Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من کمک میخوام!

alirezax
04-20-2010, 08:22 PM
سلام،
من رویه یه سایت دارم کار می کنم که ببینم می تونم هکش کنم یا نه؟
من چند نوع حمله مثل sql injection و RFI رو چک کردم ولی سایت یه پیغام خطایی میده که نمی دونم چیه؟
در ضمن من چون با دایال آپ کار می کنم برام خیلی سخته که با نرم افزار های اسکنر، این سایت رو اسکن کنم.
میخواستم درخواست کنم که اگه تونستید باگی رویه این سایت پیدا کنید به من خبر بدید چون واقعا به هک شدنش نیاز دارم.

..........

Virangar
04-20-2010, 08:30 PM
قوانین سایت :
منع هدف های ایرانی برای هکینگ :
هر گونه اشاره ، بحث درباره نوع هک کردن ، درخواست هکینگ و کمک و راهنمایی خواستن برای هک سایت های ایرانی ممنوع بوده و به شدت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد .

2. عنوان تاپیک باید به خودی خود نشانگر محتوا و گفتگوی های تاپیک باشد . کاربران می بایست در هنگام ارسال مطالب از یک عنوان مناسب استفاده نمایند. این عنوان باید در رابطه با سؤال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. از انتخاب عناوینی از جمله کمک ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم ، هر کی میتونه جواب بده ، نیاز به پاسخ فوری ، یک برنامه ، جطوری میتونم ، هک سایت و جملاتی شبیه به این پیغام ها جدا خودداری نمایید که طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد. برای انتخاب موضوع میتوانید از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید.

اخراج برای همیشه . امیدوارم تو سایت دیگه ای که انتخاب می کنید اول قوانین اونجا رو کامل مطالعه کرده باشید .