Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با وایرلس لپ تاپ

abc2005
06-26-2010, 08:25 PM
سلام دوستان

من یک لپ تاپ دارم که درایور وایرلسش رو نصب کردم . الان که برنامه ی airdump2.1 رو روی آن اجرا میکنم ،این خطا رو میده

no adapters have been detected.make sure peek5.sys is present and your card is plugged in

مدل لپ تاپ 1520 دل .

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

ManHunt
06-27-2010, 02:33 AM
سلام دوستان

من یک لپ تاپ دارم که درایور وایرلسش رو نصب کردم . الان که برنامه ی airdump2.1 رو روی آن اجرا میکنم ،این خطا رو میده

no adapters have been detected.make sure peek5.sys is present and your card is plugged in

مدل لپ تاپ 1520 دل .

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

سلام دوست عزیز

شما کارت وایرلس اکسترنال(خارجی) گرفتید ؟ یا از قبل روش بوده ؟

اگر که خارجی هست امکان داره خوب نرفته باشه جا و یا درست نصب نشده ! برای اطمینان به Device Manager برید و درایور وایرلس خودتون رو پیدا کنید و مطمئن شوید که درست نصب شده !

و اگر از قبل روش بوده که یا ممکن است کارت وایرلس شما خراب شده باشه ! یا به طور ظاهری نشون میده که کارت وایرلس داره (که معمولا نیست) آخه تمام لپ تاپ ها درایور وایرلس رو دارن ( حتی اونایی که کارت وایرلس ندارن) .

با تشکر

Always Try To Be Best

آموزش های تصویری رجیستری ([Only registered and activated users can see links])

My New Avatar Is Availble:34:

abc2005
06-27-2010, 10:00 AM
سلام دوست عزیز

اگر که خارجی هست امکان داره خوب نرفته باشه جا و یا درست نصب نشده ! برای اطمینان به device manager برید و درایور وایرلس خودتون رو پیدا کنید و مطمئن شوید که درست نصب شده !

و اگر از قبل روش بوده که یا ممکن است کارت وایرلس شما خراب شده باشه ! یا به طور ظاهری نشون میده که کارت وایرلس داره (که معمولا نیست) آخه تمام لپ تاپ ها درایور وایرلس رو دارن ( حتی اونایی که کارت وایرلس ندارن) .

با تشکر

always try to be best

آموزش های تصویری رجیستری ([Only registered and activated users can see links])

my new avatar is availble:34:

نه دوست عزیز ، من وایرلس نخریدم . من میخواهم از وایرلس داخلی خود لپ تاپ استفاده کنم .
ویندوز 7 هست و درایورش رو نصب کردم ولی درست نشده ؟؟؟
ممنون

ManHunt
06-27-2010, 11:02 PM
نه دوست عزیز ، من وایرلس نخریدم . من میخواهم از وایرلس داخلی خود لپ تاپ استفاده کنم .
ممنون

با سلام دوست عزیز

شما مطمئن هستید که کارت وایرلس در لپتاپ شما موجود هست ؟

abc2005
06-28-2010, 08:26 AM
با سلام دوست عزیز

بله
مدلش هم dell wireless 1397 w-lan mini card هست .

ManHunt
06-28-2010, 11:51 AM
بله
مدلش هم dell wireless 1397 w-lan mini card هست .

با سلام

پس امکان داره که یا مشکل از برنامتون هست یا کارت وایرلس شما اون برنامه رو ساپرت نمی کنه !

احتمال هم داره که باید در اون برنامه کارت وایرلس خودتون رو براش تعریف کنید که توسط تعریف شما از کارت استفاده

کنه .

با تشکر

Always Try To Be Best:74:

SUPPORT123
06-29-2010, 12:57 PM
ممنون

با سلام
روی برنامه Right click کرده و properties را باز کنید . سپس در بخش Campatibility برنامه را Run as admin و Run in WinXP کنید .
بعد از این به Driver و Peek نیاز خواهید داشت .و برنامه کارت Wireless شما را میشناسد .

hosseinkh
07-27-2010, 01:39 AM
دوست عزیز با احترام

شما که اطلاعات کافی ندارید دلیل نیست حتما" پاسخی هم بدید :

پاسخهاتو ببین :

پس امکان داره که یا مشکل از برنامتون هست یا کارت وایرلس شما اون برنامه رو ساپرت نمی کنه !

احتمال هم داره که باید در اون برنامه کارت وایرلس خودتون رو براش تعریف کنید که توسط تعریف شما از کارت استفاده

اگر که خارجی هست امکان داره خوب نرفته باشه جا و یا درست نصب نشده ! برای اطمینان به device manager برید و درایور وایرلس خودتون رو پیدا کنید و مطمئن شوید که درست نصب شده !

اونوقت ما یه جایی یه جواب نصفه دادید فرتی اخطار میدن

ManHunt
07-27-2010, 01:51 AM
دوست عزیز با احترام

شما که اطلاعات کافی ندارید دلیل نیست حتما" پاسخی هم بدید :

پاسخهاتو ببین :

اونوقت ما یه جایی یه جواب نصفه دادید فرتی اخطار میدن

با سلام دوست عزیز

منو ببخشید که شما رو از مراحل اولیه عیب یابی مطلع کردم !! چه بسا که بیشتر اشکال های مردم توی کامپیوتر از همین چیز های پیش پا افتادست !! خلاصه من از شما استاد بزرگوار عذر میخوام که با کمک کردن با چرت و پرت ناراحتتون کردم !

فقط یه سوال شما چرا خودتون جوابشو ندادین !؟!؟!؟!

حالا من پست هام الکی هست یا پست شما که از روی بی فکری بوده !؟ اگه اشکال کارت وایرلس شما از چیز هایی که من گفته بودم ، بود چی ؟؟ بازم اینارو میگفتین ؟؟

از اساتید غذر می خوام امیدوارم دیگه بحث ادامه پیدا نکنه !

با تشکر

Sarvona
08-28-2010, 12:43 PM
من لپتاپم HP-Compaq 615 هست و مشخصات وایرلس رو دقیق نمیدونم فک کنم یکی از اینا باشه دیگه::29:
Broadcom 802.11g
Marvell Yukon 88E8042 PCI-E Fast Ethernet Controller
Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
کلاً هر چی مربوط به شبکه بود گذاشتم به غیر از بلوتوث:73:

ManHunt
08-28-2010, 12:56 PM
من لپتاپم hp-compaq 615 هست و مشخصات وایرلس رو دقیق نمیدونم فک کنم یکی از اینا باشه دیگه::29:
Broadcom 802.11g
marvell yukon 88e8042 pci-e fast ethernet controller
microsoft virtual wifi miniport adapter
کلاً هر چی مربوط به شبکه بود گذاشتم به غیر از بلوتوث:73:

سلام

و درخواستتون از معرفی کردن اینا چیه !؟

Sarvona
08-28-2010, 01:45 PM
اِ یادم رفته بود
خوب برای من بعد از اینکه تو airodump همه کار رو انجام میدم و در آخر که میخواد ivs تولید کنه میگه درایور شما در peek موجود نمیباشد.... منم نمیدونستم باید کجا بگم اینجا گفتم...

sect00re0
09-20-2010, 05:30 PM
سلام به همه ي دوستان
من يه لپ تاپ 1564 dellگرفتم كه ويندوز 7 به صورت ارجينال روش بوده، وقتي وايرلسش رو فعال ميكنم(با همون دكمه روي سفحه كليد) وايرلس سيستم خونه رو نميشناسه و نميتونم به اينترنتش وصل بشم.(براي سيستم خونه از يه مودم Adsl Linksys استفاده ميكنم كه وايرلسم داره) در حاليكه من توي خونه هميشه به گوشي و لپ تاپاي ديگه وايرلس كار ميكردم.
توي گوشه سمت راست هم فقط شكل يه آنتن كه روش ضربدره هست كه اسم هيچ شبكه اي توي ليستش نيست.
ضمنا 7 كارت شبكه رو هم بطور كامل شناخته.

لطفا منو راهنمايي كنيد خيلي درگيرشم.هرچيم تو تنظيمات ور رفتم درست نشد.
با تشكر

soheil2020z
09-20-2010, 06:43 PM
به Control Panel\Clock, Language, and Region و بد روی region and language برید زبانه loction و iran رو تبدیل به
united states کنید سپس رستارت کنید 99% مشکلتون حل میشه
با تشکر

sect00re0
09-20-2010, 11:39 PM
به control panel\clock, language, and region و بد روی region and language برید زبانه loction و iran رو تبدیل به
united states کنید سپس رستارت کنید 99% مشکلتون حل میشه
با تشکر

-------------------------------

سلام سهيل جان

واقعا ممنونم.خيلي خوشحالم كردي.ولي واقعا دليلش چي ميتونه باشه,خيلي مسخره هست كه با اين تغيير كوچولو وايرلسو نشناسه.اگه ميدوني دليلشو بگو.
بازم ازت ممنونم