Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای گرفتن صفحه ورودی سایت

mostwanted
03-27-2010, 10:04 PM
دوستان شرمنده می خواستم ببینم شما می تونید(بی زحمت) برام صفحه ورودی این سایت رو پیدا کنید.
[Only registered and activated users can see links]

من پسورد و یوزر رو بدست آوردم ولی هرکاری کردم صفحه ورودی رو پیدا نکردم.

Young_Old
03-28-2010, 10:42 PM
يعني شما هميشه براي پيدا كردن صفحه ورود دستي عمل ميكنيد؟!!!* (خدا شانس بده!)

چيزي كه در اين تالار رايج شده من نميدونم چرا دوستان هميشه اول يوزر پس رو به دست آورده بعد دنبال صفحه ادمين ميگردند ( اين قضيه مشكوكه )

بابا دوستان ما بايد از شما استاد كار ها چيز ياد بگيريم مثلاً اين جا موضوع اصليش هك و امنيته
چرا راجع به هك اين طور فكر ميكنيد
بر اساس تجربه نا چيز كاري من در هك دو فلسفه وجود داره
- راهي خواهيم يافت
- راهي خواهيم ساخت
اين دو فلسفه در زندگي هم صحت داره
بابا هميشه كه باگ نبايد مثل هولو جلومون ظاهر بشه!
ببين دوست عزيز اين جا بايد از ترفتند هاي دستي استفاده كني اين جاست كه تجربه خودشو نشون ميده .

خوب من بهتون پيشنهاد ميكنم از نرم افزار هاي دانلود و اسكن سايت استفاده كني در حقيقت من اسكن رو پيشنهاد نميكنم چون درده سر بي خودي داره شما ميتوني از نرم افزار دالنود زير استفاده كني
Internet Download Maneger يا همون اسم انحصاريش IDM
برنامه رو ميتوني با سرچ در گوگل پيدا و دريافت كني
بعد از نصب رو صفحه اول سايت مورد نظرت راست كليك و گزينه زير رو ميزني
download all links with IDM
يا راه ديگه اي هم هست اين كه اين بار در راست كليك گزينه زير رو انتخاب و قبل از دالنود يعني بعد اين كه ليست صفحات ظاهر شد دانلود رو متوقف كني
نرم افزار ديگه اي هم هست كه كارش پيشرفته تره و مخصوص اسكن و اين ها هم هست
Internet Ofline Explorer
كه اين كار اصليش دانلود يك سايت و مشاهده اون به همراه همه متعلقات به صورت آفلاينه
نرم افزار ديگه هم هست كه اصلاً در هك مطرح نيست كه البته من از اون براي اهداف فوغ العاده اي استفاده ميكنم فقط يكم تجربه ميخواد كا اصليش هم ارتباط با شبكه هست اينم اسمش
Network Sleuth
كاربردش هم خواستي بگيد بگيم

اين قدر از نرم افزار حرف زديم فكر نكنيد ما همش با نرم افزار كا ميكنيم به بزرگيتون برنامه نويسي پايه هم ميكنيم
البته اين روش ساده اش بود ولي گر خواستي حرفه اي تر كار كني يه پيام بده در خدمتيم
خوب لينك ها رو ميتوني مشاهده يا توشون سرچ كني
خوشحاليم كه شايد با اطلاعات ناچيز و ناقابلمون تونسته باشيم كمكي كرده باشيم و در ضمن كاري داشتيد در همين جا پيام بديد زود تر جواب ميدم

ببينيم خلوته ناراحت ميشيم
دوستتون داريم - در خدمتيم
با سپاس

scriptplazza
03-29-2010, 01:37 AM
دوستان شرمنده می خواستم ببینم شما می تونید(بی زحمت) برام صفحه ورودی این سایت رو پیدا کنید.

اولا گذاشتن سایت ایرانی ممنون
دوما یک سرچ کوچک میزدی هزارتا روش و برنامه برا پیدا کردن این مورد در سایت گذاشته شده است

mostwanted
03-29-2010, 03:27 AM
دوستان واقعا ممنون
قصد من از هک سایت ایرانی به دلایل خاصی مربوط می شود . من اصلا سایت های ایرانی رو هک نمی کنم
بازم ممنون

koolaak
04-06-2010, 09:52 PM
سلام
من یک سوال داشتم
ماخواستم ببینم کسی میتونه بفهمه چرا امار بازدید کننده ی این سایت بالاست؟
البته 30% برای اینه که لینک تو بالاترین میذاره اما بقیش چی؟
هرکسی بتونه کمکم کنه پولشو میدم
ممنون [Only registered and activated users can see links]

felix
04-14-2010, 03:16 AM
اولا گذاشتن سایت ایرانی ممنون
دوما یک سرچ کوچک میزدی هزارتا روش و برنامه برا پیدا کردن این مورد در سایت گذاشته شده است

دوستاان با عرض احترام اما همین شما ها هستید که باعث میشید امنیت در ایران بشه زیر 10% تا هک نکنی یک سایت ایرانی رو ایرانی جماعت دنبال امنیت نمیره پس هک کنید تا امنیت در کشور عزیزمون بالا بره
بهترین پلیس بهترین دزده
امن ترین شهر شهریه که همه دزد باشن

Sk131
05-03-2010, 11:07 PM
یه سوال کاملا ابتدایی ببخشید, از کجا بفهمیم که یک سایت اسیب پذیره؟ ;;) ممنون میشم راهنماییم کنین

oner
05-04-2010, 10:18 PM
یه سوال کاملا ابتدایی ببخشید, از کجا بفهمیم که یک سایت اسیب پذیره؟ ;;) ممنون میشم راهنماییم کنین

دوست عزیز سوال شما از سوال همه ابتدای تر بود و کاملا معلوم بود که جستجو نکرده بودید در تاپیک هکرهای تازه وارد جستجو کنید حتما به جواب خود می رسید البته برای اینکه این پست من spam و بیهوده نباشد جوابتان را می دهم :
روش های متفاوتی وجود دارد :
1- با استفاده از تزریق کد های SQL یا به عبارتی (SQL injection)
2- با استفاده از اسکنر های مربوط به حفره های امنیتی سایت که اسکنر های زیادی مجود دارد که با جستجو در همین سایت به آن ها دست پیدا می کنید
3- به وسیله مهارت خودتان به این صورت که تحقیق می کنید ببینید آیا cms سایت خصوصی نوشته شده است یا اینکه فروشی هست و بعد اگر دیدید که فروشی هست شما هم آن را گیر بیاورید و در تمام فالیل هایش دنبال کدهایی بگردید که نشان دهنده ضعف امنیتی اسکریپت باشد.

امیدوارم مورد قبول واقع شده باشد
موفق باشید8-x

elvator
05-04-2010, 11:02 PM

جالبه همه این کارو میکنند تا یوزر و پس این سایته میرند جلو تو ادمین پیج گیر میکنند
تارگت ایرانی به هر دلیل خلافه و جزا هم داره
مگه قوانین رو نخوندید؟
هر گونه اشاره ، بحث درباره نوع هک کردن ، درخواست هکینگ و کمک و راهنمایی خواستن برای هک سایت های ایرانی ممنوع بوده و به شدت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد .
کاربر mostwanted =اخطار

يعني شما هميشه براي پيدا كردن صفحه ورود دستي عمل ميكنيد؟!!!* (خدا شانس بده!)

چيزي كه در اين تالار رايج شده من نميدونم چرا دوستان هميشه اول يوزر پس رو به دست آورده بعد دنبال صفحه ادمين ميگردند ( اين قضيه مشكوكه )

بابا دوستان ما بايد از شما استاد كار ها چيز ياد بگيريم مثلاً اين جا موضوع اصليش هك و امنيته
چرا راجع به هك اين طور فكر ميكنيد
بر اساس تجربه نا چيز كاري من در هك دو فلسفه وجود داره
- راهي خواهيم يافت
- راهي خواهيم ساخت
اين دو فلسفه در زندگي هم صحت داره
بابا هميشه كه باگ نبايد مثل هولو جلومون ظاهر بشه!
ببين دوست عزيز اين جا بايد از ترفتند هاي دستي استفاده كني اين جاست كه تجربه خودشو نشون ميده .

خوب من بهتون پيشنهاد ميكنم از نرم افزار هاي دانلود و اسكن سايت استفاده كني در حقيقت من اسكن رو پيشنهاد نميكنم چون درده سر بي خودي داره شما ميتوني از نرم افزار دالنود زير استفاده كني
Internet Download Maneger يا همون اسم انحصاريش IDM
برنامه رو ميتوني با سرچ در گوگل پيدا و دريافت كني
بعد از نصب رو صفحه اول سايت مورد نظرت راست كليك و گزينه زير رو ميزني
download all links with IDM
يا راه ديگه اي هم هست اين كه اين بار در راست كليك گزينه زير رو انتخاب و قبل از دالنود يعني بعد اين كه ليست صفحات ظاهر شد دانلود رو متوقف كني
نرم افزار ديگه اي هم هست كه كارش پيشرفته تره و مخصوص اسكن و اين ها هم هست
Internet Ofline Explorer
كه اين كار اصليش دانلود يك سايت و مشاهده اون به همراه همه متعلقات به صورت آفلاينه
نرم افزار ديگه هم هست كه اصلاً در هك مطرح نيست كه البته من از اون براي اهداف فوغ العاده اي استفاده ميكنم فقط يكم تجربه ميخواد كا اصليش هم ارتباط با شبكه هست اينم اسمش
Network Sleuth
كاربردش هم خواستي بگيد بگيم

اين قدر از نرم افزار حرف زديم فكر نكنيد ما همش با نرم افزار كا ميكنيم به بزرگيتون برنامه نويسي پايه هم ميكنيم
البته اين روش ساده اش بود ولي گر خواستي حرفه اي تر كار كني يه پيام بده در خدمتيم
خوب لينك ها رو ميتوني مشاهده يا توشون سرچ كني
خوشحاليم كه شايد با اطلاعات ناچيز و ناقابلمون تونسته باشيم كمكي كرده باشيم و در ضمن كاري داشتيد در همين جا پيام بديد زود تر جواب ميدم

ببينيم خلوته ناراحت ميشيم
دوستتون داريم - در خدمتيم
با سپاس
بنده ی خدا یه سوال کوچیک پرسید
لااقل جوابی میدادی که مربوط به سوالش باشه

دوستان واقعا ممنون
قصد من از هک سایت ایرانی به دلایل خاصی مربوط می شود . من اصلا سایت های ایرانی رو هک نمی کنم
بازم ممنون
اصلا با دلیل بی دلیل خلافه تو آشیانه
تو بیرون از آشیانه هم خداوکیلی نامردی سایت ایرانی
کسی میاد از خودش دزدی کنه
اینجوری میکنید که خارجیا میگن ایرانیا فقط بلدند سایت ایرانی هک کنند

سلام
پولشو میدم
ممنون [Only registered and activated users can see links]

عجب!!!

پس هک کنید تا امنیت در کشور عزیزمون بالا بره

این درست نیست دوست من
کار اشتباهیه
اشتباه نیست نامردیه محض

اسپم ندید خاهشا

جواب اون دوست گلمون که اخطاری شد
شما با نرم افزارهای زیادی میتونی اینکار رو انجام بدی
یکیش هویج.آووکسیت .find admin page خود آشیانه و......

بدرود

alasm1234
05-06-2010, 08:41 AM
دوستان عزیز
بنده صاحب سایت خواستنی هستم.باید خدمت شما عرض کنم که در سال گذشته بنده دوبار هک شدم که دفعه دوم اون مصادف با تاریخ راهنمایی ها شما در این سایت بوده. هدف از هک کردن هم سرور بوده و تمام سایت های موجود در اون که شاید بیش از 100 سایت ایرانی در اون وجود داشته و تقریبا باعث ضرر وزیان دههامیلیونی در عرض 2 هفته گردیده است.
سوال من اینه ,واقعا هدف شما چیه؟
بالا بردن امنیت؟ اگه راست میگین چرا به صاحبان سایت مشکلات امنیتی شو نمی گین که اون بنده خدا بره درستش کنه.
تا اون جای که من اطلاع دارم این دوست عزیز ما از طرف بعضی شرکتها مامور بوده تا تجارت یک عده دیگه رو خراب کنه(مسلما پول زیادی هم گرفته) و شما وسیله انجام اون شدین.قطعا قوانین کشور ما کامل خواهد شد و اون روز ما میدونیم با این دوست عزیز که چطوری جبران زحماتش رو بکنیم.
مدیر محترم فروم ,چون این عضو شما خلاف مقررات عمل کرده بنده خواستار داشتن اطلاعات ایشون جهت طرح شکایت در دادگاههای کشور میباشم.
منتظر پاسخ شما هستم.

8l4ck
05-12-2010, 04:45 PM
alasm1234 عزیز حقته چون امثال شرکت در پیت شما با امنیت

پایین میان یه هاست و دامین هر کوفتی ارائه میدن و با قیمت پایین

و کار بقیه رو کساد می کنند اومدی گفتی رقیبام

آخه اگر رقیب داشتی که نمی اومدن سفارشو بدن دست این آقا میدادن

به یه حرفه ای کل سرورتو برای آخر عمرت دان می کرد

من از جانب همه کلاه سیاه ها می گم که شما شکر خوردی برو شکایت کن

برای شکایت معمولیش جواب نمیدن چه برسه به اینترنتیش

دست اون عزیزی که سرور شما رو زد درد نکنه تا شما باشین

که امنیت سرورتونو به این کاره ها بدین مثل خود این جا

Dj.Drummer
05-12-2010, 05:23 PM
alasm1234
دوست عزیز شما اگر یکم اطلاعاتتون را بیشتر کنید این مشکلات پیش نمیاد
هدف ایجاد چنین انجمن هایی هم اموزش برای پیش گیری است
خیلی از اعضای این سایت خودشون یا وب مستر هستند یا خدمات هاستینگ ارائه می دهند
سایت شما هم برای هک کردن نیاز به تخصص ان چنانی نداره کافیه یکم sqli بلد باشید
شما می تونید باگ سایتتون را در لینک زیر مشاهده و اقدام به رفع ان بکنید(لطفا در لینک زیر به عنوان سایتتون دقت کنید)
[Only registered and activated users can see links] ,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21--
lo1ad
8l4ck
شما هم سعی کن محترمانه تر صحبت کنیcigar