Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلم آموزشی کامل بکاپ گرفتن و ریستور کردن بکاپ دیتابیس ها با MySQLDumper

anti206
08-26-2010, 03:35 PM
در این فیلم آموزشی به صورت کامل نحوه ی گرفتن بکاپ از دیتابیس ها و ریستور کردن اون ها رو توسط MySQLDumper یاد میگیرید.

فایل اول: آخرین نسخه MySQLDumper
فایل دوم: فیلم آموزشی

پسورد فایل فشرده فیلم آموزشی: ashiyane.org

موفق باشید!!

Hijacker
08-26-2010, 03:47 PM
جالبه من وقتی باهاش کار کردم فکر کردم فقط دیتابیس رو ریستور میکنه ولی کلا سایت رو ریستور کرد
یه نسخه هم داره که زبون فارسی داره حالا نمیدونم ایرانی ها درست کردن یا خودشون گذاشتن که بعید میدونم کار خودشون باشه
ولی کار باهاش خیلی راحته

با اجازه من آموزش نوشتاریش رو هم بزارم برای کسانی که به هر دلیل نمی تونن دانلود کن فیلم آموزشی رو

1- ابتدا برنامه را بر روی هاست خود در پوشه ی Public_html یا همون www منتقل کنید .

2- فایل را از حالت فشرده خارج کنید .

3- بعد از مرحله ی دو دو تا پوشه خواهید داشت یکی read me و یکی پوشه ی اصلی برنامه یا همون پوشه ی mysqldumper

4-وارد پوشه ی mysqldumper شوید و داخل آن یک پوشه با نام work بسازید .

5- وارد پوشه work شده و 4 تا پوشه ی جدید با نام های backup , config , structure, log بسازید .

6- سطح دسترسی تمام پنج پوشه هايي را که ساختید و همچنين پوشه ي اصلي را 777 تنظیم کنید .( توجه كنيد كه بعد از نصب دسترسي پوشه ي اصلي را مي توانيد به 755 برگردانيد اما پوشه هاي ديگر بايد روي 777 باقي بمانند )

7- فایل config.php را هم دسترسی اش را 777 تنظیم کنید .( این فایل در پوشه mysqldumper واقع است )

از اینجا به بعدش فکر نمی کنم نیاز باشه ولی میگم

8- فایل crondump.pl را که در پوشه ی msd_cron قرار دارد را با یک ادیتور مثل Notpad باز کنید .

9- به دنبال کد زیر بگردید :

my $absolute_path_of_configdir="";

و به جای آن کد زیر را وارد نمایید .

my $absolute_path_of_configdir="[Only registered and activated users can see links]";

توجه : به جای Your_site آدرس سایت خودتان را بنویسید .

10-فایل را ذخیره کنید , خوب حالا آدرس زیر را فراخوانی نمایید .

[Only registered and activated users can see links]

Hijacker
08-26-2010, 03:49 PM
در اولين صفحه اي كه وارد مي شويد زبان هاي موجود همراه با پرچم كشور آن جهت انتخاب زبان نصب را مي بينيد كه مي بايست زبان خود را انتخاب كرده و بر روي INstallation كليك كنيد .

بعد از ورود به صفحه ي بعد با توجه به تصوير زير ، ابتدا نام كاربري Cpanel و رمز عبورتان را در فيلد هاي مشخص شده بنويسيد و فيلد هاي ديگر را بدون تغيير بگذاريد و بر روي Connect to MySQL كليك كنيد .

توجه : شما حتي مي توانيد يوزر بانك اطلاعاتي و رمز عبور آن را وارد نماييد ( البته بايد از قبل وارد سي پنل شده باشيد )

عکس ([Only registered and activated users can see links])

در صفحه ي بعد برنامه تمام ديتابيس هاي موجود بر روي هاست شما را شناسايي كرده و در زير جمله ي Database connection was established نمايش مي دهد . بر روي save and continue installation كليك كنيد .

خوب كار نصب تمام شد بهتر است از طريق cpanel يا خود برنامه بر روي پوشه mysqldumper رمز عبور بگذاريد تا خداي نكرده براتون مشكل ايجاد نشه ، براي اينم نظور بر روي لينك Create directory protection كه با پيغام قرمز رنگ Urgently recommended ! هم متمايز شده كليك كنيد .
خوب حالا با توجه به تصوير زير يك نام كاربري و يك رمز عبور براي خودتان انتخاب كنيد و در فيلد هاي مشخص شده بنويسيد و بر روي create directory protection كليك كنيد . در ضمن بسته به نوع سرورتان ، يكي از حالت هاي رمز گذاري را انتخاب كنيد اگر سرورتان لينوكس است آن را بدون تغيير رها كنيد .

عکس ([Only registered and activated users can see links])

در صفحه ي تاييد مجددا بر روي create directory protection كليك كنيد .

با اين كار فايل هاي لازم براي محافظت در پوشه ي برنامه ساخته خواهد شد .
توجه : اگر با پيغام خطا مواجه شدين كه برنامه قادر به ساخت اين دو فايل نيست و شما بايد خودتان اين دو تا فايل را بسازيد ، دو راه داريد يكي اينكه برويد و دسترسي پوشه ي اصلي برنامه را هم موقتا 777 كنيد و بعد از اين كار دوباره آن را به حالت اول برگردونيد و يا اينكه خودتان دو تا فايل با نام هاي htaccess. و همچنين htpasswd. بسازيد و مقاديري را كه برنامه به شما مي دهد را وارد كنيد به عنوان نمونه مقادير زير را برنامه به شما خواهد داد .

Contents of file: .htaccess:
AuthName "MySQLDump"
AuthType Basic
AuthUserFile /home/user_your_site/public_html/mysqldumper/.htpasswd

و محتويات فايل اچ تي پسوورد هم يك چيزي مثل :

Contents of file: .htpasswd:
bapoliana:1$[7GWZDYmkD=.c

Hijacker
08-26-2010, 03:49 PM
خوب حالا براي بكاپ گيري بر روي دكمه بكاپ از سايدبار كناري كليك كنيد ( احتمالا الان از شما يوزر و رمز خواسته مي شو د آن را وارد نماييد ) حالا از منوي كركره اي Choose Database بانك اطلاعاتي را كه مي خواهيد از آن بكاپ بگيريد را انتخاب و انكودينگتان را هم از قسمت Choose encoding of backupfile انتخاب و بر روي ُStart New Backup كليك كنيد .

اگر بر روي select tables كليك كنيد پنجره اي براي انتخاب جداول مورد نيازتان باز خواهد شد و اگر كليك نكنيد برنامه از تمام جداول موجود فايل پشتيبان تهيه خواهد كرد .
پيشنهاد مي كنم بعد از بكاپ گيري يا برگرداندن بكاپ پوشه ي برنامه را از root سايت خود به يك پوشه بالاتر انتقال دهيد و دوباره هر وقت خواستيد كار كنيدعكس اين عمل انجام دهيد .

اميدوارم اين آموزش مفيد فايده براي دوستان قرار گرفته باشد ، در ضمن اين برنامه فقط مخصوص vbulletin نبوده و شما از آن براي بكاپ گيري از بانك هاي MySQL خود مي توانيد استفاده كنيد .

fanbook
08-16-2011, 03:21 AM
اساتید گرامی من دارمم انجمنم را از mybb میارم روی ویبی و در انتقال مشکلاتی دارم میخوام حداقل پست هاو انجمن ها و یوسر ها بیان ولی خوب در مرحله ریستور دیتا بیس هم مشکل دارم اگر راهنمایی و کمک کنید ممنون میشم

iEnemy
08-16-2011, 09:01 AM
اساتید گرامی من دارمم انجمنم را از mybb میارم روی ویبی و در انتقال مشکلاتی دارم میخوام حداقل پست هاو انجمن ها و یوسر ها بیان ولی خوب در مرحله ریستور دیتا بیس هم مشکل دارم اگر راهنمایی و کمک کنید ممنون میشم

سوالتون در این تاپیک بجا نیست.
لطفا سوالتون رو در تاپیک تمامی سوالات خود در مورد ویبولتین ([Only registered and activated users can see links])در اینجا مطرح کنید.