توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ADSL HAckig (full
farzin0120
04-24-2010, 12:35 AM
سلام دوستان ! اینم یه فیلم از من برا هک Adsl !
اگه جای تاپیک نامناسبه ! مدیران زحمت انتقالشو بدن !
این فیلم بیشتر به درد اونایی میخوره که بعد لاگین به صفحه مودم نمیدونن چیکار باید بکنن !
[Only registered and activated users can see links]
تو فیلم از یه کد جاوا هم برا دیدن پسوورد ستاره دار استفاده شده :
javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}
Reynard
04-24-2010, 01:17 AM
اصلا نیازی به کد نداره!
2 تا راه خیلی بهتر و سری تر هم هست این فیلم رو ببین
Full هم نبود!
farzin0120
04-24-2010, 02:29 AM
اصلا نیازی به کد نداره!
Full هم نبود!
عجب آقای Reynard مثلا مال شما فووول بود دیگه ؟ چه فرقی با اونی که من زده بودم داشت ؟؟؟
فقط یه سورسو نگا کردی !!!! بعد مثلا تلنت کردی که چی ؟! (( لابد منظور شما از فوول خوابوندن ISP بود دیگه !؟!!))
حالا اگه برمیداشتی خودت یه آی پی دیگه با یه نوع مودم دیگه پیدا میکردی یه چیزی !!!! برداشتی همون راه ما رو رفتی به سورس نگا کردی !!!!!!!!!
هدف اینجا فقط خوندن یوزر و پسوورد بود !! حالا یا با سورس یا کد یا با برنامه !!!!!!!!!!!
Reynard
04-24-2010, 02:58 AM
عجب آقای Reynard مثلا مال شما فووول بود دیگه ؟ چه فرقی با اونی که من زده بودم داشت ؟؟؟
فقط یه سورسو نگا کردی !!!! بعد مثلا تلنت کردی که چی ؟! (( لابد منظور شما از فوول خوابوندن ISP بود دیگه !؟!!))
حالا اگه برمیداشتی خودت یه آی پی دیگه با یه نوع مودم دیگه پیدا میکردی یه چیزی !!!! برداشتی همون راه ما رو رفتی به سورس نگا کردی !!!!!!!!!
هدف اینجا فقط خوندن یوزر و پسوورد بود !! حالا یا با سورس یا کد یا با برنامه !!!!!!!!!!!
من نگفتم مال من فول هست . اصلا درست نیست از این کلمه استفاده کنیم.
هدف من هم کل کل نیست . منظور من این بود که بهترین راه رو نشون بدم.خودم مخصوصا اون ایپی رو تو فیلم قرار دادم . چه فرقی داره حالا؟ یه ایپی اسکن کردن بعد کلیک کردن روی HTTP یا Telnet کاری داره مگه؟
خودت فکر کن ببین Telnet بهتره یا اینکه بری تو تنظیمات مودم کدوم سری تر و بهتره؟
مثلا شما یه جای دیگه هستی کافی نتی چیزی وقتی بخای اونجا ADSL هک کنی اگه بخای با این کد پسورد رو بدست بیاری حتما باید کد رو داشته باشی ولی این 2 راه که من گفتم به چیزی نیاز نداره.کلا خواستم بهترین راه رو نشون بدم :)
در ضما راه های دیگه ای هم وجود داره که بماند.......
farzin0120
04-24-2010, 03:57 AM
من نگفتم مال من فول هست . اصلا درست نیست از این کلمه استفاده کنیم.
هدف من هم کل کل نیست . منظور من این بود که بهترین راه رو نشون بدم.خودم مخصوصا اون ایپی رو تو فیلم قرار دادم . چه فرقی داره حالا؟ یه ایپی اسکن کردن بعد کلیک کردن روی http یا telnet کاری داره مگه؟
خودت فکر کن ببین telnet بهتره یا اینکه بری تو تنظیمات مودم کدوم سری تر و بهتره؟
مثلا شما یه جای دیگه هستی کافی نتی چیزی وقتی بخای اونجا adsl هک کنی اگه بخای با این کد پسورد رو بدست بیاری حتما باید کد رو داشته باشی ولی این 2 راه که من گفتم به چیزی نیاز نداره.کلا خواستم بهترین راه رو نشون بدم :)
در ضما راه های دیگه ای هم وجود داره که بماند.......
این آخریشه نمی خوام اسپم شه !:)
برادر شما اگه یوزر و پسسورد رو نداشتین چطوری می خواستین تلنت کنین ؟!؟!؟!!؟؟
تو این روش فقط از صفحه مودم میشه اکانت رو خوند ! بعد به اون اکانت تلنت کردن !!! مگه غیر از اینه !؟؟:-s
Reynard
04-24-2010, 04:08 AM
این آخریشه نمی خوام اسپم شه !:)
برادر شما اگه یوزر و پسسورد رو نداشتین چطوری می خواستین تلنت کنین ؟!؟!؟!!؟؟
تو این روش فقط از صفحه مودم میشه اکانت رو خوند ! بعد به اون اکانت تلنت کردن !!! مگه غیر از اینه !؟؟:-s
ای بابا الان دیگه همه میدونن که یوزر پسورد پیشفرض اکثر مودم ها admin admin هست.
خیر اصلا شما وارد صفحه تنظیمات مودم هم نشی میشه از طریق Telnet انجام داد و بعدش دستور Show All رو که میزنی همه اطلاعات از جمله Username/Password دیده میشه.
خواستی بگو یه فیلم دیگه بگیرم در مورد سری کاری و از راه Telnet
fafa_indo
07-03-2010, 01:31 PM
ای بابا الان دیگه همه میدونن که یوزر پسورد پیشفرض اکثر مودم ها admin admin هست.
خیر اصلا شما وارد صفحه تنظیمات مودم هم نشی میشه از طریق telnet انجام داد و بعدش دستور show all رو که میزنی همه اطلاعات از جمله username/password دیده میشه.
خواستی بگو یه فیلم دیگه بگیرم در مورد سری کاری و از راه telnet
حالا از این یوزر و پسوردی که به دست اوردیم به چه شکلی باید استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
mehranp
07-03-2010, 04:04 PM
چند وقت پیش یک کلیپ کامل راجع به DSL هکینگ ضبط کرده بودم می خواستم بزارم ولی وقت نکردم :ی
کلا برای در اوردن پسورد اکانت ها چند راه کلی هست
1: سورس پیج
2:تلنت
3:کدجاوا
4:کرک
که سه راه اول راحت تر و بهتر هست من اینا رو برای اونایی که نمی خوان فیلم ها رو دانلود کنن می نویسم :
1: سورس پیج :
اولین قدم اینکه باید با فایر فاکس یا اکسپلورر جلو برید ( من اکسپلورر رو پیشنهاد می کنم :21: ) با اپرا جواب نمیده . بعد که همه کارا رو کردید به یوزر پسور رسیدید روی صفجه کلیک راست کرده و viwe source رو انتخاب کنید . میبینید که سورس صفحه برای شما نمایش داده میشه ! حالا یوزرنیم اکانت رو کپی کنید و دوباره به سورس صفحه برید و با ترکیب کلیک های CTRl + F صفحه ی جستجو رو در اون سورس بیارید و سپس یوزر نیم رو در اون کادری که برای قرار دادن متن هست بزارید و سپس اینتر بزنید . می بینید که یوزر نیم رو پیدا کرد پسور هم زیره همینه با کمی دقت پیداش می کنید
2: کد جاوا
که همونطوری که دوستمون گفتن در آدرس بار صفحه کپی و سپس اینتر می کنیم ( این ساده ترینشه )
3: تلنت :
CMD رو باز کنید بعد به پورت 23 تلنت کنید سپس یوزر پسورد صفحه ی کانفیگ مورم طرفو بدید بعد ، از دستور Show All استفاده کنید براتون همه چیزو نشون میده !
( Exampel : ~~ > 00.00.000.00 23)
fafa_indo
07-03-2010, 08:33 PM
چند وقت پیش یک کلیپ کامل راجع به dsl هکینگ ضبط کرده بودم می خواستم بزارم ولی وقت نکردم :ی
کلا برای در اوردن پسورد اکانت ها چند راه کلی هست
1: سورس پیج
2:تلنت
3:کدجاوا
4:کرک
که سه راه اول راحت تر و بهتر هست من اینا رو برای اونایی که نمی خوان فیلم ها رو دانلود کنن می نویسم :
1: سورس پیج :
اولین قدم اینکه باید با فایر فاکس یا اکسپلورر جلو برید ( من اکسپلورر رو پیشنهاد می کنم :21: ) با اپرا جواب نمیده . بعد که همه کارا رو کردید به یوزر پسور رسیدید روی صفجه کلیک راست کرده و viwe source رو انتخاب کنید . میبینید که سورس صفحه برای شما نمایش داده میشه ! حالا یوزرنیم اکانت رو کپی کنید و دوباره به سورس صفحه برید و با ترکیب کلیک های ctrl + f صفحه ی جستجو رو در اون سورس بیارید و سپس یوزر نیم رو در اون کادری که برای قرار دادن متن هست بزارید و سپس اینتر بزنید . می بینید که یوزر نیم رو پیدا کرد پسور هم زیره همینه با کمی دقت پیداش می کنید
2: کد جاوا
که همونطوری که دوستمون گفتن در آدرس بار صفحه کپی و سپس اینتر می کنیم ( این ساده ترینشه )
Cmd رو باز کنید بعد به پورت 23 تلنت کنید سپس یوزر پسورد صفحه ی کانفیگ مورم طرفو بدید بعد ، از دستور show all استفاده کنید براتون همه چیزو نشون میده !
( exampel : ~~ > 00.00.000.00 23)
من یوزر و پسورد را به دست میارم. ولی نمیدونم چه استفادهای میشه ازش کرد یا باید چه جوری از اون اکانت استفاده کنم؟
ipconfig
07-03-2010, 09:03 PM
CMD رو باز کنید بعد به پورت 23 تلنت کنید سپس یوزر پسورد صفحه ی کانفیگ مورم طرفو بدید بعد ، از دستور Show All استفاده کنید براتون همه چیزو نشون میده !
( Exampel : ~~ > 00.00.000.00 23)
من این کارها رو کردم: start>cmd>telnet>o>23 ولی ارتباط FAIL میشه ... باید چکار کرد؟
_DANGER_
07-03-2010, 09:20 PM
حد عقل برنامه که باش پیدا کردی ر اینجا بزار بگیریم:41:
mehranp
07-03-2010, 10:02 PM
اینم برنامه ی Angry Ip Scanner که یک اسکنر قوی آی پی و پورت هست احتمالا همینی که تو فیلم استفاده کرده cigar
mehranp
07-03-2010, 10:05 PM
من این کارها رو کردم: Start>cmd>telnet>o>23 ولی ارتباط fail میشه ... باید چکار کرد؟
دوست عزیز اول باید ببینی پورت 23 (ftp ) تو سیستمش بازه یا نه ! بعد تلنت کنی در ضمن باید به این شکل تلنت کنی به ای پی : برای مثال یک آی پی می دم
23 78.33.124.52
باید با فاصله باشه . ولی حالا شما چرا لقمه رو دوره سرتون می چرخونید ؟ راحت ترین و بی دردسر ترینش استفاده از کد جاواست که دوست عزیزمون اون بالا گذاشته
mehranp
07-03-2010, 10:07 PM
من یوزر و پسورد را به دست میارم. ولی نمیدونم چه استفادهای میشه ازش کرد یا باید چه جوری از اون اکانت استفاده کنم؟
خوب این دیگه بستگی به خودت داره می تونی باش کانکت بشی ولی عواقب خوبی نداره :60: اگه بگیرنت بدبخت میشی :70: پس ما توصیه می کنیم استفاده نکنید و این آموزشی هم که براتون گذاشتند رو فقط به چشم یک آموزش بش نگاه کنید نه چیز دیگگه ای
mehranp
07-03-2010, 10:24 PM
اگه کسی باز مشکلی داشت می تونه این فیلمی که خودم ساختم رو ببینه 99% کامله و از 3 راه سورس تلنت و کد جاوا هم پسورد رو در آموردم - اگه باز مشکلی بود بپرسید
fafa_indo
07-04-2010, 05:50 AM
خوب این دیگه بستگی به خودت داره می تونی باش کانکت بشی ولی عواقب خوبی نداره :60: اگه بگیرنت بدبخت میشی :70: پس ما توصیه می کنیم استفاده نکنید و این آموزشی هم که براتون گذاشتند رو فقط به چشم یک آموزش بش نگاه کنید نه چیز دیگگه ای
جالب اینجاست که من نمیتونم با اون اکانتا کانکت بشم و اروره 691 میده!!!!
mehranp
07-04-2010, 01:27 PM
جالب اینجاست که من نمیتونم با اون اکانتا کانکت بشم و اروره 691 میده!!!!
خوب دوست عزیز این کاملا معمولیه که نمی تونی باش کانکت بشی چون تو اکانتی رو زدی که آنلاین بوده باید با همون آی پی اسکنر چک کنی آی پی طرفو زمانی که آفلاین شد تو کانکت می تونی بشی
New.Folder
07-06-2010, 01:12 AM
خوب دوست عزیز این کاملا معمولیه که نمی تونی باش کانکت بشی چون تو اکانتی رو زدی که آنلاین بوده باید با همون آی پی اسکنر چک کنی آی پی طرفو زمانی که آفلاین شد تو کانکت می تونی بشی
ربطی به وصل بودن یا نبودن طرف نداره اگه طرف وصل باشه و ما هم همون موقعه وصل بشیم اینترنت طرف مقابل قطع میشه بعد ما وصل میشم و اگرم دوباره اون وصل بشه اینترنت ما قطع میشه
خطای 691 هم برای این هست که فقط یک Mac Address میتونه با اون یوزر وصل بشه و بقیه Mac Address ها فیلتر هستن.
الان اکثر ISP دارن Mac Address رو فیلتر میکنند که نشه از یوزر یکی دیگه استفاده کرد.
stardust
08-18-2010, 08:29 PM
ربطی به وصل بودن یا نبودن طرف نداره اگه طرف وصل باشه و ما هم همون موقعه وصل بشیم اینترنت طرف مقابل قطع میشه بعد ما وصل میشم و اگرم دوباره اون وصل بشه اینترنت ما قطع میشه
خطای 691 هم برای این هست که فقط یک mac address میتونه با اون یوزر وصل بشه و بقیه mac address ها فیلتر هستن.
الان اکثر isp دارن mac address رو فیلتر میکنند که نشه از یوزر یکی دیگه استفاده کرد.
سلام
دوستان عزیز آیا امکان داره مک آدرس رو یه جوری دور زد ؟
یا مثلا مک خودمونو به مک یکی از سرورهاشون یا dslam تغییر بدیم اگر ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
kasbpoolha
09-01-2010, 07:05 PM
آیا امکان داره مک آدرس رو یه جوری دور زد? راهنمایی کنید
p0w3rfu7
09-01-2010, 07:48 PM
خطای 691 هم برای این هست که فقط یک mac address میتونه با اون یوزر وصل بشه و بقیه mac address ها فیلتر هستن.
الان اکثر isp دارن mac address رو فیلتر میکنند که نشه از یوزر یکی دیگه استفاده کرد.
نه دوست عزیز در همه ی آی اس پی ها اینجوری نیست. مثلا شرکتی که من ازش خدمات میگیرم. تا وقتی که طرف آنلاین هست من نمی تونم از اون اکانت استفاده کنم. و مثلا باید 4 - 5 تا اکانت داشته باشی تا یکیشون آف باشه و ما وصل شیم.
"اگه طرف وصل باشه و ما هم همون موقعه وصل بشیم اینترنت طرف مقابل قطع میشه بعد ما وصل میشم و اگرم دوباره اون وصل بشه اینترنت ما قطع میشه" : این چجوری ممکنه؟
و اصلا isp من به مک آدرس کاری نداره و من هر چند وقت یه بار مک آدرسم رو عوض میکنم و مشکلی پیش نمیاد. ( چه ISP خوبی دارما)
با تشکر
pouya7525
09-12-2010, 08:19 PM
سلام آقا من مشکلم تو همون مرحله ی اوله یعنی وقتی با angrry ip scanner میام روی پورت 23 و 80 اسکن میکنم فقط alive ports رو می بینم و خبری از open ports نیست :92:
اطلاعات توی این تاپیک هست دوستانی که با این نرم افزار کار کردند و پورت های باز دارند لطف کنند اگه راهنمایی دارند اینجا ارائه کننذ و یا لااقل ویندوز، ورژن و isp شون رو بگند چیه تا بشه یک سر نخی پیدا کرد
admin_security
09-13-2010, 12:34 AM
با سلام.
دوستان شما تلاشتان را کردید.اما یک سوال اساسی.
چرا دوستان بیشتر هک هایی که انجام دادند فقط مودم های وایر الس بوده است.چه دلیلی دارد که بیشتر مودم وایرلس بوده و بیشتر هم از نوع تی پی لینک بوده است.
لطفا در این مورد توضیحی دهید.
با تشکر:62::-s:63:
vahid2020
11-30-2010, 04:41 AM
به نظر من دوستان زیاد پیگیر این ماجرا نشند،چون تا الآن شاید بیش از بیست نفر اومدن و یه فیلم در مورد هک adsl دریت کردن و گذاشتند،اما هر کدوم رو که ببینی یه جاییش میلنگه،هیچ کدوم کامل نیست!اگر هم ویطش گیر کنی جوابی هم گیرت میاد!!!!
مثلا من تا آخراش رفتم اما مک آدرس رو به هیچ نحو نتونستم تغییر بدم.هر بار که دست کاری کردم دیگه نتونستم کانکت بشم!!!
اینجا هم از دوستانی که گفته بودن مک آدرس رو تغییر دادند میپرسم،چطور؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟
OMID_3rver
11-30-2010, 04:04 PM
سلام دوستان:86::97:
باید بگمکه شما به راحتی می تونید مک آدرس خودتون رو با طرف مقابل عوض کنید
با استفاده از نرم افزاری براتون می خوام بزارم می تونید اینکار رو انجام بدید
این رو هم بگم که این روش کاملا جواب میده و امروزه شرکت های ispدارم مک آدرس ها رو فیلتر میکنند
مثلا من خودم وقتی مک آدرس خودم رو عوض کردم دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم
ولی خوب شما با استفاده از این نرم افزار به راحتی میتونید مک آدرس عوض کنید
Hijacker
11-30-2010, 04:12 PM
سلام دوستان:86::97:
باید بگمکه شما به راحتی می تونید مک آدرس خودتون رو با طرف مقابل عوض کنید
با استفاده از نرم افزاری براتون می خوام بزارم می تونید اینکار رو انجام بدید
این رو هم بگم که این روش کاملا جواب میده و امروزه شرکت های ispدارم مک آدرس ها رو فیلتر میکنند
مثلا من خودم وقتی مک آدرس خودم رو عوض کردم دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم
ولی خوب شما با استفاده از این نرم افزار به راحتی میتونید مک آدرس عوض کنید
سوالی داشتید میل بزنید8-x
دوست عزیز این عادتتون رو ترک کنید زیر هر پستی که میدید ایمیل و وبلاگتون رو میزارید
انجمن برای همین کاره
کسی سوالی داره همینجا می پرسه نیازی به ایمیل نیست
تبلیغ وبلاگ هم تخلف محسوب میشه
اخطار نمیدم ، دیگه تکرار نشه
vanguard
11-30-2010, 05:14 PM
سلام دوستان دستتون درد نکنه ولی این اموزش رو دوست عزیزمون mmilad200 گذاشته بود بازم دستتون درد نکنه
بعد نیست یه اینجا هم سر بزنید
نرم افزار جدیدشم
اینه
با تشکر vanguard:66:
JORJ_Z2006
12-05-2010, 12:19 AM
قسمت جالب اینه که isp یا میان ز mac filtering استفاده می کنن که این نرم افزار فقط رو pc اثر داره ولی roteroنمیشه باهاش دستکاری کرد .اگه بشه از این ip حالت ***** استفاده بشه ...
navid2005
12-15-2010, 11:56 PM
سلام دوستان
همانطور که اکثر دوستان اشاره کردند ، ما اگه یوزر و پس طرف رو هم پیدا کنیم ، باید آدرس mac رو هم بدونیم که بتونیم آدرس مک خودمون رو به آدرس مک اون تغییر بدیم . حالا چه طوری آدرس مک اون طرف رو پیدا کنیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
safir0086
12-16-2010, 02:50 AM
این یک add-ons برای فایرفاکس بمنظور دیدن پسورد ستاره
کلیک راست کنید و shw password را بزنید
omidlord
12-16-2010, 05:00 AM
سلام دوستان
همانطور که اکثر دوستان اشاره کردند ، ما اگه یوزر و پس طرف رو هم پیدا کنیم ، باید آدرس mac رو هم بدونیم که بتونیم آدرس مک خودمون رو به آدرس مک اون تغییر بدیم . حالا چه طوری آدرس مک اون طرف رو پیدا کنیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام ...
اگر User و Pass از یک ISP دارید (هک کردید یا ...) و آنها هم از MAC F-i-l-t-e-r ing استفاده می کنند :
واسه پیدا کردن MAC اصلی صاحب User از طریق لینک IBSNG آن ISP که توی سایت اصلی معمولاً هست به کنترل پنل User وارد شوید
بعد روی گزارش اتصالات کلیک کنید و در آن صفحه همانطور که توی عکس ضمیمه می بینید روی Details کلیک کنید ، آدرس مک نمایان می شود .
برای آموزش کامل به این پست مراجعه کنید :
JA2OGAR
12-21-2010, 02:55 AM
اقا من لیست نام کاربری چند نفر را دارم ( همه از یک isp ) هستند . چه طوری پسوردشون رو در بیارم ؟!
sharoon
12-21-2010, 04:14 AM
اکثر مودم هایی من نفوظ میکنم با admin باز نمیشه
کسی میدونه پسود مودم هاTD مثلا TD-w8901g چیه
و میشه پسورد دیفال همه مودم ها رو بزارید؟؟
OMID_3rver
12-22-2010, 04:15 AM
سلام دوستان
اول جواب این دوستمون رو بدم
اینکه اگه شما یوزر چند نفر از کاربر های یک isp رو دارید و می خواهید پسوردشون رو بدست بیارید باید ip اون ها رو هم داشته باشید دیگه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ 2
احتمال داره که خودشون پسورد رو عوض کردن
یا اینکه خود isp این کارو کرده
حالا برای این که بتونیم این جور پسورد ها رو پیدا کنیم 3 راه داره
1-از یکی از دوستانمون که از این جور مودم ها استفاده می کنه سوال کنیم
2-از خود شرکت isp سوال کنیم
3-خودمون یک از این مودم ها بخریم:85:
babak1388
12-24-2010, 01:23 AM
سلام دوستان ! اینم یه فیلم از من برا هک adsl !
این فیلم بیشتر به درد اونایی میخوره که بعد لاگین به صفحه مودم نمیدونن چیکار باید بکنن !
javascript: Var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('password found ', s)}else{alert('password is blank')}return true;}}
اصلا نیازی به کد نداره!
full هم نبود!
دوستان یه سوال دارم،
این فایل های ویدئویی رو چطوری زیپ کردید؟
ویدئوی 250 مگابایتی رو چطوری کردید 1.8 مگابایت؟؟؟:93::92: یعنی حدود 100 150 برابر فشرده تر!
خیلی خیلی شدید نیاز دارم!
aghamohammad
12-24-2010, 11:37 PM
سلام.
اگه خود طرف بیاد با رضایت اطلاعات یوزر و پسورد و آی پی خودش رو بهم بده که با هم استفاده کنیم چطور باید کار کنم؟! دوستمه دیگه!:35:
حالا باید چه اطلاعاتی رو ازش بگیرم و آیا لازمه که سرور در جریان باشه؟ (که فردا نیاد کاسه داغتر از آش بشه)
دستتون طلا:87:
batmain
12-25-2010, 12:17 AM
[B]معمولا کاربران خانگی و تازه وارد چیزی از امکان هک شدنشون نمیدونند و پسورد پیشفرزشون رو تغییر نمیدهند!
این کاربران اکثرا مودمهای معمولی و مارکهای ارزون موجود در بازار رو میگیرند....(D-Link,TP-Link,Telekom,...)...
اما کاربران حرفه ای تر معمولا پسورد پیشفرض رو تغییر میدند و مودمهای رو میگیرند که قابلیت بیشتری رو دارند....
شرکتهای بزرگ هم همچنین این کارو میکنند....
شما اگر به مودمهایی با نامهای عجیب بر خورد ک
aghamohammad
12-28-2010, 12:28 AM
سلام.
اگه خود طرف بیاد با رضایت اطلاعات یوزر و پسورد و آی پی خودش رو بهم بده که با هم استفاده کنیم چطور باید کار کنم؟! دوستمه دیگه!:35:
حالا باید چه اطلاعاتی رو ازش بگیرم و آیا لازمه که سرور در جریان باشه؟ (که فردا نیاد کاسه داغتر از آش بشه)
دستتون طلا:87:
کسی اینجا نیس؟؟؟:31:
oktay50000
12-28-2010, 09:02 AM
من مودمم dlink 2640u هست
اخر یکی نگفت مک روتر رو چجوری عوض کنیم این روشا همش ماله کارت شبکه هست ولی isp مک مودمو رجیسترمیکنه و تو این برنامه ها روتر نمیاد
سلام-فکر کنم مودم های t p link باشه.برای این سری ...
user : admin
pass : admin
mortezzkhan
04-16-2011, 12:37 AM
با سلام
دوستان عزیزی که فکر می کنند با به دست آوردن user,pass دیگه همه چیز تمومه باید بگم که تو سرور اکانتیک ISPها البته شاتل که خودم در جریان هستم ، سرویسی به نام TR101 وجود داره که باعث می شه که به هر کاربری اجازه نده از هر کجا با user,pass ی داره و ماله شاتل هست login کنه و از اون اکانت استفاده کنه
فقط از مرکــــز مخابراتی یکسان می تونه این کار رو انجام بده که بازم تو نرم افــــزار CRM شاتل این LOG ذخیره می شه
:28:
batmain
04-16-2011, 02:14 AM
سلام.
اگه خود طرف بیاد با رضایت اطلاعات یوزر و پسورد و آی پی خودش رو بهم بده که با هم استفاده کنیم چطور باید کار کنم؟! دوستمه دیگه!
دستتون طلا
سوالتون مبهم هست...!!!!
Isp اگه بفهمه که گیر میده...
اما میتونید بگید که خونمون رو با یارو عوض کردیم و چون دوتامون هم از یک isp اشتراک داشتیم دیگه همین.....:44::73:
aghaaaa
04-20-2011, 01:06 AM
دوستان ببخشید که باز در مورد این هک ای دی اس ال سوال میپرسم من تمامی حرف های دوستان رو مطالعه کردم و اموزش ها تا اخر هم پیش رفتم اما هر بار که user va pw رو زدم که کانت شم ارووه 691 میده چرا؟ به این هم فکر کردم که شاید اکانتش تمتم شده باشه اما چند بار زنگ زدم به منزلشون خودمو جای شرکت جا زدم و پرسیدم که وصل هستید یا نه گفتند وصلیم,من از سپنتا دی اس ال دارم میشه منم یه کمک کنید تشکر
aghaaaa
04-20-2011, 02:01 AM
[27192
حتی mac را هم عوض میکنم نه ارورر میده نه چیزه دیگه ی کلا این طوری میشه بعد از 1 دقیقه هم خود به خود مک عوض میشه باز با یوزر خودم کانت میشم
aghaaaa
04-20-2011, 02:04 AM
حتی mac را هم عوض میکنم نه ارورر میده نه چیزه دیگه ی کلا این طوری میشه بعد از 1 دقیقه هم خود به خود مک عوض میشه باز با یوزر خودم کانت میشم
27193
bagherigi
05-12-2011, 07:20 PM
جواب دوستمون رو ندادید که گفتند حالا من یوزر و پسورد رو پیداکردم حالا چیکار می تونم بکنم؟!
sintax
05-12-2011, 07:32 PM
جواب دوستمون رو ندادید که گفتند حالا من یوزر و پسورد رو پیداکردم حالا چیکار می تونم بکنم؟!
خب داداشه من با یوزر و پسورد چی کار میکنن؟!؟!؟!
یه کانکشن میسازی و به اینترنت با یوزرو پس طرف وصل میشی و البته پای لرزش هم میشینی.
اگه نتونستی با اونی که بدست آوردی وصل بشی، اون دیگه یه سوال جداس که هر وقط پرسیده شد جواب میگیره.
mahziar ziayi
05-28-2011, 02:34 PM
اقا اینا روی وایرلس هم جواب میدن???
LOcal
05-30-2011, 07:01 PM
سلام
من از شرکت ای اس پی پارس انلاین استفاده میکنم و اهل یزد هم هستم
من به هیچ وجهه به تل نت وصل نمیشه یعنی یه طوری هست که نمیدونم چرا اینطوری هست اون جاییی که یوزر را باید بزنم نمیاد یه دونه اولیش میاد که هر چی اشتباهه
میشه کمک کنید ؟
mmilad200
05-30-2011, 07:35 PM
علل وصل نشدن به telnet
1-فعال نبودن سرویس روی کامپیوتر شما(قبلاً گفته شده در تاپیک های دیگه)
2-بسته بودن telnet روی Isp شما
LOcal
05-30-2011, 07:43 PM
علل وصل نشدن به telnet
1-فعال نبودن سرویس روی کامپیوتر شما(قبلاً گفته شده در تاپیک های دیگه)
2-بسته بودن telnet روی Isp شما
بله تل نت که فعال هست ولی اگر telnet فعال نباشه نمیشه حتی http گرفت ازش ؟
راه دیگیری هم نیست ؟
revolt.313
05-30-2011, 07:52 PM
بله تل نت که فعال هست ولی اگر telnet فعال نباشه نمیشه حتی http گرفت ازش ؟
راه دیگیری هم نیست ؟
دوست عزیز شما اول بگو کجا میخوای تلنت کنی.
به ISP یا یا به یه یوزر ISP ؟
اگه سرو کارت با یوزر هست میتونی از http هم استفاده کنی.در صورت بسته بودنه تلنت.
LOcal
05-30-2011, 07:59 PM
دوست عزیز شما اول بگو کجا میخوای تلنت کنی.
به ISP یا یا به یه یوزر ISP ؟
اگه سرو کارت با یوزر هست میتونی از http هم استفاده کنی.در صورت بسته بودنه تلنت.
من با یوزر Isp کار دارم دیگه میخوام ازش یوزر و پسورد بگیرم ولی نمیشه خوب
ببنید من الان ای پی سرور را وارد میکنم مثلا 192.168.244.1 و 192.168.244.255 را وارد میکنم وقتی میاره سبز که نداره ولی ابی داره میزنم اولیش را که میاره برای تل نت بقیه هم میاره ولی اونجایی که یوزر پس را وارد کنم نمیاره
خوب http هم نمیاره بازم و میگه انگار وجود نداره
revolt.313
05-30-2011, 08:07 PM
من با یوزر isp کار دارم دیگه میخوام ازش یوزر و پسورد بگیرم ولی نمیشه خوب
ببنید من الان ای پی سرور را وارد میکنم مثلا 192.168.244.1 و 192.168.244.255 را وارد میکنم وقتی میاره سبز که نداره ولی ابی داره میزنم اولیش را که میاره برای تل نت بقیه هم میاره ولی اونجایی که یوزر پس را وارد کنم نمیاره
خوب http هم نمیاره بازم و میگه انگار وجود نداره
دوست عزیز این ip هایی که شما وارد میکنید اشتباهه.این ip ها ماله شبکه هستش.
شما باید ip رو که isp بهتون داده رو یه رنج ازش بگیری بعد دونه دونه تست کنی ببینی جواب میده یا نه.که حتما جواب میده 90٪
LOcal
05-30-2011, 11:30 PM
دوست عزیز این ip هایی که شما وارد میکنید اشتباهه.این ip ها ماله شبکه هستش.
شما باید ip رو که isp بهتون داده رو یه رنج ازش بگیری بعد دونه دونه تست کنی ببینی جواب میده یا نه.که حتما جواب میده 90٪
اینم از اون حرف ها بودا
عزیزم مگه وقتی به اینترنت متصل هستید به شبکه متصل نمیشید؟خوب اگر اینطوری هست من اصلا Range Isp را کجا باید بیارم ؟
Ipconfig کنم که کردم همین ها را بهم داد داداش :32:
revolt.313
05-30-2011, 11:52 PM
اینم از اون حرف ها بودا
عزیزم مگه وقتی به اینترنت متصل هستید به شبکه متصل نمیشید؟خوب اگر اینطوری هست من اصلا Range Isp را کجا باید بیارم ؟
عزیز من اون ip که تو connection information میبینید.قضیش فرق داره.شما باید ip خودتو پیدا کنی و رنجشو بگیری.
روش هاشم که نیاز به گفتن نداره.
موفق باشید.
vorojak66
08-06-2011, 02:06 PM
سلام به همه اساتید عزیز
چند تا سوال
من از کجا باید بفهمم کدوم آی پی سرعت بالا داره ؟
آخه 128 رو هک کنی بدردت نمیخوره!!!!
بعد هم آیا راهی هست که من وارد سیستم طرف بشوم؟
اگه کسی هست کمک کنه ممنون میشم
vorojak66
08-06-2011, 03:05 PM
دوستان یه سوال دیگه
من یه نفری رو خواستم پسشو بزنم که پسش ستاره نیست دایره هست و از راههای که گفته شد جواب نگرفتم حالا باید چه
کنیم
با انجام این کارها تازه پسورد ستاره میشود
mr.0x3a
08-06-2011, 03:43 PM
سلام من ای پی های مورد نظر رو پیدا کردم ولی وقتی در مرورگر به شکل زیر مینویسم
از من در خواست یوزر و پس نمیکنه اصلا erorrpage میده
erses
08-08-2011, 12:33 AM
با سلام به شما
دوست عزيز شما اول بايد چك كني اين اي پي واسه كدوم isp هست؟ بعد چك ميكني از همه روشها، و البته اين كهerror به شما داده شايد پورت بسته هست،در صورتي كه مراحل رو درست رفته باشي!:43:
milad2000
08-08-2011, 12:48 AM
دوستان یه سوال دیگه
من یه نفری رو خواستم پسشو بزنم که پسش ستاره نیست دایره هست و از راههای که گفته شد جواب نگرفتم حالا باید چه
کنیم
با انجام این کارها تازه پسورد ستاره میشود
دوست عزیز پسورد ستاره ای و یا دایره ای به نظر من فرقی نداره فقط برای مخفی نگه داشتن اطلاعات هست
برو توی سورس کدهای صفحه پسورد رو پیدا کن
اگر نشد هم بدون مراحل کار رو بلد نیستی شما تا آخر عمرت نمیتونی حتی 1 اکانت هم هک کنی
--------------------------------------
انتی اسپم = تشکر
milad2000
08-08-2011, 12:53 AM
اینم از اون حرف ها بودا
عزیز
دیگه الان بیشتر ISP ها ADSL هستن و با ipconfig که توی CMD مینویسی یه IP بهت میده مثلا 192.168.1.1 این رنج ای پی نیست
برو توی گوگل سرچ کن my ip برو توی سایتا ای پی خودتو بهت میده
اصلا برای هک ADSL فقط به ای پی خودت نیاز داری که اکانت بزنی به رنج ISP چیکار داری اخه؟؟؟
موفق باشی
--------------------------
انتی اسپم = تشکر
vorojak66
08-08-2011, 04:15 AM
دوست عزیز پسورد ستاره ای و یا دایره ای به نظر من فرقی نداره فقط برای مخفی نگه داشتن اطلاعات هست
برو توی سورس کدهای صفحه پسورد رو پیدا کن
اگر نشد هم بدون مراحل کار رو بلد نیستی شما تا آخر عمرت نمیتونی حتی 1 اکانت هم هک کنی
--------------------------------------
انتی اسپم = تشکر
دوست عزیز من تا الان 100 تا اکانت هک کردم اون وقت میایی میگی ا تا آخر عمرت نمیتونی حتی 1 اکانت هم هک کنی
اگر جواب سوال منو نمیدونی بگو بلد نیستم نه اینکه بیایی و اطلاعات غلط بدهی
mr.0x3a
08-08-2011, 06:47 PM
با سلام به شما
دوست عزيز شما اول بايد چك كني اين اي پي واسه كدوم isp هست؟ بعد چك ميكني از همه روشها، و البته اين كهerror به شما داده شايد پورت بسته هست،در صورتي كه مراحل رو درست رفته باشي!:43:
سلام چطور باید بفهمم که ای پی مال کدوم isp هست من با یک نرم افزاری سرچ کردم پورت 80 رو سبز نشون داد
milad2000
08-08-2011, 07:42 PM
سلام چطور باید بفهمم که ای پی مال کدوم isp هست من با یک نرم افزاری سرچ کردم پورت 80 رو سبز نشون داد
قبلا یه پست در این باره داده شده توی اشیانه سرچ کنید
یه سایت بود که ای اس پی و مکان ای اس پی و .. . بهتون نشون میداد
یه Angry ip scaner رو دانلود کنید راحت جواب میده من استفاده کردم ولی اقا هک کردید استفاده نکنید
رفیق من شاکی خصوصی پیدا کرده نمیدونم چیکار کرد اخرش
موفق باشید
----------------------------
انتی اسپم = تشکر
zakaria
08-09-2011, 12:28 AM
سلام
لطفاً يدونه آيپي اسكنر معرفي كنيد لطفاً كه اسم مودم رو هم بزنه !
لينك دانلود رو هم بزنيد متشكر ميشم .
مرسي
milad2000
08-09-2011, 01:16 AM
سلام
لطفاً يدونه آيپي اسكنر معرفي كنيد لطفاً كه اسم مودم رو هم بزنه !
لينك دانلود رو هم بزنيد متشكر ميشم .
مرسي
دوست عزیز
angery IP scaner
تا الان 10000000 بار توی انجمن گزاشته شده
حجمش 1 مگابایت هم نمیشه
توی گوگل هم سرچ کنید پیدا میکنه
اسپم ندید لطفا
------------------------------
انتی ااسپم = تشکر
mirzahosseinian
08-12-2011, 02:49 AM
سلام
من تونستم از طریق یک سری دستورات پسورد ادمین مودمهای که خودم می خواستمو در بیارم ولی ما هر کاری که بکنیم باز هم با یک ریست سخت افزاری مشکل طرف حل میشه .
آیا راهی یا دستور وجود داره که کل مودم بهم بریزه یا فریم ور مودم پاک کنه یا از نظر فیزیکی به مودم آسیب برسونه
janatan
08-12-2011, 02:54 AM
سلام
من تونستم از طریق یک سری دستورات پسورد ادمین مودمهای که خودم می خواستمو در بیارم ولی ما هر کاری که بکنیم باز هم با یک ریست سخت افزاری مشکل طرف حل میشه .
آیا راهی یا دستور وجود داره که کل مودم بهم بریزه یا فریم ور مودم پاک کنه یا از نظر فیزیکی به مودم آسیب برسونه
اون دستوراتى كه ميگى رو ميشه بگى چيه
zakaria
08-12-2011, 03:14 AM
دوست عزیز
angery IP scaner
تا الان 10000000 بار توی انجمن گزاشته شده
حجمش 1 مگابایت هم نمیشه
توی گوگل هم سرچ کنید پیدا میکنه
اسپم ندید لطفا
------------------------------
انتی ااسپم = تشکر
برادر اونقدره پپو نيستم ، اون نوشته ي قرمزت ديوونم ميكنه ، بهتره برش داري !!!
من خودم از Angry IP scanner استفاده ميكنم ، گفتم يه اسكنر ميخوام اسم مودم رو بزنه !!!
تو يه فيلمي ديدم از سولار ويندرز استفاده ميكنه ، اما از اونم استفاده كردم ، نشون نداد/
HAC3K
08-20-2011, 10:35 AM
خوب هالا هک adsl به چه درد می خوره ؟؟
milad2000
08-20-2011, 02:32 PM
خوب هالا هک adsl به چه درد می خوره ؟؟
خوبه
شما هنوز نمیدونی هک adsl به چه درد میخوره؟؟؟؟
اکانت هک میکنی که استفاده کنی
یا فکر کنم شما اصلا نمیدونی ADSL چی هست
موفق باشی
desmond919
08-21-2011, 03:20 PM
سلام به همه دوستان:
اون هایی که شاتل دارن بیخیال user,pass بشن.... چون امکان نداره user,pass جای دیگه کار کنه!!
fermium100
08-24-2011, 04:01 AM
دوستان من از هک کردن هیچ سر رشته ای ندارم .
چندتا سوال برام پیش اومده اساتید جواب بدن ممنون میشم.
1. چطوری میشه یوزر خودمون رو هک کنیم مثلا سرعتمون 128 بشه 512
2. یا خیلی مهم تر از اون مثلا سرعتمون 512 است و موقع شلوغلی مثل شبا که دانلود کردن نا محدود میشه منی که سرعت دانلودم تو روز 70ده شبا تا 20 پایین میاد . میخواستم ببینم راهی واسه جلوگیری از پایین اومدنش هست یا نه ؟؟؟؟
3. پسورد اولیه مودم خودمو که میدونم عوض شده رو چطوری باید پیدا کنم یا تغییرش بدم؟؟(ببیشتر کار برای آی اس پی که ازش ADSLمو گرفتم از مودم های مشابه شرکت استفاده کیکنن که پسوردشونم توسط خود ISP عوض شده)
نمیدونستم کجا باید سوالمو بپرسم اینجا پرسیدم. sv]
توی سایت هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
milad2000
08-24-2011, 12:14 PM
دوستان من از هک کردن هیچ سر رشته ای ندارم .
چندتا سوال برام پیش اومده اساتید جواب بدن ممنون میشم.
1. چطوری میشه یوزر خودمون رو هک کنیم مثلا سرعتمون 128 بشه 512
2. یا خیلی مهم تر از اون مثلا سرعتمون 512 است و موقع شلوغلی مثل شبا که دانلود کردن نا محدود میشه منی که سرعت دانلودم تو روز 70ده شبا تا 20 پایین میاد . میخواستم ببینم راهی واسه جلوگیری از پایین اومدنش هست یا نه ؟؟؟؟
3. پسورد اولیه مودم خودمو که میدونم عوض شده رو چطوری باید پیدا کنم یا تغییرش بدم؟؟(ببیشتر کار برای آی اس پی که ازش ADSLمو گرفتم از مودم های مشابه شرکت استفاده کیکنن که پسوردشونم توسط خود ISP عوض شده)
نمیدونستم کجا باید سوالمو بپرسم اینجا پرسیدم. sv]
توی سایت هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
ببینید
شما وقتی سرعتتون 128 هست یعنی خط 128 رو رانجر کردید اگر بخای بیشترش کنید بزار یه مثال بزنم بهتر بفهمی
یک بطری نوشابه 1.5 لیتر اب میگیره اگر شما بخاید 2 لیتر اب بریزید توش .5 لیترش میریزه بیرون
شما در همون حدی که سرعتت هست میتونی استفاده کنی و بیشتر ممکن نیست
و سوال دوم شما : یوزر و پسورد اولیه اکثر مودم ها admin هست
شما میتونید تغییرش بدید و هر چی میخاید بزارید
اگر پسورد مودم رو فراموش کردید راهی برای پیدا کردنش نیست و برای این که به حالت اولیه باز گردانی کنید باید مودم رو ریاستارت کنی
این کار هم که اکثرا بلدن پشت مودم یه سوراخ ریز هست که توش یه دکمه هست با یه چیز باریک دکمه رو فشار بدید دوباره یوزر و پسورد میشه همون admin
یا حق
desmond919
08-24-2011, 03:45 PM
سلام دوستان:
بعضی از مودم ها مثلا cnet وقتی وارد صفحه ی کانفیگ میشی password به شکل دایره ای هم نداره!!! آیا دوستان ترفندی برای این مشکل میدونند؟؟؟
fermium100
08-25-2011, 01:29 AM
ببینید
شما وقتی سرعتتون 128 هست یعنی خط 128 رو رانجر کردید اگر بخای بیشترش کنید بزار یه مثال بزنم بهتر بفهمی
یک بطری نوشابه 1.5 لیتر اب میگیره اگر شما بخاید 2 لیتر اب بریزید توش .5 لیترش میریزه بیرون
شما در همون حدی که سرعتت هست میتونی استفاده کنی و بیشتر ممکن نیست
و سوال دوم شما : یوزر و پسورد اولیه اکثر مودم ها admin هست
شما میتونید تغییرش بدید و هر چی میخاید بزارید
اگر پسورد مودم رو فراموش کردید راهی برای پیدا کردنش نیست و برای این که به حالت اولیه باز گردانی کنید باید مودم رو ریاستارت کنی
این کار هم که اکثرا بلدن پشت مودم یه سوراخ ریز هست که توش یه دکمه هست با یه چیز باریک دکمه رو فشار بدید دوباره یوزر و پسورد میشه همون admin
یا حق
کسی نمیدونه چطوری میشه از تمام پهنای باندمون استفاده کنیم؟؟؟؟ اینترنتم 512 است ولی وقتایی که یوزر های isp زیاد دانلود دارن سرعت دانلودم تا 20 پایین میاد چطوری میشه جلوی پایین اومدن سرعتو گرفت؟ راهی داره؟
گفتم که پسورد مودمو isp عوض کرده حالا من از کجا بازم میگم از کجا باید پسورد مودم خودمو رو ببینم یا عوضش کنم؟؟؟؟
safekilid
08-25-2011, 02:32 AM
به نام خدا
=-=-=-=-=-
به وب سایت [Only registered and activated users can see links] برید و ببینید چند تا ADSL هک شده .
برای آموزش هک ADSL هم ID زیر را Add کنید.
zakaria
08-25-2011, 05:52 AM
به نام خدا
=-=-=-=-=-
به وب سایت [Only registered and activated users can see links] برید و ببینید چند تا adsl هک شده .
برای آموزش هک adsl هم id زیر را add کنید.
دستت درد نكنه كلي خنديديم :85::85:
:52:
pc133
08-25-2011, 10:15 AM
کسی نمیدونه چطوری میشه از تمام پهنای باندمون استفاده کنیم؟؟؟؟ اینترنتم 512 است ولی وقتایی که یوزر های isp زیاد دانلود دارن سرعت دانلودم تا 20 پایین میاد چطوری میشه جلوی پایین اومدن سرعتو گرفت؟ راهی داره؟
گفتم که پسورد مودمو isp عوض کرده حالا من از کجا بازم میگم از کجا باید پسورد مودم خودمو رو ببینم یا عوضش کنم؟؟؟؟
عزیز من دوستمون بالا درباره پسورد توضیح داد دگ باید مودم ریست کنی تا پسورد به admin تغییر پیدا کنه(اینم بگم اگه این کارو بکنی تنظیمات مودم تغییر میکنه وباید دوباره تنظیم کنی ) البته یه راه دگ هم هست زنگ بزنی ISP از خودشون بپرسی :biggrin:
برای بالابردن پهنای باندتم چیزی که من میدونم اینه که از Download Manager استفاده کنی این سرعت دانلود رو افزایش میده .
mahdi_rafatjah
08-27-2011, 05:26 PM
دوست عزیز از اون جایی که این آی اس پی ها نامرد هستند راهنماییت می کنم:88:
اول این که بگو مودمت چیه ؟
راه حل
اگه که آی پی مودمتو تغییر نداده پس بعیده یوزرشو عوض کرده باشه پس یوزر رو بزن admin پسورد رو هم همینو بزن اما اگه نشد از اطلاعاتی که بهت دادن استفاده کن شماره تماس یوزر پس adsl خودت البته اگه اینا رو داری که مودم را ریست کن
یه کار زیرکانه هم می تونی بکنی :73:
این که بگی منو داداشم دعوامون شد اون زد مودم رو ریست کرد البته باس زنکشون بزنی و بگی اگه گفن یکی رو میفرسیم بگو خودم می تونم شما یوزر پسمو بدید
برای سرعتتم باس بگم من تا حالا تمام راه های آشیانه یا لا اقل بیشترشونو امتحان کردم اما نتیجه نداده فقط بهترین راه استفاده از آخرین نسخه کرک شده آی دی ام و فایرفاکس هست که می تونی از [Only registered and activated users can see links] دانلود کنی تو ی آی دی ام بایید تعداد کانکشن ها و اطلاعات اینترنتت رو خیلی بالا تعریف کنی این جوری تمام زورشو میزنه isp=:72:
تشکر شما باعث دل گرمی ماست
peimanjoon
10-28-2011, 11:07 PM
سلام خدمت همه ی اساتید..من یه سوال داشتم..اگه امکانش هست راهنماییم بفرمایین..
من کار با ip scanner رو کاملا یاد گرفتم و موفق شدم همه ی راه ها رو برم..اما مشکلم اینجاست که من میخوام به اون وایرلسهایی که من در محدوده شون هستم دسترسی پیدا کنم و پسورد این وایرلسها رو بدست بیارم..میخوام بدونم ایا راهی هست که با ip scanner یا هر نرم افزار دیگه ای بشه یک ssid خاص رو پیدا کرد ..یا حتا اگه بشه با مشخصات مک ادرس((چون من مک ادرس وایرلسهای اطرافمو با یه نرم افزار میتونم ببینم))ممنون از راهنماییتون.
daniel4u
10-29-2011, 06:17 PM
کار با اسکنر که راحته
اموزش هم که قربونش برم عالی بود خودم خودمو هک کردم مثلا
اما قضیه اینه مک رو چطور تغییر بدم؟
طبق برنامه که خواستم پیش برم نشد چون موقع نصب آتوکد میخواست که خودم نفهمیدم چه ربطیداشت
طبق لوکال آریا کانکشن خواستم عوض کنم باید ریست بدم راهی دیگه نیست که مک سریع عوض بشه ؟
weldboy
11-10-2011, 09:40 AM
سلام
اولبا که هک adsl افرادی که مثل ما محدودیت ترافیک دارن خیلی نامردیه
ممنون میشم راهی پیدا کنید که بشه خود isp رو هک کرد من adsl شاتل دارم یا بشه تایمر مصرفو متوقف کرد
magicall
11-10-2011, 07:51 PM
این یک add-ons برای فایرفاکس بمنظور دیدن پسورد ستاره
کلیک راست کنید و shw password را بزنید
خودتي دوست عزير. اينحا جاي اين كارا نيست
magicall
11-10-2011, 07:54 PM
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
دوست عزير اكثر مودمها اين امكان رو دارند كه بتوني آدرس مك رو تغيير بدي(MAC Spoofing)
مثلا مودمهاي TP-link اينترفيس intenet گزينه اي تحت عنوان MAC Spoofing داره كه ميتوني مك آدرس مودم شخص هك شده را بجاش وارد كني
حالا سوال اينجاست كه چطوري ميشه آدرس مك مودم شخص هك شده را بدست اورد....
اين هم سادس و كافيه بري قسمت Status lودم شخص هك شده و آدرس مك رو اونجا نوشته....
موفق باشين
sdasehsan
11-26-2011, 04:26 PM
vaghti telnet mikoni nafar baid portesh baz bashe age nabashe on eroro mide :-* khasti bishtar tozih bedam [Only registered and activated users can see links] pm bede behet migam
morteza322
01-19-2012, 08:20 PM
لطفا به من كمك كنين من ميخوام كه حجم دانلودم رو هك كنم يعني قفل شه من از شركت انديشه سبز اينترنت ميگيرم و 512 دارم سرعت دانلودشم 90 هست انارو گفتم كه كامل كمكم كنين خيلي ممنون ميشم
morteza322
01-20-2012, 07:39 PM
سلام ميخواستم كمكم كنين كه چجوري ميشه حجم دانلود adsl رو قفل كرد ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنين
vahid777
01-30-2012, 04:37 PM
سلام ميخواستم كمكم كنين كه چجوري ميشه حجم دانلود adsl رو قفل كرد ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنين
منم همین سوالو دارم کسی نبود
xx220
01-30-2012, 07:49 PM
در جواب اون دوستایی که راهی برای هک کردن isp یا adsl میخوان بایدم بگم اینقد اسپم ندید بعدش هک isp در حدواندازه شما و ما نیست اما میتونی یوزرهای adsl رو هک کنی.اونم روش داره که تو فروم بخون امتحان کن.
Ali Sezar
01-30-2012, 11:31 PM
دوستان اصلا لازم نیست....
با بهم زدن تنظیمات مودم نیز امکان پذیر می باشد ولی اگر سرور بفهمه 2 الی 16 سال حبس داره
ولی برای هک اکانت های میتوانید از برنامه هایی که به عنوان پس لیست و... انتخاب میکنند و جایگزین میکنند استفاده کنید
البته استفاده از برنامه های صفحه ی اول نیز توصیه می شود...
pooryadevil
03-16-2012, 04:34 AM
سلام
دوستان من به یه مورد عجیبی بر خوردم میخواستم ببینم میتونن پیدام کنن ؟
راستش من 10تا یوزر پسورد گیر آوردم ISP که من سرویس میگیرم ازش خیلی ولنگ و باز تره فقط اون لحظه نباید طرف کانکت باشه تا بشه به یوزرش وصل شد
حالا حرکتی که من زدم اینه داشتم یوزررهای مختلف رو چک میکردم با هر یوزر مک آدرسمو عوض میکردم به صورت رندوم الا به یه یوزر برخوردم که الان دارم با سرعت 250kb دانلود میکنم و سرعتم اصلا افت نمیکنه
بعد ترسیدم گفتم یه موقع از ترافیک بنده خدا کم میشه هرچقدر چک کردم دیدم از ترافیکش کم نمیشه سرعت منم توپه بعد گفتم شاید یبار دی سی شم نشون میده چقدر کم شده آقا دی سی شدم وارد اکانت خودم شدم البته با مک اصلیم
بعد دیدم با یوزر خودمم سرعتم بالاست بعد اومدم دیدم برای خودم پهنا باند محاسبه مبکنه اما سرعتم بالاس دوباره به اون یوزر وصل شدم دیدم نه برای من ترافیک حساب میکنه نه برای اون
حالا میخوام ببینم الان میتونن ردیابی کنن ؟
من مک آدرسمو عوض کردم روی لاگ اکانت یه مک آدرس فرعی افتاده به غیر از این راهی برای شناسایی هست ؟
rlsi2020
03-16-2012, 06:38 AM
اول از همه یه چیز بگم اونم اینکه اگه isp ازت شکایت کنه که احتمالش 0 هست پیدات میکنند.
ارتش سایبری ایران این قدر قوی هست که این کارا براش اب خوردنه.
اما نگران نباش هیچ isp شکایت نمیکنه چون خیلی کارهای دادگاهیش دنگو فنگ داره.
موفق باشید
lovehack1375
03-16-2012, 08:50 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم میشه adsl رو طوری هک کرد که از حجممون کم نشه آخه من adsl محدوده و با وجود گرونی و دانلود نکردن من فوری تموم میشه حجمش لطفا اگه مییشه راهنمایی کنید.
pooryadevil
03-16-2012, 11:18 AM
والا من تا الان حدود 5و خورده ایی گیگ از زمانی که پست زدم با سرعت 250 دارم دانلود میکنم بدون اینکه نه از حجم من کم بشه نه از حجم اون بنده خدا ...
alidante
03-16-2012, 05:50 PM
سلام دوستان ! اینم یه فیلم از من برا هک adsl !
javascript: Var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('password found ', s)}else{alert('password is blank')}return true;}}
من چند وقت پيش كد جاوا رو كه تو ادرس بار پيست ميكردم رمز رو نشون ميداد/ولي الان كه پيست ميكنم ميره صفحه گوگل رو باز ميكنه/مشكل چيه؟؟؟خواهشا جواب بدين نياز دارم
bluepen
03-16-2012, 08:57 PM
سلام.
من تمام راه حل هارا رفتم.پورت ها هم بازه فقط مشکلی که اینجا هست اینه که وقتی user name va pass را زمانی که می خوام بدم تا وارد نرم افزار مودم بشه انجام نمی شه.من مطمعنم که درسته همونم یوزر و پسه چون می خواستم سیستم کسیو هک کنم که یوزر و پس مودمشو داشتم.ولی وقتی دارم یوزر و پسو می دم قبول نمی کنه.مشکل از کجاست.؟؟؟؟ممنون می شم راهنماییم کنید.
mohammadgol1374
03-17-2012, 01:46 AM
سلام دوستان ÷> میخواستم یه سوال کنم . اول بگم . من تمام صفحات این موضوع رو خوندم و هرچی فیلم بود دانلود کردم .
من این کارا رو کردم و حالا چند سوال دارم .....
خواهش میکنم جواب بدین
1 - یوزر و پس رو زدم . واس tp-link بود ، دیگه نمیتونستم چه جور از اکانت طرف استفاده کنم .
2- اگه مک آدرس رو عوض کردم . چه جور میتونم مک آدرس خودم ( اصلی ) رو برگردونم ؟>
خواهشا من این 5 سوالی هست که تو آشیانه میپرسم و جواب نمیگیرم . اگه بلدید جواب بدین
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــواهشا!!!!!!!!!!!!!!!!!
:* :x
Data war
03-17-2012, 02:14 AM
سلام دوستان ÷> میخواستم یه سوال کنم . اول بگم . من تمام صفحات این موضوع رو خوندم و هرچی فیلم بود دانلود کردم .
من این کارا رو کردم و حالا چند سوال دارم .....
خواهش میکنم جواب بدین
1 - یوزر و پس رو زدم . واس tp-link بود ، دیگه نمیتونستم چه جور از اکانت طرف استفاده کنم .
2- اگه مک آدرس رو عوض کردم . چه جور میتونم مک آدرس خودم ( اصلی ) رو برگردونم ؟>
خواهشا من این 5 سوالی هست که تو آشیانه میپرسم و جواب نمیگیرم . اگه بلدید جواب بدین
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــواهشا!!!!!!!!!!!!!!!!!
:* :x
برای استفاده باید با اون کانکشنی که به اینترنت وصل میشی یوزر پس اون بدبختو بزنی دیگه! احتمالا یوزر پس تورو تو مودمت تعریف کردن که گیج شدی!
اگه با برنامه تغییر دادی داری با ماله خودت میری باز تغییرش بده اما اگه از دیوایس منیجر رفتی رو کارت شبکت پروپرتایس گرفتی قسمت ادونسد رفتی و از لیست Network Address رو value کردی دوباره به Not Present برگردونش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یادتون نره تورو خدا!
Stay Hungry,Stay Foolish
Steven Paul Jobs
شیمی عید شمره خوش ببی بلامیسرون آهان برا امی عیدی شمره یاد نشی..
mohammadgol1374
03-17-2012, 03:41 AM
برای استفاده باید با اون کانکشنی که به اینترنت وصل میشی یوزر پس اون بدبختو بزنی دیگه! احتمالا یوزر پس تورو تو مودمت تعریف کردن که گیج شدی!
اگه با برنامه تغییر دادی داری با ماله خودت میری باز تغییرش بده اما اگه از دیوایس منیجر رفتی رو کارت شبکت پروپرتایس گرفتی قسمت ادونسد رفتی و از لیست Network Address رو value کردی دوباره به Not Present برگردونش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یادتون نره تورو خدا!
Stay Hungry,Stay Foolish
Steven Paul Jobs
سلام دوست عزیز . انگار شما متوجه سوال 1 من نشدید
من یوزر و پس مودم رو زدم همون پیش فرض ها بودند admin/admin
رفتم تو پنل ولی فضای پنل با پنل تو فیلم آموزشی فرق داشت هرچی سعی کردم یوزر و
پس اکانت رو بدست بیارم نمیدوستن کجا باید برم:(
من یه عکس از پنل گذاشتم
خوب حالا زحمت اینم بکش >
ایول داداش >: میخوام بدونم توی ip scanner روی آی پی مورد نظر ctrl+3 میزنم که بره توی cmd قسمت telnet ولی هیجی نمیاد . اگه اینم بزاری ایول ( ویندوز : 7):65:
Data war
03-17-2012, 04:01 AM
من یه عکس از پنل گذاشتم
خوب حالا زحمت اینم بکش >
ایول داداش >: میخوام بدونم توی ip scanner روی آی پی مورد نظر ctrl+3 میزنم که بره توی cmd قسمت telnet ولی هیجی نمیاد . اگه اینم بزاری ایول ( ویندوز : 7):65:
حفظ نیستم اسم هارو اما تو Advanced Setup که تو عکس هست بری بعد باید WAN رو ببینی و ...
حفظ نیستم ایپی رو بدی مراحلو دقیق برات میگم یا آیدی یاهو پی ام بده مرحله به مرحله سری بریم ..
نسخه چند IP SCANERO داری یکارت اشتباست که نمیره!
اما دستی اینه که بری تو RUN بعدش مثل مثال من پیش بری..
telnet 192.168.1.1
ایشون تو پ.خ به من گفتن نکاتی که یکی از اون نکته هایی که مهم بود اینجا بگن اینه که windows 7 هست که احتمال میشه داد تلنتشون غیر فعال است. ادامه دارد شکیبا باشید..
نحوه فعال سازی Telnet در ویندوز 7
سلام دوستان
همونطور که اطلاع دارید تلنت در ویندوز 7 به صورت پیش فرض فعال نیست و شما نمیتونید از دستور telnet در ویندوز 7 استفاده کنید
کاربرد این دستور رو هم که اکثرا میدونید
خوب برای فعال سازی تلنت به این مسیر برید
Start
Control Panel
Programs And Features
Turn Windows features on or off
و بعد تیک مربوط به گزینه telnet client رو بزنید و ok کنید
خوب
تلنت فعال شد
موفق باشید
CopyRight By Unline ([Only registered and activated users can see links])
یادتون نره تورو خدا!
Stay Hungry,Stay Foolish
Steven Paul Jobs
mohammadgol1374
03-17-2012, 04:30 AM
کاربرد این دستور رو هم که اکثرا میدونید
خوب برای فعال سازی تلنت به این مسیر برید
Start
Control Panel
Programs And Features
Turn Windows features on or off
و بعد تیک مربوط به گزینه telnet client رو بزنید و ok کنید
خوب
تلنت فعال شد
موفق باشید
CopyRight By Unline ([Only registered and activated users can see links])
یادتون نره تورو خدا!
Stay Hungry,Stay Foolish
Steven Paul Jobs
--------------=========================-----------------------
سلام . داداش ممنون که به سوالام پاسخ میدی :*
توی قسمت Wan هیچی نبود
ولی توی cmd . زدم یه لوگین و یه پسورد ازم خواست . لوگین رو زدم . میخواستم پسورد رو بزنم هنگ کرد . چندیدن بار تست کردم وقتی میخوام موس رو ببرم جلوی پسورد نمیشه چیزی تایپ کنم
:(:(:(
Data war
03-17-2012, 04:38 AM
--------------=========================-----------------------
سلام . داداش ممنون که به سوالام پاسخ میدی
توی قسمت Wan هیچی نبود
ولی توی cmd . زدم یه لوگین و یه پسورد ازم خواست . لوگین رو زدم . میخواستم پسورد رو بزنم هنگ کرد . چندیدن بار تست کردم وقتی میخوام موس رو ببرم جلوی پسورد نمیشه چیزی تایپ کنم
(
خواهش میکنم. :75:
میگم اگه آیپی رو پ.خ بدی سریع تر به نتیجه میگیریم! الان اسپم بازار میشه..
چرا اتفاقا درست اومدیم بعدش باید داخل این دو تا بگردی دنبال پسورد که اگه هوشیار باشی
Bridge پرفایلی هست که پلی شده به کامپیوتر تا کانکشن اونجا ساخته شه پس نتیجه میگیریم پسوردی توش نیست!
PPPOE تعریف شده در مودم هست پس باید edit روبروشو بزنی
دارم از ستون Portocol اینارو میخونمآ..
اما طبق اطلاعات من هیچ ISP تو کشورمون با این VPI,VCI نداریم(شاید هم حالا که از تاریخ این پست میگذره داریم!)
اما 0/35 رو چند جایی مخابرات داره استفاده میکنه..
پس من میگم احتمال زیاد باید گفت کانکشن رو در کامپیوتر ساخته.. telnet اگه فایده نداشت بیخیال شو برو سراغ یدونه دیگه
راستی وقتی که داری پسورد رو وارد میکنی و هیچی نمیبینی داره وارد میشه فقط تو نمیبینی بعد که وارد شد اینتر رو بزن اگه درست بود میره داخل..
شما در پ . خ گفتید آیپی : 192.168.1.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
عزیز من این آیپی رو به طور پیشفرض آیپی مودم خودمون است اما اگر به اینترنت وصل باشید معمولا یکی از سرور های ISP رو با این نام میبینیم..
برنامه های کارآمد: Xshell و Brutus و Putty و WinSCP و DNSBench و IP Scanner و Mac Changer و ..
منابعی که باعث بالا بردن سطح اطلاعاتی شما در این ضمینه میشود:
Network+ For Starter
MCSE , MCITP
Cisco Networking Academy: CCNA , CCNP
:75:
درخواست قالب سایت و سوالات متداول ([Only registered and activated users can see links])
یادتون نره تورو خدا!
Stay Hungry,Stay Foolish
Steven Paul Jobs
rlsi2020
03-17-2012, 10:26 AM
من یه عکس از پنل گذاشتم
خوب حالا زحمت اینم بکش >
سلام
دوست عزیز برای بدست اوردن یوزر و پس تو مودم برو قسمت quick setup از اونجا next بزن و یوزر و پس رو ببین.
mohammadgol1374
03-17-2012, 01:05 PM
سلام دوستان . مشکلم حل شده . ایول به همتون حالا 3 سوال دیگه .
1 - یه آی پی از isp نا معلوم زدم یه پورت باز رو هک کردم . به راحتی هم یوزر و پسورد رو گرفتم . حالا نمیدونم isp چی هست یعنی طرف از پارس آنلاین گرفته یا .... ./ نمیدونم . ) رحمت اینو بکشین ؟ ایول
2 - میخوام یه wierless هک کنم که آی پی رو ندارم ولی پیش خونمونه /میشه یا یه برنامه هست که من توی wifi اونو سرچ کنم و آی پی رو نشونم بده
3- اول بگم خیلی گولین :> من 2 تا *آی پی دارم . یکیشون همونه که از سایت whtaismyip.org میگیرم یکیشون هم که خود اسکنر واسم میزنه . من از کدوم باید استفاده کنم . ؟
:*:X:X:X:X:X:X:X:X:X:x
MTP1376
03-17-2012, 01:18 PM
راجع به سوال سومتون باید از اونی که از سایت می گیرین استفاده کنین، چون اونیکیه احتمالا مال شبکه خونگیتونه، مثل 192.168.1.1 یا همین شکلی، باید دو قسمت اولیش اینها نباشه
دومیش هم سخته بدون نرم افزار، ولی اگه می خواین باید اول وصل شید بهش، بعد از نقشه ای که خود ویندوز می کشه استفاده کنید، ولی باید شبکه home باشه، می تونین از ping هم استفاده کنین
MTP1376
03-17-2012, 01:23 PM
من چند وقت پيش كد جاوا رو كه تو ادرس بار پيست ميكردم رمز رو نشون ميداد/ولي الان كه پيست ميكنم ميره صفحه گوگل رو باز ميكنه/مشكل چيه؟؟؟خواهشا جواب بدين نياز دارم
احتمالا از ie 9 استفاده می کنید، با فایر فاکس یا کُرُم و نت اسکیپ امتحان کنید.
mohammadgol1374
03-17-2012, 02:14 PM
کسی از دوستان هست جواب این دوتا سوال منو بده ؟> ایول واسه همه بکس آشیانه
1 - یه آی پی از isp نا معلوم زدم یه پورت باز رو هک کردم . به راحتی هم یوزر و پسورد رو گرفتم . حالا نمیدونم isp چی هست یعنی طرف از پارس آنلاین گرفته یا .... ./ نمیدونم . ) رحمت اینو بکشین ؟ ایول
2 - میخوام یه wierless هک کنم که آی پی رو ندارم ولی پیش خونمونه /میشه یا یه برنامه هست که من توی wifi اونو سرچ کنم و آی پی رو نشونم بده
:x
mohammadgol1374
03-17-2012, 02:24 PM
:x
mohammadgol1374
03-17-2012, 02:58 PM
Back Track
03-17-2012, 03:28 PM
کسی بلده با بکترک هم ADSL هک کنه؟
با تلنت دستی میشه ولی اعصاب میخواد. یه راه راحتتر مثل ویندوز که با (Angy ip Scanner) تو 3سوت هک میکنی تموم میشه میره پی کارش. اگه کسی راهی تو بکنرک بلده که بشه مثل ویندوز مثل آب خوردن این کارو کرد آموزش بده لطفا.
Back Track
03-17-2012, 03:37 PM
1----------> فکر نمیکنم بشه ADSL یه ISP دیگه رو استفاده کرد. ولی بازم TCP و VCP (فکر کنم اینه)0:73: دقیق یادم نیست) مودم خودت رو به عدد هایی که تو مودم تارگتت تنظیم بود تنظیم کن شاید بشه.
2----------> وا3 هک کردن Wifi نیاز به داشتن IP تارگت نیست. یکم تو انجمن سرچ کنی یاد میگیری هک کردن وایرلس رو.
Back Track
03-17-2012, 03:41 PM
راستی سوال هک وایرلس باید تو تاپیگ مربوطه بپرسی!
وا3 هک وایرلس هایی که از روش wep و wpa استفاده میکنن از نرم افزار زیر استفاده کن.
لینک دانلود نرم افزار ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم مشکلت حل بشه.
یا حق
rlsi2020
03-17-2012, 08:40 PM
1.اول بگو یوزر شماره خونست؟؟
2. بعد بگو پسورد چند رقمیه؟
rlsi2020
03-17-2012, 08:52 PM
دوستان یه نرم افزار هک adsl گذاشتم ببینید.
بدرد بخوره.
bluepen
03-17-2012, 09:28 PM
من اینترنت شاتل دارم تونستم چندتا اکانت از پارس آنلاین هک کنم.می خواستم بدونم راهی هست که من ازون اکانتا استفاده کنم؟؟؟
mohammadgol1374
03-18-2012, 10:06 PM
دوستان میخوام بپرسم چه طور بفهمم یک آی پی ماله پارس آنلاینه یا شاتل یا....
آخه دوستمون گفت که من چند اکانت پارس هک کردم ولی من آی پی خودم رو زدم و آخرش رو 0 گذاشتم و توی قسمت دوم range ip آخرش رو 255 گذاشتم ولی همه ی پورت ها بسته بودند . میخوام ببنیم مگه آی پی های پارس آنلاین از 0 تا 255 نیستند ؟
من خیلی گیج شدم. میشه یکی کمک کنه . تا بتونم آی پی های پارس رو شناسایی کنم ؟
mohammadgol1374
03-19-2012, 02:15 AM
آخه دوستمون گفت که من چند اکانت پارس هک کردم ولی من آی پی خودم رو زدم و آخرش رو 0 گذاشتم و توی قسمت دوم range ip آخرش رو 255 گذاشتم ولی همه ی پورت ها بسته بودند . میخوام ببنیم مگه آی پی های پارس آنلاین از 0 تا 255 نیستند ؟
mohammadgol1374
03-19-2012, 02:16 AM
mohammadgol1374
03-19-2012, 03:07 PM
mohammadgol1374
03-19-2012, 05:11 PM
mohammadgol1374
03-19-2012, 05:15 PM
ZireTigh
03-19-2012, 05:32 PM
سلام من ADSl هک کردم سرعتش شده خدا تا به حال انقدر خوشحال نشدم
مخابرات هک کردم بزن دست قشنگروووووووووووو کسی خواست بگه تا یادش بدم همین جا پ خ کنیدنگاه کن حالشو ببر نه ترفنده فتوشاپه نه کلک ([Only registered and activated users can see links])
کنار عکس سمت چپ هست دورش خط کشیدم نگاه کن سرعت به این میگن
rlsi2020
03-19-2012, 06:46 PM
من از صبانت استفاده میکنم.
سرعنش از 230 پایین نمیاد.هم شبانه هم روزانه.
sazin
03-19-2012, 08:53 PM
سلام دوستان
خواهش مي كنم اسم isp خودتونو نگيد چون پورت ها رو مي بندن
من هم يوزر كرك مي كردم نمي دونم ديگه چرا نمي شه
من از اين نرم افزار Ashiyane ADSL Cracker استفاده مي كردم ولي الان ديگه كار نمي كنه كسي مي دونه بايد از چه برنامه اي استفاده كنم؟
Ali Sezar
03-20-2012, 05:28 PM
فیلم های عالی بود
اما لازم به ذکر است که دوستان زیادی در جاهای دیگر و در پست های دیگر خواستار مقاله هستند + فیلم
که در صورت آپدیت عالی می شود
باتشکر فراوان از تمامی مدیران
pooryadevil
04-04-2012, 08:06 AM
دوستان کسی میدوتونه توی ضمینه ی هک پهنای باند مودم کمک کنه ؟
کسی میدونه چطور میشه downstream و upstream رو تغییر داد
omides66
04-06-2012, 02:32 AM
سلام وخسته نباشید.
من هر چی که میخونم هیچی راجع به هک حالیم نمیشه
فقط یه سوال داشتم.میخاستم ببینم ..........من تو شرکتی کار میکنم که اینترنت از مخابرات گرفته.منم یوز وپسوردشو دارم.
میخاستم ببینم میشه از خونه باهاش کانکت شد.؟؟؟؟؟؟البته من خودم قبلا از ispصبانت اکانت گرفته بودم والان فقط شبانش مونده.
در مورد خط تلفنمونم ،از مخابرات پرسیدم،گفتن میتونم از مخابرات adslبگیرم.
جون ما راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ho3inhacker
04-16-2012, 11:03 PM
اصلا نیازی به کد نداره!
full هم نبود!
مرسی از شما
rosmar
04-22-2012, 11:05 PM
سلام دوستان من قبلا می تونستم چندین اکانت را هک کنم اما جدیدا هرکاری می کنم امکان پذیر نیست یعنی اینکه قبلا از طریق کانکشتن وصل می شدم حالا چند مت است که بصورت اتوماتیک وصل هستم و دیگر از حالت کانکشتن دستی بصورت خودکار بیرون امده ام هرکاری م کنم داخل کانفیگ مودم نمیشه بازهم برگردم به حالت اولم چیکارکنم به نظر شما ؟ بعد یک سوال دیگر هم دارم که از اکانت های نامحدود شرکت ها ظاهرا نمیشه وصل شد درسته ؟ اکانت ها محدود قبلا کار می کردند اما همان زمان ها اکانت های نامحدود برخی شرکت ها اصلا وصل نمی شد.دست شما دردنکنه
new bie
04-23-2012, 01:17 AM
مقوله ی هک اکانتهای ای دی اس ال بسیار ساده است من خودم مدت 9 ماهه که از 1 اکانت بطور دایم دارم استفاده میکنم هنوز هم کسی گیر نداده و نه طرف وصل شده که من قطع بشم
شما انگری آی پی اسکنر رو دانلود کنین آی پی خودتون رو از 0 تا 255 بزنین و پورت 80 رو اسکن کنین آی پی هایی که چراغشون سبز هستن رو روشون کنترل 3 بزنین صضفحه تلنت باز میشه پسورد رو ادمین بزنین و وارد صفحه مودم اگه شدین شو آل بزنین بعد یوزر پسورد رو توی فایل تکست کپی کنین بعدا مثلا 50 تا اکانت دارین یکی یکی باهاش کانکت شین و سرعت دانلودشو بنویسین یا برین توی قسمت کاربری شرکت ای دس ال و اونجا میتونین ببینین که چه پلنی هستش
2 حالت هست شرکتها یا میان ست میکنن از یه لاین واسه کانکگت استفاده میکنن که مثلا من اکانت بخرم فقط با خط خودم میتونم با اکانتم وصل بشم یا مولتی لینک هستش یعنی من چه خونه خومدم باشم چه خونه دوستم میتونم از اکانت خودم کانکت شم
سوالی بود بپرسین جواب میدم
اینم بگم بهترین راه تلنته و نه چیز دیگه
par3a
04-24-2012, 01:03 PM
آقا من تو این سایت که میرم و آیپیم رو که میگیرم تو نثشه مکانم رو زده گاو خونی تو اصفهان و در حالیکه من تهران هستم:دی
حالا دقیقا آی پی رنج من کدوم هست ؟؟
My Hostname: یا My IP Address lookup for یا My IP Address (WAN IP) i
0ut1aw
04-24-2012, 01:19 PM
آقا من تو این سایت که میرم و آیپیم رو که میگیرم تو نثشه مکانم رو زده گاو خونی تو اصفهان و در حالیکه من تهران هستم:دی
حالا دقیقا آی پی رنج من کدوم هست ؟؟
My Hostname: یا My IP Address lookup for یا My IP Address (WAN IP) i
آی پی سیستمت تو قسمت My IP Address هست
رنجش دیگه باید خودت تشخیص بدی !!!!
فرضا این آی پی شماست: a.b.c.150
حالا موقع اسکن میتونی اینطوری بزنی : از a.b.c.1 تا a.b.c.255
یا میتونی c رو بالا پایین کنی ... البته به مقدار خیلی کم .... والا خدا میدونه کجا میفتی :30:
rlsi2020
04-24-2012, 02:55 PM
من اصلا نمیتونم وارد هیچ روتری بشم1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟
همه ip ها بسته هست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامل بگین..
الان بیشتر پورت 23 بسته هست.
باید رنج بیشتری چک کنی.
par3a
04-24-2012, 03:34 PM
آی پی سیستمت تو قسمت my ip address هست
رنجش دیگه باید خودت تشخیص بدی !!!!
فرضا این آی پی شماست: A.b.c.150
حالا موقع اسکن میتونی اینطوری بزنی : از a.b.c.1 تا a.b.c.255
یا میتونی c رو بالا پایین کنی ... البته به مقدار خیلی کم .... والا خدا میدونه کجا میفتی :30:
آخه اگه دقت کرده باشی وقتی که مودم های طرف وصل میشی راحت رمز واسم وایرلسشون هم میبینی میخواستم طوری رنج به دست بیارم که طرف نزدیک خونه خودمون باشه که بتونم پسورد وایرلسشو رو در بیارم که نشد :32:
0ut1aw
04-24-2012, 06:32 PM
آخه اگه دقت کرده باشی وقتی که مودم های طرف وصل میشی راحت رمز واسم وایرلسشون هم میبینی میخواستم طوری رنج به دست بیارم که طرف نزدیک خونه خودمون باشه که بتونم پسورد وایرلسشو رو در بیارم که نشد :32:
تا جایی که من میدونم اینطور که شما میگین امکان نداره ...
چون هرکی مودمش رو روشن میکنه (وصل میشه به نت) روتر یه آی پی بهش میده ... حالا اونی که وصل میشه ممکنه همسایت باشه یا ممکنه جای دیگه ای باشه ...
اولویت بر اساس زودتر وصل شدنه نه بر اساس کوچه و محله :)
بدرود
par3a
04-25-2012, 01:44 AM
دوستان یک سوال دارم میخوام مطمن بشم و آغاز کنم کارمو
من چنتا user رو هک کردم و طبق عکس های زیر این همون مک آدرسی هست که
باید در mac spoofing مودمم قرار بدم
آیا میشه با برنامه tmac مک آدرس رو مثل شکل زیر وارد کنم ؟؟؟ مکم که برای همیشه عوض نمیشه ؟؟
آیا باید mac addres خودمم یاداشت کنم یا نه ؟؟؟یوهو بعدش طوری نشه که خودم نتونم به اینترنتم وصل بشم !!؟
adonis27
04-25-2012, 02:11 AM
آیا میشه با برنامه tmac مک آدرس رو مثل شکل زیر وارد کنم ؟؟؟ مکم که برای همیشه عوض نمیشه ؟؟
آیا باید mac addres خودمم یاداشت کنم یا نه ؟؟؟یوهو بعدش طوری نشه که خودم نتونم به اینترنتم وصل بشم !!؟
]چرا میخوای آیپیتو عوض کنی؟
rlsi2020
04-25-2012, 02:29 AM
نگران نباشید.این برنامه یه گزینه ریستور داره تا مک واقعیتو برگردونه.
par3a
04-25-2012, 02:31 AM
میخوام مک آدرس مودمی که هک کردم روی مودمم بزارم که وصل بشم البته مودم من لینکسیس هست
lastchance843
04-25-2012, 03:08 AM
موضوع اینه که اصلا چرا میخوای مک رو تغییر بدی؟؟
اگه به این علت هستش که فکر میکنی user/pass قربانی بدون عوض کردن مکت کار نمی کنه. باید بگم که در مورد اکانت های ADSL معمولا اینطور نیست و مطمءن باش جواب میده..چک شدن مک توسط ISP معمولا روی اکانت های وایرلس هست..
اگه هم به این دلیل هستش که رد گم کنی و شناسایی نشی باید بگم که زحمت بی مورد داری میکشی.. چون اگه قربانی به هر شکل متوجه بشه و ISP بخواد پیگیری کنه( که البته مورد شما شرکت مخابرات هست) نمیاد ببینه که کدوم مک از اون اکانت استفاده کرده ..میاد نگاه میکنه که کدوم خط (شماره تلفن) از اون اکانت استفاده کرده.. و اینجاست که شما لو میرید..
این توضیح رو بدم که اصلا از دلایلی که مک ادرس اتنتیکیت نمیشه در اکانت های adsl اینه که مشترک از یه کانال مشخص (خط تلفن) که مشخصه متعلق به چه کسی هست داره از نت استفاده می کنه.. اما اکانت های وایرلس چون سیگنال تو هوا هست و برای هر کسی قابل دریافته سعی میکنن مشترک رو به صورت کاملتری احراز هویت کنن...
من توصیه می کنم که از اکانت adsl کسی استفاده نکن چون به رسکش نمی ارزه ...سعی کن پسورد های وایرلس رو از تنظیمات مودم در بیاری و باید خوش شانس باشی که کسی و هک کنی که در نزدیکیه شما زندگی کنه... در اون مورد هم نیاز به تغییر مک ادرس نداری ..چون 99% مردم مک فیلترینگشون اکتیو نیست..مشگل پیگیری هم تو ایران نداره..فقط یه محکم کاریه که اگه قربانی یه حرفه ای شبکه بود نتونه شبکه خودت ر شناسایی کنه .. که البته قطعا نیست ..چون اگه بود پسورد مودمش رو همون دیفالت کارخونه نمیگزاشت که شما به راحتی هکش کنید...امیدوارم مفید بوده باشه..موفق باشید
jakstar
04-25-2012, 09:17 AM
سلام
من از شاتل سرویس میگیرم ولی هر IP رنجی که میززارم همه دیسکانکت نشون میده!
بابا یکی از فامیلامون adsl اشو هک کرده هیچی پول نمیده سرعت دانلودش 2mb/s است تازه یه جوری شده که ف یلتریگ هم دور میزنه!
میگه به خارج لینک کرده ولی هیچ وقت راهشو بهم نمی گه :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.