توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب ها در جوملا 1.5.20
adelhacker
08-12-2010, 10:33 PM
سلام
من جوملا 1.5.20 رو نصب کردم هرچی قالب میزارم به هم میرزه حتی قالب های پیش فرض خودش ! :52:
مشکل از کجاست؟
سلام
من جوملا 1.5.20 رو نصب کردم هرچی قالب میزارم به هم میرزه حتی قالب های پیش فرض خودش ! :52:
مشکل از کجاست؟
1-شاید مشکل از مرورگر شما باشد
۲- از سایت اصلی جوملا / جوملا را دانلود کنید تا بدونه مشکل باشد
۳- بر روی جوملا فارسی فقط باید قالب فارسی نصب کرد
۴-هر قالب برای ورژن خودش است
adelhacker
08-14-2010, 09:46 PM
1-شاید مشکل از مرورگر شما باشد
۲- از سایت اصلی جوملا / جوملا را دانلود کنید تا بدونه مشکل باشد
۳- بر روی جوملا فارسی فقط باید قالب فارسی نصب کرد
۴-هر قالب برای ورژن خودش است
1.منم اولش فکر میکردم از مرورگر باشه اما بعد از تست بر روی اکسپلورر ، فایرفاکس و اپرا مطمئن شدم مشکل از مرورگر نیست.
2.من هم جوملا رو از [Only registered and activated users can see links] دانلود کردم
3.گفتم حتی قالب های پیش فرض خودش رو هم نمیاره چه برسه به قالب های دیگه (چندتا قالب دیگه رو تست کردم)
4.من هم میگم قالب پیش فرض خودش دیگه از این ورژنتر :26:
5. چند بار جولا رو پاک و نصب کرد نشد
:69: آرام جان مدیریت محترم جوملا دستم به دامنت :69:
1.منم اولش فکر میکردم از مرورگر باشه اما بعد از تست بر روی اکسپلورر ، فایرفاکس و اپرا مطمئن شدم مشکل از مرورگر نیست.
2.من هم جوملا رو از [Only registered and activated users can see links] دانلود کردم
3.گفتم حتی قالب های پیش فرض خودش رو هم نمیاره چه برسه به قالب های دیگه (چندتا قالب دیگه رو تست کردم)
4.من هم میگم قالب پیش فرض خودش دیگه از این ورژنتر :26:
5. چند بار جولا رو پاک و نصب کرد نشد
:69: آرام جان مدیریت محترم جوملا دستم به دامنت :69:
اگر روی لوکال هاست هستی شاید مشکل از لوکال هاستت باشه
بالا خره مشکل از خودت هست چون بقیه که استفاده می کنند درست هست و شما فقط مشکل داره
معمولا هم این جور مشکل ها درست بشو نیستند چون معلوم نیست دقیقا مشکل از کجا هست .....
من میگم شما روی یک هاست واقعی پیاده سازی کنید ببینید باز مشکل هست ...؟
navid_star
10-01-2010, 09:41 PM
دوست عزیز پیشنهادم برای جوملا فارسی ، از تیم مترجم مامبو لرن بخواه . بعد از اینکه تیم مامبو شروع به ترجمه این سیستم مدیریت محتوا کرد ، خیلی جامع و بهتر از تیم های دیگست. مدیران اینو از روی تبلیغ نزارین ، از روی تجربه عرض کردم
مشکلی که داری واسه قالبته..چون سیستم اگر ایراد داشته باشه ارور می ده تمامی حالات نمایشی از CSS اه و نمی تونه از سیستم باشه.مگر اینکه فایل های زبان تنظیمات direction مشکل داشته باشه:20:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.