Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن 2 تا کامپیوتر با فاصله 2000 متر

salam1
10-22-2010, 03:11 PM
سلام

من دو تا کامپیوتر دارم و می خوام اونها رو به هم وصل کنم

می خوام بدونم با سیم وصل کردن جواب می ده ؟؟

فاصله اونها 2000 متر هست

چه طوری این دو تا رو با هم شبکه کنم

مرسی :36:

Forzad
10-22-2010, 03:18 PM
دوست عزیز باسیم جواب میده مثل کافینت میشه
اما راحت تر از اون میتونی با بی سیم کارتو انجام بدی که 20000 تومان خرجشه.:88:

salam1
10-22-2010, 03:32 PM
دوست عزیز باسیم جواب میده مثل کافینت میشه
اما راحت تر از اون میتونی با بی سیم کارتو انجام بدی که 20000 تومان خرجشه.:88:

مرسی

من بیشتر نظرم رو سیم هست

اگه بخوام با سیم انجام بدم حتما می شه ؟؟؟:41:

نمی دونم افتی ، چیزی نمی شه

HIDDEN-HUNTER
10-22-2010, 03:45 PM
من بیشتر نظرم رو سیم هست

اگه بخوام با سیم انجام بدم حتما می شه ؟؟؟

تذکر:

دوست من از این به بعد دقت کنید سوالتون رو در جای مناسب مطرح کنید!

سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)

جواب سوال شما:

اگه میخوای با سیم باشه بهتره از بستر مخابرات استفاده کنی و از مخابرات خط data بگیری که فکر کنم هزینش یکم زیاد باشه (دقیق نمیدونم بهتره از خود مخابرات سوال کنی) ولی کیفیت ارتباط خوبی داره و اصتلاحا
به سرویس POINT TO POINT معروف است که در این سرویس مخابرات ارتباط 2 نقطه مورد نظر شمارو برقرار میکنه.

-------------------------------------------------------------------------------
آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])

سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)

آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])

بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])

salam1
10-22-2010, 03:57 PM
بذارید این طوری بگم

این سیستم ها در گلخانه هستن و اصلا اونجا تلفن نیست

گفتم اگه دو تا کامپیوتر با سیم به طور مستقیم وصل کنم ممکنه نیشه

شاید اصلا تو این فاصله به هم جواب نده ....

حالا به نظر شما در آخر این کار شدنی هست ؟؟

Mr.Amir-Masoud
10-22-2010, 04:03 PM
با سیم اگر بخواهید وصل کنید خیلی دردسر داره...
اما شدنی هست...
ولی اگر این کار رو کنید شاید درست جواب نده...
یک تقویت کننده هم بذارید سر راهش شاید بهتر بشه

salam1
10-22-2010, 04:15 PM
با سیم اگر بخواهید وصل کنید خیلی دردسر داره...
اما شدنی هست...
ولی اگر این کار رو کنید شاید درست جواب نده...
یک تقویت کننده هم بذارید سر راهش شاید بهتر بشه

میشه یه کم توضیح بدید ؟؟

چه طوری تقویت بزارم سر راهش ، یعنی 1 دونه تقویت بستش هست ؟؟

بعد اون تقویت تنظیمات خاصی داره ؟؟؟

می خوام یه طوری بشه که 100 % جوابم بده ، چون یه شرکت می خواد پولش بده مسعله قمیت اینها نیست

HIDDEN-HUNTER
10-22-2010, 04:26 PM
میشه یه کم توضیح بدید ؟؟

چه طوری تقویت بزارم سر راهش ، یعنی 1 دونه تقویت بستش هست ؟؟

بعد اون تقویت تنظیمات خاصی داره ؟؟؟

می خوام یه طوری بشه که 100 % جوابم بده ، چون یه شرکت می خواد پولش بده مسعله قمیت اینها نیست

اگه بخوای از سیمکشی مستقیم استفاده کنی مطمعن باش با مشکلات زیادی مواجه میشی

بهترین Solution برای این پروژه شما استفاده از شبکه Wireless هست که هم مشکلات کمتری داره و هزینش هم از کابل کشی کمتره.

شما برای کابل کشی مستقیم تو اینم فاصله و تو اون محیطی که اشاره کردین نیاز به چنتا Repeater و قرار دادن محل هایی برای محافظت ار سخت افزارتون هستین در ضمن از چه مسیری میخوایین کابل هاتونو رد کنید من به شخصه کابل کشی رو تو این شرایط قبول نمیکنم بهترین راه حل Wireless هست.

آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])

)

آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])

بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])

salam1
10-22-2010, 04:31 PM
اگه بخوای از سیمکشی مستقیم استفاده کنی مطمعن باش با مشکلات زیادی مواجه میشی

بهترین Solution برای این پروژه شما استفاده از شبکه Wireless هست که هم مشکلات کمتری داره و هزینش هم از کابل کشی کمتره.

شما برای کابل کشی مستقیم تو اینم فاصله و تو اون محیطی که اشاره کردین نیاز به چنتا Repeater و قرار دادن محل هایی برای محافظت ار سخت افزارتون هستین در ضمن از چه مسیری میخوایین کاب </EventStruct>
</Event>
<MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
<CurrentTime>2000-01-02T23:22:41</CurrentTime>
<RetryCount>54</RetryCount>
<ParameterList SOAP-ENC:arrayType="cwmp:ParameterValueStruct[7]">
<ParameterValueStruct>
<NalueStruct[7]">
<ParameterValuDBکنم بهترین راه حل Wireless هست.

)

مرسی

این Wireless که می گید منظورتون از مودم های Wireless استفاده کنیم ؟؟

یا اینکه کل انجا رو Wireless کنیم ؟؟؟
میشه یه کم توضیح بدید

مرسی

HIDDEN-HUNTER
10-22-2010, 04:42 PM
منظور شبکه Wireless هست که از رادیو استفاده میشه و ارتباط بین 2 نقطه با امواج رادیویی برقرار میشه بهتره برای انجام این کار به شرکت و یا افرادیکه متخصص این امر هستند مراجعه کنید

به این عکس ها هم که پیوست شده یه نگاهی بندازید نمایی از رادیو و شبکه Wireless هست

)

---------------------------------------------------------------------------------

salam1
10-22-2010, 04:52 PM
منظور شبکه wireless هست که از رادیو استفاده میشه و ارتباط بین 2 نقطه با امواج رادیویی برقرار میشه بهتره برای انجام این کار به شرکت و یا افرادیکه متخصص این امر هستند مراجعه کنید

به این عکس ها هم که پیوست شده یه نگاهی بندازید نمایی از رادیو و شبکه wireless هست

)

آموزش کامل هک اکانت adsl ([Only registered and activated users can see links])

آموزش bypass کردن firewall در زمان injection ([Only registered and activated users can see links])

آموزش bypass کردن firewall سرور windows با یه متود priv8! ([Only registered and activated users can see links])

بالابردن امنیت سایت های php با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])
---------------------------------------------------------------------------------

میشه بگید هزینش چه قدر هست ؟؟؟ حدود چند در میاد

HIDDEN-HUNTER
10-22-2010, 04:55 PM
میشه بگید هزینش چه قدر هست ؟؟؟ حدود چند در میاد

اینرو دیگه من نمیدونم کسی که تو بازار باشه و تو این مورد فعالیت داره میتونه اطلاعات دقیقتری بهت بده!

)

T0RNAD0
10-22-2010, 08:10 PM
سلام

من دو تا کامپیوتر دارم و می خوام اونها رو به هم وصل کنم

می خوام بدونم با سیم وصل کردن جواب می ده ؟؟

فاصله اونها 2000 متر هست

چه طوری این دو تا رو با هم شبکه کنم

مرسی :36:

دوست خوبم همون طور که دوستان دیگه گفتند بهترین راه همون Wireless هستش چون راه اندازی شبکه ی کابلی با این فاصله با توجه به نیاز به ریپیتر و کابل کت 6 و محیط استفاده و ... خیلی پر هزینه و نا معقول است!

من به شما رادیوی Loco از کمپانی UBNT پیشنهاد میکنم که تو ایران میتونی به راحتی پیدا کنی و هزینه ی تمام شدت هم چیزی حدود 150 تا 180 تومان میشود که میتونی با یک لینک از این رادیو به راحتی تا 5 کیلومتر

شبکتو با امنیت خوب راه اندازی کنی.

خوش باشید.

Forzad
10-22-2010, 09:19 PM
مرسی

من بیشتر نظرم رو سیم هست

اگه بخوام با سیم انجام بدم حتما می شه ؟؟؟:41:

نمی دونم افتی ، چیزی نمی شه

داداش باسیم میتونی کاراتو انجام بدی اما مشکلاتی داره مثلا"
تو وسط راه یه انشعاب میکشن و در آخر میبینی 20 تا کامپیوتر شخصی باتو در ارتباط هستن در نتیجه میشه مثل
کافینت و همه میتونن هکت کنن.
موفق باشی .................................................. ......مواظب باش.

HIDDEN-HUNTER
10-22-2010, 09:34 PM
با توجه مطالبی که دوستان دیگه بیان کردن بهترین انتخاب شما همون شبکه Wireless هست

چون هم از نظر امنیت و هم از نظر قیمت به کابل کشی با سیم برتری داره.

موفق باشید.

)