Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: آموزش کامل Zip کردن و UnZip کردن فایل ها در vb.net ::.

anti206
06-02-2010, 04:56 PM
در این تاپیک برای اعضای محترم آشیانه آموزش Zip و UnZip کردن فایل و فولدر رو با استفاده از زبان برنامه نویسی VB.NET قرار میدم.

همچنین می توانید یک سورس کد برای زیپ کردن به همین روش را از تاپیک زیر دریافت نمایید:
.:: سورس Zip کردن فایل با vb.net ::. ([Only registered and activated users can see links])

آموزش کامل در پست های بعد.

anti206
06-02-2010, 05:02 PM
فشرده سازی و استخراج (Zip & Unzip) فایل ها و فولدر ها همواره مورد نظر توسعه گران نرم افزار بوده است. نوشتن یک کتابخانه قدرتمند جهت انجام اعمال پیشرفته فشرده سازی با استفاده از توابع و کلاس های پایه DotNet Framework کار بسیار وقت گیر و نه چندان ساده ای می باشد.
در حال حاضر کتابخانه های قدرتمندی از جمله SharpZipLib و GZipStream وجود دارند که می توان از آن ها جهت رفع این مشکل استفاده نمود. ولی در این مقاله قصد دارم به معرفی کتابخانه DotNetZip بپردازم. این کتابخانه به صورت متن باز و همراه با مثال ها و مستندات مربوطه از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) قابل دریافت می باشد.
کتابخانه DotNetZip بسیار قدرتمند و آسان جهت استفاده می باشد. ضمنا این کتابخانه علاوه بر استفاده در برنامه های تحت ویندوز و وب، قابلیت استفاده در برنامه های موبایل (Compact Framework) را نیز دارد.

anti206
06-02-2010, 05:08 PM
آموزش رو شروع می کنم:

ابتدا Dll لازم رو از قسمت پیوست دانلود کنید. بعد در Visual Studio از منوی Project، روی Add Refrence کلیک کنید. حالا به تب Browse رفته و به محلی که فایل Dll قرار داره برید و انتخابش کنید و OK کنید.

به مثال زیر توجه کنید. ما در این مثال فولدر ashiyane را که داخل درایو D قرار دارد، فشرده می کنیم و در درایو E و با نام ashiyane-z.zip ذخیره می کنیم:

Using Zipper As ZipFile = New ZipFile
Zipper.AddDirectory("D:\ashiyane")
Zipper.Save("E:\ashiyane-z.zip ")
End Using

---------
ادامه آموزش در پست های بعد.

* نکته: پسورد فایل پیوست شده: ashiyane.org

anti206
06-02-2010, 05:16 PM
اینم یه مثال دیگه:
Try
Using zip As ZipFile = New ZipFile
zip.AddFile("c:\photos\ashiyane\ashiyane-logo.jpg", "")
zip.AddFile("c:\ashiyane\distributed DOS Attack.pdf", "")
zip.Save("c:\ashiyane\DDoS-AttAcK.zip")
End Using
Catch ex1 As Exception
Console.Error.WriteLine("exception: {0}", ex1.ToString)
End Try
در مثال بالا من فایل ashiyane-logo.jpg رو که در C:\photos\ashiyane قرار داره و فایل distributed DOS Attack.pdf رو که در c:\ashiyane قرار داره رو زیپ می کنم و در فایلی به نام DDoS-AttAcK.zip و در مسیر c:\ashiyane ذخیره می کنم.

در مثال زیر هم نحوه اکسترکت کردن آرشیو بالا رو می بینید:

Try
Using zip As ZipFile = ZipFile.Read("c:\ashiyane\DDoS-AttAcK.zip")
Dim ent As ZipEntry
For Each ent In zip
ent.Extract()
Next
End Using
Catch ex1 As Exception
Console.Error.WriteLine("exception: {0}", ex1.ToString)
End Try

anti206
06-02-2010, 05:19 PM
برای دانلود سورس کد زیپ کردن همراه با رمز گذاری، همانطور که در پست اول اشاره شد، به تاپیک .:: سورس Zip کردن فایل با vb.net ::. ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید.

anti206
06-02-2010, 05:23 PM
این هم یک مثال در رابطه با چگونگی اکسترکت کردن فایل زیپی که پسورد داره:

Using zip As new ZipFile(c:\ashiyane\ashiyane.zip)
Dim ent As ZipEntry
For Each ent In zip
If (ent.UsesEncryption)
ent.ExtractWithPassword("ashiyane.org")
Else
ent.Extract
End If
Next
End Using

در مثال بالا، ما فایل ashiyane.zip رو با پسورد ashiyane.org اکسترکت می کنیم.

anti206
06-02-2010, 05:26 PM
این DLL قابلیت های فراوان دیگه ای نیز داره که متأسفانه وقت ندارم قرار بدم فعلا. چنانچه فرصتی پیش اومد، به امید خدا بقیه اش رو هم قرار میدم.

اگه کسی سوالی داشت، بپرسه.

موفق باشید!!!thumbsup

با تشکر از وبسایت برنامه نویس

Z-KH
10-12-2010, 12:15 AM
سلام
برای unzip فایل روی سرور از چه کدی باید استفاده کنیم؟ آیا این کتابخانه چین امکانی دارد؟