توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لرزه روی تصویر با Ulead
nabegheh95
08-16-2010, 11:03 AM
سلام
من با Ulead 8 کار می کنم. دنبال فیلتری هستم که روی فیلم لرزه می اندازه. چیزی که در خیلی از کلیپهای امروزی می بینم. تصویر درحال نمایش می لرزه و انگار که صفحه داره تکان می خوره. نمی دونم از کدوم فیلتر باید استفاده کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم
mmilad200
08-16-2010, 11:36 AM
این مشکل با نصب نرم افزار Hollywood FX روی برنامه یولید حل می شه و حتی 1000 تا افکت جدید هم به برنامه اضافه می شه و شما می توانید افکت های دلخواه رو مخصوص خودتون طراحی کنید.
مراحل کار:
1-دانلود برنامه از لینک
[Only registered and activated users can see links]
2-اضافه کردن پلاگین به برنامه یولید:
به مسیر نصب برنامه هالیوداف ایکس بروید و به پوشه Host Plugins و بعد به Ulead و بعد محتویات رو کپی کنید و در مسیر زیر paste کنید
c:\program files\ulead system\ulead 8\vfx_plug
ضمناً:اگر پلاگین در برنامه موجود نبود از لینک زیر دریافت کنید:
3-حالا برنامه یولید رو باز کنید و به قسمت افکت ها برید می بینید که برنامه هالیود اضافه شده و می تونید با انداختن افکت رو تصاویر افکت مورد نظر رو از لیست برنامه انتخاب کنید.
موفق باشید...:19:
krengaroo
08-16-2010, 12:25 PM
خود یولید یه قسمتی داره به نام : Anti shake برو اونجا تنظیمات لرزش رو انجام بده.
nabegheh95
08-16-2010, 02:18 PM
یک با این anti shake کار کردم. ولی متاسفانه نتونستم تشخیص بدم که کدوم تنظیمات را چه مقدار باید تغییر بدم.
شما می تونید در مورد تنظیماتش بیشتر توضیح بدید؟
این مشکل با نصب نرم افزار hollywood fx روی برنامه یولید حل می شه و حتی 1000 تا افکت جدید هم به برنامه اضافه می شه و شما می توانید افکت های دلخواه رو مخصوص خودتون طراحی کنید.
مراحل کار:
1-دانلود برنامه از لینک
2-اضافه کردن پلاگین به برنامه یولید:
به مسیر نصب برنامه هالیوداف ایکس بروید و به پوشه host plugins و بعد به ulead و بعد محتویات رو کپی کنید و در مسیر زیر paste کنید
c:\program files\ulead system\ulead 8\vfx_plug
ضمناً:اگر پلاگین در برنامه موجود نبود از لینک زیر دریافت کنید:
3-حالا برنامه یولید رو باز کنید و به قسمت افکت ها برید می بینید که برنامه هالیود اضافه شده و می تونید با انداختن افکت رو تصاویر افکت مورد نظر رو از لیست برنامه انتخاب کنید.
موفق باشید...:19:
تست کردم نشد که نشد
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.