Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش های تصویری Linux Terminal

smyty
06-04-2010, 03:14 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
Linux Terminal
قصد دارم، در این تاپیک، این نوع آموزش رو قرار بدم. قبل از هر چیز بگم خودم تازه کارم و همراه با اینکه خودم یاد میگیرم، به شما هم آموزش میدم. :33:
منظورم از تصویری، همراه با عکس بود. اما ممکنه فیلم هم قرار بدم. :71:
اسپم نکنید، سوالات رو اینجا نپرسید، قبل از گذاشتن هر گونه آموزش با من هماهنگ کنید و ...
من در ubuntu 10.04 کار می کنم. ممکنه تغییر بدم ... :92:
================================================== =
روش باز کردن terminal : برای باز کردن terminal از منوی application زیر منوی accessories گزینه terminal رو انتخاب کنید. ( عکس 1 )
terminal برای شما ظاهر می شود! ( عکس 2 ) :93:
دستورات ویندوز رو اجرا کنید ببینید میشه؟! بعضی هاش میشن ها ... ;)

smyty
06-04-2010, 06:47 PM
نکته: اگر با باگ LFI کار کردید، حداقل برای اینکه بفهمید قضیه etc/passwd چیه، اینو بخونید.
خوب، ادامه میدیم ... ( با قدرت !!! :74: )
commenting : حتما لازم میشه چیزایی رو بنویسیم که terminal اونا رو در نظر نگیره. مثلا اگر با زبان های خانواده c کار کرده باشید commenting تو اونا با علامت های // و */ هست. یا در پایتون و پرل # هست. در cmd ویندوز هم :: هست. در لینوکس ( باید حدس زده باشید چیه ...! :eek: ) هم # هست. مثلا :
# Ashiyane Digital Security Team
اگر چیزی پشتش ننویسید error روبرو رو میده:
command not found
( عکـــــــــــــــــس 1 )
کجا هستیم؟!: حتما زمانی که terminal را باز می کنید یه جایی هستید دیگه ... که حالت default اون در
/home/username
هست. حالا شاید ما رفتیم اینور و اونور نمیدونستیم کجاییم ... ( این جمله غلط محض هست، حالا می فهمید چرا ... ) حالا از کجا بفهمیم کجاییم؟!
خوب معلمومه از دستور pwd استفاده می کنیم. در این صورت کاملا نشون میده کجا هستیم. مثلا در اینجا ( عکــــــــــــس 2 ) من در حالت default بودم. پس نشون داد کجاییم ...
تغییر دایرکتوری: برای اینکار مثل ویندوز از cd که مخفف change directory هست، استفاده می کنیم. مثلا من در /home هستم و می خوام به saleh برم. پس از دستور cd saleh استفاده می کنم.
برای بازگشت به دایرکتوری قبلی از
../
استفاده می کنیم. EEEE چه جالب؛ مثل LFI !!!
پس دیدید لینوکس چقدر در هکینگ اهمیت داره؟! تازه ما که چیزی یادنگرفتیم ...
بله! مثلا من در /home/saleh هستم و می خوام برگردم به home می نویسم:
cd ../
و وارد /home میشم. حالا فرض کنیم در /home/saleh هستم و می خوام به file system همون / برگردم. دو راه دارم. اولیش اینه که بنویسم:
cd ../../
که طرف بفهمه باید دو تا دایرکتوری برگرده.
( تا اینجا عـــکــــــــــــــــــــ ــس 3 رو ببینید. )
دومیش اینه که از یه حالت دیگه استفاده کنم.
cd /
این، این معنیو میده که آقا کلا برگرد به اولین دایرکتوری سیستم.
( حالا عکـــــــــــــــــس 4 )
حالا با توجه به اونچه تا حالا میدونید، برید به etc/passwd و password خودتون رو عوض کنید.
راهنمایی : etc یک زیر دایرکتوری از home هست، و پسوورد یا فایل.
( قبل از اینکه عکس 5 رو ببینید، سعی کنید خودتون اینکارو کنید ... )
...
...
...
( حالا عکس 5 رو ببینید ... ) :16:

smyty
06-05-2010, 10:32 AM
خیلی خوب ...
دوستان توجه کنن اینا فقط مال کسایی نیست که لینوکس دارن! کسایی که اسکپریپت های پرل رو به terminal تارگت متصل می کنن می دونن چی میگم ...

قبل از اینکه با قدرت ادامه بدیم یه موضوع دیگه رو هم بگم. اینایی که من میگم دستورات اصلی هست و option هاشو نمی گم. یه کوچولو کنجکاوی کنید! اگر دقیقا نمیدونید کار دستوری چیه، نام دستور رو با آپشن help به این صورت وارد کنید.
command --h
کپی کردن ( دستور cp ) : خوب معلومه دیگه میشه فایل یا ... رو کپی کرد. مثلا من یک فایل با نام text دارم از نوع plain text ( البته فرمتش مهم نیست ... ) می خوام اون رو به ساب فولدری به نام 1 کپی کنم. پس می نویسم:
cp test 1
یک حالت دیگه: مثلا می خوام از همون فایل text یک کپی با نام دیگه ( newfile ) همونجا بگیرم. می نویسم :
cp test newfile
دستور ls : با این دستور میشه فایل نام فایل های دایرکتوری ای رو که توش هستیم، ببینیم. مثلا من در
/home/saleh
هستم. می نویسم: ls
و پاسخ عکس 1 میاد ...
دستور mkdir : همونطور که معلومه میشه باهاش فولدر یا همون دایرکتوری ساخت. مثلا میگم :
mkdir test
و فولدری با نام مذکور ساخته میشه.
توضیح در مورد عکس ها : عکس 1 یکم مهم بود بقیه چیزی نیستن، یعنی توضیحات طوری بود که عکس لازم نداشت. اما میذارم یه نیگا بکنین ... ;)
:51::eek:

smyty
06-06-2010, 09:56 AM
بله! ادامه میدیم ( مثل همیشه ...؟! ):92:
:71:
renaming : برای اینکار از دستور mv استفاده میشه! مثلا فایل ما test نام داره و می خوایم به ashiyane تغییرش بدیم.
mv test ashiyane
دقت کنید اگر در اونجا فایلی با نام ashiyane باشه، فقط انتقال پیدا می کنه داخل اون فایل و rename نمیشه. ( عکس ... بابا عکس چیه عادت کردیم ... ):60:
برای move کردن هم بالا توضیح دادم. فقط عکسو ببینید.
Edited
پاک کردن فایل ها : برای اینکار از دستور rm استفاده میشه. این دستور فقط می تونه فایل ها رو پاک کنه و در مورد فولدر ها عمل نمی کنه:
rm file.type
example:
rm package.deb
پاک کردن فولدر ها: برای اینکار از دستور rmdir استفاده میشه. :71: بله! این برای پاک کردن فولدر ها و دایرکتوری ها کاربرد داره و در مورد فایل های عمل نمی کنه ! :93::42:
rmdir folder
:92::71:

smyty
06-16-2010, 10:40 AM
خوب، امروز سه تا موضوع داریم، اما قرار نیست من توضیح بدم، یک جدول آماده کردم که طی اون موضوعات زیر رو آموزش میدم::33:
text editors
mail
documentation ( dvi, pfd(
جدول رو در word نوشتم، بصورت عکس ضمیمه می کنم ... منبعش هم یک ebook هست، پیدا کردم میذارم.

smyty
06-17-2010, 02:42 AM
سلام خدمت اونایی که می خوان یاد بگیرن اما بنا به دلایلی از لینوکس جدا هستن ...

یه نیگا به اینجا بندازید، این نمونه آنلاین کنسول هست ! تو اون یاد بگیرید !
[Only registered and activated users can see links]