توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایجاد بخش برای ویبولتین
inj3ct0r
09-13-2010, 09:54 PM
سلام.
من یه چند وقتی هست که یه فروم وی بولتین راه انداختم.حالا دارم آمادش می کنم.دوستان من بلدم انجمن بسازم.ولی بلد نیستم بخش بسازم.مثل بخش "فعالترین انجمن ها"...کسی می تونه بگه من چطوری باید بخش بسازم؟
Philex
09-13-2010, 10:10 PM
سلام.
من یه چند وقتی هست که یه فروم وی بولتین راه انداختم.حالا دارم آمادش می کنم.دوستان من بلدم انجمن بسازم.ولی بلد نیستم بخش بسازم.مثل بخش "فعالترین انجمن ها"...کسی می تونه بگه من چطوری باید بخش بسازم؟
رو انجمن مورد نظر روی منو باز شونده گزینه اضافه کردن انجمن زیر مجموعه رو یزنی می تونی بخشها رو ایجاد کنی :79:
Behr@D
09-13-2010, 10:13 PM
دوسته خوبم
منظورتون اینه که بخش های انجمنتون رو نمیتونید بزنید ؟
اگر این هستش برای این کار باید :
به Admincp مراجعه کنید و گزینه "انجمنها و مدیران"
روی "ایجاد انجمن جدید" کلیک کنید و عنوان مناسب برای انجمن جدید خود انتخاب کنید.
به قسمت پایین تر آن صفحه مراجعه کنید که نوشته"Posting Options" :
انجمن ساخته شود؟
(درغیراینصورت با انتخاب گزینه "خیر" به حالت بخش اصلی چند انجمن خواهد شد)
اگر مایلید انجمن جدید، بخش باشد، گزینه خیر را فعال کنید.
و اگر میخواهید انجمن باشد، بله فعال باشد.
اکنون انجمن یا بخش موردنظر شما ساخته شده است.
جهت افزودن زیرشاخه به آن، در صفحه لیست انجمنهایتان، در سمت راست انجمن یک منوی کشویی وجود دارد که با باز کردن آن گزینه های زیر برای شما وجود دارد:
- ویرایش انجمن
- مشاهده انجمن
و ...
روی "افزودن زیرانجمن جدید" کلیک کنید و زیر انجمن جدید را ایجاد کنید.
از گوگل استفاده می کردید نتیجه مستقیم می گرفتی :100:
anti206
09-15-2010, 04:28 PM
اگه منظورتون قسمت فعال ترین انجمن ها و این هاست، باید بگم اون پلاگین Advanced Forum Statistics هستش:
برای نسخه 3.8 ([Only registered and activated users can see links])
برای نسخه 4 دو پلاگین هست در این زمینه که بزودی هر دو در تاپیک پلاگین های ورژن 4 قرار خواهند گرفت و میتونید دانلود و استفاده کنید.
موفق باشید..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.