توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Unpack Me and remove try
mohsen-unique
09-07-2010, 06:04 PM
با سلام خدمت دوستان
اگه زحمتی نیست می خواستم بدونم امنیت این نرم افزاری که من نوشتم در چه حدی هست
یکی از نظر جلو گیری از Unpack شدن و دیگری از نظر محدوده ی زمانی استفاده برنامه بعد از 3 دقیقه یک پیغام می ده و ارتباطش قطع می شه
این فایلی که من گذاشتم توش 2 تا برنامه هست که برنامه ی مد نظر من SkyStar_Remotcontrol_7.exe هست
با تشکر از اساتید محترم
Service Manual
09-07-2010, 06:18 PM
سلام
فکر نمي کنم شما اين نرم افزارو نوشته باشي ، البته ظاهرا نرم افزار مربوط به کارت هاي دي وي بي هست .... آنپک کردنش کاري نداره ولي در مورد Remove Try تخخصص چنداني ندارم .........
موفق باشيد .
mohsen-unique
09-07-2010, 06:32 PM
سلام
فکر نمي کنم شما اين نرم افزارو نوشته باشي ، البته ظاهرا نرم افزار مربوط به کارت هاي دي وي بي هست .... آنپک کردنش کاري نداره ولي در مورد Remove Try تخخصص چنداني ندارم .........
موفق باشيد .
منظورتون رو متوجه نمی شم که می گید این نرم افزار رو شما ننوشتید؟:o
منظور من فایل SkyStar_Remotcontrol_7.exe بود ها نه ts_winlirc.exe
این برنامه رو خودم نوشتم این هم لینک چندتا از سایتایی که برنامه توش قرار داده شده
[Only registered and activated users can see links]
من این برنامه رو نوشتم و الان می خوام نسخه ی کاملش رو بفروشم می خوام از نظر امکان کرک شدن تا حدودی مطمئن بشم
این برنامه قبلا توی سایت برنامه نویس برای کرک گذاشته شده بود و تا حالا کرک نشده
لینک تاپیک در برنامه نویس:
Service Manual
09-07-2010, 06:57 PM
منظورتون رو متوجه نمی شم که می گید این نرم افزار رو شما ننوشتید؟:o
منظور من فایل SkyStar_Remotcontrol_7.exe بود ها نه ts_winlirc.exe
این برنامه رو خودم نوشتم این هم لینک چندتا از سایتایی که برنامه توش قرار داده شده
من این برنامه رو نوشتم و الان می خوام نسخه ی کاملش رو بفروشم می خوام از نظر امکان کرک شدن تا حدودی مطمئن بشم
این برنامه قبلا توی سایت برنامه نویس برای کرک گذاشته شده بود و تا حالا کرک نشده
لینک تاپیک در برنامه نویس:
سلام
معلوم نميشه با چي پک شده ولي ظاهرا بوسيله يکي از برنامه هاي خانواده dot net کامپايل شده ! اگر اينطوري باشه و کرکر بتونه آنپکش کنه فکر مي کنم راحت کرک بشه ...
بهتره داخل سايت برنامه نويس از استاد برديا خواهش کنيد فايلتونو يک نگاهي بندازه ، آي ديش Strong Bytes ([Only registered and activated users can see links]) هست ، اگه ايشون نتونه بايد امنيتش خوب باشه ....
موقف باشيد .
mohsen-unique
09-07-2010, 09:36 PM
سلام
معلوم نميشه با چي پک شده ولي ظاهرا بوسيله يکي از برنامه هاي خانواده dot net کامپايل شده ! اگر اينطوري باشه و کرکر بتونه آنپکش کنه فکر مي کنم راحت کرک بشه ...
بهتره داخل سايت برنامه نويس از استاد برديا خواهش کنيد فايلتونو يک نگاهي بندازه ، آي ديش strong bytes ([Only registered and activated users can see links]) هست ، اگه ايشون نتونه بايد امنيتش خوب باشه ....
موقف باشيد .
برنامه با #c نوشته شده
بله از ایشون هم خواستم که روی فایل کار کنن و این جواب رو دادن
بارها در تاپیک ها نظرم را درباره امنیت فایلهای دات نت گفتم.
فایل شما را نگاه کردم شبیه به کرک می نبود مثل برنامه تجاری بود برای همین کاری نکردم.
آیا سایت خارجی که مثل اینجا بشه امنیت فایل ها رو توش تست کرد وجود داره ؟
اگه آره ممنون می شم بم بگید
Service Manual
09-07-2010, 10:01 PM
برنامه با #c نوشته شده
بله از ایشون هم خواستم که روی فایل کار کنن و این جواب رو دادن
آیا سایت خارجی که مثل اینجا بشه امنیت فایل ها رو توش تست کرد وجود داره ؟
اگه آره ممنون می شم بم بگید
Service Manual
09-07-2010, 10:07 PM
سلام
ضمنا شما بهتره اين نرم افزار رو نگذاريد ، بهتره يک آنپک مي ساده با همون #c درست کنيد و با همين روش پروتکت کنيد و اونجا قرار بديد اگر آنپک شد حتما به شما توضيح خواهند داد چطوري آنپک شده ...........
موفق باشيد .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.