Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعویض mac addres در مودم

E.-h.-s.-4.-N
07-15-2010, 11:03 PM
با سلام من چند روزی هست که دارم دنبال یه برنامه ی خوب برای عوض کردن mac address میگردم و با یه سری از برنامه ها مثل SMAC,AMAC,change mac ,Tmac,و etherchange هم کار کردم ولی mac address با وجود اینکه وقتی تو cmd دستور ipconfig/all رو میزنم تغییر کرده ولی مودمم هنوز همون mac addrese قبلی رو نشون میده لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری mac addres تغییر بدم که این تغییر تو مودم هم اعمال بشه :69::confused:

The Lich King
07-15-2010, 11:50 PM
سلام دوست عزیز

احتمالاً با استفاده از این برنامه مشکلت رد میشه

A-Mac Address Change

تو گوگل سه سوته پیدا میشه:32:

شاید آدرس مک درستی وارد نمیکنی اینجوری میشه ... اصلاً ریست میکنی بعد از تغییر ادرس؟

itcom
07-16-2010, 12:21 PM
با سلام من چند روزی هست که دارم دنبال یه برنامه ی خوب برای عوض کردن mac address میگردم و با یه سری از برنامه ها مثل SMAC,AMAC,change mac ,Tmac,و etherchange هم کار کردم ولی mac address با وجود اینکه وقتی تو cmd دستور ipconfig/all رو میزنم تغییر کرده ولی مودمم هنوز همون mac addrese قبلی رو نشون میده لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری mac addres تغییر بدم که این تغییر تو مودم هم اعمال بشه :69::confused:

سلام 2 نمونه مک هست یک اگه اینترنتتو دستی لوگین میکنی کانکشن براش ساخته باشی با برنامه

Technitium MAC Address Changer v5 R3 صد در صد میشه عوض کرد اما اگه مودمت وایلسی هست و تو مودم

یوزر پست لوگین میشه وارد مودمت شو و یه قسمتی هست به نامه mac spoofing که تیکشو فعال میکنی و یک مک اونجا میدی save مک عوض میشه

E.-h.-s.-4.-N
07-18-2010, 11:51 PM
احتمالاً با استفاده از این برنامه مشکلت رد میشه

A-Mac Address Change

تو گوگل سه سوته پیدا میشه

شاید آدرس مک درستی وارد نمیکنی اینجوری میشه ... اصلاً ریست میکنی بعد از تغییر ادرس؟

دوست عزیز اگه توجه کرده باشی من اسم این برنامه ای که گفتی رو هم تو برنامه هایی که تست کردم گفتم،در ضمن من علاوه بر ریست کامپیوتر مودمم رو هم ریست کردم ولی جواب نداد:22:

سلام 2 نمونه مک هست یک اگه اینترنتتو دستی لوگین میکنی کانکشن براش ساخته باشی با برنامه

Technitium MAC Address Changer v5 R3 صد در صد میشه عوض کرد اما اگه مودمت وایلسی هست و تو مودم

یوزر پست لوگین میشه وارد مودمت شو و یه قسمتی هست به نامه mac spoofing که تیکشو فعال میکنی و یک مک اونجا میدی save مک عوض میشه

سلام من برنامه ای رو که گفتی امتحان کردم ولی mac مودم عوض نشد،میتونی بگی چه مودم هایی قابلیت mac spoofing رو تو خودشون دارن؟ چون مودم من این قابلیتو نداره:66:

SEATTLE420
07-19-2010, 12:03 AM
سلام
دوست عزیز شاید کد مکی که شما ازش استفاده میکنی در جایی دیگه فعالیت داره:36:

E.-h.-s.-4.-N
07-19-2010, 12:23 AM
سلام
دوست عزیز شاید کد مکی که شما ازش استفاده میکنی در جایی دیگه فعالیت داره:36:

مثلا کجا؟ چون کارت شبکه که بعد از تعویض mac ریست میشه و مکی که استفاده میکنم 100%مطمئنم که جای دیگه ای استفاده نمیشه

درضمن دوستان لطفا برای جلوگیری از قفل شدن تاپیک از اسپم کردن خودداری کنید و فقط اگه اطلاعات مفیدی در این باره دارین مطرح کنید،ممنون;;)

m4r1z
07-19-2010, 09:41 AM
این برنامه مطمئنم کارتو راه میندازه . Smac27

®Maste
07-19-2010, 10:54 AM

توی backtrack با این دستور میتونی
macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 (interface)

E.-h.-s.-4.-N
07-19-2010, 06:37 PM
توی backtrack با این دستور میتونی
macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 (interface)

دوست عزیز میتونید 1کم بیشتر در باره ی backtrack توضیح بدین یا اگه تاپیکی مربوط بهش تو سایت موجوده آدرسشو تو این تاپیک لینک کنید؟:75::confused:

E.-h.-s.-4.-N
07-19-2010, 06:46 PM
این برنامه مطمئنم کارتو راه میندازه . Smac27

دوست عزیز این برنامه ای که گفتی تو لیست برنامه هایی که گفتم تست کردم هست ولی عمل نکرده و مودم همون mac قبلی رو نشون میده هست لطفا قبل از پاسخ دادن به سوالی صورت سوال رو دقیق بخونید :33: