Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرعت برنامه

hossenbor
02-17-2010, 04:48 PM
lمن برنامه هامو با c# مینویسم دوتا مشکل دارم 1- سرعت برنامه 2- نیاز به فریمورک در ویندوز xp و سایر سیستم عاملها اگه میشی یک کمک توپ بکنید

PLUS
02-17-2010, 07:46 PM
lمن برنامه هامو با c# مینویسم دوتا مشکل دارم 1- سرعت برنامه 2- نیاز به فریمورک در ویندوز xp و سایر سیستم عاملها اگه میشی یک کمک توپ بکنید

سرعت برنامه به خیلی عوامل بستگی داره:
۱. نحوه کد زدن شما
۲. برنامه ای که میخواین بنویسین
۳. کلاسهایی که استفاده میکنید
۴. کامیپایلری که استفاده میکنید
۵. optimization هایی که استفاده میکنید
و ...

برای famework هم بستگی به کاری که میخواین انجام بدین توی گوگل زیاد هست؛ دقیق تر بگین چی میخواین....

hossenbor
02-18-2010, 02:07 AM
مثلا کن میخوام یک فرم ساده ایجاد کنم تو تسک منیجر میزنه 3مگ البته تو ویستا و سون تو اکس پی هم میزنه 5 مگ مثلا من میخوام یک نوت پد ساده ایجاد کنم نشون میده 7 مگ این فکر کنم نهایت اوپتیمایزشه آخه می خواستم یک فایل خودم ساختم کرکش کنم همه کدوا که تو ollydbg بود ریختم تو نوت پد ذخیره کردم شد 45 مگ در حالی یک برنامه با حجم یک مگ دیدم و تو تسک منیجر نگاه کردم حدود 2مگ بود با peid چیه نگاه کردم نوشته بود سی شارپ اورلی مشکل من الان سرعت تو سی شارپ یک چیزی که ایجاد میشه یک شی اون از بین نمیره مگر با بستن برنامه و دومی همین که مستقل از نت فریمورک کار نمیکنه