Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه امن کردن فایل اختصاصی آشیانه با حجم 8 کیلوبایت و بدون نیاز به نصب!!!!

anti206
06-10-2010, 04:58 PM
داشتم تاپیک دوستمون itcom رو در مقابل نحوه امن کردن نسبی فایل ها میدیدم (این تاپیک ([Only registered and activated users can see links])) که به خودم گفتم برای راحتی اعضای آشیانه، برنامه اش رو بنویسم.

کافیه فایل پیوست رو دانلود کنید برنامه رو اجرا کنید. بعد برای امن کردن، روی Add Security کلیک کنید و از پنجره باز شده به جایی که فایل قرار داره برید و فایل مورد نظرتونو انتخاب کنید تا امنش کنه.
و برای برداشتن Security از فایل و برگردوندن به حالت اول، Remove Security رو بزنید و فایل رو بهش بدید تا دوباره عادیش کنه.

* اگه فایل رو امن کردید، تحت هیچ شرایطی به بخش Permission هاش دست نزنید وگرنه فایل کاملا از بین میره و دیگه قابل استفاده نیست!!!

* فایل امن شده، فقط در یوزر خودتون قابل اجرا یا باز شدن هست.

* اگه با این ورژن مشکلی داشتید، از ورژنی که در پست شماره 5 همین تاپیک پیوست کردم استفاده کنید.

* پسورد فایل فشرده:
ashiyane.org

چنانچه مشکلی وجود داره یا پیشنهادی دارید، در پیغام خصوصی مطرح کنید.

shatel0101
06-10-2010, 06:31 PM
داشتم تاپیک دوستمون itcom رو در مقابل نحوه امن کردن نسبی فایل ها میدیدم (این تاپیک ([Only registered and activated users can see links])) که به خودم گفتم برای راحتی اعضای آشیانه، برنامه اش رو بنویسم.

کافیه فایل پیوست رو دانلود کنید برنامه رو اجرا کنید. بعد برای امن کردن، روی add security کلیک کنید و از پنجره باز شده به جایی که فایل قرار داره برید و فایل مورد نظرتونو انتخاب کنید تا امنش کنه.
و برای برداشتن security از فایل و برگردوندن به حالت اول، remove security رو بزنید و فایل رو بهش بدید تا دوباره عادیش کنه.

* اگه فایل رو امن کردید، تحت هیچ شرایطی به بخش permission هاش دست نزنید وگرنه فایل کاملا از بین میره و دیگه قابل استفاده نیست!!!

* فایل امن شده، فقط در یوزر خودتون قابل اجرا یا باز شدن هست.

* پسورد فایل فشرده:
ashiyane.org

چنانچه مشکلی وجود داره یا پیشنهادی دارید، در پیغام خصوصی مطرح کنید.

میخوام باز کنم این اخطار رو میده
مددی برسون
دمت فشفشه

Service Manual
06-10-2010, 07:09 PM
سلام

ظاهرا برنامه با Microsoft Visual C#/Basic.NET نوشته شده ، شما Microsoft NET Framework رو روي سيستمت نصب کن احتمالا مشکلت حل ميشه / موفق باشيد.

anti206
06-10-2010, 08:11 PM
میخوام باز کنم این اخطار رو میده
مددی برسون
دمت فشفشه

بله همونطوری که جناب Service Manual فرمودن، بنده این برنامه رو با VB.NET نوشتم و نیازه که دات نت فریم ورک 3.5 رو سیستم شما نصب باشه.

اینم لینک دانلودش از سایت مایکروسافت:

[Only registered and activated users can see links]

حجم: 197.11 مگابایت

-----------

منتظر باشید دارم اگه بشه، با دات فریم ورک 2.0 مینویسم. اگه توابع رو ساپورت کرد و مشکلی نبود، اونو هم آپ میکنم که نیازی نباشه 200 مگ دانلود کنید.

anti206
06-10-2010, 08:24 PM
با موفقیت برنامه رو با دات نت فریم ورک 2 باز نویسی کردم که میتونید از بخش فایل پیوست همین پست دانلود کنید.

پسورد فایل فشرده:
ashiyane.org

تست کنید. فکر نکنم دیگه مشکلی باشه.

anti206
06-10-2010, 09:55 PM
با تشکر از جناب smyty که پیشنهادشون رو در پیغام خصوصی مطرح کردن.

اگه عزیزان دیگه هم پیشنهادی دارند برای برنامه های بعدی، حتما بگن....

کوچیک همه ی اعضا،
anti206

shatel0101
06-14-2010, 10:11 PM
با موفقیت برنامه رو با دات نت فریم ورک 2 باز نویسی کردم که میتونید از بخش فایل پیوست همین پست دانلود کنید.

پسورد فایل فشرده:
ashiyane.org

تست کنید. فکر نکنم دیگه مشکلی باشه.

مرسی ولی بازم همون پیغامو میده
با دیال آپ دانلود اون نرم افزار آدمو به خدا می رسونه

anti206
06-16-2010, 04:53 PM
مرسی ولی بازم همون پیغامو میده
با دیال آپ دانلود اون نرم افزار آدمو به خدا می رسونه

ببخشید دیر جواب دادم.

دوست عزیز من دیگه نمیدونم مشکل شما چیه....
یعنی دات نت فریم ورک 2 هم رو سیستمتون نصب نیست!؟!!!

فعلا که ویندوزم کاملا بهم ریخته و دارم از لینوکس استفاده میکنم و هر چی برنامه نصب کرده بودم پرید.... از جمله ویژوال استادیو..... هر وقت دوباره نصب کردم، برای برنامه ستاپ میسازم و توش دات نت فریم ورک رو هم ضمیمه میکنم تا دیگه مشکلی نباشه.......

itcom
06-16-2010, 05:22 PM
سلام دوستان من آموزش تصویری دادم برای امن کردن بدون دردسر کار کنین حالا چرا اون روش آموزشو گزاشتین

کنار با برنامه که این همه دردسر داره میخواین کار کنین که اینجا هم پره پست کردین:60: موفق باشین

anti206
06-16-2010, 06:34 PM
سلام دوستان من آموزش تصویری دادم برای امن کردن بدون دردسر کار کنین حالا چرا اون روش آموزشو گزاشتین

کنار با برنامه که این همه دردسر داره میخواین کار کنین که اینجا هم پره پست کردین:60: موفق باشین

دوست عزیز واقعا ممنونم که اینقدر از من حمایت میکنید!!!!!!! :mad:

من اومدم برای آموزش شما یه برنامه (هر چند ساده) نوشتم شما به جای اینکه حمایت کنید، ........ !!!!

لازمه بدونید که اگه از قبل یه دات نت فریم ورک رو سیستمتون نصب داشته باشید، دردسر و بدبختیش بسیار کمتر از انجام دستیش هست......

شما هم موفق باشید......... :62: