Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کتاب آموزش اسمبلی به زبان فارسی

Arman-Master
09-21-2010, 05:29 PM
سلام.دوستان اگه میشه یه کتاب الکترونیکی (e-book) معرفی کنید که توش آموزش اسمبلی باشه؟
من خودم دنبال کتاب اسمبلی جعفرنژاد هستم ولی تا چندروز دیگه میاد طرف تموم کرده. تو اینترنت جند تا کتاب پیدا کردم که یا زیادی پیشرفته بودن یا زیاد درست و حسابی نبودن.اگه میشه یه کتاب خوب بدید.به خدا الان 3 هفته هست دنبال یه کتابم فروشیش که گفتم تموم شده e-book بدردبخور هم پیدا نمیشه توروخدا کمک کنید!

Arman-Master
09-22-2010, 05:36 PM
دوستان من از دیروز تا به حال جوابی نگرفتما لطفا کمک کنید کارم گیره

HIDDEN-HUNTER
09-22-2010, 06:53 PM
میتونی از کتاب دکتر سپیدنام استفاده کنی البته PDF نیست!

-------------------------------------------------------------------------------

آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])

سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)

آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])

e.parsa
09-23-2010, 09:57 AM
سلام
مجموعه خوبیه ، در سه قسمت.نگارش : وحید نصیری
دیروز خواستم این پی دی اف ها رو بزارم ولی به نظرم اومد قبلا یکی گذاشته . یه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
اگه دوستان قبلا گذاشتن من معذرت میخوام

امیدوارم بتونه بهتون کمک کنه
موفق باشید