توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد مدارک ماکروسافت
abc2005
02-25-2010, 04:10 PM
سلام دوستان
من رشتم کامپیور هست و الان دارم کاردانی رو میخونم . اصلا از درسهایی که داره ارائه میشه خوشم نمیاد و اصلا دوست ندارم این درس ها رو بخونم . با چند نفر هم حرف زدم ولی میگند حتما مدرک رو بگیر که به نظر من این مدارک هیچ ارزشی نداره
خودم با چند نفر در امریکا که حرف زدم گفتند شما باید سواد داشته باشی و کار بلد باشی مدرک به اون د مطرح نیست وبیشتر کار رو میخواند که 100 درصد متضاد با شرایط ایران هست
یکم نحقیق در مورد مدارک ماکروسافت کردم ولی نمیدونم ایندش چه طوری . ایا در ایران ارزش داره یا نه ؟
دوستان نظرشون چی هست ؟ چه کار کنم
با تشکر
Ernesto Rommel
02-25-2010, 08:59 PM
پس مشکلت کمی هم مشکل من بید!
البته من برطرف شده ... ولی هنوز خیلیا درگیرش هستند
تو ایران کلا مدرک گرائی شدیدا بالاست به خصوص باید دانشگاهی باشه ، یعنی طرف پسرش رو یفرسته دارقوزاباد کتول برا دانشگاه غیرانتفائی تا از به قول خودشون ابرو و.. دفاع کنه!(البته خدائیش تقصیر ندارن! ایرانیا رو اینجور بار اوردن به خصوص با تحصیل در گرایشهای جبری مانند ریاضی فییک نه انسانی)
اما اگر میخوای موفق باشی ورای اینکه مدرک دانشگاهی بگیری یا مایکروسافت همه چیز به خودت بستگی داره
یعنی تا وقتی خودت تلاش نکنی و سوادت رو نبری بالا و نخونی و کار نکنی مدرک فقط مدرکه !
اما اگر اینا رو داشتی اون وقت باید به فکر یه مدرک معتبرتر از دانشگاه های ایران باشی که یقینا سیسکو و مایکروسافت به کمک شما میاد
ولی چون اغلب اوقات مشکل سربازی ! میاد وسط به نظرم بهتره دانشگاه رو هم بری (و چه بهتر که یه رشته مانند کامپیوتر بخونی که مربوط هست به امنیت شبکه)
البته الان همه نوع قسم افرادی میرن مدرک شبکه مایکروسافت و تازگیا سیسکو رو هم میگیرند ولی خوب اگر تحصیل همزمان داشته باشی تو دانشگاه هم بد نیست
من میگم برو مدارک امنیت شبکه رو بگیر و البته خودتم زیاد تلاش کن چون :
یه رفیقی گفت اگر میخواهی مدرک مایکروسافت رو فقط بگیری انگلیسیت خوبم نبود مهم نیست! اما اگر میخوای مدرک مایکروسافت رو بگیری و کار کنی و پول دربیاری ازش انگلیسیت باید خوب باشه
منظورم اینه که باید واقعا کار کنی و تلاش نه اینکه مثل اغلب ایرانیا شب امتحانی باشی!(هرچند دوره های مایکروسافت وامتحانات مایکروسافت طوری هست کلا ادم بخواد نخواد از نظر علمی پایه ش میره بالاتر ، خیلی بالاتر از چیزی که دانشگاه به ما یاد میده)
راستی: سعی کن برا گرفتن مدرک امنیت شبکه به مراکز معتبر مراجعه کنی ، نه اینکه بری هر مرکزی ... تو تهران مجتمع فنی از بچه ها شنیدم خوبه ! (کلا الان شعبه زیاد شده!)
ولی یه مدتیه شرکتهای کامپیوتری میگن این مدارک رو میدیم مثلا با قیمت: 260 هزار تومن!!!
اما اونی که ما میدونیم اینه مدرکش بین المللی نیست ! ماله خوده شرکته بید ولی کسانی که دوره مذکور رو طی کردن میان تو شرکت همونا رو درس میدن ....
حالا دیگه خودت میدونی خوب هست برات یا نه ؟ من دو سالی هست دنبال این چیزام ! برا همین میگم دانشگاه رو ولش !
abc2005
02-25-2010, 09:21 PM
پس مشکلت کمی هم مشکل من بید!
البته من برطرف شده ... ولی هنوز خیلیا درگیرش هستند
تو ایران کلا مدرک گرائی شدیدا بالاست به خصوص باید دانشگاهی باشه ، یعنی طرف پسرش رو یفرسته دارقوزاباد کتول برا دانشگاه غیرانتفائی تا از به قول خودشون ابرو و.. دفاع کنه!(البته خدائیش تقصیر ندارن! ایرانیا رو اینجور بار اوردن به خصوص با تحصیل در گرایشهای جبری مانند ریاضی فییک نه انسانی)
اما اگر میخوای موفق باشی ورای اینکه مدرک دانشگاهی بگیری یا مایکروسافت همه چیز به خودت بستگی داره
یعنی تا وقتی خودت تلاش نکنی و سوادت رو نبری بالا و نخونی و کار نکنی مدرک فقط مدرکه !
اما اگر اینا رو داشتی اون وقت باید به فکر یه مدرک معتبرتر از دانشگاه های ایران باشی که یقینا سیسکو و مایکروسافت به کمک شما میاد
ولی چون اغلب اوقات مشکل سربازی ! میاد وسط به نظرم بهتره دانشگاه رو هم بری (و چه بهتر که یه رشته مانند کامپیوتر بخونی که مربوط هست به امنیت شبکه)
البته الان همه نوع قسم افرادی میرن مدرک شبکه مایکروسافت و تازگیا سیسکو رو هم میگیرند ولی خوب اگر تحصیل همزمان داشته باشی تو دانشگاه هم بد نیست
من میگم برو مدارک امنیت شبکه رو بگیر و البته خودتم زیاد تلاش کن چون :
یه رفیقی گفت اگر میخواهی مدرک مایکروسافت رو فقط بگیری انگلیسیت خوبم نبود مهم نیست! اما اگر میخوای مدرک مایکروسافت رو بگیری و کار کنی و پول دربیاری ازش انگلیسیت باید خوب باشه
منظورم اینه که باید واقعا کار کنی و تلاش نه اینکه مثل اغلب ایرانیا شب امتحانی باشی!(هرچند دوره های مایکروسافت وامتحانات مایکروسافت طوری هست کلا ادم بخواد نخواد از نظر علمی پایه ش میره بالاتر ، خیلی بالاتر از چیزی که دانشگاه به ما یاد میده)
راستی: سعی کن برا گرفتن مدرک امنیت شبکه به مراکز معتبر مراجعه کنی ، نه اینکه بری هر مرکزی ... تو تهران مجتمع فنی از بچه ها شنیدم خوبه ! (کلا الان شعبه زیاد شده!)
ولی یه مدتیه شرکتهای کامپیوتری میگن این مدارک رو میدیم مثلا با قیمت: 260 هزار تومن!!!
اما اونی که ما میدونیم اینه مدرکش بین المللی نیست ! ماله خوده شرکته بید ولی کسانی که دوره مذکور رو طی کردن میان تو شرکت همونا رو درس میدن ....
حالا دیگه خودت میدونی خوب هست برات یا نه ؟ من دو سالی هست دنبال این چیزام ! برا همین میگم دانشگاه رو ولش !
سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنمایی های خوبتون ، والا متاسفانه جامعه ی ایرانی فقط مدرک دانشگاهی رو مدرک میدونند ولی به نظر من یک دهم هم ارزش نداره ، چون همه میدونند در دانشگاه های غیر انتفایی و ازاد که خیلی راحت مدرک میدند و به قول خودمون کیلویی ، فقط یکسری از دانشگاه های دولتی خوبند که اونها هم اینقدر درس عمومی و فلسفه و اخلاق داره که 50 درصد رشتت رو فرا میگیره . در رشته ی خود من ، که کامپیوتره ، در هزار تا شاخه وارد میشند ، برنامه نویسی اون هم از نوع قدیمیش ، سخت افزار ، گرافیک ، وب ، اصول سیستم عامل و ساختمان داده و .. که خیلی هم بدرد نمیخوره .
خوبی مدارک ماکروسافت هم اینه که فقط در یک شاخه کار میکنه و سواد آدم رو خیلی خیلی بالا میبره
شما الان چه مدرکی گرفتی ؟ آیا موفق بودی ؟ زبانم خوبه و میخواهم این کتاب ها رو برای اموزش شروع کنم
الان بازار کارش چه طوره ؟ تو ایران فایده داره ؟
با تشکر
Ernesto Rommel
02-26-2010, 01:44 AM
خوب بازار کارش تو ایران بد نیست به خصوص شرکتها نیاز مبرم دارند اما نه به هر شخصی ... باید واقعا خوب بلد باشی
البته یه موضوعی که هست اینه که قبلاها خیلی خیلی کم افراد راجبه امنیت شبکه و.. میدونستند ! اما الان الی ماشالله همه دنبالش هستند و یه جورائی متقاضیش زیاد شده!
اما هرچی بیشتر تلاش کنی بهتر هستی و بیشتر دنبالت هستند برا دادن کار (شخصی رو میشناسم هیچ مدرک معتبری به اون صورت نداره اما صدتا امنیت شبکه جلوش کم میاره ! و عملا فقط به خاطر انگلیسی خوب و نیز برنامه نویسی عالی و درک درستش از شبکه هست)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.