Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Ashiyane Kaspersky Key Downloader

Service Manual
09-05-2010, 05:18 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
با استفاده از این برنامه شما می تونید کلیدهای جدید محصولات کسپراسکی رو دانلود کنید.
این برنامه فقط ورژن اینترنت سکیوریتی رو ساپورت می کنه
هر موقع کلیدها بلاک شدند شما می تونید توسط این برنامه کلیدهای بروز رو دریافت کنید
لینک اسکن

[Only registered and activated users can see links] ff1088877121f696d13bcac352caa-1283606435

سلام

ميخواستم داخل تاپيک مربوطه پست بزنم که دسترسي نداشتم :

[Only registered and activated users can see links]

من از NoD32 استفاده مي کنم و برنامه شما رو هم با اين آنتي ويروس اسکن کردم و به اين برنامه گير داد ، البته معمولا اينطور ايرادها از پک بودن فايل هم ميتونه باشه که فايل شما پک نشده ، برنامه با Visual Basic نوشته شده ، حالا براي چي آنتي ويروس من بهش گير ميده !

البته من نميدونم که اين تاپيک هنوز جواب ميده يا نه ؟ ولي اگر هنوز با اين روش ميشه آپديت کرد شايد بهترين روش باشه :

قبلا هم يک نرم افزار در اين مورد منتشر شده بود که مشکل داشت :

با تشکر

r3d.z0nE
09-05-2010, 05:57 PM
سلام
لینک اسکن رو گذاشتم فکر کنم 3 تا آنتی بهش گیر میده چرا ؟ بخاطر کد نویسی اگر خواستید سورس کاملشو بهتون میدم . بخاطر کد نویسیشه که بعنوان دانلودر میشناسنش چرا ؟ چون کی ها رو از سایت خودم اونم فقط مثل یک دانلودر ساده دانلود می کنه
این روش برای برنامه های کیلاگر هم صورت می گیره به همین دلیل به عنوان ویروس شناسایی میشه
شما می تونید کی ها رو از اینجا دانلود کنید
r3d-zone.ir/ashiyane.zip
کار برنامه دقیقا همین هست دانلود یک فایل چند کیلوبایتی , به همین دلیل به عنوان دانلودر شناسایی میشه
موفق باشید