Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپيك جامع سوالات كركينگ !! (تاپيك قفل شد به تاپيك جديد مراجعه كنيد)

iMM0rTAL
01-05-2010, 01:46 AM
تاپيك جامع سوالات كركينگ

از اين به بعد هر گونه سوالي در مورد علم كركينگ داشتيد مي تونيد در اين تاپيك بپرسيد ...

دوستان از زدن تاپيك ها جدا جداً خودداري كنيد ...

با تشكر

elvator
01-05-2010, 02:14 AM
سلام خدمت iMM0rTAL عزیز
خیلی وقت منتظر همچین تاپیکی هستم(به جا بود)

حاجی مشکل این کراکر آنلاینه چیه؟ هر کاری میکنم کرک نمیشه حتی نام های خیلی ساده
اگه کراکر آنلاین خوبی سراغ دارید لطف کنید آپلود کنید.

ممنون
موفق باشید.

iMM0rTAL
01-07-2010, 02:34 AM
سلام خدمت iMM0rTAL عزیز
خیلی وقت منتظر همچین تاپیکی هستم(به جا بود)

حاجی مشکل این کراکر آنلاینه چیه؟ هر کاری میکنم کرک نمیشه حتی نام های خیلی ساده
اگه کراکر آنلاین خوبی سراغ دارید لطف کنید آپلود کنید.

ممنون
موفق باشید.

سلام

ببینید این کرکر های انلاین از دیتابیس سایت های کرک هش استفاده می کنن و ممکنه در بعضی مواقع دیتابیس ها در دسترس نباشن واسه همین این مشکلات پیش میاد ...

خود گوگل هم میتونه واستون یه کرکر هش خوب باشه !

می تونیداز سایت های کرک انلاین مثل [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید .

KHORZOGH KHAN
01-07-2010, 02:53 PM
سلام :
شما درباره ی کرک برنامه هایی که با قفل سخت افزاری اجرا می شوند اطلاعاتی دارید ؟
چجوری میشه کرکشون کرد و باید به چه مباحثی مسلط بود ؟
قفلش usb هست و رویش نوشته tiny

فوری فوتی ...cigar

iMM0rTAL
01-08-2010, 12:44 AM
سلام :
شما درباره ی کرک برنامه هایی که با قفل سخت افزاری اجرا می شوند اطلاعاتی دارید ؟
چجوری میشه کرکشون کرد و باید به چه مباحثی مسلط بود ؟
قفلش usb هست و رویش نوشته tiny

فوری فوتی ...cigar

سلام

توجه داشته باشيد كه كرك كردن قفل هاي سخت افزاري به خيلي چيزا بستگي داره !

البته در مورد tiny بايد بگم كه از ضعيفترين قفل هاي سخت افزاري محسوب ميشه !

و اما اينكه براي كرك كردن قفل هاي سخت افزاري حتماً بايد كركينگ بلد باشيد !! و اينكه با مباحث انپكينگ هم آشنايي داشته باشيد چون در اكثر مواقع نياز به انپك فايل اصلي هست ...

در بعضي مواقع نيز ميشه قفل ها رو شبيه سازي كردن كه اون هم شرايط خاص خودش رو ميخواد.

سلام. ببخشید من چیکار کنم تا یک کرکر شم؟

واقعا به این مبحث علاقه دارم ... ممنون

سعي كنيد اموزش ها رو خوب دنبال كنيد و تمرين !

آموزش هاي زير خيلي ميتونه مفيد باشه :

آموزش های کرکینگ برای تازه کارها Lenas Reversing for Newbies ([Only registered and activated users can see links])

Generic Unpacking for newbies ([Only registered and activated users can see links])

b780
01-08-2010, 04:55 AM
توجه داشته باشيد كه كرك كردن قفل هاي سخت افزاري به خيلي چيزا بستگي داره !

البته در مورد tiny بايد بگم كه از ضعيفترين قفل هاي سخت افزاري محسوب ميشه !

و اما اينكه براي كرك كردن قفل هاي سخت افزاري حتماً بايد كركينگ بلد باشيد !! و اينكه با مباحث انپكينگ هم آشنايي داشته باشيد چون در اكثر مواقع نياز به انپك فايل اصلي هست ...

در بعضي مواقع نيز ميشه قفل ها رو شبيه سازي كردن كه اون هم شرايط خاص خودش رو ميخواد.
سلام

یه سوال ؛
قفله در داخل نرمافزار (برنامه)، کنترل میشه ، که وصل هست یا نه ،
یا نهایتا یه داده ای تو قفل ذخیره میشه ، که برنامه چک میکنتش
-------
پس اگه فقط برنامه رو کرک کنیم ، که چک نکنه ، میتونیم قفل و دور بزنیم ، پس دیگه استفاده از قفل سخت افزاری ، چه کاریه ؟؟
ممنون

iMM0rTAL
01-09-2010, 12:13 AM
سلام

یه سوال ؛
قفله در داخل نرمافزار (برنامه)، کنترل میشه ، که وصل هست یا نه ،
یا نهایتا یه داده ای تو قفل ذخیره میشه ، که برنامه چک میکنتش
-------
پس اگه فقط برنامه رو کرک کنیم ، که چک نکنه ، میتونیم قفل و دور بزنیم ، پس دیگه استفاده از قفل سخت افزاری ، چه کاریه ؟؟
ممنون

در مورد بعضي مدل ها اين صدق مي كنه كه فقط بايد قسمت هاي چك قفل رو رد كرد...

اما در مورد قفل هاي سخت افزاري ديگه كه يه سري اطلاعات در خود مموري قفل وجود داره كه بايد اون اطلاعات دامپ بشه و بعد روي شبيه سازي اونها كار كرد ...

قفل هاي سخت افزاري خوب هم داريم !! همينجوري الكيه الكيه هم نيست ! در كل بازم برميگرده به برنامه نويس كه چطور از قفل استفاده مي كنه توي پروژه خودش !!

mahrud
01-09-2010, 12:59 AM
در مورد بعضي مدل ها اين صدق مي كنه كه فقط بايد قسمت هاي چك قفل رو رد كرد...

اما در مورد قفل هاي سخت افزاري ديگه كه يه سري اطلاعات در خود مموري قفل وجود داره كه بايد اون اطلاعات دامپ بشه و بعد روي شبيه سازي اونها كار كرد ...

قفل هاي سخت افزاري خوب هم داريم !! همينجوري الكيه الكيه هم نيست ! در كل بازم برميگرده به برنامه نويس كه چطور از قفل استفاده مي كنه توي پروژه خودش !!

کپی کردن این قفل ها چطور؟
با این برنامه :[Only registered and activated users can see links] میشه محتوای این قفل ها رو دید ...
حالا اگه همین رو توی یه دیسک دیگه بریزیم ... کار میکنه؟
بهتر بپرسم ... این قفل ها از نظر سخت افزاری هم تفاوتی با دیسک های معمولی دارند؟ مثل یه IC برای کد گذاری داده ها یا ...
------------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم:
من یه برنامه رو با ollydbg چندین بار اجرا کردم ... و دیدم که محل قرار گرفتن اون برنامه در رم تقریبا یکی هست ...
میخواستم ببینم چرا این اتفاق افتاده؟ منظورم اینه که آیا ربطی به سیستم عامل یا سخت افزار من داره؟ یا برنامه هایی که روی رم هستند؟
این مساله یه جای دیگه هم برام پیش اومده ،اونم موقع buffer overflow ... محل قرار گیری شل برای یک سیستم عامل یکسانه؟

b780
01-09-2010, 07:54 PM
سلام

من از یکی از شرکتها که پرسیدم ،
گفتم اگه با شبییه سازها (اسم علمیش در دنیای کرک رو نمیدونم) از قفلتون ایمیج بگیریم ، بعد ...
گفت که نمیشه ، توی قفل یه پردازش هایی صورت میگره ، که شبیه ساز نمیتونه و ...
این به چه صورت هستش ؟؟
-------
و اینکه یه شبیه ساز معرفی میکنید !؟ (اگه ایراد نداره .)

ممنون

iMM0rTAL
01-10-2010, 01:30 AM
کپی کردن این قفل ها چطور؟
با این برنامه :[Only registered and activated users can see links] میشه محتوای این قفل ها رو دید ...
بهتر بپرسم ... این قفل ها از نظر سخت افزاری هم تفاوتی با دیسک های معمولی دارند؟ مثل یه IC برای کد گذاری داده ها یا ...
------------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم:
من یه برنامه رو با ollydbg چندین بار اجرا کردم ... و دیدم که محل قرار گرفتن اون برنامه در رم تقریبا یکی هست ...
میخواستم ببینم چرا این اتفاق افتاده؟ منظورم اینه که آیا ربطی به سیستم عامل یا سخت افزار من داره؟ یا برنامه هایی که روی رم هستند؟
این مساله یه جای دیگه هم برام پیش اومده ،اونم موقع buffer overflow ... محل قرار گیری شل برای یک سیستم عامل یکسانه؟

\/ \/

سلام

برنامه winhex يكي از قدرتمند ترين برنامه هاي هگز اديتور است كه قابليت نمايش محتويات مموري سيستم رو هم داره ولي نمايش محتويات مموري نميتونه كاري از پيش ببره ...
و كپي اونها هيچ تاثيري نداره !:x

یه سوال دیگه هم دارم:

ببينيد دوست عزيز محل بارگزاري يه برنامه در يك سيستم عامل ممكنه با سيستم عامل هاي ديگه متفاوت باشه اونم بستگي به خيلي چيزا داره !!:x
مثلاً :
نوع پردازنده سيستم كه اينتل باشه يا AMD و ...

محل بارگذاري در سيستم شما هميشه يكسانه اما اين دليلي نميشه كه در سيستم ديگه هم دقيقاً همون باشه !:x

سلام

من از یکی از شرکتها که پرسیدم ،
گفتم اگه با شبییه سازها (اسم علمیش در دنیای کرک رو نمیدونم) از قفلتون ایمیج بگیریم ، بعد ...
گفت که نمیشه ، توی قفل یه پردازش هایی صورت میگره ، که شبیه ساز نمیتونه و ...
این به چه صورت هستش ؟؟
-------

ممنون

توجه داشته باشيد كه موقع شبيه سازي تمامي اطلاعات موجود در قفل دامپ ميشه و با استفاده از اون دامپ شبيه سازي انجام ميشه !

پس هر چندتا آناليز هم كه مي خواد مشكلي نيست بزاريد انجام بده !!:x:-S

حتماً بزودي چند تا شبيه ساز معرفي مي كنم در بخش ابزار ها .

البته يه برنامه واسه تشخيص نوع قفل سخت افزاري هم قبلاً معرفي كردم در اين لينك :

USB Dongle Search 1.21 ([Only registered and activated users can see links])

pedram55
01-18-2010, 01:01 PM
سلام
من یه نرم افزار دارم که برای نصب روی ویندوزموبایل ورژن 5 و 6 هستش.برای نصب کد فعالسازی میخاد.
میخاستم ببینم از اساتید کسی هست که اون را کرککنه.
البته نکته مهم اینکه من تخصصی در این زمینه ندارم و فرصت مطالعه هم ندارم. در ضمن بابت انجاماینکار هزینه پرداخت خواهد شد و نمیخام مجانی این کار انجام بشه .
با تشکر

[Only registered and activated users can see links]

sub zero °c
01-19-2010, 03:01 PM
یه سی دی آموزش برای معماری هست که قفل داره. تقریبا با هر نرم افزاری ازش image گرفتم رایت کردم تو سی دی مجازی ارور خطا در خواندن اطلاعات قفل رو داد. فرمت قفل Sig هست.
فرمت فایل های مدیا آموزش برنامه هم cxt dxr dxu cxu هست . میشه بگین از چه روش قفل گذاری روی این سی دی استفاده شده؟

با ابن برنامه ها امتحانش کردم جواب نداد. clonecd-ultraiso-clonyxxl -blindwrite-iso buster-تمام پروفایل های کلون-و کلی برنامه دیگه...
یه برنامه بگین که باهاش بشه سکتور های سی دی رو کپی کرد- البته من با یه پروفایل کلون اینکارو کردم ولی باز ارور در اورجینال بودن سی دی داد.
-------------
کسی نیست راهنمایی کنه؟ بد جوری نیازش داریم
--------------
کمی از بار علمیتونو در اختیارمون بزارین جای دوری نمیره- برنامه kitkat رو کسی نداره
.................................................. ...........
ويرايش: iMM0rTaL
چند پست در يك روز !! اخطار گرفتيد .lo1ad
كسي بخواد جواب بده جواب ميده نيازي به پست جديد نيست .

iMM0rTAL
01-20-2010, 09:08 PM
یه سی دی آموزش برای معماری هست که قفل داره. تقریبا با هر نرم افزاری ازش image گرفتم رایت کردم تو سی دی مجازی ارور خطا در خواندن اطلاعات قفل رو داد. فرمت قفل sig هست.
فرمت فایل های مدیا آموزش برنامه هم cxt dxr dxu cxu هست . میشه بگین از چه روش قفل گذاری روی این سی دی استفاده شده؟

با ابن برنامه ها امتحانش کردم جواب نداد. Clonecd-ultraiso-clonyxxl -blindwrite-iso buster-تمام پروفایل های کلون-و کلی برنامه دیگه...
یه برنامه بگین که باهاش بشه سکتور های سی دی رو کپی کرد- البته من با یه پروفایل کلون اینکارو کردم ولی باز ارور در اورجینال بودن سی دی داد.

اينجور كه مشخصه با توجه به گفته هاي شما فايل اصلي آْموزش بايد كرك بشه تا روند تشخيص قفل رو رد كنه ...

روي كركش كار كنيد نه روي ايميج گيري ...

باي

Infernal-2010
01-26-2010, 04:05 AM
با سلام خدمت همه دوستان و متخصصین عزیز

برنامه Virtual DJ Studio یک برنامه قوی در زمینه پخش و میکس موزیکه.

در نسخه های قبلی این برنامه قسمت Spectrum Analyzer به صورت تمام صفحه هم میشد. یعنی با دوبار کلیک روی اون میتونستیم رقص نور جالب این برنامه که به صورت خیلی واقعی عمل میکرد رو تمام صفحه کرد و از دیدنش با حالت تمام صفحه و بزرگ لذت برد.
با ارائه شدن نسخه های جدیدتر این برنامه این قابلیت هم از برنامه کسر شد یعنی دیگه نمیشه رقص نور اون رو در حالت تمام صفحه مشاهده کرد.

آخرین نسخه ای که این قابلیت در اون وجود داشت Virtual DJ Studio 3.40 بود. ولی در نسخه های جدیدتر و آخرینش که در وب سایتش موجوده Virtual DJ Studio 5.30a این قابلیت دیگه وجود نداره.

میخواستم بدونم آیا میتونید این قابلیت رو دوباره به آخرین نسخه اون اضافه کنید و پچی رو براش درست کنید؟

با تشکر از شما

iMM0rTAL
01-27-2010, 12:52 AM
چرا از نسخه فديمي استفاده نمي كنيد ...:o

مگه چيزي كه خود برنامه نويس از برنامه حذف كرده باشه رو هم ميشه اضافه كرد !!

جللل خالق اين ملت چه فكرايي كه نمي كنن !:o:o

Infernal-2010
01-27-2010, 01:36 AM
وقتی ذهن آدم باز باشه از این سوالات زیاد توش شکل میگیره.

درضمن هیچ چیزیم غیر ممکن نیست و همچنین نسخه جدیدش تغییرات خوبی نسب به نسخه های قدیمش داره.

ممنونم از توجه شما

iMM0rTAL
01-27-2010, 03:28 AM
وقتی ذهن آدم باز باشه از این سوالات زیاد توش شکل میگیره.

:o

درضمن هیچ چیزیم غیر ممکن نیست

در اين مورد چرا 100 % غير ممكن است ...:ii

babak_cyclops
02-01-2010, 04:07 PM
سلام دوستان
من میخوام کد اسمبلی رویداد کلیک یک برنامه رو در ida پیدا کنم ومثلا bp بذارم و جداش کنم و تو یه برنامه c++ عینا استفاده کنم خواهشا راهنمایی کنید . . .

دوستان لطفا کمک کنید
حتی یه راهنمایی کوچیک هم میتونه یه سر نخ واسه پاسخ این سوال باشه . . .

یعنی هیچ کس با ida مثلا روی رویداد کلیک یه دکمه هم حتی کار نکرده ؟؟؟؟

AUXNULL
02-06-2010, 07:43 PM
سلام
میخوام از یه سی دی کپی بگیرم تو IsoBuster بعداز اینکه بازش کردم دیدم یه پوشه با نام null داره که فوق مخفی است .
در داخل null هم یه پوشه با نام aux بود .
اطلاعاتی که میخوام داخل پوشه aux هست که مخفی هست
در ضمن یه قفل حجمی هم به سی دی زده شده .

با alchol تا 87 درصد میره
با ultraiso تا 88 درصد

خیلی برام مهمه

سلسبیل
02-08-2010, 04:27 AM
اگر ممکنه طریقه تغییر سریال هارد دیسک رو بفرمایید. ؟
البته سریال های volume رو که برای هر درایو هست و به این شکل هست : *****-***** رو می تونم تغییر بدم.
اما سریال خود هارد دیسک رو مد نظر دارم که البته خودم هر چی به زبان انگلیسی توی گوگل جستجو کردم پیدا نکردم.
سپاس

s.m.h.m
02-08-2010, 05:01 PM
من وقتی سورس یک برنامه رو باز می کنم اسامی به صورت علائم در میان
public class : Form
برنامه هم c# هست
چطوری می تونم درستش کنم
می خواستم بدونم چطوری می تونم یک رمز زیپ رو از این برنامه در بیارم
و چطوری می تونم این برنامه رو ادیت کنم

کسی نیست!!!!!!!:(

iMM0rTAL
02-11-2010, 12:23 AM
سلام
میخوام از یه سی دی کپی بگیرم تو IsoBuster بعداز اینکه بازش کردم دیدم یه پوشه با نام null داره که فوق مخفی است .
در داخل null هم یه پوشه با نام aux بود .
اطلاعاتی که میخوام داخل پوشه aux هست که مخفی هست
در ضمن یه قفل حجمی هم به سی دی زده شده .

با alchol تا 87 درصد میره
با ultraiso تا 88 درصد

خیلی برام مهمه

براي ايميج گرفت از اين مدل قفل هاي سي دي مي تونيد از كلون سي دي هاي نسخه قديمي استفاده كنيد براي دانلود كلون سي دي هاي نسخه قديمي مي تونيد از سايت زير استفاده كنيد .
يكي از بهترين نسخه ها

باي

iMM0rTAL
02-11-2010, 01:05 AM
سلام دوستان
من میخوام کد اسمبلی رویداد کلیک یک برنامه رو در ida پیدا کنم ومثلا bp بذارم و جداش کنم و تو یه برنامه c++ عینا استفاده کنم خواهشا راهنمایی کنید . . .

دوستان لطفا کمک کنید
حتی یه راهنمایی کوچیک هم میتونه یه سر نخ واسه پاسخ این سوال باشه . . .

یعنی هیچ کس با ida مثلا روی رویداد کلیک یه دکمه هم حتی کار نکرده ؟؟؟؟

سلام

دوست عزيز مشكل شما اينه كه اصلاً كار كردن با ida رو بلد نيستيد من چي رو به شما نشون بدم !! :x

اين آموزش رو مطالعه كنيد :

iMM0rTAL
02-11-2010, 01:37 AM
من وقتی سورس یک برنامه رو باز می کنم اسامی به صورت علائم در میان
public class  : Form
برنامه هم c# هست
چطوری می تونم درستش کنم

کسی نیست!!!!!!!:(

سلام

توجه كنيد كه در اين مواقع فايل شما با يكي از دات نت پروتكتور ها ممكنه پك شده باشه بخاطر همين نمي تونيد كلاس ها را مشاهده كنيد ... برنامه نويس با obfuscate كردن نام هاي داخل فايل كار رو براي تغيير سخت مي كنه ... الته براي هر كدوم از اونها راه هاي دور زدن وجود داره...

برای کار کردن رو فایل های دات نت بهترین نرم افزار Reflector.FileDisassembler است که می تونید از سایت سازندش نسخه جدید رو دانلود کنید .
لینک از سایت سازنده :

اگر فايل زيپ پسورد دار توسط اين فايل اجرا ميشه مي تونيد با جستجو در كدها به نتايج خوبي برسيد .

با استفاده از *لاگین های ساخته شده برای Reflector هم میشه تغییرات قایل توجهی رو ایجاد کرد .

بای

iMM0rTAL
02-11-2010, 02:05 AM
اگر ممکنه طریقه تغییر سریال هارد دیسک رو بفرمایید. ؟
البته سریال های volume رو که برای هر درایو هست و به این شکل هست : *****-***** رو می تونم تغییر بدم.
اما سریال خود هارد دیسک رو مد نظر دارم که البته خودم هر چی به زبان انگلیسی توی گوگل جستجو کردم پیدا نکردم.
سپاس

سلام

برای تغییر سریال هارد دیسک و Volume ID درایو ها می تونید از این مقاله بهره مند شوید lo1ad

سلسبیل
02-11-2010, 03:14 AM
ممنون عزیز لطف کردی

s.m.h.m
02-13-2010, 05:24 PM
ممنون از پاسختون
من با همین رفلکتور کار می کنم اما مشکل دارم
با NETUnpack می گه که فایل پک نیست
توی PE Detective می گه
Best Match:
Microsoft Visual Studio .NET
راستی این ویندوز موبایل هست
لطف می کنید راهنماییم کنیدthumbsup

kamyabpc
02-14-2010, 07:16 AM
سلام من دنبال یه unpacker PECompact 2 میگردم.در بخش مربوط به خودش هم گشتم ولی یا لینکشون خراب بود ویا کار نمیکردن.فایلی رو که میخوام unpack کنم رو هم ضمیمه کردم.

programmer1
02-27-2010, 11:11 AM
سلام به همه دوستان ،

من سوالم رو در انجمن هاي ديگه اي هم پرسيدم ولي جوابي دريافت نكردم ، چون معمولا كركرها نسبت به ديگر افراد در حوزه برنامه نويسي و ابزارشناسي در سطح پايينتري (Low level) كار ميكنند گفتم شايد شما دوستان كه در زمينه كرك بحث ميكنيد بتوانيد جواب سوال من رو بديد ، حالا سوالم اينه :

10 تا DVD به صورت اينترنتي خريداري كردم ولي يكي از آنها باز نميشود ، من اين DVD را در سيستم هاي ديگري هم تست كرده ام ولي در همه آنها حجم DVD صفر نشان داده ميشود ، از لحاظ فيزيكي هم هيچ گونه مشكلي ندارد مثل خش و ... ، من با نرم افزار IsoBuster محتويات DVD را به صورت كامل مشاهده مي كنم ولي به هنگام Extract ميگه بايد نرم افزار شما رجيستر بشه ولي من رجيستر كردم نمي دونم مشكل چيه در حالي كه سي دي هاي ديگري كه خش داشته اند ،توسط اين نرم افزار اطلاعات استخراج شد .! توسط نرم افزار ديگه اي اين كار رو انجام دادم ولي ميگه فايلهاي سيستمي موجود نيست كه منظورش رامتوجه نميشوم ، فقط يك نرم افزار ديگه هست به نام BadCopy كه به دليلي هنوز تستش نكردم ،* اين نرم افزار تا آخرين حد ممكن موتور درايو را به چرخش درمياره و براي هر سكتور هم حدود 1ثانيه صبر ميكنه و حدودا 1 ميليون سكتور وجود داره و با اين وضعيت اگر تست را ادامه بدم ميترسم به درايو و همچنين DVD آسيب فيزيكي وارد بشه ،

دوستان من كه اصلا نميدونم بايد چي كاركنم ، لطفا كمك كنيد .

با تشكر /.

Encoder
02-27-2010, 01:42 PM
سلام به همه دوستان ،

من سوالم رو در انجمن هاي ديگه اي هم پرسيدم ولي جوابي دريافت نكردم ، چون معمولا كركرها نسبت به ديگر افراد در حوزه برنامه نويسي و ابزارشناسي در سطح پايينتري (Low level) كار ميكنند گفتم شايد شما دوستان كه در زمينه كرك بحث ميكنيد بتوانيد جواب سوال من رو بديد ، حالا سوالم اينه :

10 تا DVD به صورت اينترنتي خريداري كردم ولي يكي از آنها باز نميشود ، من اين DVD را در سيستم هاي ديگري هم تست كرده ام ولي در همه آنها حجم DVD صفر نشان داده ميشود ، از لحاظ فيزيكي هم هيچ گونه مشكلي ندارد مثل خش و ... ، من با نرم افزار IsoBuster محتويات DVD را به صورت كامل مشاهده مي كنم ولي به هنگام Extract ميگه بايد نرم افزار شما رجيستر بشه ولي من رجيستر كردم نمي دونم مشكل چيه در حالي كه سي دي هاي ديگري كه خش داشته اند ،توسط اين نرم افزار اطلاعات استخراج شد .! توسط نرم افزار ديگه اي اين كار رو انجام دادم ولي ميگه فايلهاي سيستمي موجود نيست كه منظورش رامتوجه نميشوم ، فقط يك نرم افزار ديگه هست به نام BadCopy كه به دليلي هنوز تستش نكردم ،* اين نرم افزار تا آخرين حد ممكن موتور درايو را به چرخش درمياره و براي هر سكتور هم حدود 1ثانيه صبر ميكنه و حدودا 1 ميليون سكتور وجود داره و با اين وضعيت اگر تست را ادامه بدم ميترسم به درايو و همچنين DVD آسيب فيزيكي وارد بشه ،

دوستان من كه اصلا نميدونم بايد چي كاركنم ، لطفا كمك كنيد .

با تشكر /.

سی دی قفل داره ؟

اگر نداره اطلاعات اصلا درست روی dvd رایت نشده و راهی برای باز کردنش نیست (اگر این راه هایی که میگید رفتین )

بازم اگر بقیه دوستان اطلاعاتی دارن بگن heart

alakihaha
03-04-2010, 01:18 PM
دروود !
سی دی رو بد رایت کردن عزیز!
کاری هم نمیشه کرد دیگه!:o

peymanmst
03-10-2010, 08:03 PM
سلام دوستان
من فایلم رو با qunpackدی کامپکت کردم و اجرا شد ولی درreshacker وrestorator هنوز پیغام خطا میده که این فایل فشردس یا انکریپت شده

چکارش کنم؟
i get this message "Corrupt
resource (probably a compressed or encrypted file)." and in reshacker this message "It has probably been compressed with an EXE compressor".

iMM0rTAL
03-12-2010, 02:48 PM
سلام دوستان
من فایلم رو با qunpackدی کامپکت کردم و اجرا شد ولی درreshacker وrestorator هنوز پیغام خطا میده که این فایل فشردس یا انکریپت شده

چکارش کنم؟
i get this message "Corrupt
resource (probably a compressed or encrypted file)." and in reshacker this message "It has probably been compressed with an EXE compressor".

سلام

با
peid چك كنيد ببينم پكرش چي هست ؟

تا راهنماييتون كنم .

peymanmst
03-13-2010, 01:05 AM
سلام

با
peid چك كنيد ببينم پكرش چي هست ؟

تا راهنماييتون كنم .
سلام
دوست عزیز پکرش pecompact هست ورژن 2 تو خود فایل دیدم
ورژن 2.7 الی 3 گزارش برنامه های دیگست
فایل انپک میشه و کار هم میده اما چون میخوام فارسیش کنم با resource tuner یا نرم افزار های شبیه این همون پیغامی رو که در پست قبلی گفتم میده ومیگه هنوز فشردس یا انکریپته!
exeinfope--------->PEcompact ver.2.78a ~ 3.00
peid--------------->PECompact 2.x -> Jeremy Collake

one hacker alon
03-13-2010, 04:42 AM
به نام خدا
با سلام
دوستان من یه سی دی playstation 1 دارم که وقتی میخوام با clone ازش image بگیرم نمیشه و قفل داره وقتی به سراغ برنامه clony xxl میرم نوع قفل رو میزنه:keine bzw. leere CD
عکسشم پایین هست حالا من تو پروفایل های کلون گشتم پروفایلی واسه این قفل گیر نیاوردم میشه راهنماییم کنین چکار کنم
تصویر:

iMM0rTAL
03-13-2010, 03:32 PM
سلام
دوست عزیز پکرش pecompact هست ورژن 2 تو خود فایل دیدم
ورژن 2.7 الی 3 گزارش برنامه های دیگست
فایل انپک میشه و کار هم میده اما چون میخوام فارسیش کنم با resource tuner یا نرم افزار های شبیه این همون پیغامی رو که در پست قبلی گفتم میده ومیگه هنوز فشردس یا انکریپته!
Exeinfope--------->pecompact ver.2.78a ~ 3.00
peid--------------->pecompact 2.x -> jeremy collake

سلام

بعد از انپك كردن اونو چك كنيد ببينم اناليز دوباره برنامه چي ميگه ؟
برنامه با چه زباني نوشته شده ؟

iMM0rTAL
03-13-2010, 04:16 PM
به نام خدا
با سلام
دوستان من یه سی دی playstation 1 دارم که وقتی میخوام با clone ازش image بگیرم نمیشه و قفل داره وقتی به سراغ برنامه clony xxl میرم نوع قفل رو میزنه:keine bzw. leere CD
عکسشم پایین هست حالا من تو پروفایل های کلون گشتم پروفایلی واسه این قفل گیر نیاوردم میشه راهنماییم کنین چکار کنم
تصویر:

معمولاً اگه سي دي توسط براداران داخلي دستكاري شده باشه ممكنه براش قفل گذاشته باشن ...

كلا مي تونيد از كلون هاي نسخه قديمي استفاده كنيد ...

اين نسخه رو دانلود و تست كنيد .

peymanmst
03-14-2010, 12:46 AM
سلام

بعد از انپك كردن اونو چك كنيد ببينم اناليز دوباره برنامه چي ميگه ؟
برنامه با چه زباني نوشته شده ؟

تشخیص بعد از آنالیز

peid-------------------->Borland Delphi 4.0 - 5.0
exeinfope-------------------->EP code like Delphi/C++ but different structure

iMM0rTAL
03-14-2010, 02:09 AM
فايل رو همينجا اتچ كن ...

ali1ty
03-14-2010, 01:53 PM
من عاشق علم کرکینگ هستم .و خیلی مقاله مطالعه کردم اما این مقاله چیزهای خیلی ریز را توضیح نداده اند .حالا سوالاتی داریم که از شما میپرسم.چرا نرم افزار رو رو با Peid چک میکنن.
از کجا باید بفهمیم که در کدام قسمت فایل exe که در ollydb باز شده باید تغییر ایجاد کنیم تا نرم افزار کرک بشه.
این که در اول لود شدن برنامه عکسی از از لوگوی کرکر میذارن چطوریه.دستت درد نکنه.
بای

iMM0rTAL
03-14-2010, 02:32 PM
من عاشق علم کرکینگ هستم .و خیلی مقاله مطالعه کردم اما این مقاله چیزهای خیلی ریز را توضیح نداده اند .حالا سوالاتی داریم که از شما میپرسم.چرا نرم افزار رو رو با Peid چک میکنن.
از کجا باید بفهمیم که در کدام قسمت فایل exe که در ollydb باز شده باید تغییر ایجاد کنیم تا نرم افزار کرک بشه.
بای

سلام دوست عزيز

چرا نرم افزار رو رو با Peid چک میکنن.

چك كردن يه نرم افزار با اسكنر ها براي اين هست كه نوع پكر و نوع زبان برنامه نويسي برنامه رو تشخيص بديم اين اولين مرحله از اناليز برنامه براي ديباگ اون هست .

اين جور نيست كه ما مشخصاً براي كرك يك نرم افزار به يك محل خاص مثلاً در ديباگر OLLYDBG بريم و اون قسمت رو دستخوش تغيير قرار بديم .

بايد برنامه تريس بشه تا محل مورد نطر رو در نرم افزار پيدا كنيم سپس با تغيير در اونها تغييرات دلخواه رو اعمال كنيم .

در اين موارد ميشه با استفاده از يه پكر مثل Thinstall برنامه رو دوباره پك و يه لوگو به برنامه اضافه كرد .
و يا از يه برنامه هاي اماده كه براي همين منظور اماده شده اند استفاده كرد .

peymanmst
03-14-2010, 08:52 PM
فايل رو همينجا اتچ كن ...

نميشه دان كرد .

فایل اتچ شد

iMM0rTAL
03-15-2010, 12:25 AM
فایل اتچ شد

شما مي تونيد براي تغيير از برنامه PE Explorer استفاده كنيد ... براي دانلود به لينك زير مراجعه كنيد .

Heaven Tools PE Explorer v1.99 R6 ‬ ([Only registered and activated users can see links])

اما در مورد مشكل شما بايد بگم كه تغيير در برنامه هاي نوشته شده به زبان دلفي مانند برنامه هاي نوشته شده به زبان هايي مثل ويزوال سي نيست كه اينترفيس رو مستقيم مشاهده كنيد ...
بلكه
شما با تغيير در مقادير دكمه ها - فرم ها - تكس باكس ها و ... مي تونيد تغييرات رو اعمال كنيد .

عكس اتچ شده را مشاهده كنيد كاملا واضح است .

peymanmst
03-15-2010, 06:43 AM
resource tunerجزئی از pe explorerهست که من سالهاست استفاده میکنم فایل رو بعد از انپک با هگز ادیتور دیدم هنوز عبارت pec2.cاوایل فایل هست فکر کنم یک جای کار هنگام انپک مشکل داره چون همون کارهای ویرایش رو قبل از پست شما انجام داده بودم ولی فایل هنگام ذخیره خراب میشد

اگر امکان داره روی این موضوع بیشتر تامل کنید هر چند مجبور نیستید و من ممنون شما هستم

iMM0rTAL
03-15-2010, 02:32 PM
resource tunerجزئی از pe explorerهست که من سالهاست استفاده میکنم فایل رو بعد از انپک با هگز ادیتور دیدم هنوز عبارت pec2.cاوایل فایل هست فکر کنم یک جای کار هنگام انپک مشکل داره چون همون کارهای ویرایش رو قبل از پست شما انجام داده بودم ولی فایل هنگام ذخیره خراب میشد

اگر امکان داره روی این موضوع بیشتر تامل کنید هر چند مجبور نیستید و من ممنون شما هستم

سلام

من با خود آنپكر peid آنپك كردم مشكلي نداره و با Pe explorer هم تغييراتي ايجاد كردم ذخيره هم شد و مشكلي نداره ....

از همين نسخه Pe explorer كه معرفي كردم استفاده كنيد .

ali1ty
03-15-2010, 03:08 PM
با سلام و تشکر از شما .
میشه بگید چطور پچ رو مینویسند .
نرم افزار w32dasm چه فرقی با ollydb میکنه.
من دستور غلط بودن سریال رو در w32dasm سرچ کردم و به جاییکه میخواستم رسیدم ام نمیدونستم اونجا چی کار کنم یه سری دستور call,mov,.... بود.لطفا جواب بدید ممنون.

iMM0rTAL
03-15-2010, 04:43 PM
با سلام و تشکر از شما .
من دستور غلط بودن سریال رو در w32dasm سرچ کردم و به جاییکه میخواستم رسیدم ام نمیدونستم اونجا چی کار کنم یه سری دستور call,mov,.... بود.لطفا جواب بدید ممنون.

سلام

يك كركر با پيدا كردن افست هاي مورد نظر كه بايد تغيير پيدا كنند اونها رو در نرم افزاري سازنده پچ كه مي تونه خودش نوشته باشه با هر زباني و يا استفاده از برنامه همه فن حريف dup ميشه يه پچ يا لودر نوشت ...

سورس يه سري پچر و لودر در بخش سورس ها قرار دادم .مي تونيد مشاهده كنيد .

تمرینات و سورس های کرکینگ ([Only registered and activated users can see links])

w32dasm يك ابزار Disassembler است كه فقط ميشه كدها رو مشاهده كرد ولي تغييرات رو بايد توسط يك هگراديتور انجام داد.

اما ollydbg يك Debugger است ديباگرها ابزارهايي هستند كه ميشه همزمان با برنامه كه در حال اجراست كدهاي اون رو دنبال كردن (تريس كرد ) , و در خود ديباگر امكان تغيير و ذخيره نيز وجود دارد . و اين يك مزيت فوق العاده است !

666regab
03-16-2010, 12:55 AM
اینا یکسری لغات هستش که مربوط به یک مقاله با عنوان "بازنمايي تقريبات خطي الگوريتم رمز معماگر با گراف" که برای یک همایش دارم آماده می کنم . در صورت امکان توضیحی در ایم موارد بدید
تحليل خطي، تقريبات خطي، مشخصات خطي، مدل سازي تقريبات خطي ، الگوريتم هاي رمز شبيه به des
شيوه بهينه سازي اجتماع مورچه ها، ،ساختارspn

ali1ty
03-17-2010, 07:56 PM
ایمورتال جان من هر چقدر دنبال نرم افزار هگزا ادیتور گشتم پیذا نکردم.از کجا بفهمیم نرم افزار رو باید به کدوم روش کرک کرد .

feridoon
03-17-2010, 10:21 PM
سلام دوستان
نیاز به راهنماییتون داشتم.
فایل برنامه raid recovery رو براتون گذاشتم .;;)
میخواستم کرک کنم اما pack شده و وقتی با برنامه peid به فایل اجرایی نگاه میکنم چیزی از زبان برنامه نویسی این فایل نمی تونه تشخیص بده و نه از برنامه ای که اونو pack کرده.
کمکی که ازتون داشتم در مورد pack و unpack این فایل هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.:D:D

iMM0rTAL
03-19-2010, 08:26 PM
ایمورتال جان من هر چقدر دنبال نرم افزار هگزا ادیتور گشتم پیذا نکردم.از کجا بفهمیم نرم افزار رو باید به کدوم روش کرک کرد .

سلام

براي دانلود هگز اديتور به اين لينك مراجعه كنيد :

و در مورد آموزش كركيتگ هم آموزش هاي اين تاپيك رو دانلود و مطالعه كنيد .

iMM0rTAL
03-19-2010, 08:30 PM
سلام دوستان
نیاز به راهنماییتون داشتم.
فایل برنامه raid recovery رو براتون گذاشتم .;;)
میخواستم کرک کنم اما pack شده و وقتی با برنامه peid به فایل اجرایی نگاه میکنم چیزی از زبان برنامه نویسی این فایل نمی تونه تشخیص بده و نه از برنامه ای که اونو pack کرده.
کمکی که ازتون داشتم در مورد pack و unpack این فایل هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.:D:D

سلام

حجم فايلتون براي من كه ديال آپ استفاده مي كنم يكم زياده فعلاً به تاپيك زير بريد و از ابزارهاي موجود در اون كمك بگيريد ...

omid_poyan
03-29-2010, 06:15 PM
سلام
جناب iMM0rTAL عزیز
وقتی میخوام ufasoft رو با olly اجرا کنم یه ارور میده مبنی برا ینکه نمیتونه کتابخونه ویژوال سی رو اجرا کنه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میشه این دست از برنامه ها رو کرک کرد؟

iMM0rTAL
03-29-2010, 10:16 PM
سلام
جناب iMM0rTAL عزیز
وقتی میخوام ufasoft رو با olly اجرا کنم یه ارور میده مبنی برا ینکه نمیتونه کتابخونه ویژوال سی رو اجرا کنه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میشه این دست از برنامه ها رو کرک کرد؟

سلام

سوالتون واضح نيست !

شما فايل رو چك كرديد مبني بر پك بودن يا نبودن اون ؟!

در برنامه ممكنه از تكنيك هاي انتي ديباگ هم استفاده شده باشه !

با بزارهاي اين تاپيك فايل رو چك كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد :

telepbarobach
03-31-2010, 01:26 AM
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم ببينم كسي ميتونه بهم كمك كنه در خصوص كرك نرم افزار Algodoo
اين يه نرم افزار شبيه سازي درسهاي فيزيك هستش

omid_poyan
03-31-2010, 04:55 PM
سلام

سوالتون واضح نيست !

شما فايل رو چك كرديد مبني بر پك بودن يا نبودن اون ؟!

در برنامه ممكنه از تكنيك هاي انتي ديباگ هم استفاده شده باشه !

با بزارهاي اين تاپيك فايل رو چك كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد :

مرسی از جوابتون
با نرم افزارهایی که معرفی کردید چک کردم پک نشده بود فکر کنم از تكنيك هاي انتي ديباگ استفاده شده چطور میتونم این تکنیک رو بای پس کنم؟

iMM0rTAL
04-03-2010, 03:17 PM
مرسی از جوابتون
با نرم افزارهایی که معرفی کردید چک کردم پک نشده بود فکر کنم از تكنيك هاي انتي ديباگ استفاده شده چطور میتونم این تکنیک رو بای پس کنم؟

شما بايد تجربه در زمينه آنپكيگ داشته باشيد ... و اينكه تكنيك هاي آنتي ديباگ توسط برنامه نويس اون برنامه اعمال ميشه و يا از روش هاي معمول استفاده ميشه .

شما كتاب زير رو مطالعه كنيد :

omid_poyan
04-05-2010, 01:37 PM
شما بايد تجربه در زمينه آنپكيگ داشته باشيد ... و اينكه تكنيك هاي آنتي ديباگ توسط برنامه نويس اون برنامه اعمال ميشه و يا از روش هاي معمول استفاده ميشه .

شما كتاب زير رو مطالعه كنيد :

با تشکر از جوابتون کتب رو مطالعه کردم اما فکر کنم این برنامه ترکیبی از روشهای اون کتاب باشه که برای آماتوری مثل من خیلی پیچیده است میشه لطفی بکنید این برنامه رو تحلیل بفرمایید تا از جنبه های آموزشی اون بهره مند بشیم؟

با تشکر فراوان

sardar_babak
04-09-2010, 03:06 AM
سلام دوستان این نرم افزار محصول شرکت سایبر لینک هستش و می تونه تصاویر ورزشی رو از کارت تی وی ضبط کرده و صحنه های حساس آن را برگزیده و بصورت مونتاژ شده در اختیار شخص دهد
این برنامه به درد کسانی می خوره که نمی تونند تا ساعت 2 بیداربمونند و فوتبال ببنینند
فقط مشکلی هستش که این نرم افزار در کل نت کرک نداره
اگر کسی بتونه اون رو کرک کنه یه لطف بزرگ به جامعه ایران کرده چه برسه به این که من
ممنون میشم کمک کنیدheartheartheartheart:x:x:x

sardar_babak
04-09-2010, 03:08 AM
سلام دوستان این نرم افزار محصول شرکت سایبر لینک هستش و می تونه تصاویر ورزشی رو از کارت تی وی ضبط کرده و صحنه های حساس آن را برگزیده و بصورت مونتاژ شده در اختیار شخص دهد
این برنامه به درد کسانی می خوره که نمی تونند تا ساعت 2 بیداربمونند و فوتبال ببنینند
فقط مشکلی هستش که این نرم افزار در کل نت کرک نداره
اگر کسی بتونه اون رو کرک کنه یه لطف بزرگ به جامعه ایران کرده چه برسه به این که من
ممنون میشم کمک کنیدheartheartheartheart:x:x:x

s.m.h.m
04-12-2010, 05:56 AM
سلام ممنون می شم اگر جواب من رو بدید

توی PE Detective می گه
Best Match:
لطف می کنید راهنماییم کنید

Reloaded
04-16-2010, 05:39 PM
سلام ممنون می شم اگر جواب من رو بدید

توی PE Detective می گه
Best Match:
لطف می کنید راهنماییم کنید

ابزار مشخصی برای تشخیص Protection برنامه های .Net وجود نداره و معمولا همشون در صورت وجود پروتکتور ، کامپایلر/پکر رو .Net نشون میدن. به جز ProtectionID که بعضی protection ها رو درست تشخیص میده. پس شما اول با protectionid فایلتون رو اسکن کنید اگه نتیجه ای نداد دقیقا مشکلتون رو اینجا توضیح بدید تا راهنمایی کنیم ;)

s.m.h.m
04-18-2010, 05:26 AM
این پیغام رو میده
Scanning -> C:\Users\*****\Desktop\*****.exe
File Type : 32-Bit Exe (Subsystem : Win GUI / 2), Size : 274432 (043000h) Byte(s)
[File Heuristics] -> Flag : 00000000000001001001000000110000 (0x00049030)
[!] Spices.Net Obfuscator detected !
[CompilerDetect] -> .NET
- Scan Took : 0.813 Second(s)

Reloaded
04-19-2010, 02:41 AM
این پیغام رو میده
Scanning -> C:\Users\*****\Desktop\*****.exe
File Type : 32-Bit Exe (Subsystem : Win GUI / 2), Size : 274432 (043000h) Byte(s)
[File Heuristics] -> Flag : 00000000000001001001000000110000 (0x00049030)
[!] Spices.Net Obfuscator detected !
[CompilerDetect] -> .NET
- Scan Took : 0.813 Second(s)
خوب مشخصه که پروتکتورش Spices.Net Obfuscator است.
تو google میتونید مقاله هایی در مورد چگونگی DeObfuscate کردن فایلتون پیدا کنید.

asrezaman
04-19-2010, 04:39 AM
با سلام خدمت شما

من هرچی گشتم نتونستم سریال یا کرک نرم افزار آرتیستر artisteer 2.4.0 رو پیدا کنم همش یه لودر بود که کارشو انجام میداد ولی تو سیو کردن پروژه مشکل داره و پروژه رو باز نمی کنه

می خواستم ببینم آ یا سریال یا کرکی هست ؟

با تشکر

Reloaded
04-19-2010, 04:56 AM
با سلام خدمت شما

من هرچی گشتم نتونستم سریال یا کرک نرم افزار آرتیستر artisteer 2.4.0 رو پیدا کنم همش یه لودر بود که کارشو انجام میداد ولی تو سیو کردن پروژه مشکل داره و پروژه رو باز نمی کنه

می خواستم ببینم آ یا سریال یا کرکی هست ؟

با تشکر

دوست گرامی اینجا در مورد سوالات و مشکلات کرکینگ بحث میشه نه درخواست کرک ;)

s.m.h.m
04-19-2010, 07:18 AM
من Spices.Net رو دانلود کردم و باش کارکردم اما وقتی که decompile می کنم درست در نمیات نمی دونم شاید من یاد ندارم خوب باش کار کنم. ممنون می شم اگر یک توضیحی در این رابطه بدید.*

Reloaded
04-20-2010, 01:08 AM
من Spices.Net رو دانلود کردم و باش کارکردم اما وقتی که decompile می کنم درست در نمیات نمی دونم شاید من یاد ندارم خوب باش کار کنم. ممنون می شم اگر یک توضیحی در این رابطه بدید.*
توضیح خاصی نداره، اگه pid درست تشخیص داده باشه بهتره دنبال Tutorial هایی درباره چگونگی Deobfuscate کردن این obfuscator باشید.

babak_cyclops
04-20-2010, 08:06 PM
سلام به همه دوستان :D
یه سوال داشتم :
من برای دیباگ کردن فایل DLL مشکل دارم
یعنی میخوام مثلا تو یه فایل DLL چند تا BP بزنم و یه سری مقادیر رو چک کنم
یعنی میخوام زمانی که فایل EXE برنامه رو دیباگ میکنم تمام فراخوانی های برنامه از DLL مربوطه و مقادیر ارسالی به پارامترها و مقادیر خروجی توابع DLL رو ببینم و بررسی کنم
من توابع مورد نظرم رو در DLL مربوطه پیدا کردم و میخوام یه مقدار روش کار کنم ولی DLL بودنش یه مقدار گیجم کرده
ممنون میشم یه مقدار در این مورد راهنماییم کنید

پی نوشت : من با olly کار میکنم .

پیشاپیش متشکرم

Morg@n
04-22-2010, 12:18 AM
با سلام خدمت دوستان آشیانه ای خودم . من نمیدونم والا قبلا چنین پستی داشتیم یا نه ولی باید ببخشید دیگه . من اطلاعاتی از کرک ندارم و می خواستم بدونم چگونه است برای شروع باید چه بکنی و مثلا اگه بخوای بازی لیگ برتر ایران که خودتونم میدونید با رمز بازی میشه بدون رمز کنی از کرک استفاده می کنی . ( باید ببخشید سوالم بچه گانست چون اطلاعاتی ندارم و باز هم ببخشید ) thumbsup

Reloaded
04-22-2010, 12:30 AM
با سلام خدمت دوستان آشیانه ای خودم . من نمیدونم والا قبلا چنین پستی داشتیم یا نه ولی باید ببخشید دیگه . من اطلاعاتی از کرک ندارم و می خواستم بدونم چگونه است برای شروع باید چه بکنی و مثلا اگه بخوای بازی لیگ برتر ایران که خودتونم میدونید با رمز بازی میشه بدون رمز کنی از کرک استفاده می کنی . ( باید ببخشید سوالم بچه گانست چون اطلاعاتی ندارم و باز هم ببخشید ) thumbsup

یه نگاه به مطالب و پست های بخش انداختن راحت تر از 5 خط تایپ کردنه :rolleyes:
این مورد بارها بحث شده....

moslem_f
04-24-2010, 02:18 AM
با سلام خدمت مديران و دوستان گرامي
نمي دونم شايد اين مطلبو نبايد اين جا بگم ولي اگر جاش اينجا نبود منو ببخشين به خدا گشتم كل انجمنو زياد وارد نيستم سرچشو يا ندارم براي همين مجبور شدم تو همين قسمت كركينگ مطرحش كنم من مي خوام اگر ميشه يه برادري يه بزرگواري كنه اين نرم افزار رو كرك كنه يه اسم خودم به اين اسم emali : [Only registered and activated users can see links] و پس وردش هم همون جيميلم باشه و اكر ميشه لطف كنه و به منم ياد بده چه طوري اينو با انلي دي باگ كرك كنم خيلي برام مهمه الان 2 هفته هست هر جار رو مي گردم كسي نمي تونه كرك كنه و منو كمكم كنه اين برنامه كرك شدش هست مهم اينه من بتونم اينو كركشو ياد بگيرم به اسم خودم كرك كنم خواهش مي كنم از ته دلم خواهش مي كنم يه نفر برادري كنه كمكم كنه اين برنامه رو اپ مي كنم ميزارم خواهش مي كنم يكي كمكم كنه اگر هم اين تاپيك اشتباه دادم لينك پيگيري به سوالم رو برام بزارين با تشكر

moslem_f
04-24-2010, 02:30 AM
ببخشين اين لينك دانلود برنامه براي كرك هست خواهش مي كنم برادري كنيد كمكم كنيد با تشكر

Reloaded
04-24-2010, 03:34 PM
با سلام خدمت مديران و دوستان گرامي
نمي دونم شايد اين مطلبو نبايد اين جا بگم ولي اگر جاش اينجا نبود منو ببخشين به خدا گشتم كل انجمنو زياد وارد نيستم سرچشو يا ندارم براي همين مجبور شدم تو همين قسمت كركينگ مطرحش كنم من مي خوام اگر ميشه يه برادري يه بزرگواري كنه اين نرم افزار رو كرك كنه يه اسم خودم به اين اسم emali : [Only registered and activated users can see links] و پس وردش هم همون جيميلم باشه و اكر ميشه لطف كنه و به منم ياد بده چه طوري اينو با انلي دي باگ كرك كنم خيلي برام مهمه الان 2 هفته هست هر جار رو مي گردم كسي نمي تونه كرك كنه و منو كمكم كنه اين برنامه كرك شدش هست مهم اينه من بتونم اينو كركشو ياد بگيرم به اسم خودم كرك كنم خواهش مي كنم از ته دلم خواهش مي كنم يه نفر برادري كنه كمكم كنه اين برنامه رو اپ مي كنم ميزارم خواهش مي كنم يكي كمكم كنه اگر هم اين تاپيك اشتباه دادم لينك پيگيري به سوالم رو برام بزارين با تشكر
وقتی کرک موجود هست نیازی به اتلاف وقت نیست ;)
در ضمن اگه خیلی براتون مهمه کرکش رو یاد بگیرید چرا درخواست میکنید دیگران براتون کرک کنن؟!
اهداف غیر آموزشی و نامفید در این انجمن جایی ندارند.

omid_poyan
04-24-2010, 04:27 PM
سلام
لطفا اگه میشه آموزشی برای کرک این نرم افزار یعنی IcqSnif که ظاهرا پک نشده ولی بنظر خودم پک شده ولی Peid نشون نمیده بذارید فکر میکنم نرم افزار از چند روش خودش رو محافظت کرده باشه
لینک:

با تشکر فراوان از فعالیتهای خوبتون
بی صبرانه منتظرم

vahidalemi
04-27-2010, 05:44 PM
سلام ، چجوری میشه برای یک برنامه که کد فعال سازی میخواد
کیجن ساخت ؟ :ii
یه نرم افزار اسپمر یاهو هستش - خارجیه

Reloaded
04-27-2010, 09:51 PM
سلام ، چجوری میشه برای یک برنامه که کد فعال سازی میخواد
کیجن ساخت ؟
یه نرم افزار اسپمر یاهو هستش - خارجیه

مثل این میمونه بدون هیچ اطلاعی از علم پزشکی بری تو یه فروم بپرسی چطور میشه جراحی مغز انجام داد !
یکم تحقیق و سرچ بد نیستا... سطح کاری فروم رو با این پست ها پایین میارید!

اگه نه درخواست دارید که کسی براتون کیجنش کنه باز پستتون مشکل داره!!! :rolleyes:

Reloaded
04-28-2010, 12:54 PM
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم :
من برای دیباگ کردن فایل DLL مشکل دارم
یعنی میخوام مثلا تو یه فایل DLL چند تا BP بزنم و یه سری مقادیر رو چک کنم
یعنی میخوام زمانی که فایل EXE برنامه رو دیباگ میکنم تمام فراخوانی های برنامه از DLL مربوطه و مقادیر ارسالی به پارامترها و مقادیر خروجی توابع DLL رو ببینم و بررسی کنم
من توابع مورد نظرم رو در DLL مربوطه پیدا کردم و میخوام یه مقدار روش کار کنم ولی DLL بودنش یه مقدار گیجم کرده
ممنون میشم یه مقدار در این مورد راهنماییم کنید

پی نوشت : من با olly کار میکنم .

پیشاپیش متشکرم

در Ollydbg از مسیر Options>Debugging options>Events تیک گزینه Break on new module(DLL) رو بزنید.

راه دیگه اینه که خودتون با Trace کردن محل یا CALL فراخوانی DLL رو تو فایل EXE پیدا کنید یا با استفاده از برای مثال Call Stake مستقیما به محل مورد نظر در فایل DLL برسید.

Virangar
04-29-2010, 01:31 AM
دادا اول بذا مدیر بشی بعد عدای مدیرا رو درار :cool:
بعدشم چرا میزنی cigar اوکی پاw

قوانین سایت :
ماده 14. ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم !تیم آشیانه خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند ، ارزش و اعتبار قائل می شود.

ماده 20. انجمن آشیانه یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !

به مدت یک هفته بن میکنم . تا هم قوانین رو حفظ بشی و هم حد و حدود خودت رو بدونی .

ASAL20
05-12-2010, 03:19 PM
با سلام خدمت مدیران و کاربران سایت
اگر لطف کنید ما را راهنمایی کنید سپاس گذار می شوم
بشویید من دستگاه دیاگ دارم و تعدادی از خودروهای که برنامه را خریداری کردم دستگاه وصل می شود و تعدادی که ندارم دستگاه پیغام اینکه با شرکت سازنده تماس بگیرید می زندحالا من هر بار می روم شرکت و پول یک بر نامه می دهم و شرکت در مقابل یک سی دی به من می دهد که برنامه ماشین خریداری شده اضافه می شه بدون اینکه به دستگاه و یا کابلی دست برنم فقط با نصب سی دی برنامه خودرو خریداری شده اضافه میشه و نرم افزار شرکت یک ستاب تک ایکونی است من چون تا حالا چند برنامه خریداری کردم چند سی دی از شرکت سازنده دارم حالا من برنامه سی دیکه یک ایکون تکی است با برنامه uniextract16 باز کردم تا محتویات ان را ببینم و سی دی های دیگه هم که داشتم که خودرو های کمتری ساپورت میکرد همینطور متوجه یک پوشه شدم که هر چه من خریداری کردم خودرو تو اون پوشه اضافه شده حالا من دوسوال دارم یک من برنامه جدید که خریداری کردم تو سی دی قدیمی خودرو های جدید اضافه کردم حال چگونه این به حالت اول بر گردانم تا نصب کنم که ببینم با این کار با نصب برنامه قبلی ایا برنامه جدید اضافه شده و سوال دوم فکر کنم سورس برنامه پیدا کردم با نتپت باز می کنم به صورت قرچنک قورباغه است با چه برنامه ای یا چگونه بدونم با چه برنامه باز میشه
با تشکر مجدد

Service Manual
05-12-2010, 05:13 PM
با سلام خدمت مدیران و کاربران سایت
اگر لطف کنید ما را راهنمایی کنید سپاس گذار می شوم
بشویید من دستگاه دیاگ دارم و تعدادی از خودروهای که برنامه را خریداری کردم دستگاه وصل می شود و تعدادی که ندارم دستگاه پیغام اینکه با شرکت سازنده تماس بگیرید می زندحالا من هر بار می روم شرکت و پول یک بر نامه می دهم و شرکت در مقابل یک سی دی به من می دهد که برنامه ماشین خریداری شده اضافه می شه بدون اینکه به دستگاه و یا کابلی دست برنم فقط با نصب سی دی برنامه خودرو خریداری شده اضافه میشه و نرم افزار شرکت یک ستاب تک ایکونی است من چون تا حالا چند برنامه خریداری کردم چند سی دی از شرکت سازنده دارم حالا من برنامه سی دیکه یک ایکون تکی است با برنامه uniextract16 باز کردم تا محتویات ان را ببینم و سی دی های دیگه هم که داشتم که خودرو های کمتری ساپورت میکرد همینطور متوجه یک پوشه شدم که هر چه من خریداری کردم خودرو تو اون پوشه اضافه شده حالا من دوسوال دارم یک من برنامه جدید که خریداری کردم تو سی دی قدیمی خودرو های جدید اضافه کردم حال چگونه این به حالت اول بر گردانم تا نصب کنم که ببینم با این کار با نصب برنامه قبلی ایا برنامه جدید اضافه شده و سوال دوم فکر کنم سورس برنامه پیدا کردم با نتپت باز می کنم به صورت قرچنک قورباغه است با چه برنامه ای یا چگونه بدونم با چه برنامه باز میشه
با تشکر مجدد

سلام

اولا دياگي که شما داريد بحثشو ميکنيد ، به احتمال 99 درصد يک دياگ ايراني هست و بحث در مورد نرم افزارهاي ايراني براي هک و کرک در انجمن ممنوع مي باشد ، ضمنا طوري که شما گفتيد اين برنامه هاي ExE احتياج به کرک يا پچ ندارند و فقط با نصب آنها يک سري اطلاعات به برنامه اصلي اضافه مي شود که خوب حتما بايد سي دي هاي مربوطه را داشته باشيد ، در مورد ويرايش فايل هاي اجرايي هم ميتونيد از تاپيک زير کمک بگيريد ، اين برنامه ها هم فقط امکان ويرايش بعضي از قسمت ها مانند ايکونها ، تصاوير و ... را به شما ميدهند و امکان نمايش سورس برنامه را ندارند ، فقط برنامه هاي تحت Dot net اگر پروتکت نشده باشند ميتوان سورسشان را مشاهده کرد ، موفق باشيد .

mohammad13673
05-16-2010, 06:02 PM
سلام کسی میتونه برنامه KeyLogger Ftp Persian Tnt Professional را کرک کنه، لینک دانلود هم [Only registered and activated users can see links] soft.com%2Fftp-keylogger-download-62902.html&atw_rnd=168741642
است.خیلی برام مهمه;;)
با تشکر

Service Manual
05-16-2010, 06:50 PM
سلام کسی میتونه برنامه keylogger ftp persian tnt professional را کرک کنه، لینک دانلود هم [Only registered and activated users can see links] soft.com%2fftp-keylogger-download-62902.html&atw_rnd=168741642
است.خیلی برام مهمه;;)
با تشکر

سلام

دوست عزيز قوانين انجمن رو بخونيد ، کرک نرم افزارهاي ايراني يا بحث در مورد کرک نرم افزارهاي ايراني ممنوع است / موفق باشيد .

bahman1998
05-29-2010, 09:17 PM
با سلام من خودم تو كرك نرم افزار حرفه اي هستم و تجربه زيادي دارم ولي تا حالا دي وي دي هايي كه كپي نمي شن رو كرك نكردم هر كي راجع به اين موضوع مطلب داره بذاره من هم راجع به كرك نرم افزار براش مطلب ميذارم

Reloaded
05-29-2010, 09:39 PM
با سلام من خودم تو كرك نرم افزار حرفه اي هستم و تجربه زيادي دارم ولي تا حالا دي وي دي هايي كه كپي نمي شن رو كرك نكردم هر كي راجع به اين موضوع مطلب داره بذاره من هم راجع به كرك نرم افزار براش مطلب ميذارم

شما همان مسعود هستی؟

----

دی وی دی هایی که کپی نمیشن میتونن Protection های بسیاری داشته باشند و یک یا دو نوع نیستن ولی این مقاله که اینجا میزارم ممکنه کمکتون کنه.

farfarir
05-29-2010, 11:40 PM
سلام يك مدتيه مشكلي دارم و اون اينه كه برخي برنامه ها كه با پروتكتور هايي مثل theMida و VMP محافظت ميشوند وقتي olly بسته است باز هم پيغام debugger detect ميدن و اجرا نميشن حتي با ReStart هم مشكل حل نميشه

من از چندين پلاگين استفاده ميكنم و نميدونم كدومشون چيكار ميكنه كه آنتي ديباگر اين برنامه ها بدون اينكه olly بالا باشه متوجه اجرا شدن ديباگر و يا تاثيري كه ديباگر روي سيستم من گذاشته ميشن. عصبانی

ممنون ميشوم راهنمايي بفرمائيد.

Reloaded
05-30-2010, 12:53 AM
سلام يك مدتيه مشكلي دارم و اون اينه كه برخي برنامه ها كه با پروتكتور هايي مثل theMida و VMP محافظت ميشوند وقتي olly بسته است باز هم پيغام debugger detect ميدن و اجرا نميشن حتي با ReStart هم مشكل حل نميشه

من از چندين پلاگين استفاده ميكنم و نميدونم كدومشون چيكار ميكنه كه آنتي ديباگر اين برنامه ها بدون اينكه olly بالا باشه متوجه اجرا شدن ديباگر و يا تاثيري كه ديباگر روي سيستم من گذاشته ميشن. عصبانی

ممنون ميشوم راهنمايي بفرمائيد.

درود
امکان نداره بعد Restart درست نشه!
حالا شما اینجا رو ببین شاید مشکلت حل شد:

farfarir
05-30-2010, 06:42 PM
درود
امکان نداره بعد Restart درست نشه!
حالا شما اینجا رو ببین شاید مشکلت حل شد:

دوست عزيز ممنون از توجهتون

ولي اصلا ديباگر در حال اجرا نيست ولي اين پيغام مياد حتي بعد از ريستارت بدون اينكه حتي يكبار ديباگر اجرا شده باشه مثلا با اين آنپك مي

ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد

Reloaded
05-30-2010, 07:25 PM
دوست عزيز ممنون از توجهتون

ولي اصلا ديباگر در حال اجرا نيست ولي اين پيغام مياد حتي بعد از ريستارت بدون اينكه حتي يكبار ديباگر اجرا شده باشه مثلا با اين آنپك مي

ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد

احتمالا پروسه ای در حال اجرا و بصورت Startup دارید که برنامه بهش شک میکنه یا برنامه استفاده شما از دیبباگر رو جایی ثبت میکنه تا دیگه شما قادر به استفاده از برنامه نشوید یا ...
من تاحالا همچین مشکلی نداشتم و نمیتونم از این بیشتر کمک کنم.

bahman1998
05-30-2010, 09:00 PM

Reloaded
05-30-2010, 09:04 PM

دوست گرامی جوابتون رو که تو چند پست بالاتر دادم.

notand
06-01-2010, 04:37 AM
سلام دوستان
این اولین پست منه امید وارم چیزای زیادی اینجا یاد بگیرم انشاالله
دوستان مشکل من اینه:
یه سی دی دارم آموزش ذخیره اطلاعت ( چندتا فیلم با پسوند avi)که چندتا فایل و فوادر تو این سی دی هست

فایل های زیر در ریشه سی دی هستند
pak.pdb
pak.vshost.exe
pak.vshost.exe.config
pak.exe.config
Interop.WMPLib.dll
بعد یه پوشه هست به نام movie که فیلم های که گفتم توشه دو تا فایل به جز فیلمها توی پوشه هست
font1.dfr
font2.dfr
پوشه ای به نام transition که فایل های زیر درونش هستند
font1.dfr
font1.dfr
بعد در همین پوشه فایل های با همین پسوند وجود دارن که دقیقا هم نام فیلم ها ی موجود در سی دی هسنت که فکر کنم لینک شدن
مثلا اگه یه فیلم دارم با نام r.avi یه فایلی هم در پوشه transitionبا نام r.dfr وجود است
--------------------------------------------------------------
نوشته زیر راهنمایی هست که تو پوشه وجود داره
راهنمای نصب بسته های آموزشی

• ابتدا باید .NET Framework 2 را روی سیستم خود نصب کنید
• سپس نرم افزار کدک MEDIA PLAYER CLASSIC و یا KLCODECF را نصب کنید
• سپس تمامی فایل های موجود در بسته ها را در یک جا کپی کنید.
• سپس فایل PAK.EXE را اجرا کنید. پس از اجرا دو شماره کامپیوتر در صفحه اول ظاهر می شود
• این دو شماره همراه با PINCODE موجود در بسته را برای دریافت رمز نهایی به تلفن های گویا و یا آدرس ایمیل داده شده ارسال کنید.در غیر این صورت به شعب مراجعه کنید
-------------------------------------------------------------------------------
سوالت من
آیا میشه کرکش کرد و بدونه کارهای گفته شده در آموزش فیلم ها رو ببینم
آیا میشه کسی که کارهای بالا رو انجام داده و فیلها رو میتونه ببینه از اون طریق یه کد یا چیزی واسه خودم بگیرم یا بتونم فیلم های اون شخص که اکد وارد کرده رو کپی کنم
--------------------------------------------------------------------------------------
توضحات تکمیلی
دوستان قیمت این سی دی 5 هزار تومان هست، مشکل اینجاست این موسسه رفته و من پول دادم و اینو خریدم وگرنه من به هیچ وجه دوست ندارم حق کسی پایمال بشه چرا گول خودم بزنم دزدی دزدیه دیگه اون از یه هموطن و بدتر همشهری ولی به خدا امتحان دارم و بچه های که دارن راه دورن نمیتونم برم پیششون بخونم اخه یکی دو روز که نیست، این فیلم ها حداقل دو ماه کار دارن تازه همیشه باید داشته باشمشون واسه رفع اشکال
-----------------------------------------------------------
سخن آخر
امیدوارم توضیحاتم کامل و جامع بوده باشن
هر سوالی پیش اومد بپرسید
دوستان اگه میشه اینو در اولویت قرار بدین

notand
06-01-2010, 05:32 AM
سلام دوستان
من با دیدن سایت شما علاقه مند به این علم اعجاب برانگیز کرکینگ شدم
من برای یادگیری از کجا باید شروع کنم
خدایش از صفر صفر راهنماییم کنید
توانایی های من
بازی سازی
گرافیک 2و 3 بعدی
اینا رو گفتم که بدونید از کامپیوتر دور نیستم ولی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی از علم هک و کرک دورم
ممنون

notand
06-01-2010, 05:51 AM
سلام مجدد
به خدا من پرو نیستم
ولی من نمیدونستم همچین سایتی هم هست خودتون رو بزارید جای من شما باشد با 1000 تا سوالی که هیجا جواب ندارن
حالا یه دفه ببینی.....
به هر حال شرمنده
دوستان چطور میشه ویندوز رو دست کاری کرد مثلا پس زمینه اختصاصی بزاریم صفه نصب ویندوز رو تغییر بدبم
البته این تنظیمات و دست کاری ها قبل از نصب ویندوز است در حالتsetup
از یکی از دوستان پرسیدم چطور میشه یه پس زمینه اختصاصی واسه خودم درست کنم
گفت وسط صفحه کلیک راست میکنی ,properties و ..... :)
مثلا یه چیزی تو مایه های ویندز mrt
ممنون:x

iNJECTOR™
06-01-2010, 06:47 AM
سلام مجدد
به خدا من پرو نیستم
ولی من نمیدونستم همچین سایتی هم هست خودتون رو بزارید جای من شما باشد با 1000 تا سوالی که هیجا جواب ندارن
حالا یه دفه ببینی.....
به هر حال شرمنده
دوستان چطور میشه ویندوز رو دست کاری کرد مثلا پس زمینه اختصاصی بزاریم صفه نصب ویندوز رو تغییر بدبم
البته این تنظیمات و دست کاری ها قبل از نصب ویندوز است در حالتsetup
از یکی از دوستان پرسیدم چطور میشه یه پس زمینه اختصاصی واسه خودم درست کنم
گفت وسط صفحه کلیک راست میکنی ,properties و ..... :)
مثلا یه چیزی تو مایه های ویندز mrt
ممنون:x

اینی که بعضی از پست ها دیر جواب داده میشن به احتمال زیاد دلیلش اینه که با سرچ کردن جوابتون رو که احتمالا قبلا پرسیده شده میتونید پیدا کنید و خیلی سریع تر هست تا اینکه پست بدید.

در مورد سوالتون :

با یکسری از برنامه های ساده مثل ResHacker میشه فایل های ویندوز ( بیشتر Windows XP و بعضا در Windows های جدید مثل 7 که میشه Start Orb و... رو تعویض کرد ) میشد یکسری تغییرات داد.

روش های مختلفی وجود داره, مثلا اینکه ویندوز معمولی نصب بشه و بعد از نصب یک فایل که عمل کپی فایل ها رو انجام میده run شه.

یکسری برنامه های دیگه هم هستند که ISO رو ویرایش میکنن و بسته به انتخاب شما یه ISO جدید میدن. مثل این : [Only registered and activated users can see links]

باز هم میگم تو گوگل سرچ کنید Resource های زیادی هست در رابطه Windows Customization

Reloaded
06-01-2010, 01:09 PM
سلام دوستان
من با دیدن سایت شما علاقه مند به این علم اعجاب برانگیز کرکینگ شدم
من برای یادگیری از کجا باید شروع کنم
خدایش از صفر صفر راهنماییم کنید
توانایی های من
بازی سازی
گرافیک 2و 3 بعدی
اینا رو گفتم که بدونید از کامپیوتر دور نیستم ولی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی از علم هک و کرک دورم
ممنون

1. زبان برنامه نویسی اسمبلی کار کنید(در حد خوب).
2. آموزش های سایت رو ببینید و تمرین کنید.

همین!

Reloaded
06-01-2010, 01:15 PM
سلام دوستان
این اولین پست منه امید وارم چیزای زیادی اینجا یاد بگیرم انشاالله
دوستان مشکل من اینه:
یه سی دی دارم آموزش ذخیره اطلاعت ( چندتا فیلم با پسوند avi)که چندتا فایل و فوادر تو این سی دی هست

فایل های زیر در ریشه سی دی هستند
pak.pdb
pak.vshost.exe
pak.vshost.exe.config
pak.exe.config
Interop.WMPLib.dll
بعد یه پوشه هست به نام movie که فیلم های که گفتم توشه دو تا فایل به جز فیلمها توی پوشه هست
font1.dfr
font2.dfr
پوشه ای به نام transition که فایل های زیر درونش هستند
font1.dfr
font1.dfr
بعد در همین پوشه فایل های با همین پسوند وجود دارن که دقیقا هم نام فیلم ها ی موجود در سی دی هسنت که فکر کنم لینک شدن
مثلا اگه یه فیلم دارم با نام r.avi یه فایلی هم در پوشه transitionبا نام r.dfr وجود است
--------------------------------------------------------------
نوشته زیر راهنمایی هست که تو پوشه وجود داره
راهنمای نصب بسته های آموزشی

• ابتدا باید .NET Framework 2 را روی سیستم خود نصب کنید
• سپس نرم افزار کدک MEDIA PLAYER CLASSIC و یا KLCODECF را نصب کنید
• سپس تمامی فایل های موجود در بسته ها را در یک جا کپی کنید.
• سپس فایل PAK.EXE را اجرا کنید. پس از اجرا دو شماره کامپیوتر در صفحه اول ظاهر می شود
• این دو شماره همراه با PINCODE موجود در بسته را برای دریافت رمز نهایی به تلفن های گویا و یا آدرس ایمیل داده شده ارسال کنید.در غیر این صورت به شعب مراجعه کنید
-------------------------------------------------------------------------------
سوالت من
آیا میشه کرکش کرد و بدونه کارهای گفته شده در آموزش فیلم ها رو ببینم
آیا میشه کسی که کارهای بالا رو انجام داده و فیلها رو میتونه ببینه از اون طریق یه کد یا چیزی واسه خودم بگیرم یا بتونم فیلم های اون شخص که اکد وارد کرده رو کپی کنم
--------------------------------------------------------------------------------------
توضحات تکمیلی
دوستان قیمت این سی دی 5 هزار تومان هست، مشکل اینجاست این موسسه رفته و من پول دادم و اینو خریدم وگرنه من به هیچ وجه دوست ندارم حق کسی پایمال بشه چرا گول خودم بزنم دزدی دزدیه دیگه اون از یه هموطن و بدتر همشهری ولی به خدا امتحان دارم و بچه های که دارن راه دورن نمیتونم برم پیششون بخونم اخه یکی دو روز که نیست، این فیلم ها حداقل دو ماه کار دارن تازه همیشه باید داشته باشمشون واسه رفع اشکال
-----------------------------------------------------------
سخن آخر
امیدوارم توضیحاتم کامل و جامع بوده باشن
هر سوالی پیش اومد بپرسید
دوستان اگه میشه اینو در اولویت قرار بدین

بله میشه. ولی شما انتظار داری ما از روی اسم فایل ها برات روش کرکش رو بگیم؟ :rolleyes:
یا باید CD آپلود بشه یا فایل های اصلی که در چک PIN Code نقش دارن.

موفق باشی.

notand
06-02-2010, 12:35 AM
اینی که بعضی از پست ها دیر جواب داده میشن به احتمال زیاد دلیلش اینه که با سرچ کردن جوابتون رو که احتمالا قبلا پرسیده شده میتونید پیدا کنید و خیلی سریع تر هست تا اینکه پست بدید.

در مورد سوالتون :

با یکسری از برنامه های ساده مثل ResHacker میشه فایل های ویندوز ( بیشتر Windows XP و بعضا در Windows های جدید مثل 7 که میشه Start Orb و... رو تعویض کرد ) میشد یکسری تغییرات داد.

روش های مختلفی وجود داره, مثلا اینکه ویندوز معمولی نصب بشه و بعد از نصب یک فایل که عمل کپی فایل ها رو انجام میده run شه.

یکسری برنامه های دیگه هم هستند که ISO رو ویرایش میکنن و بسته به انتخاب شما یه ISO جدید میدن. مثل این : [Only registered and activated users can see links]

باز هم میگم تو گوگل سرچ کنید Resource های زیادی هست در رابطه Windows Customization
سلام ممنون از توجه شما
امیدوارم در سلامت کامل باشید
Resource رو کار کردم قوی نیست
دنبال یه برنامه خیلی قوی میگردم یکی از دلایلی که دنبال چنین برنامه ای هستم اینه که میدونم وجود داره ولی نمیدونم چی هست ولی تو گوگل سرچ میکنم بلاخره پیداش میکنم
بازم ممنون

notand
06-02-2010, 12:49 AM
بله میشه. ولی شما انتظار داری ما از روی اسم فایل ها برات روش کرکش رو بگیم؟ :rolleyes:
یا باید CD آپلود بشه یا فایل های اصلی که در چک PIN Code نقش دارن.

موفق باشی.
سلام
ممنونم از راهنماییتون
چرا دروغ بگم آره همچین انتظاری رو داشتم ;;)
من در توانم نیست آپ لود آخه 400 مگه
شما بفرمایید کدوم فایل ها در چک PIN Code نقش دارن یا چطوری متوجه بشم چشم آپ میکنم
ولی خوب میدونید من از برنامه PEid باستفاده کردم این پیغام رو داد
Microsoft Visual C# / Basic .NET
یعنی با Microsoft Visual C# پک شده؟
اگه اینجوری باشه آن پکش هست
یه جوری اگه میشه کمکم کنید
:(
در پناه حق

Reloaded
06-02-2010, 01:04 AM
سلام
ممنونم از راهنماییتون
چرا دروغ بگم آره همچین انتظاری رو داشتم ;;)
من در توانم نیست آپ لود آخه 400 مگه
شما بفرمایید کدوم فایل ها در چک PIN Code نقش دارن یا چطوری متوجه بشم چشم آپ میکنم
ولی خوب میدونید من از برنامه PEid باستفاده کردم این پیغام رو داد
Microsoft Visual C# / Basic .NET
یعنی با Microsoft Visual C# پک شده؟
اگه اینجوری باشه آن پکش هست
یه جوری اگه میشه کمکم کنید
:(
در پناه حق

Microsoft Visual C# پکر نیست کامپایلره.

اما در مورد CD ، شما فایلهای EXE و DLL که حجمشون زیر 10MB است آپلود کن.

notand
06-02-2010, 01:04 AM
1. زبان برنامه نویسی اسمبلی کار کنید(در حد خوب).
2. آموزش های سایت رو ببینید و تمرین کنید.

همین!
سلام
بازم ممنون
والا از اسمبلی و کلا زبان های سطح پایین دور نیستم
آموزش های سایتتون در مورد اسمبلی رو دانلود کردم کلا این مطالب رو بلد بودم
من تا بحث های توابع ای که با کش gpu گرافیک کار میکنن واسه تصویر بهتر یا با کش رم واسه rnd یا سرعت بهتر بلدم یا تو بحث عمومی مثلا میشه ساخت ماشین حساب با اسمبلی
والا نمیدونم کافیه یا نه

اصلا چه بحث هایش رو باید بیشتر بخونم
من تو آموزش های خوبتون که از سایت گرفتم یشتر بحث move یا همان جایگذاری رو داشتن
با توجه به این که کرک هم به نوعی میشه گفت علم جایگذاری و Swish کردن است
در همین حد باید بلد باشم یا نه مقالات شما فعلا سطح مبتدیش اومده بیرون
من اصلا دوست ندارم چهارتا نرم افزار کرک یاد بگیرم و با اونا کرک کنم
من علم و پایش رو میخوام
از این که وقت میزارین و جواب من و امثال منو میدن ممنونم
موفق باشید
در پناه حق

Reloaded
06-02-2010, 01:08 AM
سلام
بازم ممنون
والا از اسمبلی و کلا زبان های سطح پایین دور نیستم
آموزش های سایتتون در مورد اسمبلی رو دانلود کردم کلا این مطالب رو بلد بودم
من تا بحث های توابع ای که با کش gpu گرافیک کار میکنن واسه تصویر بهتر یا با کش رم واسه rnd یا سرعت بهتر بلدم یا تو بحث عمومی مثلا میشه ساخت ماشین حساب با اسمبلی
والا نمیدونم کافیه یا نه

اصلا چه بحث هایش رو باید بیشتر بخونم
من تو آموزش های خوبتون که از سایت گرفتم یشتر بحث move یا همان جایگذاری رو داشتن
با توجه به این که کرک هم به نوعی میشه گفت علم جایگذاری و Swish کردن است
در همین حد باید بلد باشم یا نه مقالات شما فعلا سطح مبتدیش اومده بیرون
من اصلا دوست ندارم چهارتا نرم افزار کرک یاد بگیرم و با اونا کرک کنم
من علم و پایش رو میخوام
از این که وقت میزارین و جواب من و امثال منو میدن ممنونم
موفق باشید
در پناه حق

از اونجایی که شما Microsoft Visual C# رو پکر میشناسید بسیار علم شما رو به زبان های برنامه نویسی چه سطح پایین چه بالا به ما نشون میده!!!! دوست گرامی نمیشه 1 شبه کرکر شد! پایه همان اسمبلی و این آموزش هایی که گفتم هستش.

notand
06-02-2010, 01:13 AM
Microsoft Visual C# پکر نیست کامپایلره.

اما در مورد CD ، شما فایلهای EXE و DLL که حجمشون زیر 10MB است آپلود کن.
سلام شبتون بخیر
اینم از آپ لود

mohammadi9
06-02-2010, 01:34 AM
سلام دوستان یه نرم افزار هست که واسه هر نفر باید یه کد لایسنس بدی

من میخوام یه کاری کنم این نرم افزار بدون اینکه نیاز به کد لایسنس داشته باشه

باز بشه ، و خودم یه کی جن بسازم که کد لایسنس تولید کنه براش و من

بدم به کسی که این نرم افزار رو میخواد

خیلی خیلی فوریه

خواهشا کمکم کنید

notand
06-02-2010, 02:23 AM
از اونجایی که شما microsoft visual c# رو پکر میشناسید بسیار علم شما رو به زبان های برنامه نویسی چه سطح پایین چه بالا به ما نشون میده!!!! دوست گرامی نمیشه 1 شبه کرکر شد! پایه همان اسمبلی و این آموزش هایی که گفتم هستش.

سلام دوست خوبم
میدونم یه کامپایلر هست و با اون هم کار کردم بحث من دات نت بود ،
در ضمن اینجا نه مسابقه ی وجود داره نه امتحانی ، اینجا یه کلاس درسه و دوروغ گفتن به ضرر خودم تموم میشه چون اون وقت راهنمایی های شما روی حساب بلد بودن من انجام میشه و منم در نهایت هیچی یاد نمیگیرم بنظرم این منطقی باشه که حداقل واسه یادگیری کلاس نزارم
من هیچوقت نخواستم راه 100 ساله رو یه شبه برم
اگه اینجوری بود به چهار تا نرم افزار هک دل میبستم
من واسه معلوماتم زحمت کشیدم و واسم ارزش دارن
من خوشحالم که با شما آشنا شدم
ولی من پیشگیری میکنم و
سعی می کنم تا جایی که میشه سوال نپرسم
من یه تازه واردم و شما مدیر هستید حتما حق با شماست

Reloaded
06-02-2010, 02:25 AM
سلام دوستان یه نرم افزار هست که واسه هر نفر باید یه کد لایسنس بدی

من میخوام یه کاری کنم این نرم افزار بدون اینکه نیاز به کد لایسنس داشته باشه

باز بشه ، و خودم یه کی جن بسازم که کد لایسنس تولید کنه براش و من

بدم به کسی که این نرم افزار رو میخواد

خیلی خیلی فوریه

خواهشا کمکم کنید

خوب الان ما چی کار کنیم؟
برنامه کجاست؟

kh.sait
06-10-2010, 12:01 AM
سلام من دو مجموعه نرم افزار دارم که فکر می کنم تو این دو مجموعه از یک روش مخفی سازی فایل ها به صورتی مشابه استفاده شده توی یکی از مجموعه ها فایل های اصلی نصب برنامه موجود و کرک ها مخفی هستن و در دیگری عکس این موضوع صادقه کرک ها موجود و فایل های اصلی مخفی هستن حالا من میخام بدونم چطور میشه این فایل های مخفی رو دید و رایت کرد

Reloaded
06-12-2010, 06:53 PM
سلام من دو مجموعه نرم افزار دارم که فکر می کنم تو این دو مجموعه از یک روش مخفی سازی فایل ها به صورتی مشابه استفاده شده توی یکی از مجموعه ها فایل های اصلی نصب برنامه موجود و کرک ها مخفی هستن و در دیگری عکس این موضوع صادقه کرک ها موجود و فایل های اصلی مخفی هستن حالا من میخام بدونم چطور میشه این فایل های مخفی رو دید و رایت کرد

تاپیک سوالات و مشکلات کرکینگ است نه رایت و کپی cd !

Nasrpc
06-14-2010, 09:38 AM
سلام.
لطفا کمک کنید.
من با سیستم عامل RMOS کار میکنم که می خوام یه فایل با پسوند time.386 رو disassmble کنم.می خوام بدونم با چه نرم افزاری میتونم این کار رو انجام بدم.

Reloaded
06-16-2010, 11:41 PM
سلام.
لطفا کمک کنید.
من با سیستم عامل RMOS کار میکنم که می خوام یه فایل با پسوند time.386 رو disassmble کنم.می خوام بدونم با چه نرم افزاری میتونم این کار رو انجام بدم.

تنها گزینه شما IDA Pro است.

در ضمن اگه سوال نامربوطی از هم دارید تو پیام خصوصی بپرسید و اینجا اسپم نکنید.

ManHunt
06-17-2010, 03:02 AM
با سلام دوستان

یه فایل آموزشی مفاهیم پایه کرک هست که میزارم براتون ! امیدوارم خوشتون بیاد !

پسورد :Ashiyane.org

Reloaded
06-17-2010, 05:05 AM
با سلام دوستان

یه فایل آموزشی مفاهیم پایه کرک هست که میزارم براتون ! امیدوارم خوشتون بیاد !

پسورد :ashiyane.org

تاپيك جامع سوالات كركينگ !!
اینجا جای مقاله گذاشتنه؟

moslem_f
06-17-2010, 10:00 AM
Reloaded : ویرایش شد.
سوال نامربوط به موضوع.

Reloaded
06-22-2010, 04:07 PM
سلام اگه میشه یه نگا به این برنامه بندازین اگه امکان داره کرک کنید:30: اگه نه هم راهنمایی کنین از چه نوع روشی توش استفاده کرده . لینک دانلود [Only registered and activated users can see links] :92:

دوست عزیز یه پست رو چندجا میزنید؟

krengaroo
06-26-2010, 12:44 PM
سلام!

کسی آموزش پیدا کردن فولدر اصلی سی دی هایی که نیاز به کد فعال سازی دارند(مثلا ویرانگر) برای کرک آنها را دارد؟ یا میتواند آموزش بدهد ؛ مثلا فولدر اصلی ویرانگر : D:\cd-1\ میباشد.

fbbiyght76
06-27-2010, 06:33 PM
سلام دوستان
من یه crack me دارم که وقتی اون رو در ollydb باز می کنم باعث بسته شدن ollydb می شه میشه در این مورد راهنمایی کنید تا این مشکل رو حل کنم خیلی خیلی ممنون (با molebox هم پک شده).

krengaroo
06-27-2010, 07:42 PM
احتمالا آنتی دیباگر داره

fbbiyght76
06-27-2010, 11:03 PM
احتمالا آنتی دیباگر داره

سلام دوست عزیز
من از وجود anti debug اطلاع دارم من می خوام بدونم چطوری میشه این محدودیت رو دور زد خیلی ممنون.

dr.mehdi
06-28-2010, 11:48 AM
دوست عزیز برنامه های زیادی از متد آنتی دیباگ استفاده میکنن.

روش های آنتی دیباگ هم بصورت استفاده از نرم افزار های محافظ و هم بصورت دستی توسط برنامه نویس اتخاذ میشوند.

قبا از کرک کردن باید برنامه پچ بشه.

aminz
07-03-2010, 11:13 PM
سلامف امیدوارم حالتون خوب باشه، من یه فایل rar دارم که پسورد داره، و درون این فایل rar یه فیال word وجود داره میخواستم بدونم چطوری پسورد این فایل rar و بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

Mehdi_HeartBrea
07-04-2010, 09:58 AM
دوستان این یعنی چی ؟؟؟ UPolyX v0.5 * .

آیا پک شده ؟؟؟ و اگر پک شده چه نوع پکی ؟؟؟؟ آنپکرش موجوده ؟؟؟؟:66:

Reloaded
07-04-2010, 11:30 PM
دوستان این یعنی چی ؟؟؟ UPolyX v0.5 * .

آیا پک شده ؟؟؟ و اگر پک شده چه نوع پکی ؟؟؟؟ آنپکرش موجوده ؟؟؟؟:66:

اگه با PEiD اسکن کردی باید بگم اشتباه تشخیص داده، PEiD وقتی نتونه پکری رو تشخیص بده (بیشتر مواقع) اون رو UPolyX نشون میده. شما به ProtectionID اسکن کن ببین با چی پک شده.

Reloaded
07-04-2010, 11:35 PM
سلامف امیدوارم حالتون خوب باشه، من یه فایل rar دارم که پسورد داره، و درون این فایل rar یه فیال word وجود داره میخواستم بدونم چطوری پسورد این فایل rar و بدست بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

شما باید از برنامه های مختلف Brute Force مخصوص فایل های Zip و Rar استفاده کنی که خیلی سخت جواب میدن، چون سوالتون ربطی به این تاپیک نداره بیشتر توضیح نمیدم.

ali1ty
07-05-2010, 12:00 AM
چند وقت بود اینترنت دسترسی نداشتم.ولی الان میخوام چندتا سوال از شما بپرسم.
1-پیغامی که نرمافزار برای نشان دادن سریال اشتباه میده فارسیه چطوری میتونم پیداش کنم.

Reloaded
07-05-2010, 12:59 AM
چند وقت بود اینترنت دسترسی نداشتم.ولی الان میخوام چندتا سوال از شما بپرسم.
1-پیغامی که نرمافزار برای نشان دادن سریال اشتباه میده فارسیه چطوری میتونم پیداش کنم.

راه های مختلفی هست...

توابع API مثل MessageBoxA
استفاده از Call stack
و ...

ضمنا بحث و درخواست کرک در مورد Targetهای ایرانی ممنوع!

ali1ty
07-05-2010, 09:43 AM
من که کرک نرم افزار ایرانی رو نخواستم چرا میزنی.ولی بخاطر جوابت ممنون اگر میتونی بیشتر توضیح بده......

Reloaded
07-05-2010, 01:55 PM
من که کرک نرم افزار ایرانی رو نخواستم چرا میزنی.ولی بخاطر جوابت ممنون اگر میتونی بیشتر توضیح بده......

گفتم که بحث و درخواست کرک...
ببخشید دیگه چندتا جمله عاشقانه ضمیمه پستم نکردم براتون!

اینایی هم که گفتم هر کدوم کلی توضیح داره که تو یه پست نمیشه آموزش داد باید برید دنبالش و یاد بگیرید. من راه های کلی رو گفتم میتونید تو گوگل در موردش سرچ کنید.

babak_cyclops
07-07-2010, 02:01 PM
میخواستم بدونم که برنامه های ویندوز موبایل رو چطور کرک میکنند ؟؟
از چه برنامه ها و ابزار هایی برای اینکار استفاده میکنند ؟؟
البته منظورم برنامه های ویندوز موبایل نوشته شده با دات نت نیست چون اون برنامه ها به راحتی رو ویندوز معمولی هم قابل اجرا هستند (بدون شبیه ساز) و توسط ابزارهایی که از دات نت پشتیبانی میکنند قابل کرک هستند منظورم کرک نرم افزار های Native برای ویندوز موبایل هست .
IDA میتونه اون فایل ها رو باز کنه فقط نمیشه اجراشون کرد یا BP جایی استفاده کرد و . . .
لطفا اگر سایت یا مرجعی برای کرک برنامه های ویندوز موبایل میشناسید هم معرفی کنید . . .
پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری میکنند تشکر میکنم

Reloaded
07-07-2010, 02:53 PM
میخواستم بدونم که برنامه های ویندوز موبایل رو چطور کرک میکنند ؟؟
از چه برنامه ها و ابزار هایی برای اینکار استفاده میکنند ؟؟
البته منظورم برنامه های ویندوز موبایل نوشته شده با دات نت نیست چون اون برنامه ها به راحتی رو ویندوز معمولی هم قابل اجرا هستند (بدون شبیه ساز) و توسط ابزارهایی که از دات نت پشتیبانی میکنند قابل کرک هستند منظورم کرک نرم افزار های Native برای ویندوز موبایل هست .
IDA میتونه اون فایل ها رو باز کنه فقط نمیشه اجراشون کرد یا BP جایی استفاده کرد و . . .
لطفا اگر سایت یا مرجعی برای کرک برنامه های ویندوز موبایل میشناسید هم معرفی کنید . . .
پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری میکنند تشکر میکنم

جواب تمام سوالاتتون رو باید تو این آموزش ها پیدا کنید:

WinCE CAB Manager و IDA هم ابزار اصلی هستند.

babak_cyclops
07-07-2010, 04:36 PM
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط یه سوال
مطلب و منبع در این زمینه خیلی خیلی کمه (یا شاید من کم میشناسم)
میشه لطف کنی چند تا سایت یا منبع که بشه اونجا در این موارد اطلاعات بیشتری پیدا کرد و یا آموزش هایی گیر آورد معرفی کنید (زبانش مهم نیست)
اگر امکانش هست منبع فایل ضمیمه پست قبل رو هم بگید . (ممنون)
بازم ممنون از توجهتون :71:

Reloaded
07-07-2010, 06:09 PM
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط یه سوال
مطلب و منبع در این زمینه خیلی خیلی کمه (یا شاید من کم میشناسم)
میشه لطف کنی چند تا سایت یا منبع که بشه اونجا در این موارد اطلاعات بیشتری پیدا کرد و یا آموزش هایی گیر آورد معرفی کنید (زبانش مهم نیست)
اگر امکانش هست منبع فایل ضمیمه پست قبل رو هم بگید . (ممنون)
بازم ممنون از توجهتون :71:

فایل قبلی رو نویسنده اش به من داده، منبعی نداره.
فروم خاصی هم در این زمینه نیست. فقط ARTeam و Tuts4you بخش هایی دارن که زیاد فعال نیست.

mahdigh2
07-09-2010, 07:54 PM
سلام و تشکر
نمی دونم جای این در خواست اینجاست یا نه به هر حال ...
لازمه که برنامه ای رو آنپک کنم.وقتی اون رو با PE چک میکنم مینویسه:

Microsoft Visual C++ 6.0 [Overlay]
گویا این برنامه با پکر ++C کمپایل شده .در هر صورت در مورد حل چنین مشکلی منون میشم که راهنمایی کنید و یا ابزار اون رو واسه دانلود بذارید.در ضمن خیلی جستجو کردم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم.
باز هم تشکر می کنم که وقت میزارید.

Reloaded
07-09-2010, 09:20 PM
سلام و تشکر
نمی دونم جای این در خواست اینجاست یا نه به هر حال ...
لازمه که برنامه ای رو آنپک کنم.وقتی اون رو با PE چک میکنم مینویسه:

Microsoft Visual C++ 6.0 [Overlay]
گویا این برنامه با پکر ++C کمپایل شده .در هر صورت در مورد حل چنین مشکلی منون میشم که راهنمایی کنید و یا ابزار اون رو واسه دانلود بذارید.در ضمن خیلی جستجو کردم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم.
باز هم تشکر می کنم که وقت میزارید.

C++ پکر نیست!!!!!!!!! زبان برنامه نویسیه...
شما با ProtectionID هم اسکن کن شاید PEiD نتونسته درست تشخیص بده. اگه اونم Protector خاصی رو تشخیص نداد برنامه تون نیازی به آنپک نداره.

mahdigh2
07-10-2010, 07:15 PM
C++ پکر نیست!!!!!!!!! زبان برنامه نویسیه...
شما با ProtectionID هم اسکن کن شاید PEiD نتونسته درست تشخیص بده. اگه اونم Protector خاصی رو تشخیص نداد برنامه تون نیازی به آنپک نداره.

ممنون.با اسکنرای دیگه چک کردم و به این نتیجه رسیدم که با Mole Box 2.6.1 - 2.9.5 پک شده.اینو با چی و بدون دردسر آنپک کنم؟
درضمن من قبلا 2تا آموزش آنپک دستی Mole Box رو دیدم و .... اما نتیجه ای نگرفتم.راه ساده تری هست؟ حداقل یه کم ساده!
ممنون میشم کمک کنید.

nImaarek
07-10-2010, 07:34 PM
OllyScript - Scripts MoleBox 2.xx Unpacker + OEP Finder v1.11
([Only registered and activated users can see links])

Unpacking Tutorials - MoleBox Pro 2.6.5.2570 ([Only registered and activated users can see links])

از اين quick unpacker ها هم مي توني كمك بگيري ([Only registered and activated users can see links]) :97:

Reloaded
07-12-2010, 10:35 PM
پست های اسپم پاک شد، یکی اومده درخواست کرک یه برنامه کرده شما Keygen Me میدید بهش؟!
اگه جواب سوالی رو نمیدونید بی دلیل پست نزنید.

amirara
07-27-2010, 02:30 AM
سلام دوستان
راستش من بخش کرکینک رو گشتم ولی مطلبی مورد نظر خودم رو پیدا نکردم !
یه نفر اگه لطف کنه و من رو راهنماییی کنه خیلی ممنون میشم ازش

سوال من در مورد نحوه کرک کردن نرم افزار هایی هست که خودش یک کد به شما میده (طبق سیستمتون که این کد برای شما استثنایی و غیر قابل تغییر هست) و شما باید اون کد رو به وبسایت سازنده بفرستید و بعد از پرداخت هزینه !!! کد جدید رو که سایت به شما میده رو در بخش دیگری وارد کنید تا برنامه رجستر بشه

سوال من اینه که این جور برنامه ها رو چطور میتونم کرک کنم ؟:69:

amirara
07-27-2010, 09:56 AM
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
ازتون خواهش میکنم اگر جواب سوال من رو میدونید دریغ نکنید
کارم خیلی گیره .

با تشکر
امیر آرا

Reloaded
07-27-2010, 11:06 AM
دوست عزیز آخه اینطوری که نمیشه، شما هیچی از کرکینگ نمیدونی میخوای از روی نوع رفتار برنامه تو چند خط بدون اینکه برنامه رو دیده باشیم به شما آموزش کرکش رو بدیم؟

مثل این میمونه من بیام بگم یه سایت دیدم تو صفحه اولش عکس داره چطوری هکش کنم!

شما لینک برنامه رو بزار وقت کردم یه نگاهی بهش میندازم.

bia2faghat
07-27-2010, 04:28 PM
سلام
من یه نرم افزار midi to mp3 convertor دانلود کردم
30 روز وقت دارم تا سریال و کدش رو وارد کنم
تا الان هم 9 روزش گذشته
این یه نرم افزار کم یابه و اصلا کد و سریالش تو اینترنت پیدا نمی شه
می خواستم بدونم کسی ترفندی بلده تا بشه از گذست زمان اعتبارش جلوگیری کرد یا نه.
البته یه ترفند غیر از ترفند از کار انداختن باتری کامپیوتر
با تشکر
آرمان

amirara
07-27-2010, 04:51 PM
دوست عزیز آخه اینطوری که نمیشه، شما هیچی از کرکینگ نمیدونی میخوای از روی نوع رفتار برنامه تو چند خط بدون اینکه برنامه رو دیده باشیم به شما آموزش کرکش رو بدیم؟

مثل این میمونه من بیام بگم یه سایت دیدم تو صفحه اولش عکس داره چطوری هکش کنم!

شما لینک برنامه رو بزار وقت کردم یه نگاهی بهش میندازم.

سلام خیلی ممنونم که پاسخ دادین
حق با شماست من از برنامه نویسی و کرکینگ زیاد سر در نمیارم :D

مشکل من با یه آدم نامرد هست !
برنامه اسپمر بلاگفا هست ، اول به صورت آزمایشی میزاره 3 بار از برنامه استفاده کنی (هر بار 5 دقیقه) ولی بعدش برنامه بسته میشه و میگه یه شارژ 2 هزار تومنی به فلان شماره بفرستم که کد فعال سازی رو بده به من !
ولی بعد از این که فرستادم من رو اسکل کرد و دیگه جواب نداد !
داره از همه همینجوری سوء استفاده میکنه !
این هم لینک دانلود برنامه هست :

برنامه اش واقعاً حرفه ای هست و خیلی عالی عمل میکنه ، ولی فکر کنم این یارو برنامه رو دزدیده و ادیت کرده و بعد داره تو اینترنت ازش سوء استفاده مییکنه ، من فکر میکنم حتی خودش هم کیجن برنامه رو نداره !!!!!!!!!!

پیشنهاد میکنم خودت یه کاری کنی ، برنامه deep freeze رو نصب و فعال کن ، که این اسپمر نتونه توی رجستری و فایل های دیگه تغییر بده که جلوی استفاده مجددش رو بگیره

خیلی ممنون میشم که بگید چطوری میشه کرکش کرد ، چون این آدم کلاه بردار حتی کارت شارژ من رو هم استفاده کرده ولی جواب نداده !!!! می خوام شما برنامه اش رو به صورت کرک شده در اختیار همه بگذارید که جلوی سوء استفاده های بعدیش گرفته بشه !
منتظر جواب شما هستم

با تشکر

امیر

Reloaded
07-27-2010, 08:00 PM
سلام خیلی ممنونم که پاسخ دادین
حق با شماست من از برنامه نویسی و کرکینگ زیاد سر در نمیارم :D

مشکل من با یه آدم نامرد هست !
برنامه اسپمر بلاگفا هست ، اول به صورت آزمایشی میزاره 3 بار از برنامه استفاده کنی (هر بار 5 دقیقه) ولی بعدش برنامه بسته میشه و میگه یه شارژ 2 هزار تومنی به فلان شماره بفرستم که کد فعال سازی رو بده به من !
ولی بعد از این که فرستادم من رو اسکل کرد و دیگه جواب نداد !
داره از همه همینجوری سوء استفاده میکنه !
این هم لینک دانلود برنامه هست :

برنامه اش واقعاً حرفه ای هست و خیلی عالی عمل میکنه ، ولی فکر کنم این یارو برنامه رو دزدیده و ادیت کرده و بعد داره تو اینترنت ازش سوء استفاده مییکنه ، من فکر میکنم حتی خودش هم کیجن برنامه رو نداره !!!!!!!!!!

پیشنهاد میکنم خودت یه کاری کنی ، برنامه deep freeze رو نصب و فعال کن ، که این اسپمر نتونه توی رجستری و فایل های دیگه تغییر بده که جلوی استفاده مجددش رو بگیره

خیلی ممنون میشم که بگید چطوری میشه کرکش کرد ، چون این آدم کلاه بردار حتی کارت شارژ من رو هم استفاده کرده ولی جواب نداده !!!! می خوام شما برنامه اش رو به صورت کرک شده در اختیار همه بگذارید که جلوی سوء استفاده های بعدیش گرفته بشه !
منتظر جواب شما هستم

با تشکر

امیر

دوست گرامی
این که سر شما کلاه رفته مشکل خودتونه... کرک برنامه های ایرانی خلاف قوانین سایت هستش.
ما اینجا نمیتونیم برای شما انتقام بگیریم!! البته من تو کمتر از چند دقیقه برای این برنامه کیجن ساختم که Public نخواهد شد.

اینم عکس محیط برنامه بعد از Register شدن...
موفق باشی.

krengaroo
07-27-2010, 09:45 PM
سلام
من یه نرم افزار midi to mp3 convertor دانلود کردم
30 روز وقت دارم تا سریال و کدش رو وارد کنم
تا الان هم 9 روزش گذشته
این یه نرم افزار کم یابه و اصلا کد و سریالش تو اینترنت پیدا نمی شه
می خواستم بدونم کسی ترفندی بلده تا بشه از گذست زمان اعتبارش جلوگیری کرد یا نه.
البته یه ترفند غیر از ترفند از کار انداختن باتری کامپیوتر
با تشکر
آرمان

آره عزیز من چند وقت پیش نرم افزار WAV MP3 Converter که مال همین شرکت بود رو PATCH کردم.

شما لینک دانلود رو بذار... تا ما بریم تو کارش :24:

amirara
07-27-2010, 11:23 PM
دوست گرامی
این که سر شما کلاه رفته مشکل خودتونه... کرک برنامه های ایرانی خلاف قوانین سایت هستش.
ما اینجا نمیتونیم برای شما انتقام بگیریم!! البته من تو کمتر از چند دقیقه برای این برنامه کیجن ساختم که Public نخواهد شد.

اینم عکس محیط برنامه بعد از Register شدن...
موفق باشی.

ok
بسیار خوب
به هر حال ممنونم که پاسخ دادید
خوش به حالتون که کیجن برنامه رو ساختید ،
کاشکی من هم میتونیستم بسازم.

من نمی خواستم انتقام بگیرم از کسی :51:
یه شارژ 2 تومنی ارزش این که بخوای اسم انتقام رو روش بگذاری رو نداره
من فقط میخواستم تا با پابلیک شدن کیجن اون جلوی سوءاستفاده های بعدی از اون فرد سلب بشه ،
خدا میدونه تا حالا سر چند نفر رو کلاه گذاشته و چقدر پول بالا کشیده

جالبه که شما میگی کرک کردن برنامه های ایرانی خلاف هست ، ولی به نظر شما کلاه گذاشتن سر ایرانی ها خلاف نیست ؟!:44:

بی خیال
باز هم ممنونم که پاسخ دادید
.

با تشکر
امیر

bia2faghat
07-28-2010, 01:04 PM
آره عزیز من چند وقت پیش نرم افزار WAV MP3 Converter که مال همین شرکت بود رو PATCH کردم.

شما لینک دانلود رو بذار... تا ما بریم تو کارش :24:

آقا خیلی گلی...thumbsup
اینم لینک دانلود:
واقعا ممنونت می شم اگه از تموم شدن اعتبارش جلوگیری کنی:23:

GameSoft
08-05-2010, 08:22 AM
سلام

خواهشا کسی اگه میدونه بگه چطور میشه بازی که برای اجرا شدنش به سی دی اصلی خودش نیاز داره رو براش کرک ساخت؟

ManHunt
08-05-2010, 11:46 AM
سلام

خواهشا کسی اگه میدونه بگه چطور میشه بازی که برای اجرا شدنش به سی دی اصلی خودش نیاز داره رو براش کرک ساخت؟

با سلام دوست عزیز

کاری نداره که ، شما میتونید از نرمافزاری مانند Clone CD استفاده کنید و یک درایو مجازی بسازید و از اون سیدی مورد نظر یک ایمیج بگیرید ، سپس از طریق همون درای وجازی اون ایمیج رو باز کنید و مشکل شما حل میشه

با تشکر

GameSoft
08-05-2010, 03:46 PM
متاسفانه همون کاری که گفتید رو انجام دادم و یک درایو مجازی ساختم ولی باز هم وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنی پیغامی میده که میگه باید سی دی اصلیش رو داشته باشی (تصویر) ([Only registered and activated users can see links])، من از این بازیها چند تا داشتم و میدونم که باید براش یک کرکی ساخت که این پیغامو نده یعنی به این جور کرکها که جایگزین آیکن بازی میشن و قفلشو میشکونن میگن Crack NoCD . حالا از شما میخوام که لطفا طریقه ساخت این جور کرک ها رو به من یاد بدید.

با تشکر.

mehranh13
08-12-2010, 02:56 PM
سلام.خسته نباشید.چه رابطه ای بین اعداد وجود داره .و عدد هفتم رو چطوری میشه بدست آورد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
41404
45757
55998
45490
42430
63393
؟

6918
1567
32001
768
5890
20505
؟

provax
08-21-2010, 02:52 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
اول میخوام از مدیران خواهش کنم بررسی کنند که چرا من نمیتونم تو موضوع مشترک بشم و پست بدم، این موضوع منو خیلی ناراحت میکنه.

سوالی که داشتم اینه که در آنپک کردن Themida فایل در OEP به جایی خارج از سکشنهای موجود در فایل exe پرش میکند و در واقع اصل برنامه بعد از این پرش خارج از سکشنهای اصلی فایل اجرایی و DLLها اجرا میشود و این سکشن فرعی که اسم ندارد و برنامه پس از اجرا آن را ساخته است، هنگام Dump گرفتن در فایل جدید موجود نیست و این باعث میشود که برنامه اجرا نشود. البته میتوان سکشن جدیدی به فایل اجرایی اضافه کرد و کدها را در آن کپی کرد. اما بعد از آن باید آدرس همه ی پرشها و Call ها رو عوض کنم که این اصلا منطقی نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
مثال:
OEP: 401F5A
عکس را در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده کنید.

سکشنها در این عکس معلومست:
عکس را در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده کنید.

و این هم مکانی که از OEP به آن پرش می کند:

اساتید محترم اگر لازم بود بگین تا فایل اجرایی رو براتون بزارم. ممنونم از اینکه لطف میکنید و جواب میدید. و در آخر منو به خاطر سوالات پیش پا افتاده و بچه گانم بخشید، تازه کارم دیگه :32:

mei3am
09-09-2010, 12:19 AM
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که با دلفی نوشته شده و پک هم نشده میخوام عنوان برنامه رو تغییر بدم ولی نمیتونم :39:
با Resource Hacker 3.4 و Resource Tuner 1.93 سعی کردم این کارو بکنم ولی همه قسمت های برنامه رو میبینم به غیر از عنوان برنامه ممنون میشم کمکم کنید .

h3r0
09-10-2010, 08:53 PM
وقتی سرچ کردم دیدم جایی چنین چیزی ننوشتن گفتم اینجا که جاشه از شما بزرگان بپرسم .
فقط لطفاً اطلاعات کاملی برای من که در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم بدین .
با تشکر از همه آشیانه ای های بامرام .:x

nImaarek
09-10-2010, 10:57 PM
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که با دلفی نوشته شده و پک هم نشده میخوام عنوان برنامه رو تغییر بدم ولی نمیتونم :39:
با Resource Hacker 3.4 و Resource Tuner 1.93 سعی کردم این کارو بکنم ولی همه قسمت های برنامه رو میبینم به غیر از عنوان برنامه ممنون میشم کمکم کنید .

اگه می خوای برنامه رو که تغییر دادی رو سیو کنی از دیکمپایلر استفاده
دیکمپایلر دلفی هم اسمش DeDe هست

ولی اگه قرار سیو نشه از برنامه winexplorer استفاده کن :43:

وقتی سرچ کردم دیدم جایی چنین چیزی ننوشتن گفتم اینجا که جاشه از شما بزرگان بپرسم .
فقط لطفاً اطلاعات کاملی برای من که در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم بدین .
با تشکر از همه آشیانه ای های بامرام .
دوست عزیز کرک می رو برای تمرین کرک مینویسن یا test افراد برای تعیین سطح :21:

esi_ostokhooni
09-10-2010, 11:14 PM
سلام من یه سیدی دارم که توش یه پوشه به اسم con وجود داره . ایمیج و کپی راحت میشه کرد ولی به هیچ وجه نمیشه پوشه رو باز کنم و یا در هارد و یا سخت افزاری غیر از سیدی کپی کنم در ضمینه کرک هم هیچ تخصصی ندارم . میشه بگید چطوری میتونم اطلاعات داخل این پوشه رو کپی کنم؟

t0r1st
09-17-2010, 05:44 AM
با سلام دوست عزيز براي اين كار شما نياز به برنامه ايزو باستر داريد يا تو run ويندوز ادرس اين پوشه رو بنويسد

در ضمن اين پوشه از نام هاي غير مجاز استفاده كرده وشما ني توانيد كپيش كنيد

باتشكر

ياعلي

v2mgm
10-01-2010, 10:22 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه نرم افزاری به هنگام اشتباه وارد کردن سریال نامبر هیچ عکس العملی نشان ندهد (messagebox نشان ندهد)
اونوقت از کجا میشه فهمید مکان مورد نظر ما در سورس برنامه کجاست؟

fbbiyght76
10-01-2010, 01:54 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه نرم افزاری به هنگام اشتباه وارد کردن سریال نامبر هیچ عکس العملی نشان ندهد (messagebox نشان ندهد)
اونوقت از کجا میشه فهمید مکان مورد نظر ما در سورس برنامه کجاست؟

سلام
خوب به احتمال زیاد اگه سریال درست وارد بشه پیغام درست بودن سریال رو نشون می ده پس دنبال پیغام درست بودن سریال بگرد و یا اگه برنامه ات با delfi یا vb نوشته شده می تونی از decompiler استفاده کنی.

Karmenwet
10-01-2010, 09:10 PM
Delete ... .

Ali_BOmB
10-02-2010, 03:24 PM
سلام به همه دوستان

اقایون من یه نرم افرار دارم که میخوام کرک کنم ..میخواستم ببینم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟؟

خیلی ممنون میشم :d

jabbari
10-14-2010, 06:33 PM
سلام دوستان.

بهترين برنامه براي ديکامپايل کردن برنامه هاي دلفي چيه ؟ البته به جز DeDe ...!!

emperor!
10-16-2010, 11:04 AM
یه برنامه داریم که یک تکست باکس داره و یک کامند باتون

طوری کد نویسی شده که هر وقت کد درست در تکست باکس نوشته شد کامند باتون فعال بشه

برنامه هیچ پیغامی هم در هیچ شرایطی نداره

چه کار باید بکینم

لطفا با olly اموزش بدین

nImaarek
10-16-2010, 11:46 AM
این کارو میشه با گرفتن هندل برنامه انجام داد {برنامه Winexplorer و Enableit می تونه کار تو راه بندازه}

============

اگه برنامه ی مورد نظر شما با vb نوشته شده این آموزش رو بخون :

emperor!
10-19-2010, 10:20 AM
سلام دوستان

ما یه برنامه ساده داریم که وقتی پسورد رو اشتباه می زنیم هیچ پیغامی نمی ده و وقتی درست می زنیم فقط دکمه رجیستر اون فعال می شده و بعد هم که اون دکمه رو می زنیم هیچ پیغامی نمی ده

حالا با این توضیحات کرک این برنامه با olly چه طوریه؟

شاید این سوال خیلی از دوستان باشه

nImaarek
10-19-2010, 10:49 AM
سلام دوستان

ما یه برنامه ساده داریم که وقتی پسورد رو اشتباه می زنیم هیچ پیغامی نمی ده و وقتی درست می زنیم فقط دکمه رجیستر اون فعال می شده و بعد هم که اون دکمه رو می زنیم هیچ پیغامی نمی ده

حالا با این توضیحات کرک این برنامه با olly چه طوریه؟

شاید این سوال خیلی از دوستان باشه

میشه برنامه رو بزاری ؟

dotleo
11-15-2010, 11:38 PM
اصلا olly وقتی run administrators هم میشه برنامه هارو بعد از کارش accept نمیکنه
و دیباگ نمیکنه
مشکلم تو win 7 است تو بقیه ویندوزها مشکل ندارم

sara²
11-16-2010, 11:40 AM
با سلام ، میخواستم بدونم چطوری میشه شناسه کاربری و رمز اتصال به اینترنت رو کرک کنم، من هنوز زیاد چیزی از کرکینگ نمیدونم ولی میخوام تو این زمینه کار کنم... توجه داشته باشید که این کرکه برنامه نیست و نمیتونم بروت اتتک کنم
یک سری سریال و شناسه دارم که اینجا میگذارم، ممنون میشم بگید که چطوری باید کرکش کنم...

user: cpy002363
pass: tczu7yw

user: cpy003370
pass: qvxstvq

user: cpy003167
pass: pxvrnap

user: cpy003506
pass: ubprpwq

میدونم هدفه ایرانی ممنوعه ولی خوب حالا شما بیخیال لطفا افه نیاین... :39: ممنون

ebrahimjan
11-17-2010, 02:21 PM
با سلام من در زمينه سريال فيشينگ با دو مشكل برخورد كردم از دوستان مي خوام كه كمكم كنند:

من وارد تابع اصلي برنامه كه طول شماره سريال و همچنين شماره سريال در اون قرار داره رفتم همه چيز درست بود ولي طول شماره سريال رو كه اول بايد بزنه تو اين تابع نيست مي خواستم ببينم طول شماره سريال رو بايد از كجا بدست بياريم اين روتين تابع:
فكر مي كنم كه تو قسمتي كه قرمز رنگ هست بايد طول شماره سريال توش قرار بگيره كه من نمي دنم بايد چطوري محاسبه كنم اگه ممكنه بگيد چطور طول شماره سريال رو بدست بيارم؟

10001000 83EC 18 sub esp, 18
10001003 53 push ebx
10001004 56 push esi
10001005 8B7424 24 mov esi, dword ptr [esp+24]
10001009 8D5424 08 lea edx, dword ptr [esp+8]
1000100D 57 push edi
1000100E 32DB xor bl, bl
10001010 8A46 0E mov al, byte ptr [esi+E]
10001013 8A4E 0F mov cl, byte ptr [esi+F]
10001016 52 push edx
10001017 884424 1C mov byte ptr [esp+1C], al
1000101B 885C24 1D mov byte ptr [esp+1D], bl
1000101F 884C24 10 mov byte ptr [esp+10], cl
10001023 885C24 11 mov byte ptr [esp+11], bl
10001027 E8 49160000 call 10002675
1000102C 8BF8 mov edi, eax
1000102E 8D4424 1C lea eax, dword ptr [esp+1C]
10001032 50 push eax
10001033 E8 3D160000 call 10002675
10001038 03F8 add edi, eax
1000103A 83C4 08 add esp, 8
1000103D 83FF 0B cmp edi, 0B
10001040 74 09 je short 1000104B
10001042 5F pop edi
10001043 5E pop esi
10001044 33C0 xor eax, eax
10001046 5B pop ebx
10001047 83C4 18 add esp, 18
1000104A C3 retn

به برنامه ديگه رو هم كه مي خواستم سريال فيشينگ كنم كه از همون اولش با مشكل برخوردم من روتين اصلي برنامه رو قرار ميدم اگه ممكنه يكم در موردش توضيح بديد كه چطور بايد محاسبه كنم :

004293C0 83EC 30 sub esp, 30
004293C3 55 push ebp
004293C4 56 push esi
004293C5 8B7424 3C mov esi, dword ptr [esp+3C]
004293C9 57 push edi
004293CA 8A06 mov al, byte ptr [esi]
004293CC 8A4E 01 mov cl, byte ptr [esi+1]
004293CF 8A56 0E mov dl, byte ptr [esi+E]
004293D2 884424 18 mov byte ptr [esp+18], al
004293D6 32C0 xor al, al
004293D8 884C24 30 mov byte ptr [esp+30], cl
004293DC 8A4E 0F mov cl, byte ptr [esi+F]
004293DF 884424 19 mov byte ptr [esp+19], al
004293E3 884424 31 mov byte ptr [esp+31], al
004293E7 884424 25 mov byte ptr [esp+25], al
004293EB 884424 0D mov byte ptr [esp+D], al
004293EF 8A46 02 mov al, byte ptr [esi+2]
004293F2 3C 24 cmp al, 24
004293F4 885424 24 mov byte ptr [esp+24], dl
004293F8 884C24 0C mov byte ptr [esp+C], cl
004293FC 75 52 jnz short 00429450
004293FE 8B3D 2C864400 mov edi, dword ptr [<&msvcrt.atoi>] ; msvcrt.atoi
00429404 8D5424 0C lea edx, dword ptr [esp+C]
00429408 52 push edx
00429409 FFD7 call edi
0042940B 8BE8 mov ebp, eax
0042940D 8D4424 1C lea eax, dword ptr [esp+1C]
00429411 50 push eax
00429412 FFD7 call edi
00429414 03E8 add ebp, eax
00429416 83C4 08 add esp, 8
00429419 83FD 0A cmp ebp, 0A
0042941C 75 32 jnz short 00429450
0042941E 8D4C24 24 lea ecx, dword ptr [esp+24]
00429422 51 push ecx
00429423 FFD7 call edi
00429425 8D5424 34 lea edx, dword ptr [esp+34]
00429429 8BE8 mov ebp, eax
0042942B 52 push edx
0042942C FFD7 call edi
0042942E 03E8 add ebp, eax
00429430 83C4 08 add esp, 8
00429433 83FD 0A cmp ebp, 0A
00429436 75 18 jnz short 00429450
00429438 807E 03 24 cmp byte ptr [esi+3], 24
0042943C 75 12 jnz short 00429450
0042943E 8A4E 05 mov cl, byte ptr [esi+5]
00429441 33C0 xor eax, eax
00429443 80F9 23 cmp cl, 23
00429446 5F pop edi
00429447 5E pop esi
00429448 5D pop ebp
00429449 0F94C0 sete al
0042944C 83C4 30 add esp, 30
0042944F C3 retn

با تشكر از تمامي دوستان سايت آشيانه

hackerfarzi
12-08-2010, 11:32 PM
سلام
خسته نباشید . یه سوال داشتم

چه طوری میشه اطلاعات تو یه برنامه ی در حال اجرا رو دستکاری کرد ؟ برای اشنایی با این کار باید چهیا رو بخونم ؟
من العان Python , C# va VB6 کار کردم تو زبان های برنامه نویسی ...

ممنون

ashkansadeghi
12-23-2010, 04:52 AM
سلام دوستان خسته نباشید .
برنامه قفل شکسته microsoft dynamic point of sale 2009 را می خواستم تهیه کنم . پس از جستجو زیاد متوجه شدم که یک کرکر اینکار رو انجام داده ، اما برای کرک خود قفل گذاشته که نمیشه اون کرک را هر جا استفاده کرد و فقط بر روی یک کامپیوتر معتبر هست و بعد کرک خود را نسخه ای 120 دلار میفروشد .
با توجه به مقالات و آموزش های سایت تا قسمتی پیش رفتم اما در ساختن IAT گیر افتادم.
برنامه با ASProtect 2.0 پک شده است که بوسیله اسکریپت Aspr2.XX Unpacker 1.0SE.osc در ollydbg آنپک شد .
تصویر یک پیغام موفقیت آمیز بودن آنپک شد را نشان می دهد و بعد اطلاع می دهد که مشخصات IAT در win log می باشد .
22139
winlog این اطلاعات را شامل می شود

Script Log Window
Address Message
A4579E AsprAPIloc: 00A5269C
A4579E Aspr1stthunk: 00405000
A3600C SDK stolen code sections = 00000002
A4FA9C Total API in this Asprotect = 0000000D
A4FA9C GetTrialDays 00404360
A4FA9C CheckKey 00404380
A4FA9C GetHardwareIDEx 00404390
A4FA9C GetRegistrationInformation 004043B0
401AB4 SDK stolen code section address = 01AD0000
401AB4 SDK stolen code section address = 01AE0000
401AB4 Address of IAT = 00405000
401AB4 RVA of IAT = 00005000
401AB4 Size of IAT = 000000F8
401AB4 Address of OEP = 00401AB4
401AB4 RVA of OEP = 00001AB4
A4FA9C CheckKey 00404380
A4FA9C CheckKey 00404380

خوب من با ollydb ، طبق تنظیمات عکس زیر DUMP می گیرم .
22140

بدون هیچ خطائی این کار انجام می شود . بعد هنگامی که فایل DUMP را اجرا می کنم با دو خطا رو برو می شوم .
22141
22142

نکته جالب توجه این است که وقتی با برنامه Import REConstructor v1.6 final این کار انجام می دهم توابعی که valid نیستن برابر هستن با

00404360 = GetTrialDays

CheckKey= 00404380

GetHardwareIDEx = 00404390

GetRegistrationInformation = 004043B0

می باشد که خود کرکر اضافه کرده است .
22143

لطفا در کرک کردن این برنامه کمک بفرمائید . فوری فوتی :51:

ashkansadeghi
12-24-2010, 11:44 PM
بابا کسی نیست جواب بده خواهشا کمک کنید:41:

mhe
12-25-2010, 04:57 AM
سلام.من ي سوال داشتم.من ي باكس نرم افزاري براي فلش موبايل دارم كه قيمت اين بكس ها ه خيلي بالاست.اين باكس داراي يك دانگل است كه چند وقتي است كه غير فعال شده.وقتي برناممه را اجرا ميكني اول به سرور وصل ميشه و بعد پيغام ميده كه دانگل شما غير فعال شده.به نظر شما ميتوان تو برنامه كاري كرد كه بدون وصل شدن به سرور برنامه بالا بيايد؟من كه هرچي تو برنامه گشتم دستوري پيدا نكردم كه به سرور وصل شود.(اسمبلي هم بلدم ولي پيداش نكردم).ممنون ميشم راهنمايي كنيد(اسم باكس nspro هست كه براي فلش گوشي هاي سامسونگ بكار ميرود

Devil_v9
12-25-2010, 06:38 AM
سلام
خسته نباشید . یه سوال داشتم

چه طوری میشه اطلاعات تو یه برنامه ی در حال اجرا رو دستکاری کرد ؟ برای اشنایی با این کار باید چهیا رو بخونم ؟
من العان Python , C# va VB6 کار کردم تو زبان های برنامه نویسی ...

ممنون

سلام دوست عزیز اگه منظور شما از "چه طوری میشه اطلاعات تو یه برنامه ی در حال اجرا رو دستکاری کرد ؟ " اینه که که اطلاعات درون رم رو دستکاری کنید مثلا تغییر مقدار ذخیره شده درون یک متغییر با ... می تونید از این تابع

WriteProcessMemory

از کتابخانه Kernel32 استفاده کنید.
از این تابع استفادههای زیادی میشه : برای هک بازی ها و .....

تعریف تابع

Declare Function WriteProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpBaseAddress As Any, ByVal lpBuffer As Any, ByVal nSize As Long, lpNumberOfBytesWritten As Long) As Long

morana
12-30-2010, 04:03 AM
سلام
خسته نباشید
برای برنامه amar data کراکر وجود دارد؟
آیا می شود پسورد های ان را به دست اورد؟
با تشکر......

YAHOO2010
12-30-2010, 04:15 AM
سلام به دوستان

كسي ميتونه اينو كراك كنه؟

(( 358f1243028930359d5b096a18f9e831 ))

ممنون ميشم

mhnpc
01-04-2011, 10:31 PM
با سلام خدمت دوستان
نرم افزار WYSIWYG Web Builder 7.0.2 or 7.5.0 در مجموعه نرم افزار لرد 10 در قسمت طراحی وبسایت قرار دارد، این برنامه بر اساس گفته های آموزش کرک، کرک نمیشه ؟
آیا کسی می تونه کرکی یاسریالی برای این برنامه پیدا کنه ؟
دقت کنید این برنامه به دلیل اینک برای سریال دادن نیاز به برقراری سرور سایتش داره خیلی از سریال ها رو شناسیی و از کار انداخته، اگر روشی پیدا کردید حتما کمک کنید !
(لطفا کاربرانی که می خواهند کمک کنند یک بار نرم نرم افزار رو نصب و تست کنید بعد ارسال جواب کنید)

t0r1st
01-26-2011, 01:21 AM
سلام به همه دوستان واساتید عزیز

برنامه هایی می خواستم که نام پکر رو عوض کنه
مثلا
اگه یه فایلی و با آرمایلو پک می کنیم تو برنامه های تشخیص پکر نشون بده مولوباکس

باتشکر
یا علی

Service Manual
02-03-2011, 10:06 AM
سلام به همه دوستان واساتید عزیز

برنامه هایی می خواستم که نام پکر رو عوض کنه
مثلا
اگه یه فایلی و با آرمایلو پک می کنیم تو برنامه های تشخیص پکر نشون بده مولوباکس

باتشکر
یا علی

سلام

يک برنامه هست به اسم Fake Ninja و داخل تاپيک پکرها و پروتکتورها موجود هست ، البته فقط برنامه هايي که پک نشدند رو عوض ميکنه و برنامه هايي که پک شده باشند رو نميتونه .......

موفق باشيد .

rezadg
02-21-2011, 11:40 AM
سلام نمیدونم چرا فکر میکنم هیچ کس جواب نیمده ولی مینویسم
من یک اکتیو ایکس میخوام کرک کنم اونم هنگام اجرا وصل میشه به سرور و سی روز واسه کامپیوتر شما زمان تایین میکنه حالا من موندم چطوری این سرور رو پیدا کنم و اطلاعات اون رو به دست بیارم و رو سرور خودم دستکاری کنم و از اکتیو ایکس استفاده کنم و یا اگر امکان داره بگید کلا چطوری میتونم دسترسی به سرور رو ازش بگیرم

mbzadegan
04-23-2011, 03:59 PM
از اساتید ممنون می شوم مراحل ( قدم به قدم ) آنپک کردن توسط آلی دیباگ را توضیح دهد .
با تشکر

jam123
05-29-2011, 04:23 PM
سلام دوستان
یه فایل exe دارم که می خوام با نرم افزار ollydbg برامopen کنه اما این پیغام خطا را میده
exe is probably not a 32-bit portable executable. try to load itanyway
این طور که مشخصه میگه نمی تونه این exe را بخونه چون 32 بیتی نیست
حالا دوستان باید چکار کنم که بتونم این exe را با ollydbg که دارم load کنم
برای این کار باید از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم این exe مربوط به نرم افزارهای win ce هست
اگر نرم افزاری می شناسید لینکش رو برانم بذارید
موفق باشید

nobody_300
05-29-2011, 07:56 PM
سلام

دوستان میشه تو کرک کردن برنامه زیر کمک کنید ؟

Antamedia HotSpot Software
v 2,8,6

من کمی برسی کردم ظاهرا با Themida پک شده!
اما Unpacker ها نتونستن کاری انجام بدهند. چطور مینونم Unpack کنم؟

مرسی

nobody_300
05-29-2011, 09:22 PM
سلام
فایل پیوست شده زیر رو میخام بعضی از label یا Image های داخل فرمش رو تغییر بدم.
چند نرم افزار Resourcer رو تست کردم و بهترینشون که تمام Object ها رو با مشخصات نشون میداد
PE.Explorer.v1.99.R6
بود. ولی واسه تغییر دادن محتوای فرم اصلی Error میده ! (بقیه فرم ها مشکلی ندارند)
مثلا وقتی میخام Image10 تو FromMAIN :TFORMMAINتغییر یدم)
کسی میتونه کمکم کنه ؟

فایل Exe و تصویر خطا ( پیوست شد!

مرسی

mamalhacker
08-13-2011, 03:39 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا در مورد کرک کردن برنامه ای که با زبان Microsoft Visual C# / Basic .NET نوشته شده اگه ممکنه راهنمایی کنید.
برنامه دو حالت demo داره یا activation که باید کی رو وارد کرد.
با تشکر فراوان

saee71
08-13-2011, 12:02 PM
شما خوب بود اول یه سرچ میکردی
===================
میتونی تو :آموزش کرک نرم افزار ([Only registered and activated users can see links])" یاد بگیری

mamalhacker
08-13-2011, 07:23 PM
شما خوب بود اول یه سرچ میکردی
===================
میتونی تو :آموزش کرک نرم افزار ([Only registered and activated users can see links])" یاد بگیری

با تشکر از شما دوست عزیز
بنده آموزش های شما رو دیدم خیلی هم عالی بود
ولی نتونستم برنامه رو با Ollydbg باز کنم برنامه باز می شه ولی کد های اون نشون داده نمی شه؟؟؟
من 2 از فایل های برنامه رو ضمیمه می کنم اگه لطف کنید یه نگاهی بندازین ممنون می شم.
با تشکر

saee71
08-13-2011, 09:46 PM
من هنوز کرک کردن .net رو با olly یاد ندادم
============
ولی تو میتونی با red gat .ner reflactor همه دات نت ها رو کرک کنی
(البته فک کنم)

mahdigh2
08-15-2011, 06:19 PM
چطور می شه دو فایل اجرایی رو که overlay شدن را تفکیک کرد. لطفا آموزش کاملی قرار بدید.

Mr.reCoder
08-16-2011, 11:30 AM
آموزش کامل نمیخواد! فایل رو با PEiD باز کن بعد با پلاگین زیر فایل رو Extract کن.

مثل تصویر زیر:

devilboy09
09-24-2011, 08:04 PM
با سلام

من یه سایت رو با sql inj زدم و user و pass رو درآوردم اما pass یه جوریه md5 نیست میخواستم
اگه ممکنه بگه چه جوری کرکش کنم
password=30313932303233613762

bios2bb
10-11-2011, 01:19 PM
سلام. من یک کلمه هم برنامه نویسی بلد نیستم و تازه ترم یک مهندسی نرم افزارم... :D
یه فایل 416 مگابایتی exe دارم که محتویاتش فایل های PDF هست و فکر نکنم قفل هم داشته باشه، چون کاسپرسکی package contents فایل رو راحت اسکن کرد و من میدیدم که فایل های pdf رو داره دونه دونه اسکن میکنه... :30: از 7zip و winrar واسه extract کردن استفاده کردم ولی عملی نبود. از universal extractor هم اسفاده کردم که گزینه اخری تنها گام مثبتی که برداشت دادن این پیغام بود:

Thinstall 2.4x - 2.5x -> Jitit Software [Overlay] *

از نرم افزار PE Explorer هم استفاده کردم ولی در قسمت resources فقط icon entry , group icon و manifest بود...

لطفا منو راهنمایی کنید... ممنون میشم...

Mehdi_HeartBrea
10-12-2011, 01:51 AM
سلام. من یک کلمه هم برنامه نویسی بلد نیستم و تازه ترم یک مهندسی نرم افزارم... :D
یه فایل 416 مگابایتی exe دارم که محتویاتش فایل های PDF هست و فکر نکنم قفل هم داشته باشه، چون کاسپرسکی package contents فایل رو راحت اسکن کرد و من میدیدم که فایل های pdf رو داره دونه دونه اسکن میکنه... :30: از 7zip و winrar واسه extract کردن استفاده کردم ولی عملی نبود. از universal extractor هم اسفاده کردم که گزینه اخری تنها گام مثبتی که برداشت دادن این پیغام بود:

Thinstall 2.4x - 2.5x -> Jitit Software [Overlay] *

از نرم افزار PE Explorer هم استفاده کردم ولی در قسمت resources فقط icon entry , group icon و manifest بود...

لطفا منو راهنمایی کنید... ممنون میشم...

دوست عزیز اگه فقط یه فایل exe است ، احتمال اینکه با برنامه Thinstall ساخته شده باشه زیاده . البته طبق گفته های خودتون و پیغامی که مشاهده می شه .

تینستال یه برنامه است که باهاش ترم افزار های پرتابل می سازن . معمولا این برنامه تمام فایل هارو در یک فایل اجرایی در میاره و موقع اجرا در پوشه :

در ویندوز 7 :
Users\Administrator\AppData\Local\Thinstall\

و در ویندوز Xp :

Documents and settings\Application Data\Thinstall

اکسترکت می کنه و اجرا می کنه . تنها کاری که شما باید انجام بدید اینه که فایل 416 مگابایتی رو اجرا کنید و بعد به آدرسی که گفتم برید و فایل هارو پیدا کنید . اگه فایل هارو پیدا کردید ازشون یه کپی بگیرید . چون بعد از بستن برنامه 416 مگی همه فایل ها دوباره پاک می شه .

:66:

bios2bb
10-12-2011, 12:39 PM
دوست عزیز اگه فقط یه فایل exe است ، احتمال اینکه با برنامه Thinstall ساخته شده باشه زیاده . البته طبق گفته های خودتون و پیغامی که مشاهده می شه .

تینستال یه برنامه است که باهاش ترم افزار های پرتابل می سازن . معمولا این برنامه تمام فایل هارو در یک فایل اجرایی در میاره و موقع اجرا در پوشه :

در ویندوز 7 :
Users\Administrator\AppData\Local\Thinstall\

و در ویندوز Xp :

Documents and settings\Application Data\Thinstall

اکسترکت می کنه و اجرا می کنه . تنها کاری که شما باید انجام بدید اینه که فایل 416 مگابایتی رو اجرا کنید و بعد به آدرسی که گفتم برید و فایل هارو پیدا کنید . اگه فایل هارو پیدا کردید ازشون یه کپی بگیرید . چون بعد از بستن برنامه 416 مگی همه فایل ها دوباره پاک می شه .

ممنون از اینکه جواب دادید... متاسفانه پوشه مورد نظر خالی بود... من شنیدم thisntall پروسه داخلی داره و دو لایه هم هست. یعنی حتی بدون رمزنگاری شدش هم به اون اسونی نیست دسترسی به محتویاتش...

Mehdi_HeartBrea
10-13-2011, 12:06 AM
ممنون از اینکه جواب دادید... متاسفانه پوشه مورد نظر خالی بود... من شنیدم thisntall پروسه داخلی داره و دو لایه هم هست. یعنی حتی بدون رمزنگاری شدش هم به اون اسونی نیست دسترسی به محتویاتش...

شما بعد از اجرای برنامه به پوشه Thinstall میرید یا بعدش ؟؟؟؟ حتما برنامه رو اجرا کنید و هنگامی که برنامه بازه به اون پوشه برید .

یه سوال دیگه . آیا فایل های pdf با برنامه Adobe Reader شما باز می شه یا در محیط خود برنامه ؟؟؟؟ منظورم اینه که وقتی فایل های pdf می خواد اجرا بشه شما باید Adobe reader رو نصب داشته باشید یا خوده برنامه خودکار فایل ها رو نشونتون میده ؟؟؟؟

bios2bb
10-13-2011, 12:58 PM
از روی autorun برنامه که با multimediabuilder ساخته شدنه روی گزینه مورد نظر کلیک میکنم و فایل pdf در یک viewer که برنامه نویسان این مجموعه تهیه دیدند باز میشه و منوهاش فارسیه. minimize کردم و رفتم سراغ اون مسیر اما پوشه خالی بود. پاکش هم کردن دوباره برنامه رو اجرا کردم اون پوشه ساخته نشد. ببینید من تو اینترنت خوندم که برای unpack کردن thinstall باید از ollydbg و اینها استفاده کرد. اما من به هیچ وجه بلد نیستم. در ضمن thinstall یک packer محافظتیه که با قفل نگهبان هم سازگاری داره و برنامه نویسای ایرانی خصوصا از این روش برای حفاظت از زحماتشون استفاده میکنن. بعید میدونم چنین سیستمی از temp ویندوز اسفاده کنه چه برسه که به همین راحتی قابل دسترس باشه...

sireagle
10-21-2011, 09:33 PM
سلام
من میخوام یه برنامه که ++borland c است رو کرک کنم.یه نرم افزار دیکمپایلر یا دیساسمبلر لطفا معرفی کنید بجز ollydbg

Mr.reCoder
10-22-2011, 10:15 AM
سلام
من میخوام یه برنامه که ++borland c است رو کرک کنم.یه نرم افزار دیکمپایلر یا دیساسمبلر لطفا معرفی کنید بجز ollydbg
سلام..

از نرم افزار DeDe استفاده کن. در اصل فایلهای دلفی رو دیکامپایل میکنه اما روی BC هم بسیاری از موارد جواب میده...

در ضمن IDA هم برای اینجور برنامه های بسیار عالیه...

لینکشون رو گم کردم تو google حتما میتونی پیداشون کنی...

sireagle
10-24-2011, 03:34 AM
من وقتی میخوام با ollydbg برنامه رو کرک کنم یکم که با F8 میرم جلو پیغام there was an error starting the program رو میده
مشکل ازکجاس؟

ویرایش:الان با ida هم همین مشکل رو دارم.run رو که میزنم ارور میده

Mr.reCoder
10-24-2011, 10:01 AM
من وقتی میخوام با ollydbg برنامه رو کرک کنم یکم که با F8 میرم جلو پیغام there was an error starting the program رو میده
مشکل ازکجاس؟

ویرایش:الان با ida هم همین مشکل رو دارم.run رو که میزنم ارور میده

f8 باعث میشه که از روی call (توابع) عبور کنی و به درون آنها نروی! احتمالا برنامه مورد نظر آنتی دیباگ داره و بهتره از با زدن f7 بدرون تابع رفته و بیشتر بررسی کنی..

sireagle
10-24-2011, 07:04 PM
وفتی میخوام از روی kernel32.getprocessesA رد شم ارور میده.این تابع چی کار میکنه؟

Mr.reCoder
10-25-2011, 12:18 PM
وفتی میخوام از روی kernel32.getprocessesa رد شم ارور میده.این تابع چی کار میکنه؟

برای پاسخ گرفتن این سوال msdn بهترین راه حل هست. هم اینترنتی هست و هم سی دی های اون...

rezadiamond
10-27-2011, 01:06 PM
سلام می خواستم یه آموزشی درباره ی کرک برنامه هایی که قفل سخت افزاری دارن مثل فلش هایی که باید به سیستم وصل بشه تا نرم افزار کار کنه بدید ممنون می شم

hiptaseb
10-28-2011, 12:04 PM
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

از اساتید درخواستی دارم ما در انجمن ایران ف ا ر ک س درباره قیمت و سهام بحث می کنیم و درواقع مطالب آموزشی یاد می گیریم. این نرم افزاری که برای شما اساتید می زارم قوی ترین نرم افزار پیش بینی کننده قیمت در سهام و ارز است که دربورس تهران هم کار آمد است. و برا اساس نظریه استاد بزرگ و تاریخی این عرصه یعنی آقای الیوت کار میکند. اگر راهی بود که من وبقیه دوستان به طور قانونی از این نرم افزار استفاده کنیم در اینجا پست نمی گذاشتم ولی متاسفانه هم قیمت این نرم افزار ۴۰۰۰ دلار است و هم ماهانه باید ۲۰۰ دلار شارژ ماهیانه داد. و این هزینه بسیار سنگین است که شارژ ماهیانه آن از طریق کارت های اعتباری است که متاسفانه به ما ایرانی ها نمیدهند. اگر کسی از بزرگان لطف کنه و این نرم افزار را برای ما کرک کنه خیلی خیلی ازش متشکر هستیم. و اگر کمکی از من حقیر در باره آموزش در باب کار کردن با این نرم افزار بر بیاد دریغ نخواهم کرد چون پی دی اف آهای آموزشی آنر ا خوانده ومطالعه کرده ام. و به دوستان در مورد چگونگی وارد شدن در مقوله فرا بورس و بورس تهران کمک خواهم کرد.

Mr.reCoder
10-29-2011, 01:24 PM
سلام می خواستم یه آموزشی درباره ی کرک برنامه هایی که قفل سخت افزاری دارن مثل فلش هایی که باید به سیستم وصل بشه تا نرم افزار کار کنه بدید ممنون می شم

سلام...

لطفا منظورتون رو واضحتر بیان بفرمایید. دقیقا کدوم قفل؟ هر قفلی عملکردی و کلیدی بخصوص دارد!

Mr.reCoder
10-29-2011, 01:30 PM
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز

از اساتید درخواستی دارم ما در انجمن ایران ف ا ر ک س درباره قیمت و سهام بحث می کنیم و درواقع مطالب آموزشی یاد می گیریم. این نرم افزاری که برای شما اساتید می زارم قوی ترین نرم افزار پیش بینی کننده قیمت در سهام و ارز است که دربورس تهران هم کار آمد است. و برا اساس نظریه استاد بزرگ و تاریخی این عرصه یعنی آقای الیوت کار میکند. اگر راهی بود که من وبقیه دوستان به طور قانونی از این نرم افزار استفاده کنیم در اینجا پست نمی گذاشتم ولی متاسفانه هم قیمت این نرم افزار ۴۰۰۰ دلار است و هم ماهانه باید ۲۰۰ دلار شارژ ماهیانه داد. و این هزینه بسیار سنگین است که شارژ ماهیانه آن از طریق کارت های اعتباری است که متاسفانه به ما ایرانی ها نمیدهند. اگر کسی از بزرگان لطف کنه و این نرم افزار را برای ما کرک کنه خیلی خیلی ازش متشکر هستیم. و اگر کمکی از من حقیر در باره آموزش در باب کار کردن با این نرم افزار بر بیاد دریغ نخواهم کرد چون پی دی اف آهای آموزشی آنر ا خوانده ومطالعه کرده ام. و به دوستان در مورد چگونگی وارد شدن در مقوله فرا بورس و بورس تهران کمک خواهم کرد.

من از فرمایشات حضرتعالی اینگونه فهمیدم که این برنامه بایست اطلاعات به روزتری از بازار اقتصاد داشته باشد که در اینصورت باید به سرور مخصوص خود متصل شود (این 200 دلار هم شاید به خاطر این اطلاعاته!) حال فرض کنیم سریالی، کرکی، و چیزی برای این مهیا شد! این اطلاعات رو چطوری گیر میارین؟ (به نظرم مشکل اصلی این اطلاعات آپدیت شده و روز بازار سهام است و الا این برنامه خیلی وقت پیش کرک میشد!)

اگر اینگونه نیست لطفا مبسوطا بیان فرمایید ...

hiptaseb
10-29-2011, 02:03 PM
من از فرمایشات حضرتعالی اینگونه فهمیدم که این برنامه بایست اطلاعات به روزتری از بازار اقتصاد داشته باشد که در اینصورت باید به سرور مخصوص خود متصل شود (این 200 دلار هم شاید به خاطر این اطلاعاته!) حال فرض کنیم سریالی، کرکی، و چیزی برای این مهیا شد! این اطلاعات رو چطوری گیر میارین؟ (به نظرم مشکل اصلی این اطلاعات آپدیت شده و روز بازار سهام است و الا این برنامه خیلی وقت پیش کرک میشد!)

اگر اینگونه نیست لطفا مبسوطا بیان فرمایید ...

سلام به شما دوست عزیز

این نرم افزار یک ورژن ۷ یا ۸ هم داشت که بچه ها تونسته بودند کرکش کنند البته این قضیه بر میگرده به سال ۸۶ و فرمایش شما درست است این نرم افزار احتیاج به داده های قیمت دارد که بر اساس آن بتونه تحلیل خودش را انجام بده. و در اون ورژن ما یک نرم افزار دیگه به نام متاتریدر داشتیم که اطلاعات قیمت ها را از آن به صورت رایگان در تایم فرم های مختلف دریافت می کردیم و به این نرم افزار انتقال می دادیم که این مشکل که شما می فرمایید طبعا در آن حل شد. من فکر می کنم ابزار های تحلیل تکنیکال اون باید داخل همین نرم افزار باشه و اطلاعات قیمت را با کاکنت شدن به سرور دریافت میکنه. البته این برداشت خودم هست با توجه به آن چه که در ورژن قدیمی این نرم افزار دیدم. حالا این که چرا دیگه بچه ها کرکش نکردند حالا یا سخت بوده یا دیگه همت نکردند راستش نمیدونم .

Mr.reCoder
10-31-2011, 12:22 PM
سلام به شما دوست عزیز

این نرم افزار یک ورژن ۷ یا ۸ هم داشت که بچه ها تونسته بودند کرکش کنند البته این قضیه بر میگرده به سال ۸۶ و فرمایش شما درست است این نرم افزار احتیاج به داده های قیمت دارد که بر اساس آن بتونه تحلیل خودش را انجام بده. و در اون ورژن ما یک نرم افزار دیگه به نام متاتریدر داشتیم که اطلاعات قیمت ها را از آن به صورت رایگان در تایم فرم های مختلف دریافت می کردیم و به این نرم افزار انتقال می دادیم که این مشکل که شما می فرمایید طبعا در آن حل شد. من فکر می کنم ابزار های تحلیل تکنیکال اون باید داخل همین نرم افزار باشه و اطلاعات قیمت را با کاکنت شدن به سرور دریافت میکنه. البته این برداشت خودم هست با توجه به آن چه که در ورژن قدیمی این نرم افزار دیدم. حالا این که چرا دیگه بچه ها کرکش نکردند حالا یا سخت بوده یا دیگه همت نکردند راستش نمیدونم .

اگر اطلاعات قیمت و ... رو با نرم افزار دیگری میتوان برداشت که خوب این برنامه دیگر نیازی به اتصال به وب و احتمالا چک کردن وضعیت رجیستر شدن نخواهد داشت(میشه فایل رو تغییر داد و دیگه به وب متصل نشه!)
اما! lo1ad اگر برنامه برای بروز درآوری اطلاعات به وب متصل بشه و موقع دریافت اطلاعات، سرور مربوطه وضعیت رجیستر شدن نرم افزار رو هم درخواست کنه که کرک کردنش دیگه احتمالا فایده ای نخواهد داشت!! مگر اینکه بشه یه اطلاعات رجیستر دیگری رو به اون فرستاد! (که سر سرور کلاه بزاریم!! :D ) (پس اول باید اطلاعات رجیستر مناسب و معتبری پیدا کرد!!!)
در ضمن و بعبارت دیگر اگر سرور مربوطه اطلاعات قیمت را در ازای دریافت اطلاعات رجیستر ارسال کند کار سخت است!!! lo1ad

hiptaseb
11-01-2011, 11:24 AM
اگر اطلاعات قیمت و ... رو با نرم افزار دیگری میتوان برداشت که خوب این برنامه دیگر نیازی به اتصال به وب و احتمالا چک کردن وضعیت رجیستر شدن نخواهد داشت(میشه فایل رو تغییر داد و دیگه به وب متصل نشه!)
اما! Lo1ad اگر برنامه برای بروز درآوری اطلاعات به وب متصل بشه و موقع دریافت اطلاعات، سرور مربوطه وضعیت رجیستر شدن نرم افزار رو هم درخواست کنه که کرک کردنش دیگه احتمالا فایده ای نخواهد داشت!! مگر اینکه بشه یه اطلاعات رجیستر دیگری رو به اون فرستاد! (که سر سرور کلاه بزاریم!! :d ) (پس اول باید اطلاعات رجیستر مناسب و معتبری پیدا کرد!!!)
در ضمن و بعبارت دیگر اگر سرور مربوطه اطلاعات قیمت را در ازای دریافت اطلاعات رجیستر ارسال کند کار سخت است!!! Lo1ad

حالا اگر یکی از اساتید و بزرگان این لطف را بکنند خیلی ممنون می شم از شما دوست و استاد عزیز هم که مرا راهنمایی کردید بی نهایت سپاس گزارم. اگر خود شما هم قبول زحمت بفرمایید ممنون می شم.

m_ehsan26
11-15-2011, 11:11 PM
با عرض سلام و خسته نباشید

نمیدونم این سوالی که میکنم به این تاپیک مربوط میشه یا نه.اگر به این تاپیک مربوط نمیشه عذرخواهی میکنم.

میخواستم بدونم چه طوری میشه قفل مجموعه کینگ 2012 رو شکست؟ چون میخوام از روی dvd هاش روی هارد کپی کنم.

با تشکر و سپاس.

saee71
11-29-2011, 09:56 AM
این بحث ها تو انجمن ممنوعه
=================
ولی واسه اطلاعاتت میگم

فایل ها اجرایی در نرم افزار کینگ encrypt میشن
واسه همین نمیتونی اونا رو ببینی

baaoo273
12-04-2011, 05:02 PM
کسی میدونه چطور میشه dvd های لورد 2012 را رایت کرد

eminemrap
12-12-2011, 01:25 PM
با سلام دوستان من یه سایتی رو هک کردم و پسورد ها به صورت رمز شده هستش.
میخاستم بدونم چه نوع رمزی هست و چطوری یا با چه برنامه ای کرک کنم.

saman0741
12-18-2011, 10:15 AM
با سلام خدمت دوستان
اگه ميشه اين نرم افزار max key loger رو كرك منيد اخه تا 2 ساعت به صورت رايگان كار ميكنه بعد بايد يه كدهايي از سايت سازنده بايد بخريد
با تشكر از دوستان

jasoos1991
12-19-2011, 12:14 PM
خسته نباشید!
دوستان من یک فایل دارم که انپک شده الان که می خوام با نرم افزار PE Explorer تغییرات ایجاد کنم خطای زیر رو میده بعد هم دیگه برنامه اجرا نمیشه؟!؟!؟!؟؟!
Old "sizeofimage" and New "sizeofimage" are not equal update "sizeofimage
فقط یه Yes و no داره در هر دو صورت دیگه برنامه اجرا نمیشه؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!

اینم آدرس فایل آنپک شده : Unpacked.exe ([Only registered and activated users can see links])

jasoos1991
01-25-2012, 09:45 AM
سلام دوستان کسی کرک یا شماره سریال برنامه robosetup را نداره به خدا تمام اینترنت را زیر رو رو کردم نبود
اگه کسی داره بزاره ممنون میشم

اینم لینک خود برنامه : [Only registered and activated users can see links]

Dark Shadowy
01-30-2012, 01:47 PM
سلام به همه دوستان کرکر عزیز
یک سوال داشتم گفتم شاید جوابش اینجا پیدا بشه و کمکی بشه برام.
چطور میشه برنامه های جاوا رو از کرک شدن حفظ کرد غیر از پروتکتورها( البته اگر پروتکتور خوبی رو میشناسید معرفی کنید) و اینکه اگر برنامه اپدیت بشه چه ساختاری باید داشته باشه تا کسی نتونه اونرو کرک کنه؟ چیزی در مورد Security ها جاوا کسی میدونه؟

paraniod
01-30-2012, 02:21 PM
سلام به همه دوستان کرکر عزیز
یک سوال داشتم گفتم شاید جوابش اینجا پیدا بشه و کمکی بشه برام.
چطور میشه برنامه های جاوا رو از کرک شدن حفظ کرد غیر از پروتکتورها( البته اگر پروتکتور خوبی رو میشناسید معرفی کنید) و اینکه اگر برنامه اپدیت بشه چه ساختاری باید داشته باشه تا کسی نتونه اونرو کرک کنه؟ چیزی در مورد security ها جاوا کسی میدونه؟

سلام دوست عزیز
برنامه هایی که با جاوا و .net نوشته میشن با نرم افزارهای decompile مخصوص خودشون کاملا به سورس بر میگردند
کاریش نمیکرد.
موفق باشید

Dark Shadowy
01-30-2012, 11:41 PM
سلام دوست عزیز
برنامه هایی که با جاوا و .net نوشته میشن با نرم افزارهای decompile مخصوص خودشون کاملا به سورس بر میگردند
کاریش نمیکرد.
موفق باشید

ممنون دوست من ولی نرم افزارهایی زیادی وجود دارند که در حال حاظر با جاوا نوشته شده اند و کمتر کسی تونسته اونها رو کرک کنه و استفاده از پروتکتورها باعث میشه تعداد کلاسها و نوع برنامه نویسی به شکل کاملا پیچیده ای تغییر کنه برنامه ها تحت .net اگر 50% عملیات سمت سرور انجام بشه کاملا کرک نشدنی هستند منظور من اون دسته از برنامه هایی هستند که علاوه بر پروتکتور کردنشون با استفاده از یکسری کلاسها که باعث میشه امنیت برنامه ها رو برای برنامه نویس بیشتر کنند مثلا توی جاوا من میخواهم بدونم این پکیج ها چی کار میکنن و شامل چه کلاسهایی هستند و کلا هر کسی اطلاعاتی هم در این زمینه داره توی هر مقطعی بهم بده تا اطلاعاتمو در این مورد بیشتر کنم معمولا پکیج هایی که برای من سوال شده اینها هستند و میخواهم بدونم کلاسهای موجود چه کارهایی میکنن و چه کاربردهایی دارند:
java.security
javaws.policy
cacerts
blacklist
ممنونم.

amir008
02-03-2012, 04:04 AM
سلام دوستان و خسته نباشيد اقا من يه سايتي زدم پسوردش هش هست ايا شما ميدونين اين چه نوع هشي هست و چه جوري كرك ميشه بيبينين aGFtaWQxMDIw اين چه نوع هشي هست و بايد چه جوري كرك كنم ممنون ميشم زود جواب بديد گيرم

first_name1221
02-24-2012, 12:32 PM
تاپيك جامع سوالات كركينگ

از اين به بعد هر گونه سوالي در مورد علم كركينگ داشتيد مي تونيد در اين تاپيك بپرسيد ...

با تشكر
با سلام.دوستان عزیز میخاستم بدونم نرم افزارهای که دارای قفل سخت افزاری هستند هم میشه کرک کرد؟؟ برای مثال نرم افزار پارس تیراژه که توی دفاتر ثبت اسناد کاربرد داره و برای هرسیستم 1قفل سخت افزاری شبیه فلش یواس بی داره.آیا قابله کرک کردن هس؟

MOJSOFT
02-26-2012, 06:40 PM
تاپيك جامع سوالات كركينگ

با تشكر

میشه آموزش تصویری و... برای کرک قفل tiny و shegerd بزارین؟؟؟

poda19
02-28-2012, 06:49 PM
سلام
می خواستم بدونم چطوری می تونم کد دلخواهم رو توی یه فایل exe جا بدم. اصلا همچین چیزی ممکنه؟
من امروز یه آموزش خوندم و تونستم entry point برنامه رو ببرم جایی که دلم می خواد (یه جای خالی بین code section و data section) که میشه توش کدهای دلخواه assembly بنویسی.
می خواستم بدونم آیا می تونم هر کد دلخواهی رو اونجا اجرا کنم یا فقط می تونم تایع های سیستم و خود برنامه رو call کنم.
با تشکر

iMM0rTAL
03-07-2012, 09:47 PM
با سلام.دوستان عزیز میخاستم بدونم نرم افزارهای که دارای قفل سخت افزاری هستند هم میشه کرک کرد؟؟ برای مثال نرم افزار پارس تیراژه که توی دفاتر ثبت اسناد کاربرد داره و برای هرسیستم 1قفل سخت افزاری شبیه فلش یواس بی داره.آیا قابله کرک کردن هس؟

بله امكان كرك يا شبيه سازي اين نوع قفل هاي وجود داره .

میشه آموزش تصویری و... برای کرک قفل tiny و shegerd بزارین؟؟؟

خير مغاير با فوانين هست.

iMM0rTAL
03-07-2012, 09:52 PM
سلام
می خواستم بدونم چطوری می تونم کد دلخواهم رو توی یه فایل exe جا بدم. اصلا همچین چیزی ممکنه؟
من امروز یه آموزش خوندم و تونستم entry point برنامه رو ببرم جایی که دلم می خواد (یه جای خالی بین code section و data section) که میشه توش کدهای دلخواه assembly بنویسی.
می خواستم بدونم آیا می تونم هر کد دلخواهی رو اونجا اجرا کنم یا فقط می تونم تایع های سیستم و خود برنامه رو call کنم.
با تشکر

اين كه چطوري ميتونيد مشخصه كه امكان نوشتن وجود داره اما نه به اين سادگي ها شما ميتونيد iinject كنيد كدهاتون رو يه اون فايل اجرايي.

dffd
03-16-2012, 06:38 PM
دوستان من می خوام قفل سیدی ها روبشکنم کدام تایپک برم

omidnasri
03-21-2012, 05:31 AM
سلام دوستان میشه کمکم کنید ...برنامه ای می خوام که بتونم باهاش برنامه های غیر قابل نصب رو تغییراتی در اون ها ایجا کنم....مثلا قسمت فایل یا help برنامه رو تغییر بدم کمکم کنید........ممنون میشم:69:

iransecurity
03-21-2012, 06:19 AM
دوست من شما باید کرک یاد بگیرید تا بتوانید از این کار ها انجام بدید.
اگر میخواهید یاد بگیرید:
1- در انجمن سرچ کنید.
2-پکیج های اموزشی بگیرید(نفوذگر بهترینه)
3-دوره های اموزشی اشیانه را بروید.

omidnasri
03-21-2012, 09:51 AM
ایا برنامه ای هست که برنامه های نصب شده رو به صورت برنامه ای در بیاورد که با کلیک کردن روش اجرا بشه(Portable)

aghatemsah
03-24-2012, 12:31 AM
سلام ....

یه برنامه داشتم به اسم true lunch bar که یه toolbar هست. حالا بگذریم داشتم کرکش میکردم .تمام کارا رو کردم ولی یه تیکه کد باید تو این dll بنویسم ولی نمی شه . به کوچکترین تغییر میفهمه و دیگه ران نمیشه....!!!!:77:

نمی دونم چی کار کنم.!؟؟؟

تست CRC هم کردم اصلا به اون کاری نداشت. انگار تمام بیت های این dll رو از تو همین dll پروتکت کردن....میشه کمک کنین خیلی ممنون میشم . حجمشم کم کردم تا راحت تر دانلود کنیدش. :97:

مرسی

Service Manual
03-24-2012, 03:54 PM
سلام

منظورتون از همه کارهاشو کردم رو متوجه نشدم ؟

اين فايل با Armadillo پروتکت شده ، شما بايد ابتدا فايل رو آنپک کنيد و بعد اقدام به تغيير داخل برنامه بکنيد .

mahmoud021
03-24-2012, 04:22 PM
سلام دوست عزیز یه نرم افزار دارم توپ میتونی از
دانلودش کنی فقط یه کم کار باهاش سخته این نرم افزار همه نوع فایل با همه نوع الگوریتم و زبان برنامه نویسی رو پشتیبانی میکنه
اسمش هست
Multilizer.2011.Enterprise.v7.8.6

اگه سرچ کنی راحت پیدا میشه؟
اگه باهاش کار کنی صد مرتبه بهتر ازrechacker

Service Manual
03-24-2012, 04:26 PM
سلام دوست عزیز یه نرم افزار دارم توپ میتونی از
دانلودش کنی فقط یه کم کار باهاش سخته این نرم افزار همه نوع فایل با همه نوع الگوریتم و زبان برنامه نویسی رو پشتیبانی میکنه
اسمش هست
multilizer.2011.enterprise.v7.8.6

اگه سرچ کنی راحت پیدا میشه؟
اگه باهاش کار کنی صد مرتبه بهتر ازrechacker

سلام

وقتي فايل پروتکت شده باشه شما با هر نرم افزاري که داخلش تغيير بدي نرم افزار اجرا نميشه ، ابتدا بايد آنپک بشه و بعد تغييرات اعمال بشه ..............

mahmoud021
03-24-2012, 04:41 PM
خوب دیگه اینو نمیدونم ولی من که طراح وب هستم
بعضی صفحات رو کد میکنم تا کسی نتونه سورسشو بخونه
چه برسه به یک نرم افزار گرون

aghatemsah
03-24-2012, 11:15 PM
سلام

منظورتون از همه کارهاشو کردم رو متوجه نشدم ؟

اين فايل با Armadillo پروتکت شده ، شما بايد ابتدا فايل رو آنپک کنيد و بعد اقدام به تغيير داخل برنامه بکنيد .

منظورم از همه کاراش اینه که خب اخه یه برنامه هست این فقط یه dll از اون برنامه هست و کلی کار کردم تا کرک شد ولی اون قسمت اخرش تو ای ن Dll هست که نمی شد.... :87:

چه طوری فهمیدید با armadillo پروتکت شده ؟؟؟ تو peid که میزنه C یعنی هیچی تازه زبونش رو هم فهمیده !!!!!! :20:

باید دستی انپک کنم؟؟؟؟ یا با نرم افزار هم میشه؟؟؟ :19:

Service Manual
03-25-2012, 10:36 AM
منظورم از همه کاراش اینه که خب اخه یه برنامه هست این فقط یه dll از اون برنامه هست و کلی کار کردم تا کرک شد ولی اون قسمت اخرش تو ای ن Dll هست که نمی شد.... :87:

چه طوری فهمیدید با armadillo پروتکت شده ؟؟؟ تو peid که میزنه C یعنی هیچی تازه زبونش رو هم فهمیده !!!!!! :20:

باید دستی انپک کنم؟؟؟؟ یا با نرم افزار هم میشه؟؟؟ :19:

سلام

آنپکر براش موجود هست اما کار نميکنه ، بايد دستي آنپک کنيد .

اگر به Section ها و First Bytes نگاه کنيد متوجه ميشيد که فايل پروتکت شده ..........

از اين برنامه هم ميتونيد استفاده کنيد .

يا حق

Service Manual
03-25-2012, 12:16 PM
سلام

اگر DLL رو با ديباگر کرک کرديد اما بعد از ذخيره Dll کرک شده اخطار خرابي فايل مي گيريد ميتونيد از اين برنامه براي رفع مشکل استفاده کنيد ..............

موفق باشيد .

aghatemsah
03-26-2012, 03:38 PM
راستش همه ی این کارا که گفتین رو کردم نشد..... یه چیز جالبم توش پیدا کردم . اون این که exe اصلی که فکر نکنم protect باشه به محض این که این dll تغییر کوچیکی بکنه دیگه کار نمی کنه !!!!!! اخه کاری کردم که Dll رو کرک کردم و اجرا میشه ولی دیگه exe اصلی قبول ندارتش... حالا چه کار کنم ؟؟؟ :33::91:
می خاید exe رو هم اپ کنم ؟ :confused:

shiraz98
03-31-2012, 02:47 PM
بادرود به اساتيد
يه نر افزار با برنامه asproc 2.12 پك شده با هر روشي كه زدم آن پك ميشه ولي زماني كه ميخوام به سورشها دسترسي داشته باشم
اديتور پيام ميده كه نميشه بازش كرد...... البته اينو بگم كه زماني كه آن پك ميشه به زبان دلفي 7 نوشته شده است .....
ولي به تا مياي اديت كني نميشه .
حدس خودم اينكه شايد برنامه توسط برنامه نويسش قفل شده باشه كه بعيد ميدونم
لطفا نرم افزار يا برنامه خاصي اگه هست راهنمائي كنيد باتشكر

MHSmity
04-01-2012, 05:31 PM
با سلام
مي خوام يه برنامه رو كرك كنم. اگه امكان داره راهنماي كنيد.

برنامه Microsoft Visual C++ 8 * = PEiD v0.94

حالا وقتي فايل اجراي رو داخل OllyDbg v1.10 مي اورم برنامه گير مي افتد و جلو نمي رود.
چي كار كنم ؟

فايل ها توي اين تاپيك هستش

iMM0rTAL
04-03-2012, 07:18 PM
با سلام
مي خوام يه برنامه رو كرك كنم. اگه امكان داره راهنماي كنيد.

برنامه Microsoft Visual C++ 8 * = PEiD v0.94

حالا وقتي فايل اجراي رو داخل OllyDbg v1.10 مي اورم برنامه گير مي افتد و جلو نمي رود.
چي كار كنم ؟

فايل ها توي اين تاپيك هستش

دانلود نكردم ولي گويا دات نت هست :

ايناا رو ي نگا بنداز كمكت ميكنه :

شرمنده اين روزها يكم بيش از اندازه سرم شلوغه .وگرنه براتون آموزش هاي خوبي ميزارم.

برام دعا كنيد تا با قدرت دوچندان برگردم .

chap-dast
04-08-2012, 09:14 PM
سلام
میخواستم بدونم نرم افزار (یا راهی) هست که صفحه ی log in سایت را بشه باهاش کرک کرد
مثل نرم افزارهای کرک ای دی یاهو که فراون پیدا میشه باشه ولی برای صفحه ی log in سایت های که تصویر امنیتی نداره
راهی هست؟
ممنون از دوستان

chap-dast
04-12-2012, 09:21 PM
سلام
میخواستم بدونم نرم افزار (یا راهی) هست که صفحه ی log in سایت را بشه باهاش کرک کرد
مثل نرم افزارهای کرک ای دی یاهو که فراون پیدا میشه باشه ولی برای صفحه ی log in سایت های که تصویر امنیتی نداره
راهی هست؟
ممنون از دوستان

نبووووود:38:

h4sh3m
04-13-2012, 01:32 AM
چرا نبود با يه خورده وقت گذاشتن روش ميتوني خودت هم بنويسي !
فقط يه 2 هفته وقت مي خواد اگه داشته باشي و يه خورده برنامه نويسي كه اين روزها همه بلدن !

chap-dast
04-13-2012, 12:04 PM
چرا نبود با يه خورده وقت گذاشتن روش ميتوني خودت هم بنويسي !
فقط يه 2 هفته وقت مي خواد اگه داشته باشي و يه خورده برنامه نويسي كه اين روزها همه بلدن !
مشکل همینجاس
نه وقت دارم نه اونقدرا برنامه نویسی بلدم

HassanNezafat
04-15-2012, 08:42 AM
سلام خدمت دوستان
آقا کسی میدونه چطوری یه دانگل رو میشه کپی کرد
اگه کسی میدونه خواهشا توضیح کامل بده
ممنون:91:

arzinist
04-22-2012, 12:52 PM
باسلام خدمت همه دوستان
نرم افزاری رو از بازار تهیه کردم برای انجام آنالیز و متره و برآورد(عمران) این نرم افزار قفل سخت افزاری دارهTiny
آیا راهی هست که از این قفل ایمیج گرفت؟
لطفا بصورت شفاف بگید
اسم نرم افزار هم تدکار هست
ممنون

iMM0rTAL
04-29-2012, 10:30 PM
تاپيك قفل شد .

تاپيك جديد ايجاد شد.

تاپیک جامع سوالات کرکینگ و درخواست ابزار ([Only registered and activated users can see links])