توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخفی سازی کیلاگر از انتی ویروس
mahyar.mahdi40
08-25-2010, 02:45 PM
سلام
من میخوام بدونم میشه کیلاگر رو از دید آنتی ویروس مخفی کرد؟ طوری که کاربر اصلا متوجه نشده فایل کیلاگر هست ؟
البته میخوام کیلاگر رو همراه فایل عکس بفرستم
Service Manual
08-25-2010, 03:23 PM
سلام
من میخوام بدونم میشه کیلاگر رو از دید آنتی ویروس مخفی کرد؟ طوری که کاربر اصلا متوجه نشده فایل کیلاگر هست ؟
سلام
اگر فایلتون به صورت اجرایی باشه ، میتونید فایلتون رو پک کنید ، البته باز هم در اکثر موارد قابل شناسایی توسط آنتی ویروس هست . ولی در بعضی موارد جواب میده .
موفق باشید .
Milad-Bushehr
08-25-2010, 03:25 PM
این بستگی به کیلاگر داره
برخی کیلاگر ها اصلا انتی ویروس شناسایی می کنه البته اکثرا کیلاگر های پولی هستند و کیلاگر های رایگان بیشتر آنتی ویروس ها شناسایشون می کنند.
mahyar.mahdi40
08-25-2010, 03:30 PM
این بستگی به کیلاگر داره
برخی کیلاگر ها اصلا انتی ویروس شناسایی می کنه البته اکثرا کیلاگر های پولی هستند و کیلاگر های رایگان بیشتر آنتی ویروس ها شناسایشون می کنند.
این کیلاگرا پولی که آنتی ویروس شناسایی نمیکنن رو کجا میشه گیر آورد؟
من مشکل فایل ندارم اونو ارسال میکنم و قربانی هم قطعا اجراش میکنه (به دلیل مطلب داخل ایمیل)مگر اینکه انتی ویروس گیر بده.به نظرتون چی کار کنم؟
فقز پسورد یک سایتو میخوام
در مورد مورتال کومبت چیزی شنیدید چطوریه؟ واقعا شناسسایی نمیشه؟
r3d.z0nE
08-25-2010, 03:50 PM
اینجور که تبلیفات داره مثل اینکه خوبه
البته بدلیل مسالی از صفحه سایتش پاکش کرده باید ایمیل بزنی ببینی میفرشه هنوز یا نه
پشتیبانی هم داره , آپدیت هم میشه پس نگرانی نداره
موفق باشید.
K4ReL
08-25-2010, 04:03 PM
سلام
از نرم افزار ASPack استفاده کن شاید کارت رو راه بنداز ...:32:
mahyar.mahdi40
08-25-2010, 10:54 PM
اینجور که تبلیفات داره مثل اینکه خوبه
البته بدلیل مسالی از صفحه سایتش پاکش کرده باید ایمیل بزنی ببینی میفرشه هنوز یا نه
پشتیبانی هم داره , آپدیت هم میشه پس نگرانی نداره
موفق باشید.
آقا من امروز فردا میهوام حتمی یه چیزی طرفم جمعه شب پای نت هست تا اون موقع باید یه چیزی ارسال کرده باشم. وگرنه تمامه وقتم.
اگر جایی شعبه داره لطفا معرفی کنید. ایشون خودشون از صبح آنلان نبودند
[Only registered and activated users can see links]
خواهشا کمک کنید اگر دارید
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.