توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : گرفتن آمارهای مختلف از ویزیتورها و دخیره در دیتابیس
Scart
01-01-2010, 11:43 PM
سلام و عرض ادب. بنده با C#.net کار میکنم.
سوال من اینه که چطور سایت های آمارگیری مثل استت ها این آمارها رو با فراخوانی یه فایل .js از یوزرها استخراج میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید ;;)
mahrud
01-02-2010, 01:11 AM
سلام و عرض ادب. بنده با C#.net کار میکنم.
سوال من اینه که چطور سایت های آمارگیری مثل استت ها این آمارها رو با فراخوانی یه فایل .js از یوزرها استخراج میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید ;;)
هر درخواست http که به سرور فرستاده میشه ،یه سری اطلاعات اضافی هم همراهش داره ...
مثل User-Agent و Referer و Accept-Language و Accept-Encoding که این فایل .js هم میاد این ها رو یه جا ذخیره میکنه ...
اطلاعتی که من با یه درخواست به سرور آشیانه میفرستم اینا هست:
Host=[Only registered and activated users can see links]
User-Agent=Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4 GTBDFff GTB7.0
Accept=text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Language=en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding=gzip,deflate
Accept-Charset=ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive=300
Connection=keep-alive
Referer=[Only registered and activated users can see links]
Cookie=[...]
اینا کلی اطلاعات به سرور میده که یکی یکی توضیح میدم (البته کوکی های خودم رو حذف کردم ...) :
Host=[Only registered and activated users can see links]
این اگه اشتباه نکنم توی سرور هایی که چند سایت روشون هست کاربرد داره ... چون IP مشترک هست ،اما این متغیر در درخواست ما ،میگه که با کدوم سایت کار داریم.
User-Agent=Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4 GTBDFff GTB7.0
این User-Agent هست و اینا رو به سرور میگه: من از مرورگر firefox ورژن ۳.۵.۴ استفاده میکنم (که بر پایه ی Gecko هست) - از ویندوز ورژن ۶ استفاده میکنم (که اسم اصلی ویستا هست) - زبان سیستم انگلیسی آمریکایی هست - امنیت سیستم در حد بالایی هست (اون U اون وسط اینو میگه) و چند چیز دیگه که مطمئن نیستم ...
Accept=text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
مطمئن نیستم ... ولی به کد های html ربط داره ...
Accept-Language=en-us,en;q=0.5
چه زبان هایی رو قبول میکنم (البته هر چی باشه نشون داده میشه ... ولی بعضی سایت ها مثل گوگل اگه بگی فارسی ،صفحه ات رو فارسی میکنه ...)
Accept-Encoding=gzip,deflate
بازم مطمئن نیستم ... ولی به نظرم جواب سرور فشرده میشه ...
Accept-Charset=ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
میگه که صفحه رو با کدوم سیستم حروف نشون بده (منظورم unicode و utf-8 و ... هست)
Keep-Alive=300
Connection=keep-alive
این دوتا رو هم مطمئن نیستم ...
Referer=[Only registered and activated users can see links]
این میگه که چه صفحه ی منو به این صفحه جدید لینک داده ... (مثلا این یعنی من تو گوگل لینک شما رو دیدم ،روش کلیک کردم و اینجا اومدم)
Cookie=[...]
این هم که به صفحه ی وب دینامیک مربوط میشه ...
------------------------
خودت سرچ کن روش کد نویسیش رو پیدا میکنی ...
Scart
01-02-2010, 03:22 AM
ممنون از توجه و جوابتون. فکر کنم این نمونه کامل تری هست. اما این اطلاعات رو چطور دریافت میکنه و کجا میفرسته ؟
[Only registered and activated users can see links]
Scart
01-04-2010, 03:54 PM
کسی نیست ؟
Scart
02-17-2010, 04:11 AM
دوستان کسی با جاوا اسکرپت آشنایی نداره؟
ممنون میشم توجه بیشتری داشته باشید ....
farzadho
02-17-2010, 04:59 AM
من خودم به ساختار کلی این سیستم زیاد احاطه ندارم ولی این مدل سرویس ها بر اساس ساختار SOA یا همون معماری سرویس گرا صورت میگره. در واقع اون فایل جاوا اسکریپت هم که استفاده میشه داره شما رو رجاع میده به یک وب سرویس که در واقع دیتابیس مرکزی هست و اطلاعات و آمار ها در واقع اونجا ذخیره میشه نمونه فایلی که گذاشتی اگه یکم کد ها رو نگاه کنی
[Only registered and activated users can see links]"+c+"&psop="+f;var j=_pbd.cookie,i,g,d,h="16",e="1
یه همچین چیزی میبینی که داره یکسری اطلاعات رو سمت وب سرویس میفرسته...
I'mCH
02-18-2010, 12:00 AM
سلام
خیلی ساده و با استفاده از کوکی ها ;;)
به این صورت که وقتی کسی وارد سایت یا وبلاگ میشه، یک کوکی براش ست میشه و با دستورای جاوااسکریپت بعد از هربار ست شدن کوکی یک مقدار در وب سرویس افزایش پیدا می کنه (معمولاً از db استفاده می کنن) و با خوندن اون از db آمار افراد در سایت بدست میاد :x
یک نکته میمونه اونم اینه که بعد از خروج کاربر باید یک مقدار از db وب سرویس کم بشه ! اما از کوکی ها نمیشه اینجا استفاده کرد ! lo1ad
اینجاست که بعد از ست شدن کوکی و ارسال اون به وب سرویس یک سشن هم ست می کنن ! :) حالا بعد یک مدت زمان مشخص چک می شه که آیا سشن هنوز فعاله یا نه ! اگر باشه که هیچ اگر نبود یک مقدار از متغیر کم میشه :rolleyes:
موفق باشید !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.