Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لرزه روی تصویر با Ulead

nabegheh95
08-16-2010, 11:03 AM
سلام
من با Ulead 8 کار می کنم. دنبال فیلتری هستم که روی فیلم لرزه می اندازه. چیزی که در خیلی از کلیپهای امروزی می بینم. تصویر درحال نمایش می لرزه و انگار که صفحه داره تکان می خوره. نمی دونم از کدوم فیلتر باید استفاده کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم

mmilad200
08-16-2010, 11:36 AM
این مشکل با نصب نرم افزار Hollywood FX روی برنامه یولید حل می شه و حتی 1000 تا افکت جدید هم به برنامه اضافه می شه و شما می توانید افکت های دلخواه رو مخصوص خودتون طراحی کنید.

مراحل کار:
1-دانلود برنامه از لینک
[Only registered and activated users can see links]

2-اضافه کردن پلاگین به برنامه یولید:
به مسیر نصب برنامه هالیوداف ایکس بروید و به پوشه Host Plugins و بعد به Ulead و بعد محتویات رو کپی کنید و در مسیر زیر paste کنید
c:\program files\ulead system\ulead 8\vfx_plug
ضمناً:اگر پلاگین در برنامه موجود نبود از لینک زیر دریافت کنید:

3-حالا برنامه یولید رو باز کنید و به قسمت افکت ها برید می بینید که برنامه هالیود اضافه شده و می تونید با انداختن افکت رو تصاویر افکت مورد نظر رو از لیست برنامه انتخاب کنید.

موفق باشید...:19:

krengaroo
08-16-2010, 12:25 PM
خود یولید یه قسمتی داره به نام : Anti shake برو اونجا تنظیمات لرزش رو انجام بده.

nabegheh95
08-16-2010, 02:18 PM
یک با این anti shake کار کردم. ولی متاسفانه نتونستم تشخیص بدم که کدوم تنظیمات را چه مقدار باید تغییر بدم.
شما می تونید در مورد تنظیماتش بیشتر توضیح بدید؟

papy
08-23-2010, 11:49 PM
این مشکل با نصب نرم افزار hollywood fx روی برنامه یولید حل می شه و حتی 1000 تا افکت جدید هم به برنامه اضافه می شه و شما می توانید افکت های دلخواه رو مخصوص خودتون طراحی کنید.

مراحل کار:
1-دانلود برنامه از لینک

2-اضافه کردن پلاگین به برنامه یولید:
به مسیر نصب برنامه هالیوداف ایکس بروید و به پوشه host plugins و بعد به ulead و بعد محتویات رو کپی کنید و در مسیر زیر paste کنید
c:\program files\ulead system\ulead 8\vfx_plug
ضمناً:اگر پلاگین در برنامه موجود نبود از لینک زیر دریافت کنید:

3-حالا برنامه یولید رو باز کنید و به قسمت افکت ها برید می بینید که برنامه هالیود اضافه شده و می تونید با انداختن افکت رو تصاویر افکت مورد نظر رو از لیست برنامه انتخاب کنید.

موفق باشید...:19:

تست کردم نشد که نشد