توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای بالا بردن سطح دسترسی در شل
MILAD_HACK
03-03-2010, 06:56 PM
سلام دوستان
دوستان من رویه سرور شل دارم تقریبا همه کار میتونم بکنم مشخصات هم اینا
Software: Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6
System Info: Linux host.soundhosting.net 2.6.18-92.1.22.el5 #1 SMP Tue Dec 16 12:03:43 EST 2008 i686
Disabled functions: NONE
We are: uid=99(nobody) gid=99(nobody) groups=99(nobody)
cURL: ON
MySQL: ON
MSSQL: OFF
PostgreSQL: OFF
Oracle: OFF
Safe-mode: OFF (not secure)
/home/cdrtps/public_html/ drwxrwxrwx
اما وقتی از یک user به User دیگه میرم اجازه انجام کاری ندارم فقط اجازه read دارم upload هم نمیتونم بکنم :(
اگه کسی از دوستان میتونه راهنمای کنه :x
perm777
03-03-2010, 07:24 PM
شما میتونی از بایپس کردن استفاده کنی که روشهای زیادی داره اگه تو سایت سرچ کنی پیدا میکنی. ویا میتونی آدرس شل خودتون رو بگین تا یکی از دوستان براتون فیلم آموزشی درست کنه.(اگه من وقت کنم هم خودم درست میکنم)
MILAD_HACK
03-03-2010, 07:35 PM
دوست عزیز منم تویه بایپس کردن مشکل دارم اگه امکان داره همینجا راهنمایی کنید ممنونthumbsup
Cair3x
03-04-2010, 03:51 AM
سعی میکنم تا چند روز دیگه یه تاپیک مخصوص بایپس بزنم و توش همه روش های پاپلیک (بعضی هم Priv8) رو اموزش بدم ! شما هم اگه دوشت داری شل رو (پ خ) کن !
MILAD_HACK
03-10-2010, 05:04 PM
سعی میکنم تا چند روز دیگه یه تاپیک مخصوص بایپس بزنم و توش همه روش های پاپلیک (بعضی هم Priv8) رو اموزش بدم ! شما هم اگه دوشت داری شل رو (پ خ) کن !
سلام خدمت جناب Cair3x thumbsup
جناب چند روز هنوز تموم نشده :cool: داداش اگه امکان داره زودتر این تاپیک رو راه اندازی کنید
ممنون heart
Cair3x
03-10-2010, 05:18 PM
حتما عزیز ! فقط این چند روزی که به شما قول دادم یه خورده به دلیل بعضی چیزا دسترسیم به نت قطع شده الانم با کافی نت دانشگاه هستم ! اما در اولین فرصت اولین کاری که میکنم همینه ! یعنی این ایده تو سرم بود مثل تاپیک Botnet .
با تشکر Cair3x
MILAD_HACK
04-10-2010, 12:08 AM
حتما عزیز ! فقط این چند روزی که به شما قول دادم یه خورده به دلیل بعضی چیزا دسترسیم به نت قطع شده الانم با کافی نت دانشگاه هستم ! اما در اولین فرصت اولین کاری که میکنم همینه ! یعنی این ایده تو سرم بود مثل تاپیک Botnet .
با تشکر Cair3x
سلام خدمت همه دوستان :x
دوستان و بزرگان سایت من در تعجب هستم سایتی که حرف از بزرگی و .... میزنی و این همه استاد داره چرا این تاپیک ایجاد نمیکنن حالا این دوست عزیز که قولش داده مشکل داشت نتونسته قولش رو عملی کنه thumbsup
ولی چرا بقیه دوستان دست بکار نمیشن واسم سوال هست :ii
MILAD_HACK
04-10-2010, 12:10 AM
با تشکر Cair3x
دوستان و بزرگان سایت من در تعجب هستم سایتی که حرف از بزرگی و .... میزنی و این همه استاد داره چرا این تاپیک ایجاد نمیکنن حالا این دوست عزیز که قولش داده مشکل داشت نتونسته قولش رو عملی کنه thumbsup
Veron
04-10-2010, 12:38 AM
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
قبل از دادن پست فکر کنید!
MILAD_HACK
04-10-2010, 01:04 AM
سلام 2باره :x
دوست عزیز شما اصلان به پست های دوستان دقت کردی پست ها رو خوندی :-S
درضمن این 2 لینک هم دادی هیچ ربطی به درخواست بنده نداشت شما لطف کن پست ها رو 2باره بخون ببین چیزی جدید پیدا میکنی :iithumbsup
این از ما ندیده بگیر : تCair3x سعی میکنم تا چند روز دیگه یه تاپیک مخصوص بایپس بزنم و توش همه روش های پاپلیک (بعضی هم Priv8) رو اموزش بدم ! شما هم اگه دوشت داری شل رو (پ خ) کن !
:x:x
tHe.Mo3tafA
04-10-2010, 03:14 AM
سلام 2باره :x
دوست عزیز شما اصلان به پست های دوستان دقت کردی پست ها رو خوندی :-s
درضمن این 2 لینک هم دادی هیچ ربطی به درخواست بنده نداشت شما لطف کن پست ها رو 2باره بخون ببین چیزی جدید پیدا میکنی :iithumbsup
این از ما ندیده بگیر : تcair3x سعی میکنم تا چند روز دیگه یه تاپیک مخصوص بایپس بزنم و توش همه روش های پاپلیک (بعضی هم priv8) رو اموزش بدم ! شما هم اگه دوشت داری شل رو (پ خ) کن !
:x:x
با سلام
کلا سرور رو باید چک کرد تا بشه گفت چی کار باید بکنی و..
MILAD_HACK
04-11-2010, 05:54 PM
سلام 2باره :p دوست عزیز حرف شما درسته هست ولی اگه این تاپیک توسط یکی یا چندی از دوستان ایجاد بشه خیلی الی میشه درضمن همون جا میشه مشخصات سرور رو گفت تا دوستان راه های بایپس کردنشو بگن thumbsup:x
خلاصه اگه این تاپیک ایجاد بشه فک میکنم تاپیک پرطرفداری بشه :)
ممنون
Behrooz_Ice
04-11-2010, 07:29 PM
سلام دوستان
دوستان من رویه سرور شل دارم تقریبا همه کار میتونم بکنم مشخصات هم اینا
Software: Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6
System Info: Linux host.soundhosting.net 2.6.18-92.1.22.el5 #1 SMP Tue Dec 16 12:03:43 EST 2008 i686
Disabled functions: NONE
We are: uid=99(nobody) gid=99(nobody) groups=99(nobody)
cURL: ON
MySQL: ON
MSSQL: OFF
PostgreSQL: OFF
Oracle: OFF
Safe-mode: OFF (not secure)
/home/cdrtps/public_html/ drwxrwxrwx
اما وقتی از یک user به User دیگه میرم اجازه انجام کاری ندارم فقط اجازه read دارم upload هم نمیتونم بکنم :(
اگه کسی از دوستان میتونه راهنمای کنه :x
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه کرنل این سرور 2.6.18-92.1.22.el5 هست و سال ایجاد آن 2008، می تونی از local root exploit هایی که پس از این تاریخ انتشار پیدا کردند استفاده کنی. همچنین در صورتی که نتونستی دسترسی خودت را root کنی می تونی اطلاعات دیتابیس سایت هایی که بر روی سرور هستند و از دیتابیس استفاده می کنند را با مشاهده فایل config*.php بدست آوری و در مرحله بعد به mysql این قبیل سایت ها وصل شوی و سپس Deface و یا دانلود کل دیتابیس و ...
همچنین مسلما سایت هایی هستند که از پوشه 777 استفاده می کنند و می تونی با search کردن آنها صفحه Deface خود را در داخل آن پوشه ها آپلود کنی. با توجه به اینکه هیچ functions در PHP سرور بسته نشده است می تونی براحتی دستور هم اجرا کنی و از بابت search کردن با دستور find مشکلی نداری.
موفق باشی
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.