توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدست اوردن پسورد يك كاربر معمولي
MALAR
05-05-2010, 06:46 PM
سلام به همه ي دوستان ميخواستم بدونم چه جوري ميشه پسورد يك كاربر معمولي در يك سايت مانندtravian.ir را بدست آورد نياز فوري دارم ممنون:o:o
با اجازه استادان:
یه راه می تونه این باشه که ایمیل کاربر مورد نظر رو هک کنی بعد از اون سایت بخوای که پسوردت رو به ایمیل بفرسته.که طولانیه.
Veron
05-05-2010, 07:02 PM
سلام به همه ي دوستان ميخواستم بدونم چه جوري ميشه پسورد يك كاربر معمولي در يك سايت مانندtravian.ir را بدست آورد نياز فوري دارم ممنون:o:o
یکی از معمول ترین راه ها database injection هست!(که خودش به چند بخش تقسیم میشه)
راه های دیگه ای هم هست ولی در یک پست نمیشه توضیح داد.
موفق باشید....
MALAR
05-05-2010, 07:09 PM
ازت ممنونم ولي اگه ميشه ساده تر بنويسين چون از هك زياد سر در نميارم حداقل راجبش يه توضيح مختصر هم بدين ممنون ميشم
Veron
05-05-2010, 07:22 PM
ازت ممنونم ولي اگه ميشه ساده تر بنويسين چون از هك زياد سر در نميارم حداقل راجبش يه توضيح مختصر هم بدين ممنون ميشم
تاپیک هکرای تازه وارد:
[Only registered and activated users can see links]
آموزش تصویری sql injection :
قوانین رو بخون تا تو فروم دچار مشکل نشی...
موفق باشید....
najme khodatars
08-18-2011, 11:50 PM
لطفا یک پاسخ واضح بدید که چه جوری میشه پسورد یه کاربر معمولی رو بدست آورد؟
Hutch
08-19-2011, 12:08 AM
تاپیک هایی که دوستان عزیز قرار دادن رو بخون!!! همین.
هک 1 کلیک نیس، دردسر داره...
اگه ميشه لطفا يك روش معتبر براي هك و رمز يابي ايميل ياهو برام بفرستين به ايميلم ممنونم
milad13
08-22-2011, 04:22 PM
كي ميتونه برام يك ايميل رو هك كنه.تا 20 تومان ميتونم بدم.
من ایمیل یکی از کار برای یک انجمن رو هک کردم ولی وقتی می خوام پسورد کاربریشو به این ایمیل بفرسته میگه این ایمیل فعال نشده لطفا با مدیر سایت تماس بگیرید. باید چی کار کنم.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.