Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار مخصوص مغازه پروتئینی

on isador
09-11-2010, 08:24 PM
سلام
یک برنامه ساده می خوام شامل:
۱-ورودی اجناس به مغازه (قیمت خرید ،مقدار،قیمت فروش )
۲-قسمت فروش به صورتی که وقتی مشتری زنگ می زنه به صورت خودکار شماره اشتراک و آدرس رو بیاره (برای مشتریهای حضوری هم بتونیم مستقیما خودمون قسمت فروش رو بیاریم ) و لیست اجناس رو بیاره با مقدارشون که ما از اونجا سفارش رو بگیریم و فاکتور صادر کنیم
۳- قسمت حسابداری هم که باهاش آشنا هستید محاسبه سود ، موجودی و ...
۴- قسمت مربوط به مشتریها (اشتراک و آدرس و سابقه خرید و ...)

هر کی بلده خبرم کنه :x:x:x

on isador
09-11-2010, 10:20 PM
الآن مشکلم توی ذخیرست
یعنی وقتی اطلاعات رو وارد کردیم چجوری ذخیره کنیم که دفعه ی بعدی که برنامه رو باز کردیم اجرا بشه؟:confused::confused:

alirezabarani
09-11-2010, 11:11 PM
سلام دوست من شما به سایت زیر بروید و نرم افزار فروشگاه متین را سفارش دهید مشکلت حل میشه:)
آخه من نمایندگی شو تو یکی از شهرستانا دارم.
[Only registered and activated users can see links]

ali-farahani
09-21-2010, 03:59 PM
باسلام
من يك برنامه اي در اكسل نوشته ام كه بيشتر اين خصوصيات را دارد

amsm
09-21-2010, 07:32 PM
الآن مشکلم توی ذخیرست
یعنی وقتی اطلاعات رو وارد کردیم چجوری ذخیره کنیم که دفعه ی بعدی که برنامه رو باز کردیم اجرا بشه؟
confused::confused:
ابتد ا بايد چند تا فايل براي ذخيره سازي ايجاد كني براي اينكار ميتوني از دستور زير استفاده كني

(fileopen(filenumber as integer,OpenMode.Random,OpenAccess.ReadWrite

براي ذخيره ي اطلاعات در فايل بايد از اين دستور اسنفاده كني البته بايد بگم در قسمت f شماره ي فايل ودر قسمت x نام متغيري كه اطلاعات در آن ذخيره شده است و ق شماره ركوردي كه اطلاعات بايد در آن ذخيره شود

(FilePut(f, x, r

براي برگرداندن اطلاعات ازدستور زير (قسمت ها ي اين دستور مثل قسمت قبل ميباشد اما در اين متغير اطلاعات ذخيره وبرگردانده ميشوند)

(fileget(f,x,r

در آخر براي بستن فايل بايد از دستور زير است (n شماره ي فايل مورد نظرته)

(FileClose(n