Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سورس تغییر آیکون ( شمایل ) فایل های exe

ArmanSoftware
02-18-2010, 10:49 PM
تصویری از برنامه

سورس تغییر آیکون ( شمایل ) فایل های exe

فایل اجرایی و آیکون را انتخاب میکنید سپس بر روی Change کلیک کرده و مشاهده میکنید که فایل تغییر آیکون داده است

فایل + عکس ضمیمه شده است .

ادیت شد ...........

Pr0grammer
02-19-2010, 12:59 AM
تصویری از برنامه

سورس تغییر آیکون ( شمایل ) فایل های exe

فایل اجرایی و آیکون را انتخاب میکنید سپس بر روی Change کلیک کرده و مشاهده میکنید که فایل تغییر آیکون داده است

فایل + عکس ضمیمه شده است .

اينم سورس كامل و اصلي اين پروژه كه دوستمون اقدام به ويرايش و تغيير اون به نام خودش كرده

[Only registered and activated users can see links] changer.rar

ArmanSoftware
02-19-2010, 04:15 AM
اينم سورس كامل و اصلي اين پروژه كه دوستمون اقدام به ويرايش و تغيير اون به نام خودش كرده

[Only registered and activated users can see links] changer.rar

با تشکر از شما دوست عزیز

شما خودتان هم از کپی برداری دست بردارید

من این پروژه رو در سال 2003 داشتم ( که مجموعه اش در 2002 بیرون اومده بود ) سندش هم در ارورش بوده میخواستم دوستی عزیزی رو راهنمایی کنم . ( اینجا ([Only registered and activated users can see links]) )

ادیتی که در پروژه ایجاد شده بوده فقط یه لیبل بوده که اسم آشیانه خورد همین اگه من کپی برداری کردم شما هم کردی ( مشاهده عکس ضمیمه شده ) اما با این تفاوت که من هیچ منبعی از اونکسی که اینو ساخته رو ندارم فقط زدم آشیانه اما شما گویا خوتونو برنامه نویس این پروژه معرفی کردید که کار اشتباهی است .

در هر حال از شما متشکرم