توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادیت کردن قالبهای سیستم های مدیریت محتوای وبسایت
aliforever
08-30-2010, 11:41 PM
سلام خدمت هکرای بزرگ آشیانه . قصد من از ایجاد این تاپیک آموزش ادیت کردن قالبهای سیستم های مدیریت محتوای سایت مانند PHP Nuke بود . من هر چقدر قالباشون رو می ریزم تو Adobe Dream Weaver ولی بازم Access Denied میده میشه بپرسم من چطوری می تونم این مشکل رو بر طرف کنم و یک قالب رو ادیت کنم به سلیقه ی خودم مثلا منوی اذویت رو بیارم جاهای دیگه ممنون .
Milad-Bushehr
08-31-2010, 12:08 AM
سلام خدمت هکرای بزرگ آشیانه . قصد من از ایجاد این تاپیک آموزش ادیت کردن قالبهای سیستم های مدیریت محتوای سایت مانند PHP Nuke بود . من هر چقدر قالباشون رو می ریزم تو Adobe Dream Weaver ولی بازم Access Denied میده میشه بپرسم من چطوری می تونم این مشکل رو بر طرف کنم و یک قالب رو ادیت کنم به سلیقه ی خودم مثلا منوی اذویت رو بیارم جاهای دیگه ممنون .
سوالات خود را در بخش مربوطه یعنی phpnuke باید مطرح می کردید.
شما می تونید کد قالب که در فایل theme.php هست را با notepad باز کنید و بعد کد ها را وارد دریم ویور کنید.
punisher_jmi
09-03-2010, 09:01 PM
اگر میخواهید قالب ها رو ادیت کنید ابتدا یک سرور مجازی ([Only registered and activated users can see links]) روی ویندوز خودتون نصب کنید
سپس به وسیله نرم افزاری استاندارد آن را ویرایش کنید
[Only registered and activated users can see links]
فایل های
theme.php
style.css
یا هر چی که طراح تعریف کرده
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.