توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما vb6 از دور خارج شده است؟
AntiVirus
09-05-2010, 08:29 PM
من این تاپیک رو ساختم تا شما دوستان سر این موضوع که آیا vb6 مرده است بحث کنید و نظرات خودتون رو بگید.:97:
مدیران محترم لطفا اگه تاپیک رو حذف میکنید دلیلش رو هم بگید تا دیگه تکرار نکنیم...
لطفا کامل جواب داده و دلایل خودتون رو بگید.:98:
مثلا نگید نه VB6 نمرده یا آره مرده
هم چنین از موضوع خارج نشوید و مختص به همین موضوع بحث کنید.
از دادن اسپم هم خودداری کنید.
اول هم خودم شروع میکنم.:s:
.
AntiVirus
09-05-2010, 08:38 PM
یک دوستی به نام M.Prince در پاسخ به گفته ی من که گفته بودم "vb6 برای ویروس نویسی زبان خوبی است" گفته بود که:
نوشته توسط: M.Prince
فكر نمي كنيد vb6* داره منسوخ مي شه ؟؟؟
من شنيدم 4 ماه پيش آره كه تو هند هم ديگه support نمي كنند !
حالا من جواب میدم.(شما هم جواب بدید)
سوال بسیار خوبی کردید. من گفته بودم برای ویروس نویسی vb6 خوبه. مایکروسافت بعد از سال 98 دیگه vb6 رو مرده حساب کرد و زد تو کار vb.net که تقریبا ادامه ی راه vb6 بود . و الان هم داره هر 2 سال تا 3 سال ورژن جدیدشو میده بیرون که الان جدیدترینش vb.net 2010 هستش. ولی خیلی ها موندن رو همون vb6 به خاطر دلایل خودشون و خصوصیاتی که vb6 داشت ولی vb.net نه. مثلا vb6 فایل exe میسازه ولی vb.net نه.
خیلی ها هم از vb.net اومدن به vb6.:93: آره تعجب نداره.
من بقیه رو نمیگم که بگید کوشن اونا که میگی؟؟؟. خودمو میگم. من VB.net و c#.net 2008 کار میکردم. مخصوصا vb.net ولی چون فایل exe خود اجرا نمیساخت به سمت vb6 رفتم.(قبل از این ماجرا من vb6 کارا رو مسخره میکردم.)
حالا برای اونا که نمیدونن exe خود اجرا چیست میگم:
نقل قول:
یعنی زبان برنامه نویسی که فقط یک فایل exe بسازد. exeی که به هیچ فایل یا برنامه ی دیگری برای اجرای خود نیاز ندارن(vb6 اینطوریه).
ولی vb.net , C#.net نیاز به برنامه ای (در اصل کتابخانه) دارند که به آن framework.net دارند. یعنی رو هر کامپیوتری که بخوان برنامه ی شما رو روش اجرا کنن باید این برنامه روش نصب باشه.
بنابراین میدانید که فایل exe میتواند در همه ی کامپیوتر های ویندوز دار اجرا شود ولی .net خیر.
پس با vb6 میشود به راحتی ویروس وبرنامه های دیگر در یک فایل exe ساخت.
ولی با .net نمیشود ویروس و .... نوشت.
حتی با برنامه های معمولیتان نیز برای اجرا در دیگر کامپیوتر ها بعضی اوقات مشکل دارید.
ولی اگه مایکروسافت یه زبون جدید میداد بیرون که EXEی خود اجرا میساخت چی میشد.!!!!!
در ضمن کدهای vb6 هم در سطح خوبی قرار دارن و تقریبا هنوز کارایی خوب خودشون رو دارن. (باز اینم نظر من...) :18:
این نظر من(vb6 هنوز زنده است.).
آیا VB6 از دور خارج شده است است؟:92:
حالا شما نظراتتون رو بگید.
AntiVirus
09-09-2010, 09:52 PM
آقا یعنی این قدر VB6 قدیمی شده که هیچ کدوم از دوستان نظرات خودشون رو نمیذارن؟:o
zenith
09-09-2010, 10:43 PM
سلام
vb نمرده نه زنده س. به نظر من زبان کاملی هست و میشه کثر کار ها را با آن انجام داد.
اگر اولین زبانی هست که می خواهی یاد بگیره خیلی خوبه چو مثلا طی یک ماه می توانی به طور کامل یاد بگیری بعد هم بخواهی بری سراغ یک زبان دیگه اگر استعداد و علاقه داشته باشی یک هفته ای مسلط میشی.
البته باید گفت نقص هایی هم داره اما اگر بلد باشی ضرر نمی کنی.
به نظر من یک برنامه را که ساده هست بهتره با vb بنویسی چون واقعا کد نویس و طراحیش آسان و کامل هست تا بیای با یک زبان سخت تر شروع کنی. اما باید بدونی همه جا به کار نمی یاد.
موفق باشی :59:
Dr.Mute
09-09-2010, 11:08 PM
Havij جواب سوالت رو به طور کامل میده !:28:
nImaarek
09-10-2010, 12:58 AM
به نظرم به هیچ وجه اینطور نیست
vb به عنوان اولین تجربه ی برنامه نویسی بهترینه :73:
Ehsan-MT
09-10-2010, 01:19 AM
تاحدودي با جناب AntiVirus موافقم
يعني vb6 جزء زبان هاي برنامه نويسي Native code هستند و وابسته به محيط خاصي براي اجرا نيستند به عنوان مثال برنامه هاي توليد شده به زبان vb.net يا java براي اجراي خود نياز به .net framework يا java virtual machine دارند اما برنامه vb6 در هر پلتفرمي كه قابليت اجرا exe را داشته باشد قابل استفاده هست.
البته يادآور ميشوم كه برنامه هاي نوشته شده توسط .net نيز اين امكان برايشان وجود دارد تا به native تبديل شده و بعد فايل اجرايي مستقل داشته باشند.
همچنين نه ميتوان يك زبان برنامه نويسي راپايان يافته دانست چرا كه هرزبان با قابليت هاي خاص خودش بوجود مي آيد. همانطور كه هنوز با وجود سيستم عامل هايي همچون windows 7 نيازمند Command Prompt ها هستيم.
Ehsan-MT
09-10-2010, 01:42 AM
تا حدودي با جناب antivirus موافقم.
زبان برنامه نويسي vb6 يك زبان native code يا همون مستقل از محيط اجراست در صورتيكه براي اجراي برنامه هاي پياده سازي شده با vb.net يا java نيازمند محيط هاي .net framework و java virtual machine هستيم.
البته ناگفته نماند كه برنامه هاي تحت .net رو هم ميشه تبديل به native code كرد تحت شرايط و ضوابط خاص.
همچنين نمي توان يك زبان برنامه نويسي را بر اثر كمرنگ شدن مرده دانست چرا كه هر زبان قابليت ها خاص خودش را دارد. درست مانند اينكه با وجود حضور windows 7 شما همچنان به Command Prompt براي اجراي برخي برنامه ها و دستورات نياز داريد.
M.Prince
09-10-2010, 03:15 AM
من این تاپیک رو ساختم تا شما دوستان سر این موضوع که آیا vb6 مرده است بحث کنید و نظرات خودتون رو بگید.:97:
مدیران محترم لطفا اگه تاپیک رو حذف میکنید دلیلش رو هم بگید تا دیگه تکرار نکنیم...
لطفا کامل جواب داده و دلایل خودتون رو بگید.:98:
مثلا نگید نه VB6 نمرده یا آره مرده
هم چنین از موضوع خارج نشوید و مختص به همین موضوع بحث کنید.
از دادن اسپم هم خودداری کنید.
اول هم خودم شروع میکنم.:s:
.
نيازي با تاپيك نبود هر كسي علايق خاص خود رو داره
من 2 3 تا كد vb6 بلدم كه همون msgbox اينا هست كه دارم سعي مي كنم فراموش كنم !
محيط سخت و بي روحش آزارم مي ده !
يه Project دانشگاهي بوده كه قرار نبوده پخش بشه ! چقدر طرفدار پيدا كرده
براي اينكه الان هر جا مي بيني ريحته كد هاش ديگه طرفم به خودش سختي نمي ده كه بره دنبالش 4 تا وبلاگ مي بينه ويروس نويس مي شه
بازم علاقه خودتونه !
خوش باشيد / مهرداد
BlackBat
09-14-2011, 01:39 PM
به نظر من vb6 يکی از بهترين گزينه ها برای برنامه هايی هست که می خوايم توی همه سيستم ها اجرا بشه که برای ويروس نويسی خيلی خوبه!!! من تمام سعیمو می کنم که تا حد امکان برنامه هام به زبون vb6 باشه...
اما مشکلات کوچيکی هم داره: مثلا" توی بعضی موارد مثل کارکردن با حافظه کم می ياره و ما بايد از زبون های پيشرفته استفاده کنيم!!!
09-14-2011, 01:52 PM
؟؟؟؟
شما هر نرم افزاری که بخوای میتونی باوی بی بنویسی.این همه نرم افزار های کوچیک و زود بازده مثل هویج،آلبالو و...
وی بی تو هر زمینه کاربرد داره حتی جغرافیا. :دی
آره تو نرم افزار جغرافیایی(Arc Gis 9x( از وی بی استفاده شده و تو نرم افزار های دیگه هم معمولا یه VBA داره واسه گسترش دادن نرم افزار.اگه ورژنی از وی بی بیرون نمیاد دلیل به مردنش نیست
با وی بی هر کاری میشه کرد
موفق باشی
1009645
09-14-2011, 02:19 PM
سلام
vb 6 نمره نه ... بلکه هنوز زندس و برنامه های خیلی خوبی هم باهاش میشه نوشت اما vb.net 2010 یا خود vb 2010 امکانات چشم یگر و بهتری داره که از اون ها میشه به نحو احسنت استفاده کرد
ولی من نمی دونم چرا هنوز بعضی ها به دنبال VB 6 می روند ..... !
God Of War
09-14-2011, 02:45 PM
سلام دوستان
VB 6 شاید به پای C و VB.net نرسید در مورد گستردگی اما بعضی برنامه ها هست که فقد با VB 6 میشه نوشت و یا میشه گفت راحت تر میشه نوشت .ولی من عاشق VB 6 هستم :45:heart:29:
AntiVirus
09-14-2011, 02:55 PM
تاریخ این تاپیک به یکسال پیش برمیگرده...
دوستان vb6 بهترین خصوصیات را برای ساخت بدافزارها (ویروس , کرم , کیلاگر , ...) و ابزارهای کوچک را دارد.
اما قدرت و توانایی های vb6 با زبان های پیشرفته ی جدید مانند VB.net و C#.net قابل مقایسه نمی باشد. این زبان های قدرت , ابزار و قابلیت های بسیار بالاتری نسبت به VB6 دارند و از این رو برای ساخت نرم افزارهای پیشرفته و سنگین , برنامه های گرافیکی و بازی ها و ... بسیار قدرتمندتر میباشند.
باز هم یادآوری میکنم که با زبان های.NET نمیتوان ویروس و ... ساخت. چون برای اجرا شد فایل های ساخته شده با این زبان ها حتما باید روی ویندوز کتابخانه FrameWork نصب شده باشد.
پیروز باشید.
Aryan.king
09-14-2011, 02:56 PM
این تاپیک چیه زدین بابا اینم شد تاپیک ؟ حالا اگه بحث در مورد خوبی ها و بدی های زبان برنامه نویسی بود بهتر بود
کاربر میتونست بخونه و یک نتیجه گیری بکنه اما اصلا این تاپیک تاپیک خوبی نیست
هیچوقت یک زبان برنامه نویسی نمیمره
هر زبانی همیشه قابلیت های خودشو داره
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.