس فدورا ۱۰ رو نصب کردم... هر کاری ام می کنم نمی تونم دوباره ویندوز رو دوباره نصب کنم.... "حتی با فرمت کردن لینوکس و پارتیشن بندی مجدد هارد"
هیچ سخت افزاری از سیستمتون عوض نشده؟
roya_hakim20
12-31-2009, 01:08 AM
هیچ سخت افزاری از سیستمتون عوض نشده؟
نه والا ... هیچی تغییر نکرده... مسپله اینجاست که بعد از fdisk و partition بندی جدید. بازم مشکل به قوت خودش باقیه.... من خودم فک می کنم باید توو سیستم عامل لینوکسم یه تغییراتی اول باید ایجاد کنم بعد برم سراغ فرمت کردن و... حالا اینکه دقیقا باید چه تغییراتی ایجاد کنم رو نمی دونم.. :p واقعا کلافه شدم... لطفا راهنمایی کنید...
AR455
12-31-2009, 01:10 AM
دوستان عزیز ... همون طور که گفتم مشکل سر نصب ویندوز هست... و الا می دونم که اول باید ویندوز رو نصب کنم...
من لینوکس رو فرمت کردم... fdisk کردم و بعد پارتیشن بندی کردم ... وقتی سی دی ویندوز رو توو سی دی رام گذاشتم . سی دی رو شناخت.. به مرحله ی نصب که رسید .. صفحه سیاه شد و دیگه چیزی ظاهر نشد... همون طور که قبلا گفتم سی دی های ویندوز مختلفی رو امتحان کردم ... اما به نتیجه نرسیدم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه واقعا اینطوره................................!!!
به علت نصب لینوکس و تفاوت در فرمت بندی پارتیشن های ویتدوزی و لینوکسی
هارد شما unalocated شده و باید دوباره تحت dos با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک یا مشابهات دیگه Format و پارتیشن بندی بشه..
yakamoz9696
12-31-2009, 01:19 AM
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه واقعا اینطوره................................!!!
به علت نصب لینوکس و تفاوت در فرمت بندی پارتیشن های ویتدوزی و لینوکسی
هارد شما unalocated شده و باید دوباره تحت dos با نرم افزاری مثل پارتیشن مجیک یا مشابهات دیگه Format و پارتیشن بندی بشه..
صفحه ی سیاهی که ایشون میگن قبل از انتخاب پارتیشن میاد یعنی ویندوز داره بقیه قطعات رو میشناسه اگه این طور باشه یعنی این مشکل قبل از انتخاب پارتیشن به وجود بیاد به نظر من اشکال از ram هست یه بارslotش رو عوض کنن درست نشد با یه ram دیگه تست کنن
roya_hakim20
12-31-2009, 01:34 AM
صفحه ی سیاهی که ایشون میگن قبل از انتخاب پارتیشن میاد یعنی ویندوز داره بقیه قطعات رو میشناسه اگه این طور باشه یعنی این مشکل قبل از انتخاب پارتیشن به وجود بیاد به نظر من اشکال از ram هست یه بارslotش رو عوض کنن درست نشد با یه ram دیگه تست کنن
شما درست حدث زدید... یه سوال! یعنی ممکنه که مثلا رمم نسبت به یه سیستم عامل خاص واکنش نشون بده؟ وچطوره که نسبت به سیستم عامل فدورا این حساسیت رو نداره و نسبت به ویندوز داره!!!
ممنون از راهنماییتون ... حتما امتحان می کنم.
roya_hakim20
12-31-2009, 01:44 AM
اصلا دوستان یه سوال...!!! آیا نحوه ی حذف پارتیشن های لینوکسی با پارتیشن های ویندوزی فرق می کنه؟ اگه آره... نحوه ی حذف پارتیشن های لینوکسی رو یکی بگه... ممنون
yakamoz9696
12-31-2009, 02:11 AM
با برنامه partion magic خیلی راحت میتونی این کار بکنی، توو این برنامه فرق نداره.
yakamoz9696
12-31-2009, 02:15 AM
شما درست حدث زدید... یه سوال! یعنی ممکنه که مثلا رمم نسبت به یه سیستم عامل خاص واکنش نشون بده؟ وچطوره که نسبت به سیستم عامل فدورا این حساسیت رو نداره و نسبت به ویندوز داره!!!
ممنون از راهنماییتون ... حتما امتحان می کنم.
من یه رم 256 دارم که با لینوکس کار میکنه ولی با ویندوز نه، من بر اساس این تجربه گفتم شاید هم اشتباه باشه
roya_hakim20
12-31-2009, 02:21 AM
بچه ها خواهش می کنم ساده از این تاپیک نگذرید.. ممکنه این مشکل واسه هر کدوم از ما پیش بیاد ... منتظر جواباتون هستم
yakamoz9696
12-31-2009, 02:23 AM
بچه ها خواهش می کنم ساده از این سوال نگذرید.. ممکنه واسه هر کدوم از ما پیش بیاد ... منتظر جواباتون هستم
شما slotهای دیگه رو امتحان کردین؟
یا یه رم دیگه؟
Dark Shadowy
12-31-2009, 03:16 AM
بهترين کار اينه که شما يک فلاپي بوت(يا ديسک بوت) از يک سيستم که دارای ويندوزي مثل Xp است ايجاد کنيد، بعد درون سيستم خودتون بزاريد، سپس با فلاپي سيستم رو بوت کنيد و از نوع پارتيشن بندي کند.
برای نصب لينوکس هم بعد از نصب ويندوز(مثل Xp ) شروع به نصب لينوکس کنيد(مثل ubuntu ) و گزينه Install Inside Windows را انتخاب کنيد مانند شکل زير:
البته اين نوع نصب هم ممکن است مشگلاتي در بر داشته باشد، که در کل توصيه مي کنم از VMware استفاده کنيد.
AR455
12-31-2009, 03:25 AM
از پارتیشن مجیک استفاده کن:o
mahrud
12-31-2009, 03:27 AM
اصلا دوستان یه سوال...!!! آیا نحوه ی حذف پارتیشن های لینوکسی با پارتیشن های ویندوزی فرق می کنه؟ اگه آره... نحوه ی حذف پارتیشن های لینوکسی رو یکی بگه... ممنون
نه فرقی نداره ... علاوه بر این ویندوز هنگام نصب خودش ازتون میپرسه ،که آیا میخواین هارد رو تغیری بدید یا نه ...
البته یه نکته هم هست ... تازگی ویندوز هایی که تو ایران هست خیلی به درد نخوره ... من ترجیح میدم اولین نسخه ی xp رو نصب کنم ،بعد کم کم update کنم ... تا اینکه یه cd جدید بگیرم ...
برای همین با یه cd دیگه هم تست کنید ...
البته اين نوع نصب هم ممکن است مشگلاتي در بر داشته باشد، که در کل توصيه مي کنم از VMware استفاده کنيد.
نصب معمولی لینوکس بهتره ... حتا روی لپتاپ ها ... معمولا ۱۰ gb فضا هم کافیه ... لازم نیست کل هارد رو فرمت کرد ...
حتا روی هارد دیسک های اکسترنال هم میشه نصب کرد ...
البته هر کس نظری داره و نظرش هم برای خودش محترمه ...
koroush_ariyana
12-31-2009, 07:02 AM
سلام
نصب لینوکس فدورا با ویندوز کمی مشکل داره شخصا چند بار بهش برخوردم ! در ضمن جدا از باگزهای موجود در پک های ایران شما بهتر است از پک های 2 استفاده کنید که با فدورای 10 بهتر سازگاری دارند ! در ضمن بعضی از توزیع های لینوکس با بعضی از سخت افزارها مشکل دارند مثلا Mandriva با سی دی رامهای ال جی مشکل دارند !و...
تجربه شخصی من اینه که اول یک بک آپ بگیرید از کل هارد و بعد ویندوز ایکس پی (king( نسبتا بهتره ! و بایست Delete پارتیشن کرده و دوباره Create پارتیشن کنید و...
موفق باشید.
eychenz
12-31-2009, 05:32 PM
درود
این مشکل یک مشکل معمول و ساده است و بار ها اتفاق افتاده و میفته.
قبلا دلیل کامل علمیشو توضیح داده بودم ( هارد سرور که خراب شد اون پست هم رفت )
به هر حال اینجا فقط چند تا از چندین راه حل رو میگم :
میتونید با ویندوز 64 بیتی به راحتی سیستم رو بوت کنید و نصب کنید
اگه حتما ویندوز 32 بیتی میخواید بعد از نصب ویندوز 64 بیتی میتونید به راحتی با ویندوز 32 بیتی سیستم رو بوت کنید و از اون صفحه سیاه عبور کنید و با از بین بردن ویندوز 64 بیتی همون 32 بیتی خودتون رو نصب کنید.
راه حل دیگه اینه که با gparted live cd سیستم رو بوت کنید ( این قسمت هنوز پستش وجود داره تو فروم به نام تاپیک "تحریم پارتیشن مجیک" و تمام پارتیشن ها رو حذف کنید و پارتیشن بندی رو با قوی ترین برنامه مجانی پارتیشن بندی یعنی Gparted انجام بدید و سپس میتونید با windows سیستم رو به صورت معمولی بوت کنید و نصب کنید. در این بین اگه بتونید connector هارد رو هم عوض کنید بهتره ( مستحبه ) البته موقتی! اگه نکنید هم مشکلی نداره...
از سایر دوستان هم خواهش میکنم وقتی به مشکلی برخورد نکردند خب بگن نمیدونم! یا حدس میزنم که اینجوری باشه و ... ! ( روی سخنم با همه بود و کلی گفتم )
در مورد پارتیشن مجیک و مشکلاتش هم قبلا بحث شده و اعلام کردم که یکی از ضعیف ترین ابزارهای پارتیشن بندی موجود است! روی جهل تون اصرار نورزید!
بدرود
roya_hakim20
01-01-2010, 04:52 AM
دوستان مشکل حل شد... :cool:مسئله بسیار ساده بود ... یه نکته ی کوچیک داشت که با راهنمایی یکی از دوستان رفع شد...
از توجهتون نسبت به این تاپیک ممنون:p
alpachino
01-01-2010, 02:42 PM
خوب خدارو شکر!
حالا میشه بگین مشکل از کجا بوده ؟ من که نه سر پیازم نه ته پیاز ولی گفتم شاید نوع پارتیشن رو عوض نکردین! (گفته باشم من همه پست هارو نخودم اگه حرفم چرت بود دیگه سارری:d )
roya_hakim20
01-01-2010, 03:45 PM
خوب خدارو شکر!
حالا میشه بگین مشکل از کجا بوده ؟ من که نه سر پیازم نه ته پیاز ولی گفتم شاید نوع پارتیشن رو عوض نکردین! (گفته باشم من همه پست هارو نخودم اگه حرفم چرت بود دیگه سارری:d )
بعد از اینکه لینوکس رو فرمت کردم... یه بار fdisk کردم... و این بار قبل از اینکه پارتیشن بندی کنم، اقدام به نصب ویندوز کردم. و در حین نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم. "قبل از این کار : من fdisk کردم و بلافاصله پارتیشن بندی و بعد اقدام به نصب ویندوز می کردم که این کار باعث می شد صفحه ی setup سیاه شه و ویندوز نصب نشه"
phon!x
08-21-2010, 06:46 PM
سلام
من اول ویندوز نصب کردم بعد لینوکس نصب کردم همه چیز درست عالی بود
ولی ویندوزم خراب شد عوضش کردم و ویندوز 7 گذاشتم
دیگه لینوکسم بالا نمی اید .یعنی بوت لودرش پریده؟ ؟:(من رو لینوکسم اطلاعات مهمی داشتم
من اگر بتونم این اطلاعاتم را بیارم بیرون لینوکسم را پاک میکنم
الان ویندوزم 7 است با لینوکس فدورا 9 که بالا نمی اید یک مشکل دیگه که هست این که نرم افزاری که من
پیدا کردم هیچ کدوم به درد ویندوز 7 نمی خوره یعنی نصب نمی شه
از من به هر کس که این تاپیک را می خواند نصیحت ویندوز7 نصب نکنید
خیلی به کمکتون نیازمندم
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.