Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین توضیح لینوکس چیه؟

arian123
08-31-2010, 05:53 PM
[می خواستم نظرتونو در مورد بهترین توضیح لینوکس بدونم.]
من خودم از انواع لینوکس ها استفاده کردم و اصلا هم از دسکتاپ KDE خوشم نمی اد ولی دسکتاپ GNOME خیلی سادست و من خودم وقتی از بچه ها در مورد لینوکس می پورسم میگن از ظاهرش خوشمون نمیاد.
من لینوکس redhat رو که کار کردم خوشم اومد. ولی دیگه redhat کنار رفته و پیدا هم نمیشه کسی می تونه لینک دنلودشو بزاره اینجا؟ :41:

-کسی ماجرای linuXXX رو میدونه؟ نمی دونی نه؟ :67: برو تحقیق کن-

خلاصه این پست در مورد بهترین توضیح لینوکسه نظرات خودتونو بزارید.

The Smith
08-31-2010, 06:02 PM
من خودم از انواع لینوکس ها استفاده کردم و اصلا هم از دسکتاپ KDE خوشم نمی اد ولی دسکتاپ GNOME خیلی سادست و من خودم وقتی از بچه ها در مورد لینوکس می پورسم میگن از ظاهرش خوشمون نمیاد.
من لینوکس redhat رو که کار کردم خوشم اومد. ولی دیگه redhat کنار رفته و پیدا هم نمیشه کسی می تونه لینک دنلودشو بزاره اینجا؟ :41:

-کسی ماجرای linuXXX رو میدونه؟ نمی دونی نه؟ :67: برو تحقیق کن-

Red Hat Enterprise Server 3 (ftp://194.44.214.3/pub/Linuxes/redhat%20enterprise%20server%203/)

Red Hat 6.2 (ftp://194.44.214.3/pub/Linuxes/redhat6.2/)

Red Hat 9.0 (ftp://194.44.214.3/pub/Linuxes/redhat9.0/)

WAHID
08-31-2010, 10:34 PM
من خودم از انواع لینوکس ها استفاده کردم و اصلا هم از دسکتاپ kde خوشم نمی اد ولی دسکتاپ gnome خیلی سادست و من خودم وقتی از بچه ها در مورد لینوکس می پورسم میگن از ظاهرش خوشمون نمیاد.

-کسی ماجرای linuxxx رو میدونه؟ نمی دونی نه؟ :67: برو تحقیق کن-

یه سوال؟
شما واقعا تا جالا با لینوکس کار کردی؟؟؟

توضیح نیست و توزیع هست!!
ردهت کنار رفته؟؟؟ ولی سایتش یه چیزه دیگه میگه! پایین ترین قیمتش واسه سرور ۳۴۹$ و پایین ترین قیمتش واسه دسکتاپ ۸۰$ هست!!
شما به دنبال پیدا کردن بهترین توزیع هستی دیگه درخواست لینک چیه؟؟
خوب این توزیعی هم که معرفی کردین, که چی؟؟ شاید خیلی چیزا در مورد خیلی چیزای دیگه بدونیم قرار نیست که هر جایی گفته بشه!!! اینجا جای این مطالب نیست!
اگر شما واقعا به دنبال بهترین توزیع هستی و می خوای بحث کنی این روشی که شما پیش گرفتی راهش نیست!
بحث باید علمی و گفته هاش مستدل باشه! خاله بازی نیست که!

فکر میکنم ادامه این تاپیک به این روش عواقب بدی داشته باشه!
پس یا ادامه داده نشه یا درست ادامه داده بشه!!!!!!!!!!!

solaris92
08-31-2010, 11:59 PM
بهترینی وجود نداره بلکه مسئله کاربرده . هر کسی با توجه به کاری که داره میتونه از توزیع های مختلف با کارایی و امکانات تخصصی تر استفاده کنه . در لینک زیر انواع توزیع های لینوکس + کاربردهاشون + لینک دانلود رو میتونین ببینین.

[Only registered and activated users can see links]

mamadmatrex
09-01-2010, 12:27 AM
اقا وحید راست میگه منم اولش خوندم کف کردم توضیح لینوکس
میگن بهرین لینوکس موجود اونه که ادم زبانc بلد باشه و خودش اونطوری که دوست داره بنویسه

البته از اساتید عذر میخوام نظر دادم ها ببخشید

arian123
09-01-2010, 02:42 PM
یه سوال؟
شما واقعا تا جالا با لینوکس کار کردی؟؟؟

توضیح نیست و توزیع هست!!
ردهت کنار رفته؟؟؟ ولی سایتش یه چیزه دیگه میگه! پایین ترین قیمتش واسه سرور ۳۴۹$ و پایین ترین قیمتش واسه دسکتاپ ۸۰$ هست!!
شما به دنبال پیدا کردن بهترین توزیع هستی دیگه درخواست لینک چیه؟؟
خوب این توزیعی هم که معرفی کردین, که چی؟؟ شاید خیلی چیزا در مورد خیلی چیزای دیگه بدونیم قرار نیست که هر جایی گفته بشه!!! اینجا جای این مطالب نیست!
اگر شما واقعا به دنبال بهترین توزیع هستی و می خوای بحث کنی این روشی که شما پیش گرفتی راهش نیست!
بحث باید علمی و گفته هاش مستدل باشه! خاله بازی نیست که!

فکر میکنم ادامه این تاپیک به این روش عواقب بدی داشته باشه!
پس یا ادامه داده نشه یا درست ادامه داده بشه!!!!!!!!!!!

------
آقای وحید خان اولندش که بگم این تایپیک خیلی هم خوبه البته اگه شما بذارید.
-اون توضیح هم آره من اشتباه کردم.
- من به دنبال بهترین توضیع لینوکس هستم درست ولی خواستم که لینک redhat رو که یکی از بهترین توضیح های لینوکسه داشته باشیم تو تایپیک.
- در این تایپیک هرکی می تونه بهترین توضیع لینوکسی که استفاده کرده بگه و البته با دلیل چون با این همه توضیع سخته بخواد یکی رو انتخاب کنیم برای همین خواستیم ویژگی های هر کدوم رو بدونیم.
- این حرف هم که زدم کاملا علمی هست.
ادامه این تایپیک هم خیلی می تونه مفید باشه.
- راستی من که نگفتم هر کی می دونه Linuxxx چیه خودشو معرفی کنه که می گی منم می دونم خواستم که برای بقیه بگه که این نام از کجا ومده.
:75: بچه ها به کارتون ادامه بدید این یه چیزی میگه جدی نگیرید. !

WAHID
09-01-2010, 05:24 PM
------
آقای وحید خان اولندش که بگم این تایپیک خیلی هم خوبه البته اگه شما بذارید.
-اون توضیح هم آره من اشتباه کردم.
- من به دنبال بهترین توضیع لینوکس هستم درست ولی خواستم که لینک redhat رو که یکی از بهترین توضیح های لینوکسه داشته باشیم تو تایپیک.
- در این تایپیک هرکی می تونه بهترین توضیع لینوکسی که استفاده کرده بگه و البته با دلیل چون با این همه توضیع سخته بخواد یکی رو انتخاب کنیم برای همین خواستیم ویژگی های هر کدوم رو بدونیم.
- این حرف هم که زدم کاملا علمی هست.
ادامه این تایپیک هم خیلی می تونه مفید باشه.
- راستی من که نگفتم هر کی می دونه ×× چیه خودشو معرفی کنه که می گی منم می دونم خواستم که برای بقیه بگه که این نام از کجا ومده.
:75: بچه ها به کارتون ادامه بدید این یه چیزی میگه جدی نگیرید. !

قصد داشتم یه سری پست بدم در این رابطه که خیلی کاملتر از این توضیحات بچه کانه باشه از دسکتاپ kde خوشم نمی اد
gnome خیلی سادست
دیگه redhat کنار رفته
.... ولی یه مدت دست نگه می دارم تا ببینم شما خودتون چند مرده حلاجین!!!!
خوب من کنار وای میستم ببینم شما چی کار می کنید!
در ضمن من نگفتم ادامه ندین گفتم اصولی تر ادامه بدین!
الان هم خیلی خوشحال میشم پست های مفید شما رو ببینم!:97:

arian123
09-01-2010, 05:37 PM
وحید تو مثلا هکر هستیا دست نگه میدارم چیه بابا؟
باید بگم که من جواب خودم رو گرفتم حالا این تایپیکو خود بچه ها درستش می کنن.
بینم هنوز نگفتی که میدونی linuxxx چیه یا نه؟ :85:

Virangar
09-01-2010, 06:14 PM
وحید تو مثلا هکر هستیا دست نگه میدارم چیه بابا؟
باید بگم که من جواب خودم رو گرفتم حالا این تایپیکو خود بچه ها درستش می کنن.
بینم هنوز نگفتی که میدونی linuxxx چیه یا نه؟ :85:

اینجا مهدکودک نیست . فروم آشیانه هست .
مجبورم به وظیفه دیگران رو که در تربیتت کوتاهی کردند رو من انجام بدم و برای 1 سال اخراجت کنم .