Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست برنامه باقی مانده کارت اینترنت

ali_hacker2012
06-04-2010, 10:15 AM
با عرض سلام و خسته نباشید به همه شما دوستان عزیز و تبریک روز مادر

دوستان اگه امکان داره من یه برنامه می خوام که زمان کارتم رو بدم و وقتی که به اینترنت وصل می شم از زمان کارتم کم کنه تا بدونم که چقدر به اینترنت وصل بدونم و چقدر دیگه می تونم از اینترنت استفاده کنم

ممنون

kiapmc
06-04-2010, 06:27 PM
با عرض سلام و خسته نباشید به همه شما دوستان عزیز و تبریک روز مادر

دوستان اگه امکان داره من یه برنامه می خوام که زمان کارتم رو بدم و وقتی که به اینترنت وصل می شم از زمان کارتم کم کنه تا بدونم که چقدر به اینترنت وصل بدونم و چقدر دیگه می تونم از اینترنت استفاده کنم

ممنون

دوست عزیز من برای خودم این برنامه را نوشته بودم که اینجا میزارم تا هر کسی دوست داشت استفاده کنه
اگه مشکلی بود بهم بگو

با تشکر طهماسبی

ali_hacker2012
06-04-2010, 11:05 PM
دوست عزیز ممنون ولی اگه شمارش معکوس هم براش اضافه کنی ممنون میشم که از ساعتی که میدم کم کنه

بعد اگه سورسش هم قرار بدی بسیار عالی میشه

kiapmc
06-11-2010, 01:36 PM
دوست عزیز ممنون ولی اگه شمارش معکوس هم براش اضافه کنی ممنون میشم که از ساعتی که میدم کم کنه

با سلام

برنامه Time Connect To Internet v3.5 را براتون نوشتم را آوردم که در این برنامه با درخواست دوستان معکوش شمار هم گذاشتم وتغیراتی در برنامه دادم که امیدوارم خوشتان بیاید اگه مشکلی بود بهم بگید

با تشکر حسین طهماسبی :95: Zeus_Wacker@Yahoo .com

ali_hacker2012
06-12-2010, 11:28 AM
ممنون از زحماتتون برنامه یه مقدار مشکل داره اول از همه وقتی مثلا
TIME : 02:00:10
تنظیم میشه فقط اون 10 ثانیه حساب میشه و در آخر میگه Your Select Time Finish

و اگه یه مقدار بیشتر دقت کنید دکمه های
Save Up Time
Reset Up Time
2 بار تو برنامه نوشته شده است:D

بعد در آخر اگه امکان داره یه توضیحی هم در مورد تمام گزینه ها بدین یا یه آموزش بدین:45:

kiapmc
06-12-2010, 11:50 PM
ممنون از زحماتتون برنامه یه مقدار مشکل داره اول از همه وقتی مثلا
TIME : 02:00:10
تنظیم میشه فقط اون 10 ثانیه حساب میشه و در آخر میگه Your Select Time Finish

و اگه یه مقدار بیشتر دقت کنید دکمه های
Save Up Time
Reset Up Time
2 بار تو برنامه نوشته شده است:D

بعد در آخر اگه امکان داره یه توضیحی هم در مورد تمام گزینه ها بدین یا یه آموزش بدین:45:

با سلام

دوست عزیز مشکل را حل کردم الان درست کار میکنه:88:

باز هم اگه مشکلی بود بهم بگو

عکس که همراه برنامه گذاشتم

1- سیو کردن تایمر بالا
2-ریست کردن تامیر بالایی

1- سیو کردن تایمر بالا ( معکوس شمار)
2-ریست کردن تامیر بالایی ( معکوس شمار)

5-سیو کردن هر دو تایمر

6-ریست کردن هر دو تایمر

با تشکر:98: حیسن طهماسبی [Only registered and activated users can see links]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سفارش پيشرفته ترين تروجان ها - پسورد سندرها - کي لاگير -باج گیر - ابزار ياهو - هر چي که دلتان مي خواهد با امکانات ي که دلتان مي خواهد را سفارش دهيد در مدت کم به صورت سفارشي براي شما نوشته ميشود با کمترين قيمت و 100 درصد تضمینی

بدون شناسايي انتي ويروس ها:88:

برای سفارش به kiapmc پی ام خصوصی بدهید یا
با ايدي ی زير تماس بگيريد

Zeus_Wacker

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ali_hacker2012
06-13-2010, 11:31 AM
دوست عزیز ممنون

و آخرین زحمتی که هست در مورد شروع و اتمام شمارش معکوس هست که دستیه

اگه این مورد را هم همانند اون شمارش اصلی درست کنید که با کانکت شروع و با دیسکانکت وایسه تمومه

ببخشید که حسابی به شما زحمت دادیم

آهان راستی اگه امکان داره سورس این برنامه رو هم بزارید.

kiapmc
06-13-2010, 06:55 PM
دوست عزیز ممنون

و آخرین زحمتی که هست در مورد شروع و اتمام شمارش معکوس هست که دستیه

اگه این مورد را هم همانند اون شمارش اصلی درست کنید که با کانکت شروع و با دیسکانکت وایسه تمومه

ببخشید که حسابی به شما زحمت دادیم

آهان راستی اگه امکان داره سورس این برنامه رو هم بزارید.

دوست عزیز برنامه این امکان رو دارد و اتماتیک و هوشمند هست وقتی شما به برنامه زمان رو دادید دکمه start, رو زدید دیگر دفعه بعد برنامه خودش اتماتیک از جایی که زمان مانده معکوس شمار اجرا میشود

اگه مشکله دیگری بود بهم بگید:97:

در مورد سورس برنامه که شرمنده برنامه توسط گروه نوشته شده و زمان زیادی صرف نوشتنش شده تا بدون باگ و اشکال باشد به همین خاطر گروه اجازه ندارد سورس برنامه رو جایی بگذارد

با تشکر حیسن طهماسبی [Only registered and activated users can see links]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:87:
سفارش پيشرفته ترين تروجان ها - پسورد سندرها - کي لاگير -باج گیر - ابزار ياهو - هر چي که دلتان مي خواهد با امکانات ي که دلتان مي خواهد را سفارش دهيد در مدت کم به صورت سفارشي براي شما نوشته ميشود با کمترين قيمت و 100 درصد تضمینی

بدون شناسايي انتي ويروس ها

برای سفارش به kiapmc پی ام خصوصی بدهید یا
با ايدي ی زير تماس بگيريد

Zeus_Wacker

sajjad.henry
07-17-2010, 08:20 PM
با تشکر از زحماتتتان
ما کماکان منتظر درس های بعدی vbscript هستیم
خیلی وقته که تاپیک آپدیت نشده
آقا ما طالبیم
با تشکر از شما